Selam canlarım! Sonunda taşındık dün ve yerleşmeye çalışıyoruz annem ve esimle beraber... Epey yorucu geçiyor valla... Allaha şükür kolaylaştirdik isleri. Sanırım yarın halıları falan sereriz. Biraz dolanıyorum biraz uzanıyorum derken öyle böyle geciyo.. Çok yoruldum ama ne yalan soyleyim. Sizleri çok özledim! Sizlerde iyisinizdir umarım. Aklım sizde valla... Dua edin e mı bize. Biran önce halledelim islerimizi... Öpüyorum hepinizi. Ennnnnn kısa zamanda görüşmek üzere...
darısı başına manolyacım sen de artık başlayacaktın hadi bekliyoruz başla da anlat bize :))
evlenirken de böyle tatlı telaşeler içindeydik ama bu duygu bambaşka tabiki de.
rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.:))
Selam canlarım! Sonunda taşındık dün ve yerleşmeye çalışıyoruz annem ve esimle beraber... Epey yorucu geçiyor valla... Allaha şükür kolaylaştirdik isleri. Sanırım yarın halıları falan sereriz. Biraz dolanıyorum biraz uzanıyorum derken öyle böyle geciyo.. Çok yoruldum ama ne yalan soyleyim. Sizleri çok özledim! Sizlerde iyisinizdir umarım. Aklım sizde valla... Dua edin e mı bize. Biran önce halledelim islerimizi... Öpüyorum hepinizi. Ennnnnn kısa zamanda görüşmek üzere...
Hoşgeldiiin vallahi özlettin kendini.. yorma kendini yavaş yavaş hepsi halledilir..Selam canlarım! Sonunda taşındık dün ve yerleşmeye çalışıyoruz annem ve esimle beraber... Epey yorucu geçiyor valla... Allaha şükür kolaylaştirdik isleri. Sanırım yarın halıları falan sereriz. Biraz dolanıyorum biraz uzanıyorum derken öyle böyle geciyo.. Çok yoruldum ama ne yalan soyleyim. Sizleri çok özledim! Sizlerde iyisinizdir umarım. Aklım sizde valla... Dua edin e mı bize. Biran önce halledelim islerimizi... Öpüyorum hepinizi. Ennnnnn kısa zamanda görüşmek üzere...
ayy günaydın nasıl çok işim var nasıl çok anlatamam bıraktım son 10dk. öğleden sonra dönünce yapıcam artık..günaydın kızlar...
bugün gelirsiniz herhalde :)
günaydın çalışkan teyzeler :))
bugün sabahtan geldik hemen beni odaya sokmuyolar zaten kokudan nefesim daralıyor.hayırlısıyla bitseydi şu odanın boyası.valla karıştı ev yine temizlik şart oldu :)) kızımın sayesinde habire temzilik yapıyoz hehe :))
şizofrencim yeni eviniz hayırlı olsun cnm.güle güle oturun inş.cümcürcemaat :))
aysecim acele etme biter şekerlerin cnm.ben kadında ucuza buldum diye acele ettim biraz.aslında mevlüte kullanılacak zaman çok daha :)
manolyacım cicileriniz hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullansın cimcimemiz.
cumartesi ayın 15 i mothercare e uğramayı da unutmayın kızlar :) bende eksiklere bakacağım indirmde olanlardan hadi hayırlısı :)
ah güzelim ne kadar güzel hatta harika duygular içindesin :) bizlerede nasip olur İNŞALLAH :))
Merhaba. Öncelikle gözün aydın canım. Allah analı babalı mutlu sağlıklı büyütsün bebişini. Ben daha 7+5 günlük hamileyim. 6. haftada kaşıntı şikayetim başladı ve kolestaz tanısı koydular. Şimdi takipteyim hiç bir ilaç vs. kullanmıyorum. Sadece tahlil yapıp enzim değerlerime bakıyorlar. İlk tespit edildiğinde serum takıp biraz değerleri düşürdüler. Sonu ne olur bilmiyorum. Sende yaşamışsın bunu? Ne zaman başladı, sadece enzimlerinde mi yükselme vardı? Doğumdan sora geçti mi? Bebişini etkiledi mi? Kafam çok karışık tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım var.
DOĞUM LİSTESİ
anne ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15
10-)lila 19/07/2011 & saat 12:50
11-)herzaman_seninle&Ceyda &12/08/2011 &saat 0112:
12-)burcusafak08 &Zeynep Ece&27/08/2011&saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24??????????
arkadaşlar iyi akşamlar,bişi sormak istiyorum.hamileliğinin ilk aylarında diş etlerinde ödem oluşan varmı,benim dünden beri diş etleri şişti ve bazen canımı acıtıyo.kullandığım tüp bebek ilaçlarından olabilirmi?
evoevo canım benim pc ye virüs girdi herşeyi sildi talan etti şimdi bilgi işlemci arkadaş yaptıda yazıyorum kusura bakma :)
dün yine kontrole gittim bu sefer diğer doktora vesveselerim biraz geçsin diye.. şimdi daha iyiyim. bir sürü kan idrar testi istedi sabahtan kan verdim akşamüstü çıkar sanırım.. yine yüzünü hiç göstermedi cadı( 601 gr. olmuş..
hay Allah şansa bak :) neyse bizde işlerimizi halledelim geliyorum arada.
aysecim maşallah size de 600 gr olmuşsunuz demek :)) ay bizde 21 inde gidicez bakalım evdeki telaşeden zaman çabuk geçer umarım.renkli ultrasona gidecektik kocam vazgeçirdi.doktorlar olur olmaz şeyler söylüyolar başkasına gidip de kafamızı karıştırmayalım dedi.bende hak verdim aslında siyah beyaz fotolarıyla idare edicez artıkın :)
aman benim gittiğim doktorda renkli var da noluyor ki hiç göstermiyor zilli.. Boşver doğunca hayırlısıyla doya doya bakarız yüzlerine..hay allah şansa bak :) neyse bizde işlerimizi halledelim geliyorum arada.
Aysecim maşallah size de 600 gr olmuşsunuz demek :)) ay bizde 21 inde gidicez bakalım evdeki telaşeden zaman çabuk geçer umarım.renkli ultrasona gidecektik kocam vazgeçirdi.doktorlar olur olmaz şeyler söylüyolar başkasına gidip de kafamızı karıştırmayalım dedi.bende hak verdim aslında siyah beyaz fotolarıyla idare edicez artıkın :)
birtek idrarda protein çıkmasından korkuyorum inşallah iyidir..maşallah size tatlım kocaman olmuşsunuz
Tahlillerin temiz çıkar inşallah
benim kızımda göstermedi yüzünü hiç bu kontrolümde ayşe teyzesi
benim de canıma tak ediyor valla aslında aralık başında çıkabilirim ama biraz daha dayanıp daha geç çıkmam lazım ki sonuna ekleyeyim.. Gerçekten açlışırken çok zor.. Bir de bayramda işyeri taşınacakmış nasıl olacak bilmiyorum valla ben hiç birşeye elimi süremem dedim sürmem de gerekirse rapor alırım..çok kötüyüm yatıp dinlenmek istiyorum çok zor dayanıyorum artık
evde olmak istiyorum dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
şekerde sinir yapıyor nasılım biliyormusunuz patlamaya hazır bir bomba
ne yapmalıyım rahatlama yolu gösterin onu yapıyım
zaman geçmiyor elimde olsa rapor alabilsem
kimse ilişmese hep yatsam halim canım yok yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?