Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Selam canlarım! Sonunda taşındık dün ve yerleşmeye çalışıyoruz annem ve esimle beraber... Epey yorucu geçiyor valla... Allaha şükür kolaylaştirdik isleri. Sanırım yarın halıları falan sereriz. Biraz dolanıyorum biraz uzanıyorum derken öyle böyle geciyo.. Çok yoruldum ama ne yalan soyleyim. Sizleri çok özledim! Sizlerde iyisinizdir umarım. Aklım sizde valla... Dua edin e mı bize. Biran önce halledelim islerimizi... Öpüyorum hepinizi. Ennnnnn kısa zamanda görüşmek üzere...

Haber geldi sonunda yorma kendini cok icine girdikten sonra yavas yavas yerlesirsin.hangi semte geldin?ins yakinizdir

teşekkürler tatlım....
bende dün özdilek'ten bornoz takımı aldım kızıma pembe twity işlemeli çok güzel
iyi günlerde kullanırız İNŞALLAH
hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız İNŞALLAH:))
1-2 hafta içindede sepet yatağını almayı düşünüyorum ALLAH'ın izni ile

tatlım çok sevindim taşındın sonunda
çabucak yerleşirsin İNŞALLAH kendinide yorma bırak yapsınlar :)
çabuk yerleşte çabuk gel bizim kızlar kayıpları oynuyorlar bende çok sıkılıyorum tatlım. sağolsun ayşecimle idare etmeye çalışıyoruz.
bu arada kafasına taş gelenler duyarda gelir belki :)))

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------26.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------25.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------8.hafta

günaydın çalışkan teyzeler :))
bugün sabahtan geldik hemen beni odaya sokmuyolar zaten kokudan nefesim daralıyor.hayırlısıyla bitseydi şu odanın boyası.valla karıştı ev yine temizlik şart oldu :)) kızımın sayesinde habire temzilik yapıyoz hehe :))
şizofrencim yeni eviniz hayırlı olsun cnm.güle güle oturun inş.cümcürcemaat :))
aysecim acele etme biter şekerlerin cnm.ben kadında ucuza buldum diye acele ettim biraz.aslında mevlüte kullanılacak zaman çok daha :)
manolyacım cicileriniz hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullansın cimcimemiz.
cumartesi ayın 15 i mothercare e uğramayı da unutmayın kızlar :) bende eksiklere bakacağım indirmde olanlardan hadi hayırlısı :)

evoevo canım benim pc ye virüs girdi herşeyi sildi talan etti şimdi bilgi işlemci arkadaş yaptıda yazıyorum kusura bakma :)

Son düzenleme:
mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------26.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------25.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------8.hafta

Hoşgeldiiin vallahi özlettin kendini.. yorma kendini yavaş yavaş hepsi halledilir..
günaydın kızlar...
bugün gelirsiniz herhalde :)
ayy günaydın nasıl çok işim var nasıl çok anlatamam bıraktım son 10dk. öğleden sonra dönünce yapıcam artık..

bir hışımla başladım 70-75 tane falan yaptım 25 daha yapsam bitecek ama hevesim kaçtı neyse daha çoook var..
mothercare de müslin bezler var kızlar havlunun içine falan sermek lazımmış banyodan sonra çok iyi kuruluyormuş ben de onları bekliyorum indirime girsin diye onlara da bakın..

dün yine kontrole gittim bu sefer diğer doktora vesveselerim biraz geçsin diye.. şimdi daha iyiyim. bir sürü kan idrar testi istedi sabahtan kan verdim akşamüstü çıkar sanırım.. yine yüzünü hiç göstermedi cadı ( 601 gr. olmuş..

ah güzelim ne kadar güzel hatta harika duygular içindesin :) bizlerede nasip olur İNŞALLAH :))

amin canım inş. inş. dualarımdasınız

Teş. ederim canım. Allah razı olsun. Benim 36. haftamda çıktı. Tahlil sonuçlarını bilmiyorum. Dr tahlil sonuçlarıma göre ilaç ve tekrar tahlil istiyordu. Gebeliğimin son haftaları olduğu için çok fazla kafaya takmamıştık zaten. Sanırım çokta yüksek çıkmadığından hemen sez. almadı. Ama benim kaşıntım çok fenaydı, dayanılmayacak kadar. Şimdi tamamen geçti. Doğumdan hemen sonra hiç bi kaşıntım kalmadı çok ilginçtirki.Bebeğimi etkilemedi sanırım. İnş. etkilememiştir. şu an itibariyle bişey yok. Dr bişey demedi olsaydı riske atmazdı zaten. başka sorun varsa cvp veririm inş.

anne ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
mihrimah24 Muhammed Enes 30 eylül 2011 3,30 öğleden sonra

Dişleririni düzenli fırçalar ve düzenli bir şekilde günde 4-5 defa misvakla fırçalarsan hiç bir problemin kalmaz. Kalsiyumuda eksik etme canım

evoevo canım benim pc ye virüs girdi herşeyi sildi talan etti şimdi bilgi işlemci arkadaş yaptıda yazıyorum kusura bakma :)

hay Allah şansa bak :) neyse bizde işlerimizi halledelim geliyorum arada.

aysecim maşallah size de 600 gr olmuşsunuz demek :)) ay bizde 21 inde gidicez bakalım evdeki telaşeden zaman çabuk geçer umarım.renkli ultrasona gidecektik kocam vazgeçirdi.doktorlar olur olmaz şeyler söylüyolar başkasına gidip de kafamızı karıştırmayalım dedi.bende hak verdim aslında siyah beyaz fotolarıyla idare edicez artıkın :)

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 0112:
12-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30

Son düzenleme:

MAŞALLAH size tatlım kocaman olmuşsunuz
tahlillerin temiz çıkar İNŞALLAH
benim kızımda göstermedi yüzünü hiç bu kontrolümde ayşe teyzesi

İNŞALLAH senin kontrolünde güzel geçer tatlım
sağlıklı olsunlarda siyah beyaz olsun resimleri
benim kızım geçen kontrolümde hiç poz vermedi resmimizde yok dolayısıyla bu seferki kontrolde verir İNŞALLAH :))

çok kötüyüm yatıp dinlenmek istiyorum çok zor dayanıyorum artık
evde olmak istiyorum dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
şekerde sinir yapıyor nasılım biliyormusunuz patlamaya hazır bir bomba
ne yapmalıyım rahatlama yolu gösterin onu yapıyım
zaman geçmiyor elimde olsa rapor alabilsem
kimse ilişmese hep yatsam halim canım yok yahu

çok kötüyüm yatıp dinlenmek istiyorum çok zor dayanıyorum artık
evde olmak istiyorum dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
şekerde sinir yapıyor nasılım biliyormusunuz patlamaya hazır bir bomba
ne yapmalıyım rahatlama yolu gösterin onu yapıyım
zaman geçmiyor elimde olsa rapor alabilsem
kimse ilişmese hep yatsam halim canım yok yahu

aman benim gittiğim doktorda renkli var da noluyor ki hiç göstermiyor zilli.. Boşver doğunca hayırlısıyla doya doya bakarız yüzlerine..
maşallah size tatlım kocaman olmuşsunuz
Tahlillerin temiz çıkar inşallah
benim kızımda göstermedi yüzünü hiç bu kontrolümde ayşe teyzesi
birtek idrarda protein çıkmasından korkuyorum inşallah iyidir..
şu an kızım nasıl oynuyor annecim ben iyiyim diyor galiba :)))
benim de canıma tak ediyor valla aslında aralık başında çıkabilirim ama biraz daha dayanıp daha geç çıkmam lazım ki sonuna ekleyeyim.. Gerçekten açlışırken çok zor.. Bir de bayramda işyeri taşınacakmış nasıl olacak bilmiyorum valla ben hiç birşeye elimi süremem dedim sürmem de gerekirse rapor alırım..

ayşecim anlamıyorum bizlermi çok nazlıyız son anına kadar çalışan kadınlara şimdi imrenerek, hayranlıkla bakıyorum o zamanlar hallerinden anlamıyordum ama onlarında hiç şikayetleri yoktu ama benim daha şimdiden dayanacak gücüm kalmadı hep yatıp dinlenmek istiyorum evdeki anne adaylarınada çok özenir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…