ayşecim anlamıyorum bizlermi çok nazlıyız son anına kadar çalışan kadınlara şimdi imrenerek, hayranlıkla bakıyorum o zamanlar hallerinden anlamıyordum ama onlarında hiç şikayetleri yoktu ama benim daha şimdiden dayanacak gücüm kalmadı hep yatıp dinlenmek istiyorum evdeki anne adaylarınada çok özenir oldum
hadi ben çok şişman olduğum için zorlanıyorum da sen de işyerinde mutsuz oldun son zamanlarda galiba.. gerçekten geçinebilecek durumda olsak bir dakika durmam basarım istifayı... asıl dönüş gözümde büyüyor şimdiden aslında ücretsiz izin almak isitorum ama maddi olarak çok zor üstelik izin alırsam buradakiler terfimi de yakacaklar offfff...
bu arada tahlillerim geldi maaşallah camış gibiyim
çok sevindim tatlım sonuçlarının iyi çıkmasına
bizimkilere ücretsiz izin diye bile gidemem izini duydularmı istersen hakkın olan yıllık iznin olsun adamların gözleri dönüyor offff ya özel ve kamu ayrımı işte kamudaysan maddi yönden düşünürsün özeldeysen izinin i'sini en baştan düşünürsün
kafayı kırıyorum kpss'yeyemi hazırlansam yeniden:97:
ya kamu tabi izin vs. açısından rahat ama burası da tam askeriye gibi bir sürü mantıksızlık basiretsizlik insanı çileden çıkartıyorlar.. şu süt iziznlerini birleştirmeye bile izin yok illa hergün kullanacaksın millet ne güzel birleştirip bir ay daha ekliyor doğum izninin sonuna..
bir aymı ekleniyor canım bende onu soracaktım ben şimdi 55 gün diye hesapladım ama doğrusu nedir bilmiyorum
bir yıl boyunca günde 1.5 saat diye biliyorum ama mesai saatinede uyarlayınca 55 gün yaptı ama belkide yanlış yapıyorumdur
mucizesini bekleyenler
Isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42------------konya eurofertil------36.hafta----------kız---------elif gökçe
2-)bella_83-------------kadıköy şifa----------33.hafta----------kız---------azra
3-)evoevo--------------doğal gebelik---------28.hafta----------kız---------öykü
4-)st_manolya--------bursa jinemed--------28.hafta----------kız
5-)pulpy---------------sanko tüp bebek------26.hafta-----------kız
6-)hlycn----------------doğal gebelik---------26.hafta-----------erkek
7-)sizofren_ev_kedisi----medicalpark----------25.haftası --------2 erkek
ayşe_url-----------doğal gebelik---------25.hafta----------kız--------elif meryem
9-)kelebekgs------------memorial tüp bebek---24.hafta----------2 kız------beril ve zümra
Liste biraz daha kırpılmış oldu ama arkadaşlar tekrar gelir ve bilgilerini verirlerse seve seve eklerim tekrar:)
yok tam bilmiyorum da attım bir ay diye ama bizde doğum izni bitince 6 ay günde 3 saat sonra 6 ay daha günde 2 saat süt izni var. Son torba yasayla değişti ama bu sadece memurlar için mi yoksa özeli de bağlıyor mu bilmiyorum..
mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil-------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa----------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik---------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed--------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik---------26.hafta-----------ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik---------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------25.haftası --------2 ERKEK
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
oldumu ayşecim :)))
çok kötüyüm yatıp dinlenmek istiyorum çok zor dayanıyorum artık
evde olmak istiyorum dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
şekerde sinir yapıyor nasılım biliyormusunuz patlamaya hazır bir bomba
ne yapmalıyım rahatlama yolu gösterin onu yapıyım
zaman geçmiyor elimde olsa rapor alabilsem
kimse ilişmese hep yatsam halim canım yok yahu
hadi ben çok şişman olduğum için zorlanıyorum da sen de işyerinde mutsuz oldun son zamanlarda galiba.. gerçekten geçinebilecek durumda olsak bir dakika durmam basarım istifayı... asıl dönüş gözümde büyüyor şimdiden aslında ücretsiz izin almak isitorum ama maddi olarak çok zor üstelik izin alırsam buradakiler terfimi de yakacaklar offfff...
bu arada tahlillerim geldi maaşallah camış gibiyim
günaydın herkese
kış geldi uyku havası herkes uyuyor sanırım
hey haydi uyanın bakıyim
ayşe kız çalışırkrnmi uyuyorsun yoksa aaaa ne kadar ayıp
sıkıntıdan yine saçmalattırmayın bana
mersinli nereye kayboldun doğurdunmu yoksa :))
yok anacım işlerim vardı onları yaptım hala da var ama inan hiç bişey yapmak istemiyor canım... sanki başım dönüyor gibi.. sıkıntıdan ben de patlamak üzereyim akşama daha yıl var((
benimde çok işim var raporlu dosyalarıyla bayağı yaptım ama
bu hafta bitmeden hepsini bitiririm ALLAH'ın izni ile acelesi yok :))
izinde yaklaşıyor ya iş kalmasın :)
haftayada genel bir temizlik yaptırırım oh misler gibi bırakırım İNŞALLAH
ne zaman ayrılacaksın kasım başında mı?
günaydıın kızlar :)
bu hafta yağmurlu geçiyor bende sevmiyorum hiç ama napalım.
baya da soğudu hava boya yapılıyo diye cam kapı da açık.koku rahatsız ediyo beni.
annecikler uğramaz oldu valla.başka yerlere mi takılıyolar yoksa giremiyolar mı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?