Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hadi ben çok şişman olduğum için zorlanıyorum da sen de işyerinde mutsuz oldun son zamanlarda galiba.. gerçekten geçinebilecek durumda olsak bir dakika durmam basarım istifayı... asıl dönüş gözümde büyüyor şimdiden aslında ücretsiz izin almak isitorum ama maddi olarak çok zor üstelik izin alırsam buradakiler terfimi de yakacaklar offfff...
bu arada tahlillerim geldi maaşallah camış gibiyim

çok sevindim tatlım sonuçlarının iyi çıkmasına
bizimkilere ücretsiz izin diye bile gidemem izini duydularmı istersen hakkın olan yıllık iznin olsun adamların gözleri dönüyor offff ya özel ve kamu ayrımı işte kamudaysan maddi yönden düşünürsün özeldeysen izinin i'sini en baştan düşünürsün
kafayı kırıyorum kpss'yeyemi hazırlansam yeniden :97:

ya kamu tabi izin vs. açısından rahat ama burası da tam askeriye gibi bir sürü mantıksızlık basiretsizlik insanı çileden çıkartıyorlar.. şu süt iziznlerini birleştirmeye bile izin yok illa hergün kullanacaksın millet ne güzel birleştirip bir ay daha ekliyor doğum izninin sonuna..

bir aymı ekleniyor canım bende onu soracaktım ben şimdi 55 gün diye hesapladım ama doğrusu nedir bilmiyorum
bir yıl boyunca günde 1.5 saat diye biliyorum ama mesai saatinede uyarlayınca 55 gün yaptı ama belkide yanlış yapıyorumdur

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil-------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa----------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik---------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed--------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik---------26.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------25.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik---------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra

liste biraz daha kırpılmış oldu ama arkadaşlar tekrar gelir ve bilgilerini verirlerse seve seve eklerim tekrar:)

Son düzenleme:

yok tam bilmiyorum da attım bir ay diye ama bizde doğum izni bitince 6 ay günde 3 saat sonra 6 ay daha günde 2 saat süt izni var. Son torba yasayla değişti ama bu sadece memurlar için mi yoksa özeli de bağlıyor mu bilmiyorum..

yaaaaa en sonda ben varııım

İNŞALLAH özeldeki memurlar içinde geçerlidir tatlım yuppi :))

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil-------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa----------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik---------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed--------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik---------26.hafta-----------ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik---------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------25.haftası --------2 ERKEK
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
oldumu ayşecim :)))

Son düzenleme:

ah cnm benim yaa valla ben de buara habire yatmak istiyorum.iyiki evdeyim diyorum çok zor olurdu çalışmak ben yapamazdım şahsen.bende bel fıtığı var bide bugün ağrıyo belim.Allah sabır versin neyseki az kaldı cnm.

oh oh maşallah aysecim sonuçların iyi çıkmış ne güzel.hep güzel gitsin inş.

Benim net kapali ayse esimde gec geliyor onun cebinden baglaniyorum anlican;/ve gunduz cok uyuyorum)))gece kusu olmam bunlardan yani;D

günaydın herkese
kış geldi uyku havası herkes uyuyor sanırım
hey haydi uyanın bakıyim
ayşe kız çalışırkrnmi uyuyorsun yoksa aaaa ne kadar ayıp
sıkıntıdan yine saçmalattırmayın bana
mersinli nereye kayboldun doğurdunmu yoksa :))

yok anacım işlerim vardı onları yaptım hala da var ama inan hiç bişey yapmak istemiyor canım... sanki başım dönüyor gibi.. sıkıntıdan ben de patlamak üzereyim akşama daha yıl var ((

yok anacım işlerim vardı onları yaptım hala da var ama inan hiç bişey yapmak istemiyor canım... sanki başım dönüyor gibi.. sıkıntıdan ben de patlamak üzereyim akşama daha yıl var ((

benimde çok işim var raporlu dosyalarıyla bayağı yaptım ama
bu hafta bitmeden hepsini bitiririm ALLAH'ın izni ile acelesi yok :))
izinde yaklaşıyor ya iş kalmasın :)
haftayada genel bir temizlik yaptırırım oh misler gibi bırakırım İNŞALLAH

ne zaman ayrılacaksın kasım başında mı?

günaydıın kızlar :)
bu hafta yağmurlu geçiyor bende sevmiyorum hiç ama napalım.
baya da soğudu hava boya yapılıyo diye cam kapı da açık.koku rahatsız ediyo beni.
annecikler uğramaz oldu valla.başka yerlere mi takılıyolar yoksa giremiyolar mı artık :)

ne zaman ayrılacaksın kasım başında mı?

bayramdan sonra yokum İNŞALLAH tatlım.
ALLAH'ın izni ile tabi :))

sanada günaydın tatlım
evet yağmurlu ve uyku havası hiç çalışası gelmiyor insanın uyuyası geliyor :)
bayağı kolayladın işi MAŞALLAH :))
ne yapıyorlar bilmiyorum ama sıkıldım gelsinler artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…