herkese merhaba . ne zamandır giremiyorum . kızım üşüttü biraz onunla uğraşıyorum
havalar çok serinledi . dikkat edin doğuma yakın hasta olmayın kızlar
manaolyaaaa senin evde internet yoktu dimi???
eee izine çıkınca görüşemeyecek miyiz şimdi??
manaolyaaaa senin evde internet yoktu dimi???
eee izine çıkınca görüşemeyecek miyiz şimdi??
ben de diyorum izne kadar bağlat diye..
evet yok tatlım eşim net bağımlısı olduğu için iptel ettirdim :))
İNŞALLAH kısmetse bağlatırım ayşecim :)
yada net bulduğum yerden arada gelirim bilmiyorum kısmet :))
arada mı olur mu yaanasıl takip edicez birbirimizi.zaten şurda kaç kişi kaldık dimi aysecim?
öyle kaçmak yok valla :)
merhabalar güzel anne adayları,
valla ben hamile kalana kadar kimsecikler kalmicak burada herkes doğuracak diye korkuyorum:)) arad girip bakıyorum ne haldesiniz diye... güzel haberlerinize sizin kadar seviniyorum, bi sıkıntı varsa üzülüyorum inanın.
ya ben de bir an önce buraya transfer olayım dua edin....
valla ben hamile kalana kadar kimsecikler kalmicak burada herkes doğuracak diye korkuyorum:)) arad girip bakıyorum ne haldesiniz diye... güzel haberlerinize sizin kadar seviniyorum, bi sıkıntı varsa üzülüyorum inanın.
günaydın kızlar :)
benim kız yine delirmiş vaziyette aşağı vuruyor çıkacakmış gibi çoğunlukla sağımda hissediyorum yukarılardada oynadığı oluyor ama genelde kasıklarımda oynuyor böyle olanınız varmı? veya doğum yapmış arkadaşlardanda olabilir beni bilgilendirin ne olur çıldırıcam çıktı çıkacak sanki çokmu aşağıda ne
dün doktoru aradım hemşire çıktı cumartesi gitmek istedim önce şikayetleri dinleyince yarın gel dedi sonrada randevun ne zaman dedi birinde dedim gelmene gerek yok hergün bir tane magnezyum al dedi ama ben doktorumdan duymadan böyle birşey yapmam birde magnezyum neye iyi gelecekki alınca çocuk aşağıyı tekmelemeyimi bırakacak anlamadım
yardım
benim kız da sağlam çakıyor artık cnm hopluyorum bazen boş bulunup bağırıyorumbizimkiler de korkuyo :)
sadece aşağıda olmuyo ama karışık vuruyor benimkde :)
ama magnezyumun zararı yok diye biliyorum istersen al.ben aldığımdan beri kramplarım azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?