Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil-------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa----------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik---------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed--------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek------26.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik---------26.hafta-----------ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik---------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------25.haftası --------2 ERKEK
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra

herkese merhaba . ne zamandır giremiyorum . kızım üşüttü biraz onunla uğraşıyorum
havalar çok serinledi . dikkat edin doğuma yakın hasta olmayın kızlar

Son düzenleme:
herkese merhaba . ne zamandır giremiyorum . kızım üşüttü biraz onunla uğraşıyorum
havalar çok serinledi . dikkat edin doğuma yakın hasta olmayın kızlar

merhaba canım
geçmiş olsun tatlım İNŞALLAH çabuk atlatır kuzun hastalığını.
bizlerde hasta olmayız İNŞALLAH teşekkürler. çok korkuyorum hasta olupta ilaç kullanma fikrinden ALLAH korusun :)

Son düzenleme:
Çok sıkılıyoruuuuum şu işyerinde birkaç kişiyi evire çevire dövsem sonra dinlensem bir daha dövsem belki geçer canımın sıkıntısı

manaolyaaaa senin evde internet yoktu dimi???
eee izine çıkınca görüşemeyecek miyiz şimdi??

evet yok tatlım eşim net bağımlısı olduğu için iptel ettirdim :))

ben de diyorum izne kadar bağlat diye..

İNŞALLAH kısmetse bağlatırım ayşecim :)
yada net bulduğum yerden arada gelirim bilmiyorum kısmet :))

evet yok tatlım eşim net bağımlısı olduğu için iptel ettirdim :))

İNŞALLAH kısmetse bağlatırım ayşecim :)
yada net bulduğum yerden arada gelirim bilmiyorum kısmet :))

arada mı olur mu yaa nasıl takip edicez birbirimizi.zaten şurda kaç kişi kaldık dimi aysecim?
öyle kaçmak yok valla :)

şizofren nerelerdesn cnm çok yorma kendini mola ver biraz :)
bizimkiler bana patron diyolar oturduğum yerden konuşup duruyomuşum :))
ee bu sene idare edeceksiniz artık dedim bende napiim :))
senin oğluşların adı belli miydi düşündünüz mü cnm?

arada mı olur mu yaa nasıl takip edicez birbirimizi.zaten şurda kaç kişi kaldık dimi aysecim?
öyle kaçmak yok valla :)

aa doğru vallaaaa olmaz öyle arada sırada gelmek hergün gelip tekmil verilecek :))) doğurana kadar hergün gelmek zorunlu sonra da en az haftada bir..

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----26.hafta----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------26.hafta----------ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------25.haftası --------2 ERKEK
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra

merhabalar güzel anne adayları,
valla ben hamile kalana kadar kimsecikler kalmicak burada herkes doğuracak diye korkuyorum:)) arad girip bakıyorum ne haldesiniz diye... güzel haberlerinize sizin kadar seviniyorum, bi sıkıntı varsa üzülüyorum inanın.
ya ben de bir an önce buraya transfer olayım dua edin....

İnsallah hayirlisiyla gonlunce olur hersey

günaydın kızlar :)
benim kız yine delirmiş vaziyette aşağı vuruyor çıkacakmış gibi çoğunlukla sağımda hissediyorum yukarılardada oynadığı oluyor ama genelde kasıklarımda oynuyor böyle olanınız varmı? veya doğum yapmış arkadaşlardanda olabilir beni bilgilendirin ne olur çıldırıcam çıktı çıkacak sanki çokmu aşağıda ne
dün doktoru aradım hemşire çıktı cumartesi gitmek istedim önce şikayetleri dinleyince yarın gel dedi sonrada randevun ne zaman dedi birinde dedim gelmene gerek yok hergün bir tane magnezyum al dedi ama ben doktorumdan duymadan böyle birşey yapmam birde magnezyum neye iyi gelecekki alınca çocuk aşağıyı tekmelemeyimi bırakacak anlamadım
yardım

merhaba tatlım
teşekkürler güzelim
İNŞALLAH en kısa zamanda ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sana ve isteyipte olmayan herkese canım :)

Son düzenleme:

hayırlısıyla sen de en kısa zamanda gelirsin inş.dualaımız seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarımızla :)

mucizesini bekleyenler

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------36.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------33.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------28.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------28.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----26.hafta----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------26.hafta----------ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------25.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------25.haftası --------2 ERKEK

benim kız da sağlam çakıyor artık cnm hopluyorum bazen boş bulunup bağırıyorum bizimkiler de korkuyo :)
sadece aşağıda olmuyo ama karışık vuruyor benimkde :)
ama magnezyumun zararı yok diye biliyorum istersen al.ben aldığımdan beri kramplarım azaldı.

suda eriyenlerdenmi alıyorsun tatlım sen
birde adı ne diye geçiyor yazarmısın
bilmiyorum madem randevu vermediler bende diyorum başka bir doktora gidiyim muayene oliyim diye bilmiyorum
çok huzursuz ve sinirli yapıyor beni bu durum yani aşağıya vurduğu zaman

mucizesini bekleyenler

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------36.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------33.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------28.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----26.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------26.hafta------ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------25.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------25.haftası ----2 ERKEK
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…