Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayzan sende gebeydim dimi yanlış hatırlamıyorsam
sende bilgilerini verde listede yerini al ha ne dersin :)) bizim kervana katıl

selam kızlar ;
ben artık iyice ağırlaştım ağrılarım başladı şu 5 haftayıda atlatsak hayırlısıyla
yapılacak bir sürü iş var dün sabunlarını aldım çamaşırlarını yıkıyım diyorum yavaş yavaş
çantamı hazırlıyım bu gece uykusuzluğu ve kasık ağrısı çok yoruyo beni
hepinizi öpüyorum

bende seni geçiriyordum aklımdan tatlım nerede ne yapıyor bayağıdır yok diye geldin şükür
ah canım ya kolay gelsin az kaldı tatlım sık dişini :)
bayramdan sonrada ALLAH'ın izni ile ben ve evoevo senin gibi olucaz sende doğuma gitmeye hazırlanıyor olursun sanırım :))
ALLAH'ım cümlemizin bebeklerini kucaklarımızada almayı nasip etsin İNŞALLAH sorunsuz problemsiz AMİN.
bella isim düşündünüzmü ne koyacaksınız?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Çok Şükür islerimiz bitti sayılır. Yerllestik... Annem olmasa napardim kimbilir sagolsun eşimle kosturup duruyolar. Hala doğal gaz ve telefonumuz bağlanmadı. Onlar da olur sanırım yavaş yavaş. Gelmeden bı doktor bulmuştuk onu arayıp randevu istedik ama sadece takip ettikleri hastaları kabul ediyomus esim görüştü ona da taaa 26 Ekim'e gün verdi en yakın o zaman bı boşluk varmış. Nasıl sabredicem bilmem... Bu sıra belim ve sırt ağrılarım arttı sanırım yorgunluktan. Oğlanlarımız da epey net hissettiriyolar kendilerini teyzeleri :) sizinkiler de iyilerdir inşallah. Öpüyorum hepinizi. Ara ara ugrarirm inşallah yine.

Bu arada 26. Haftaya girdik manolyacim. İsim olacakta aklımızda olan ve tek sevebildigimiz isimler Bülent ve levent oldu. Sizce nasıl? Fikir verin bize ya...:44:

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------36.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------33.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------28.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----26.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------26.hafta------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik---------25.hafta------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra

Tatlım ne kadar çok işim olduğunu anlatamam artık kafam durdu zaten acıktım 12ye kadar bıraktım sizleri okudum.. Akaşmüstü işim biterse yine girerim öptüm sizi..

kolay gelsin tatlım bizlerde seni öpüyoruz teyzesi :)

ohhhhh çok şükür yerleştiniz
canım 26'sına çok yok bekle bence içine sinen istediğin gibi bir muayene olsun tatlım
eeeee iki can taşıyorsun kolaymı sırtında ağıracak belinde tatlım bizim bir tane olduğu halde oluyor şikayetlerimiz :) bizde seni öpüyoruz ara ara değil sık sık uğra ya alıştırdınız gelmeyince canımız sıkılıyor sizleri göremeyince kurtlanıyoruz :)

Bu arada 26. Haftaya girdik manolyacim. İsim olacakta aklımızda olan ve tek sevebildigimiz isimler Bülent ve levent oldu. Sizce nasıl? Fikir verin bize ya...:44:

gayet uyumlu ve güzel isimler
tatlım ekliyimmi listeye isimleri :)
haber bekliyorum ona göre ekliycem canım :)))

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------36.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------33.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------28.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----26.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------26.hafta------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik---------25.hafta------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek---24.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra

bence de yap sen çantanı artık nolur nolmaz canım artık bu haftalarda.. yardım edecek kimsen yok mu bundan sonrasını bırak onlar halletsin..
hoşgeldiiiiiiiiiin.. ne güzel yerleşmişsin. 26 ekim çok uzak değil ama dayanmazsan arada öylesine biyere gidiver..yorgunluk çok ağrı yapıyor dikkat et ayaklarımı kaldırıp da yat biraz..

güzel bence isimleriyle yaşasınlar canım..

annem de kız kardeşimde çalışıyor ancak pazar günü gelebiliyorlar
ben çamaşırları yıkasam gelip ütüler yerleştirirler
bi tek emzirme sütyenim kaldı eksik onuda alırsam çantamı yerleştiricem artık

saol canım pek gece uykusu kalmadığından gündüz uyuyorum artık
inşallah hepimiz vakitlce sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
isim azra olucak listede yazmıştık :)

isimler çok uyumlu kulağa da çok hoş geliyor ben beğendim.zaten yeni nesil isimleri bayıyo beni artık hep aynı koyuyolar :)
işlerin bitmesine de sevindim güle güle ourun inş.mutlu mesut :)) aa bu ikisinden de güzel isim olurmuş hehe :))))

sen iyice yaklaştın bellacım yaa valla beni bile şimdiden heyecan basıyo hiç sorma :)))
mannolyanın dediği gibi bayramdan sonra da biz başlarız tutuşmaya :)))
bu arada gecelik aldın mı sen?henüz gelmemişti kışlıklar.nasıl bişey aldın?

toz karışım cnm evet.magvital adı.1 tanesini 1 bardak suya karıştırıp tok karnına içiyorum gazoz gibi.
senin daha öncede alttan vuruyodu cimcime başlarda.o zaman bişey demedi mi doktorum cnm?

saol canım pek gece uykusu kalmadığından gündüz uyuyorum artık
inşallah hepimiz vakitlce sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
isim azra olucak listede yazmıştık :)

kusura bakma tatlım aklım uçtu algı sıfır evet yazmıştık :))

senin daha öncede alttan vuruyodu cimcime başlarda.o zaman bişey demedi mi doktorum cnm?

evet tatlım zaman zaman hep vuruyor doktora söylemedim tatlım çünkü bir keresinde adet olacakmışım çıkacak gibi hissediyorum dediğimde her şey yolunda sen bir psikolojik destek al demişti bende kontrole gittiğimde bir haftadırda vurmuyordu zilli o yüzdende söylemedim o pisikolojiye soktu yani doktorun söylediği beni tatlım kontroldede baş aşağıydı o yüzden vuramıyordu demekki :))

önden açılanlar iyi oluyormuş aklında bulunsun, diğerleri pencere gibi ya tam kavrayamıyormuş bebek

günaydın kızlar :)
bugün yine yağmurlu herkes uyuyor herhalde evde olsaydım bende uyurdum ne güzel olurdu:))))

mucizesini bekleyenler

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------34.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------29.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----27.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------27.hafta------ERKEK
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek---25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra

bugünden düzenledim pazartesi yenilemeye gerek kalmasın :)
hem bir kaç gün önde görünüyoruz zaman geçmiş gibi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…