selam kızlar ;
ben artık iyice ağırlaştım ağrılarım başladı şu 5 haftayıda atlatsak hayırlısıyla
yapılacak bir sürü iş var dün sabunlarını aldım çamaşırlarını yıkıyım diyorum yavaş yavaş
çantamı hazırlıyım bu gece uykusuzluğu ve kasık ağrısı çok yoruyo beni
hepinizi öpüyorum
ayşe neredesin?
şimdide sen kayboldun haydi gel bekliyoruz :)
Tatlım ne kadar çok işim olduğunu anlatamam artık kafam durdu zaten acıktım 12ye kadar bıraktım sizleri okudum.. Akaşmüstü işim biterse yine girerim öptüm sizi..
Merhaba kızlar. Çok Şükür islerimiz bitti sayılır. Yerllestik... Annem olmasa napardim kimbilir sagolsun eşimle kosturup duruyolar. Hala doğal gaz ve telefonumuz bağlanmadı. Onlar da olur sanırım yavaş yavaş. Gelmeden bı doktor bulmuştuk onu arayıp randevu istedik ama sadece takip ettikleri hastaları kabul ediyomus esim görüştü ona da taaa 26 Ekim'e gün verdi en yakın o zaman bı boşluk varmış. Nasıl sabredicem bilmem... Bu sıra belim ve sırt ağrılarım arttı sanırım yorgunluktan. Oğlanlarımız da epey net hissettiriyolar kendilerini teyzeleri :) sizinkiler de iyilerdir inşallah. Öpüyorum hepinizi. Ara ara ugrarirm inşallah yine.
Bu arada 26. Haftaya girdik manolyacim. İsim olacakta aklımızda olan ve tek sevebildigimiz isimler Bülent ve levent oldu. Sizce nasıl? Fikir verin bize ya...:44:
bence de yap sen çantanı artık nolur nolmaz canım artık bu haftalarda.. yardım edecek kimsen yok mu bundan sonrasını bırak onlar halletsin..selam kızlar ;
ben artık iyice ağırlaştım ağrılarım başladı şu 5 haftayıda atlatsak hayırlısıyla
yapılacak bir sürü iş var dün sabunlarını aldım çamaşırlarını yıkıyım diyorum yavaş yavaş
hepinizi öpüyorum
hoşgeldiiiiiiiiiin.. ne güzel yerleşmişsin. 26 ekim çok uzak değil ama dayanmazsan arada öylesine biyere gidiver..yorgunluk çok ağrı yapıyor dikkat et ayaklarımı kaldırıp da yat biraz..Merhaba kızlar. Çok Şükür islerimiz bitti sayılır. Yerllestik... Annem olmasa napardim kimbilir sagolsun eşimle kosturup duruyolar. Hala doğal gaz ve telefonumuz bağlanmadı. Onlar da olur sanırım yavaş yavaş. Gelmeden bı doktor bulmuştuk onu arayıp randevu istedik ama sadece takip ettikleri hastaları kabul ediyomus esim görüştü ona da taaa 26 Ekim'e gün verdi en yakın o zaman bı boşluk varmış. Nasıl sabredicem bilmem... Bu sıra belim ve sırt ağrılarım arttı sanırım yorgunluktan. Oğlanlarımız da epey net hissettiriyolar kendilerini teyzeleri :) sizinkiler de iyilerdir inşallah. Öpüyorum hepinizi. Ara ara ugrarirm inşallah yine.
Bu arada 26. Haftaya girdik manolyacim. İsim olacakta aklımızda olan ve tek sevebildigimiz isimler Bülent ve levent oldu. Sizce nasıl? Fikir verin bize ya...:44:
bence de yap sen çantanı artık nolur nolmaz canım artık bu haftalarda.. yardım edecek kimsen yok mu bundan sonrasını bırak onlar halletsin..
hoşgeldiiiiiiiiiin.. ne güzel yerleşmişsin. 26 ekim çok uzak değil ama dayanmazsan arada öylesine biyere gidiver..yorgunluk çok ağrı yapıyor dikkat et ayaklarımı kaldırıp da yat biraz..
güzel bence isimleriyle yaşasınlar canım..
bende seni geçiriyordum aklımdan tatlım nerede ne yapıyor bayağıdır yok diye geldin şükür
ah canım ya kolay gelsin az kaldı tatlım sık dişini :)
bayramdan sonrada ALLAH'ın izni ile ben ve evoevo senin gibi olucaz sende doğuma gitmeye hazırlanıyor olursun sanırım :))
ALLAH'ım cümlemizin bebeklerini kucaklarımızada almayı nasip etsin İNŞALLAH sorunsuz problemsiz AMİN.
bella isim düşündünüzmü ne koyacaksınız?
selam kızlar ;
hepinizi öpüyorum
suda eriyenlerdenmi alıyorsun tatlım sen
birde adı ne diye geçiyor yazarmısın
bilmiyorum madem randevu vermediler bende diyorum başka bir doktora gidiyim muayene oliyim diye bilmiyorum
çok huzursuz ve sinirli yapıyor beni bu durum yani aşağıya vurduğu zaman
saol canım pek gece uykusu kalmadığından gündüz uyuyorum artık
inşallah hepimiz vakitlce sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
isim azra olucak listede yazmıştık :)
senin daha öncede alttan vuruyodu cimcime başlarda.o zaman bişey demedi mi doktorum cnm?
annem de kız kardeşimde çalışıyor ancak pazar günü gelebiliyorlar
ben çamaşırları yıkasam gelip ütüler yerleştirirler
bi tek emzirme sütyenim kaldı eksik onuda alırsam çantamı yerleştiricem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?