günaydın manolyacım valla biz evdeyiz ama her sabah 8.30 da ayaktayız :) açlığa pek dayanamıyoruz.
çok şükür odamızın boyası ve temizliği bitti.bugün de mobilya siparişimizi vermeye gidiyoruz.1 ayda geliyormuş kokusu da çıkar anca dedik.
ee sizde haberler nasıl?senin kız ne alemde cnm?
biz ne ara 29 hafta olduk manolyam
MAŞALLAH size arkadaşım bitirdin işlerini:)
ben 08:30'da iş başı yapmış oluyorum :))
güle güle iyi günlerde kullanırsınız İNŞALLAH tatlım.
saol cnm evet yavaş yavaş tamamlıyoruz eksikleri.ama eminim sürekli bir eksik çıkacaktır.mesela biberon,emzik.banyo küveti,filesi,tırnak makası,bebek arabası,ana kucağı bunlar aklıma gelenler :)))
pazartesi güncelleme ile uğraşmiyim diye birkaç gün ileri aldım hepimizi çok güzel görünüyor ama değilmi 29 :))
valla 30 lu haftaya 1 haftamız kalmış bak yine kalbim gümgüm oldu
isimler çok uyumlu kulağa da çok hoş geliyor ben beğendim.zaten yeni nesil isimleri bayıyo beni artık hep aynı koyuyolar :)
işlerin bitmesine de sevindim güle güle ourun inş.mutlu mesut :)) aa bu ikisinden de güzel isim olurmuş hehe :))))
sen iyice yaklaştın bellacım yaa valla beni bile şimdiden heyecan basıyo hiç sorma :)))
mannolyanın dediği gibi bayramdan sonra da biz başlarız tutuşmaya :)))
bu arada gecelik aldın mı sen?henüz gelmemişti kışlıklar.nasıl bişey aldın?
toz karışım cnm evet.magvital adı.1 tanesini 1 bardak suya karıştırıp tok karnına içiyorum gazoz gibi.
senin daha öncede alttan vuruyodu cimcime başlarda.o zaman bişey demedi mi doktorum cnm?
önden açılanlar iyi oluyormuş aklında bulunsun, diğerleri pencere gibi ya tam kavrayamıyormuş bebek
tatlım sen normal doğum yapmayımı düşünüyorsun?
canım ben burda boynerden aldım bi tanesi gecelik +sabahlık kısa kollu geceliği sabahlık uzun kollu
bi tane pijama aldım gene kısa kollu
bide uzun kollu spor bişi aldım
bizim ev normalde de çok sıcak oluyo kışın kısa kollu geziyorum bide emziricem iyice terliycem ondan kısa kollu aldım
önden açılanı duymadım hiç hangi markada var acaba ?
ben epidural sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum valla ne yalan söliim.aslında dayanıklıyımdır acıya ama bebeğime bişey olursa diye korkuyorum cnm yaaa.acaba bu gitmemde söylermiki doktor doğumun nasıl olcağını?
ben de kapri kol düşündüm dün aklıma geldi.uzun kol serum falan takılırsa sıkıntı oluyomuş zaten.dediğin gibi sabahlığı uzun kol alırım.hatta polar sabahlık alın diyolar çok rahat oluyomuş.
ben epidural sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum valla ne yalan söliim.aslında dayanıklıyımdır acıya ama bebeğime bişey olursa diye korkuyorum cnm yaaa.acaba bu gitmemde söylermiki doktor doğumun nasıl olcağını?
ben de kapri kol düşündüm dün aklıma geldi.uzun kol serum falan takılırsa sıkıntı oluyomuş zaten.dediğin gibi sabahlığı uzun kol alırım.hatta polar sabahlık alın diyolar çok rahat oluyomuş.
rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin bende çok eski üyelerdenim ara ara takip ediyorum sizleri :)
Yeteeeeeer yorulduuuum çok yorulduuuuum... Para veriyolar diye de insan bu kadar çalıştırılır mı canım((
dimi yani acık soluklan tatlım
bende aynı duygular içerisindeyim tatlım korkmaktan ziyade bebeğin omuzu takılabiliyormuş ya ondan öyle düşünüyorum bende yoksa normal doğumuda epidural ağrısız bir şekilde yapıyorlar artık :))
AMİN canım çok teşekkürler :)
dimi yani acık soluklan tatlım
bende 3 kez tüp bebek denedim öldüler benim hep şimdi kızım var evlatlık aldım :)
ALLAH bağışlasın tatlım sağlıklı uzun ömürlü olsun sizleride başından eksik etmesin İNŞALLAH.
rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin bende çok eski üyelerdenim ara ara takip ediyorum sizleri :)
evoevo tatlım zaman çok çabuk geçmiş ama geçmiyor ve geçmeyecekmiş gibi duruyor değilmi :44:
aynen öyle manolyacım.sen bide evde olunca gör her gün bişey planlıyorum kafadan artık sıkılmaya başladım biran önce vakit geçsin istiyorum.battaniyem de bitti ben en iyisi uyku tulumuna başlayayım başka türlü vakit geçmiyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?