Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

günaydın manolyacım valla biz evdeyiz ama her sabah 8.30 da ayaktayız :) açlığa pek dayanamıyoruz.
çok şükür odamızın boyası ve temizliği bitti.bugün de mobilya siparişimizi vermeye gidiyoruz.1 ayda geliyormuş kokusu da çıkar anca dedik.
ee sizde haberler nasıl?senin kız ne alemde cnm?

MAŞALLAH size arkadaşım bitirdin işlerini:)
ben 08:30'da iş başı yapmış oluyorum :))
güle güle iyi günlerde kullanırsınız İNŞALLAH tatlım.

biz ne ara 29 hafta olduk manolyam

pazartesi güncelleme ile uğraşmiyim diye birkaç gün ileri aldım hepimizi çok güzel görünüyor ama değilmi 29 aman iki gün ileri birşeycik olmaz :))
ALLAH'a çok şükür ya bu günleride gördük canım İNŞALLAH hayırlısıyla doğumumuzu ve bebeklerimizide görürüz kucaklarımızda tatlım

Son düzenleme:

valla 30 lu haftaya 1 haftamız kalmış bak yine kalbim gümgüm oldu

canım ben burda boynerden aldım bi tanesi gecelik +sabahlık kısa kollu geceliği sabahlık uzun kollu
bi tane pijama aldım gene kısa kollu
bide uzun kollu spor bişi aldım
bizim ev normalde de çok sıcak oluyo kışın kısa kollu geziyorum bide emziricem iyice terliycem ondan kısa kollu aldım
önden açılanlar iyi oluyormuş aklında bulunsun, diğerleri pencere gibi ya tam kavrayamıyormuş bebek

önden açılanı duymadım hiç hangi markada var acaba ?

ayşe neredesin tatlım iyisindir İNŞALLAH
yine çokmu işin var yoksa kıyamam sana
yeter bu kadar çalıştığın birazda bize gelde dinlen tatlım :)

tatlım sen normal doğum yapmayımı düşünüyorsun?

ben epidural sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum valla ne yalan söliim.aslında dayanıklıyımdır acıya ama bebeğime bişey olursa diye korkuyorum cnm yaaa.acaba bu gitmemde söylermiki doktor doğumun nasıl olcağını?

ben de kapri kol düşündüm dün aklıma geldi.uzun kol serum falan takılırsa sıkıntı oluyomuş zaten.dediğin gibi sabahlığı uzun kol alırım.hatta polar sabahlık alın diyolar çok rahat oluyomuş.

rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin bende çok eski üyelerdenim ara ara takip ediyorum sizleri :)

Yeteeeeeer yorulduuuum çok yorulduuuuum... Para veriyolar diye de insan bu kadar çalıştırılır mı canım ((

bende aynı duygular içerisindeyim tatlım korkmaktan ziyade bebeğin omuzu takılabiliyormuş ya ondan öyle düşünüyorum bende yoksa normal doğumuda epidural ağrısız bir şekilde yapıyorlar artık :))

rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin bende çok eski üyelerdenim ara ara takip ediyorum sizleri :)

AMİN canım çok teşekkürler :)

Yeteeeeeer yorulduuuum çok yorulduuuuum... Para veriyolar diye de insan bu kadar çalıştırılır mı canım ((

dimi yani acık soluklan tatlım

bende 3 kez tüp bebek denedim öldüler benim hep şimdi kızım var evlatlık aldım :)

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------34.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------29.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----27.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------27.hafta------ERKEK
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek---25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra

amin cnm isteyen herkese inş.:) Allah kızınla mutluluğunuzu daim etsin inş.ben de çok düşündüm evlatlık almayı ama benim eşim istemedi.

evoevo tatlım zaman çok çabuk geçmiş ama geçmiyor ve geçmeyecekmiş gibi duruyor değilmi :44:

aynen öyle manolyacım.sen bide evde olunca gör her gün bişey planlıyorum kafadan artık sıkılmaya başladım biran önce vakit geçsin istiyorum.battaniyem de bitti ben en iyisi uyku tulumuna başlayayım başka türlü vakit geçmiyo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…