Merhaba arkadaslar,
Ben araniza yeni transfer oldum :) Dün ikizlerim olacagini ögrendim :) 6+6 günlük olduk bugün kalp atislarinida duyduk cok sükür...
Beni ve bebislerimi hos sohbetlerinize kabul edermisiniz?
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin...
Bizde 1hafta oncesinden gidiyoz teyzesimucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------34.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------29.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----27.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------27.hafta------ERKEK
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek---25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
Merhaba arkadaslar,
Ben araniza yeni transfer oldum :) Dün ikizlerim olacagini ögrendim :) 6+6 günlük olduk bugün kalp atislarinida duyduk cok sükür...
3asilama 4de tüp bebek tedavisinin meyveleri ikizlerim :)
Hepsi yasandi gitti Allahim yavrularimi kucagima almayi nasip eder insallah cok zor zamanlar gecirdik bir cok kez negatifi gördükten sonra bu sefer pozitif olduguna inanamadim yeni yeni farkina variyorum hamile oldugumun oda migde bulantilari ve yorgunluktan sanirim :)
Merhaba arkadaslar,
ohhhhh çok şükür yerleştiniz
canım 26'sına çok yok bekle bence içine sinen istediğin gibi bir muayene olsun tatlım
eeeee iki can taşıyorsun kolaymı sırtında ağıracak belinde tatlım bizim bir tane olduğu halde oluyor şikayetlerimiz :) bizde seni öpüyoruz ara ara değil sık sık uğra ya alıştırdınız gelmeyince canımız sıkılıyor sizleri göremeyince kurtlanıyoruz :)
gayet uyumlu ve güzel isimler
tatlım ekliyimmi listeye isimleri :)
haber bekliyorum ona göre ekliycem canım :)))
bence de yap sen çantanı artık nolur nolmaz canım artık bu haftalarda.. yardım edecek kimsen yok mu bundan sonrasını bırak onlar halletsin..
hoşgeldiiiiiiiiiin.. ne güzel yerleşmişsin. 26 ekim çok uzak değil ama dayanmazsan arada öylesine biyere gidiver..yorgunluk çok ağrı yapıyor dikkat et ayaklarımı kaldırıp da yat biraz..
güzel bence isimleriyle yaşasınlar canım..
isimler çok uyumlu kulağa da çok hoş geliyor ben beğendim.zaten yeni nesil isimleri bayıyo beni artık hep aynı koyuyolar :)
işlerin bitmesine de sevindim güle güle ourun inş.mutlu mesut :)) aa bu ikisinden de güzel isim olurmuş hehe :))))
sen iyice yaklaştın bellacım yaa valla beni bile şimdiden heyecan basıyo hiç sorma :)))
mannolyanın dediği gibi bayramdan sonra da biz başlarız tutuşmaya :)))
bu arada gecelik aldın mı sen?henüz gelmemişti kışlıklar.nasıl bişey aldın?
toz karışım cnm evet.magvital adı.1 tanesini 1 bardak suya karıştırıp tok karnına içiyorum gazoz gibi.
senin daha öncede alttan vuruyodu cimcime başlarda.o zaman bişey demedi mi doktorum cnm?
merhaba sizofren ev kedisi, sana isim önerebilir miyim:
Oğuz ve Yağız.
ne dersin:)
Merhaba arkadaslar,
Aysecim evocum hayatgunesim çok sagolun kizlar ya. Canımca çok sevindim senin için tatlım. Bak yetiştin bize :) Allah saglikla kavuştursun kuzucuklarina...
Sagol canim ev isiyle pek ilgilenmiyorum ama calistigim icin biraz fazla yoruluyorum ama iste zamanimin cogunu oturarak gecirmeye calisiyorum elimden geldigi kadar bes alti aylik olana kadar calisir rapor alirim sanirim Allah hepimizin yardimcisi olsun saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsincanım kucağında görmeyi nasip etsin allah inş.
bu dönemlerde bol bol dinlen ilk 12 hafta önemli yorma kendini
yok ev işi falan diye çalışıyosanda kendini çok hırpalama
hoşgeldin cnm rabbim tamamına erdirsin inş.benim de senin gibiyken mide bulantılarım başlamıştı.13.haftaya kadar sürdü.kendini yorma bol bol dinlen ikiz olunca daha da dikkat ister tabi.
Bu arada biz bebeklerimize oda takımı aldık:) çok beğendim öle icime sindi ki... 45 güne gelir dediler. düz krem rengi. 4 kapılın ve büyüyen karyolali. Kocacim sagolsun emzirme koltuğu da aldı. Bide sifonyer ve oyuncak sandığı var. Annecim de battaniye yastık falan aldı. Kizlar ya yastıklarını kaz tüyü aldık penelopeden. Yorganları da aynı marka ama onlar mikrofiber. Sizce iyi yapmış miyim?
Hosgeldin kader arkadasimhayirli olsun Tedavimi?ins sagsalim kavusuruz bebislerimize
Bu arada biz bebeklerimize oda takımı aldık:) çok beğendim öle icime sindi ki... 45 güne gelir dediler. düz krem rengi. 4 kapılın ve büyüyen karyolali. Kocacim sagolsun emzirme koltuğu da aldı. Bide sifonyer ve oyuncak sandığı var. Annecim de battaniye yastık falan aldı. Kizlar ya yastıklarını kaz tüyü aldık penelopeden. Yorganları da aynı marka ama onlar mikrofiber. Sizce iyi yapmış miyim?
canım ben sevi bebenin yan yatış yastığını aldım kusmalara karşı
yorganıda pamuk yaptırıcam daha almadım
gözün aydın hoşgeldin canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Merhaba arkadaslar,
sabrın sonu selamet işte şimdi de 9 aycık daha sabret kavuşmak için :)))3asilama 4de tüp bebek tedavisinin meyveleri ikizlerim :)
Hepsi yasandi gitti Allahim yavrularimi kucagima almayi nasip eder insallah cok zor zamanlar gecirdik bir cok kez negatifi gördükten sonra bu sefer pozitif olduguna inanamadim yeni yeni farkina variyorum hamile oldugumun oda migde bulantilari ve yorgunluktan sanirim :)
Merhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?