Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba arkadaslar,
Ben araniza yeni transfer oldum :) Dün ikizlerim olacagini ögrendim :) 6+6 günlük olduk bugün kalp atislarinida duyduk cok sükür...
Beni ve bebislerimi hos sohbetlerinize kabul edermisiniz?
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin...

Hosgeldin kader arkadasimhayirli olsunTedavimi?ins sagsalim kavusuruz bebislerimize

Bizde 1hafta oncesinden gidiyoz teyzesi

hoş geldin canım ikizlerinle
sağlıkla gelsinler inşallah
anlat bakalım hikayeni neler yaşadın

3asilama 4de tüp bebek tedavisinin meyveleri ikizlerim :)
Hepsi yasandi gitti Allahim yavrularimi kucagima almayi nasip eder insallah cok zor zamanlar gecirdik bir cok kez negatifi gördükten sonra bu sefer pozitif olduguna inanamadim yeni yeni farkina variyorum hamile oldugumun oda migde bulantilari ve yorgunluktan sanirim :)

canım kucağında görmeyi nasip etsin allah inş.
bu dönemlerde bol bol dinlen ilk 12 hafta önemli yorma kendini
yok ev işi falan diye çalışıyosanda kendini çok hırpalama

hoşgeldin cnm rabbim tamamına erdirsin inş.benim de senin gibiyken mide bulantılarım başlamıştı.13.haftaya kadar sürdü.kendini yorma bol bol dinlen ikiz olunca daha da dikkat ister tabi.

Çok sagol guzelcim valla rahatladık çok şükür. Ağrılarımda dinlendikce gecer inşallah. İsimleri begenmene sevindim listeye ekleyebilirsin hala netimiz bağlanmadı telefondan gelebildigim kadar sık gelmeye calisicam soz :)

merhaba sizofren ev kedisi, sana isim önerebilir miyim:
Oğuz ve Yağız.
ne dersin:)

Aysecim evocum hayatgunesim çok sagolun kizlar ya. Canımca çok sevindim senin için tatlım. Bak yetiştin bize :) Allah saglikla kavuştursun kuzucuklarina...

Bu arada biz bebeklerimize oda takımı aldık:) çok beğendim öle icime sindi ki... 45 güne gelir dediler. düz krem rengi. 4 kapılın ve büyüyen karyolali. Kocacim sagolsun emzirme koltuğu da aldı. Bide sifonyer ve oyuncak sandığı var. Annecim de battaniye yastık falan aldı. Kizlar ya yastıklarını kaz tüyü aldık penelopeden. Yorganları da aynı marka ama onlar mikrofiber. Sizce iyi yapmış miyim?

canım kucağında görmeyi nasip etsin allah inş.
bu dönemlerde bol bol dinlen ilk 12 hafta önemli yorma kendini
yok ev işi falan diye çalışıyosanda kendini çok hırpalama
Sagol canim ev isiyle pek ilgilenmiyorum ama calistigim icin biraz fazla yoruluyorum ama iste zamanimin cogunu oturarak gecirmeye calisiyorum elimden geldigi kadar bes alti aylik olana kadar calisir rapor alirim sanirim Allah hepimizin yardimcisi olsun saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

hoşgeldin cnm rabbim tamamına erdirsin inş.benim de senin gibiyken mide bulantılarım başlamıştı.13.haftaya kadar sürdü.kendini yorma bol bol dinlen ikiz olunca daha da dikkat ister tabi.

Cok sagol canim doktorumda 13.haftaya kadar sürer dedi bebeklerim iyi olsunda ben raziyim...
Güzel dilekleri icin cok sagol.

oo canım alışverişler yapılmış güle güle kullanırsınız inşllah..valla ben alırken çok takılmadım yastık yorgana zaten çoğu vardı yeğenimden dolayı..iyi günlerde kullan hepsini.

canım ben sevi bebenin yan yatış yastığını aldım kusmalara karşı
yorganıda pamuk yaptırıcam daha almadım

canım ben sevi bebenin yan yatış yastığını aldım kusmalara karşı
yorganıda pamuk yaptırıcam daha almadım

34 hafta olmuşsun maşallahh..kendine çok dikkat et bide muhakkak son haftalarda açık renk çamaşır giy..ben genelde siyah giyyodum açık rank giydiğim gün çok az kanamam olmuştu tuvalet kağdına ble gelmeyen beni kurtardı diyorum.

gözün aydın hoşgeldin canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
sabrın sonu selamet işte şimdi de 9 aycık daha sabret kavuşmak için :)))

ooo hayırlısı olsun kuzum iyi günlerde kullansın kuzucuklar.. yastık ilk başlarda kullanılmıyor diye biliyorum ben ama chicconun boğulmayı önleyici yastıkları var delikli delikli ondan aldım bir de yan yatış yastığı galiba ilk başlarda onları kullanıcam sonra büyüyünce alırım yastık..

hoşgeldin tatlım ALLAH kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH.
bilgilerini listeye göre verde ekleyelim listeye sizide :)
dualarına AMİN :)

iyi yapmışsın arkadaşım hepsini güle güle iyi ve sağlıklı günlerde kullanın İNŞALLAH.
bizde bu hafta sonu alıcaz beşiğini nasip olursa alınca fotoğrafını çeker sizlerede gösteririm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…