mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------34.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------29.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----27.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------27.hafta------ERKEK
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek---25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
Valla isimleriyle listede görünce bir hoş oldum
Bu arada biz bebeklerimize oda takımı aldık:) çok beğendim öle icime sindi ki... 45 güne gelir dediler. düz krem rengi. 4 kapılın ve büyüyen karyolali. Kocacim sagolsun emzirme koltuğu da aldı. Bide sifonyer ve oyuncak sandığı var. Annecim de battaniye yastık falan aldı. Kizlar ya yastıklarını kaz tüyü aldık penelopeden. Yorganları da aynı marka ama onlar mikrofiber. Sizce iyi yapmış miyim?
herkese günaydın
iyi, sağlıklı, huzurlu bir hafta geçirmemiz dileği ile :))
bu arada bizde cumartesi günü mothercare den kızımızın bebek arabası ve anakucağını aldık indirimdeymiş :))
ALLAH'a şükür evet az kaldı :)günaydın cnmmm :)) 30 lara az kalmışız çok şükür rabbime
bir isimsiz siz kaldınız manloyacım :)))mucizesini bekleyenler
Isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42-----------konya eurofertil------37.hafta------kız---------elif gökçe
2-)bella_83-------------kadıköy şifa---------34.hafta------kız---------azra
3-)evoevo--------------doğal gebelik--------29.hafta------kız---------öykü
4-)st_manolya--------bursa jinemed-------29.hafta------kız
5-)pulpy---------------sanko tüp bebek-----27.hafta------kız
6-)hlycn----------------doğal gebelik--------27.hafta------erkek
7-)ayşe_url------------doğal gebelik--------26.hafta------kız--------elif meryem
sizofren_ev_kedisi----medicalpark----------26.haftası ----2 erkek---bülent ve levent
9-)kelebekgs------------memorial tüp bebek---25.hafta------2 kız------beril ve zümra
sen asıl moklu bezleriyle karşında görünce çok hoş olacaksınvalla isimleriyle listede görünce bir hoş oldum
bu arada bizde cumartesi günü mothercare den kızımızın bebek arabası ve anakucağını aldık indirimdeymiş :))
Kizlar açıkcası annem ben de bişeyler alayım gitmeden dedi ve yastıklar yorlganlarini aldı sagolsun. Uyku tulumu çok mantıklı evet. İnşallah bizimkiler erken gelmezler de, ben de onlara uygun alırım artık. Yan yatış yastığı. Zaten alicam inşallah. Öyle yorganmis falan çok sıcağa alisirmayi düşünmüyorum zaten. Bebekler en rahat 18-23 derece arası rahat uyurlarmis. Bakalım nasıl olucak. Ya bide bizimkilerim bı sürü battaniyesi de oldu... Anneme yeter dedikce görüp heves edip alıyor:) napalim artık zamanla hepsi elime gelir hesapta. Büyüklerin vardır bı bildigi :) ben de bugün doktoru arayıp randevuyu erkene almaya calisicam. Umarım başarılı olurum:) ya 9 gün sonra bı ay olacak çok ozlediiiiiiiim! Bide daha ne seker yüklendi bana ne de süründükler girdim. Artık bı kadın dogumcuya gitmem şart oldu :)
saol aysecim sen de iyi etmişsin o ıslak pamukları çok övüyolar zaten.bende düşünüyorum almayı onlardan.zaten önmeli olan kırkı çıkana kadar bence kullanmak.sonra diğer alkolsüz mendillere geçeriz alerji yapmazsa.bir isimsiz siz kaldınız manloyacım :)))
sen asıl moklu bezleriyle karşında görünce çok hoş olacaksın
iyi günlerde kullanın biz de evin yanındaki markette indirimde görünce dayanamadık uninin ısalk pamuklarından aldık 10-15 paket çok pahalı ama hep onlardan kullanmam mümkün değil..
Kizlar açıkcası annem ben de bişeyler alayım gitmeden dedi ve yastıklar yorlganlarini aldı sagolsun. Uyku tulumu çok mantıklı evet. İnşallah bizimkiler erken gelmezler de, ben de onlara uygun alırım artık. Yan yatış yastığı. Zaten alicam inşallah. Öyle yorganmis falan çok sıcağa alisirmayi düşünmüyorum zaten. Bebekler en rahat 18-23 derece arası rahat uyurlarmis. Bakalım nasıl olucak. Ya bide bizimkilerim bı sürü battaniyesi de oldu... Anneme yeter dedikce görüp heves edip alıyor:) napalim artık zamanla hepsi elime gelir hesapta. Büyüklerin vardır bı bildigi :) ben de bugün doktoru arayıp randevuyu erkene almaya calisicam. Umarım başarılı olurum:) ya 9 gün sonra bı ay olacak çok ozlediiiiiiiim! Bide daha ne seker yüklendi bana ne de süründükler girdim. Artık bı kadın dogumcuya gitmem şart oldu :)
battaniye bol bol olsun diyorlar zaten benim de oldu galiba 6-7 tane... uyku tulumu iyi diyorsunuz yani napsam alsam mı acaba???
süründükler ne demek kız???
battaniye benimde çok olmuş şimdi düşündüm de :)) hastane çıkışlarında da vardı.ama çok kullanılıyomuş özellikle penye olanlar.yatakta,kucakta,arabada her yere sereriz bizde :))
bizimde 1 ay oluyo bende çok özledim kızımı.cumaya kavuşma günümüz inş.bakalım artık çok zor görüyoruz gösterecek mi bizim kız kendini :))
ay sevilmez miiii biz bu sıpalar için az uğraşmadık di mi ama??Evocum hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Ben de hafta sonu baktım internetten beğendiğim modellere. Güzellermis valla eve istemeyi düşünüyorum. Hiç yürüme geliyorum ben ya belim ve sırtım mahvediyor beni
Aysecim valla o bezleri nasıl edicen hiç bı fikrim yokartık esime postalarım napim? Zaten erkekler daha iyi olur:) bide biz yeni doğan sünneti düşünüyoruz ya derim ay ben anlamam pansumanmis yaraymis:) ayy saglikla gelsinlerdde kuzucuklarimiz valla onların o bezlerini bile severim ben
benimki de hiç göstermiyor hiiiç yüzünü göremedik dahasaol aysecim sen de iyi etmişsin o ıslak pamukları çok övüyolar zaten.bende düşünüyorum almayı onlardan.zaten önmeli olan kırkı çıkana kadar bence kullanmak.sonra diğer alkolsüz mendillere geçeriz alerji yapmazsa.
battaniye benimde çok olmuş şimdi düşündüm de :)) hastane çıkışlarında da vardı.ama çok kullanılıyomuş özellikle penye olanlar.yatakta,kucakta,arabada her yere sereriz bizde :))
bizimde 1 ay oluyo bende çok özledim kızımı.cumaya kavuşma günümüz inş.bakalım artık çok zor görüyoruz gösterecek mi bizim kız kendini :))
İyiymis senin de maşallah 5er tane oldu bizimkilerinde. Ağız tadiyla kullanmak nasip olur inşallah... Uyku tulumu çok iyi bisiy ya. Ama söyle biraz daha ele avuca gelirken daha rahat kullanılıyor. Yeğenimden biliyorum. Ablam o zaman başladı 7 yasına geldi hala kullanıyor. Kapsın üstünü örtmüyor başka türlü... Ayyy benim bu telefon deli edecek beni. Yazdıklarımı kendince tamamliyo güya :))) ayrıntılı usg demek istemiştim :)
Olsun olsun fazla mal göz cikarmazmis. Elbet kullanacak bı yer buluruz :) havlu kaç tane aldınız ya siz? Benim hastane çıkışında vardı ben de almadım bırer tane yetmez mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?