Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ya ne sorcam yeğeni falan olanlar bilir bu popişleri ıslak mendille sildik temizledik diyelim sonra neyle kurulanacak havluyla mı tuvalet kağıdıyla mı?? sonra da pişik kremi sürüp pudralayıp kapatıcaz mı???

Olsun olsun fazla mal göz cikarmazmis. Elbet kullanacak bı yer buluruz :) havlu kaç tane aldınız ya siz? Benim hastane çıkışında vardı ben de almadım bırer tane yetmez mı?

havlu 2 tane aldım ben yedek olsun diye.bide tülbent bezi aldık kumaşçıdan havlunun içine sarmak için cnm.bu bezleri de tülbent beziyle yapıcaz annemle yumuşacık oluyo hem.

ya ne sorcam yeğeni falan olanlar bilir bu popişleri ıslak mendille sildik temizledik diyelim sonra neyle kurulanacak havluyla mı tuvalet kağıdıyla mı?? sonra da pişik kremi sürüp pudralayıp kapatıcaz mı???

ilahi ayse güldür beni kurulamaya gerek yok cnm benim sildikten sonra pişik kremi sürer kapatırız.ben yiğenime baktım ordan biliyorum.pişik olmasa da sürüyodum ben.özellikle kakadan sonra.zaten ilk zamanlar çok poklu oluyolar

saol manolyacım daha iyileri sizlerin olsun inş.:))
sen naptın doktora gitmedin dimi?kız aşağıya vuruyo diyodun ya.

evet gittim ama kendi doktoruma vermediler randevu başka doktora gittim ama dönüp durduğu için gittiğim gün vurmuyordu çünkü baş aşağı dönmüş şikayetlerimi anlattım olur böylr şeyler dedi aşağıdamı peki dedim değilmiş baş aşağı ama daha doğum kanalına girmemiş korkma dedi birde aklımı çok karıştırdı gebelik şekerim çıktı insülin kullanıyorum dedim tahlil sonuçların elindemi dedi evet dedim gösterdim insülin kullanmana gerek yok sana yanlış teşhis konulmuş dedi bu kadar yüksekliğe insülin kullanılmaz ben tezimi bu konu üstüne yaptım çapadan geliyorum beni hafife alma ve kesinlikle insülin kullanmanı istemiyorum dedi v.s. bir sürü şey işte ama ben kullanmaya devam ediyorum bırakırsamda kendi doktorum istediği için bırakırım anca aman ne yapacağını şaşırttırıyorlar insana

evet bir biz kaldık ama bulamadık gerçi çokta aramıyoruz ya :)) yoksa arayan mevlasınıda bulur belasınıda :))
evet çok pahallılar ALLAH kolaylık versin VALLAHİ hepimize :)

canım şeker içinse acele etmene gerek yok 24 ile 28 arası bakıyorlar sen bir dahaki hafta gideceksin geç değil yani telaş etme ama erkene alabilirsende güzel olur özlem giderirsin tatlım :))

tülbent ben de aldım ama az galiba 15 tane ağız mendili aldım tülbentten 5 tane de büyük tülbent aldım kurulamak için yetmez sanki...
kız ne gülüyorsun bebek mi gördüm hayatımda :))))
kızlar size aldığım uyku tulumunu da göstereyim bana bunu tavsiye ettiler.25 tl ye almıştım.

Eki Görüntüle 274502

ayyy çok güzeeeel ben de alcam ben de alcam kıskandım :))

bu doktorlara ne denir bilmem ki hepsi ayrı telden çalıyolar.ne zararı varmış iğne kullanmanın ki ? bende renkli ultrasona gidecektim başka doktora beim doktorda yok diye eşimle konuştuk vazgeçtik.şimdi bişey der canımızı sıkar diye.iyiki de gitmemişim diyorum.
hayırlısıyla kavuşsaydık yavrularımıza...

ya tatlım şu insülinle ilgili keşke bir de endokrinoloji uzmanına gitsen asıl onlar anlar bu işten hem için rahat ederdi.. kim o gittiğin diğer doktor..

dilim varmıyor ama bebeğin az insülinle doğar ne olduğunu anlayana kadar onlar kaybedersiniz dedi ALLAH korusun insülin kullandığını bilseler bile zor falan dedi canımı sıktı ALLAH'ım doğru yolu gösterir İNŞALLAH bana

ya tatlım şu insülinle ilgili keşke bir de endokrinoloji uzmanına gitsen asıl onlar anlar bu işten hem için rahat ederdi.. kim o gittiğin diğer doktor..

bilmiyorum ayşecim belki endokrinolojiyede giderim gittiğim doktor jinekolok canım ama tezini diabet üstüne tamamlamış bilmiyorum hep kafamı karıştırıyorlar ya biri başka bir diğeri başka birşey söylüyor bu kontrolümde bu konuyu kendi doktorumlada paylaşıcam

ya hepsi bi cins.. dün ben de sancılandım böyle bıçak saplanır gibi olup olup geçiyordu pimpiriklendik acile gittik oradaki kadın doğumcu alalım seni yukarı kanına idrarına bakalım bir serum takalım dedi ya diyorum neden serum takıyoruz ki?? yani ne fayda bekliyoruz serum dediğin tuzlu su e sıvı kaybı varsa diyor ya nerden belli sıvı kaybı olduğu diyorum cevap yok.. baktı usg normal kan normal idrar normal bebeğin kalbi normal demek ki ağrı mekanik bişey.. ama ben bilemem ya apandist falansa yat sen burda birkaç saat dedi yok dedim yatamam ama şimdi herşey normal diye 2 saat sonra erken doğum olmayacağının garantisini veremem diyor e ozaman 2 saat yatıp çıktıktan sonra da olabilir serum sanki erken doğumu mu engelliyor senin tansiyonun yüksek yüksek riskli gebesin diyor e dedim ölçmediniz ki tansiyonumu ölçtü 11-7 tansiyonum pesss diyorum bişey de demiyorum.

biz iki pimpirikliye denk geliyor bu acayip doktorlar aynı tıbbı okumuyor farklı eğitim alıyorlar gibi birinin ak dediğine bir diğeri kara diyor anlamadım gitti tatlım işte bilinçsiz biri olsan karşı gelmesen hem tedavi adı altında boş safsatalar hemde endişe korku cabası ne diyim ben bunlara bilmiyorum gerçekten

işte fazla evhamlandığımız için oluyor ama elimizden ne gelir bu kadar zor bulmuşken...
yani pozitif bilim değil de felsefe sanki hepsi başka yorumluyor..

Valla kizlar yazdıklarımızı okudukça ne kadar şükretmemiz gerektiğini bı kez daha anliyorum ne güzel artık bu. Tarz muhabbetlere girebiliyoruz hepberaber... Allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrularını bize bağışlasin. Saglikla kucağımıza da almayı nasip etsin. Yeminle gözlerim doldu... Ah ah Allah her isteyene versin hayırlı evlat...
Şimdi düşünüyorum da hamile olmasaydım napardim elhamdulillah gördük bu günleri... düşünsenize aldıklarımızdan, bebeklerimizin gelisimlerinlerden falan bahsediyoruz. Ne büyük bir nimet Allahim

kızlar kendi doktorunuza güveniyorsanız çok da başka dr. yönelmeyin diyorum
birinin dediği diğerini tutmuyor sadece kafa karışıklığı hele acil dr.ları tam bir felaket sorumluluk almak istemiyorlar ve çoğu uzman bile olmuyor. sancılarınız eğer dinlendiğinizde geçiyorsa önemli değil artık doğuma hazırlanıyor bedeniniz sabahı bekleyip kendi doktorunuza gitmeniz ruh sağlığınız için daha mantıklı

evet kızlar bellaya bende katılıyorum.başka doktora gimek kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor.en iyi kendi doktoru anlıyor insanı.
korkma manolyacım densizlik etmiştir o doktor da.öyle bir risk olsa niye versin dokorun hayret bişey yaa.kızdım resmen..

evet haklısınız kızlar

k.validem gelmiş kızlar bu akşam ordayız.kocişim de erken çıkıp alacak beni :)
ben çıkayım anca hazırlanırım.öpüyorum hepinizi bol tekmeli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…