eve gidip uyusak mııııı noluuuur...
k.validem gelmiş kızlar bu akşam ordayız.kocişim de erken çıkıp alacak beni :)
ben çıkayım anca hazırlanırım.öpüyorum hepinizi bol tekmeli günler
Kizlar birsey soracagim erken dönem hamileliginizde bayilmaya varan bas dönmeleriniz oldumu?
Benim 4 bes gündür bas dönmelerim oluyordu ama bugün resmen bayilmisim ya müsterilerin önünde ay uyandim nasil utandim anlatamam ya gözlerim sisti aglamaktan
üzüldümde birsey falan olur diye.
Engin tecrublerinizle beni aydinlatirmisiniz?
Kizlar birsey soracagim erken dönem hamileliginizde bayilmaya varan bas dönmeleriniz oldumu?
Benim 4 bes gündür bas dönmelerim oluyordu ama bugün resmen bayilmisim ya müsterilerin önünde ay uyandim nasil utandim anlatamam ya gözlerim sisti aglamaktan
günaydın canlar bugün yine işim başımdan aşkın ama başlamadan bir selam vereyim dedim, güzel bir gün diliyorum ve de çabuk geçsin ki kuzularımıza bir gün daha yaklaşmış olalım...
valla bayılacak kadar dönmedi hiç ama biyerlere tutunma ihtiyacı duyacak kadar döndüğü oldu.. e filmlerde de olur ya hep :))) doktorum yavaş kalk otur dedi bana gebelerin tansiyonu çok oynak olurmuş aniden ayağa kalkınca düşebilirsin demişti..
Gunaydıııınbugün biz 25+5 olduk yani geri sayım 100! Ayyyyy nasıl heycanliyim :) herkes iyi değil mı? Canımca bas dönmelerim benim de oldu. Ama bayılacak kadar diil. Eminim sen ani hareket etmissindir. Daha dikkatli ol tatlım. Ani hareketlerden sakın.
Aysecim kolay gelsin tatlım. Valla dileklerine katılıyorum. Hayirlisiyla çabucak geçse de günler kavuşsak canparelerimize.... Tabi Allah bu günlerimizi de aratmasın :)))
Manolyacim dediğin gibi çok soğuk ya. Kislik onumu kapatabildigim dış giyimim yoktu. Dışarı çıkmaya korkuyorum. Ama dünden itibaren rahatladım :) doğal gaz da hala bağlanmadı. Ev tamam sıcak ama artık üsutmeye başladı...
Hepimiz için kolay bir gün olur inşallah...
kızlar ben bebeğimi doğduğunda bir kaç ay kundaklamak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
kundaklıyken hem yatması hemde tutması daha kolay ve çocuğa zarar verecek etkenler ortadan kalkmış oluyor bence :)
slm kızlar biz anca gelebildik.bugün evimizde sigorta attı ne zamandır atıp duruyodu zaten eşime söyledim normal bişey yok deyince tepem atıverdi bianda.maden sorun yok niye atıp duruyo dimi ama?bieyrde bir kaçak var elbet.hem ben yalnızken atarsa nasıl sandalye tepesine çıkıp da her seferinde sigortayı kaldıracağımkısaca benim hormonlardan da olsa gerek ufak çaplı sorun yaşadık.neyseki elektrikçi geldi de halloldu mesele.
hava burda da soğuk baya kaloriferlerimiz yandığı için pek hissetmiyorum ben evde.dün dışarı çıkarken de eşimin kabanını giydim güzel oldu bana :)
manolyacım kundağı doktorlar uzun bir süredir yaptırmıyolar cnm.Allah korusun kalça çıkığı falan olabiliyor.çok zorlanırsanız da fazla sıkmadan battaniyesine sadece altını yarım şekilde yapabilirsiniz diyolar.zaten penye battaniyesi üzerinde olur hep kış olacağı için ama bol şekilde sararım ben sanırım.
Ay kıyamam tatlım ya, gerilme o kadar. Hallolmuş bak. Gerçi benim de canım çok tezdir. Bisey olacaksa hemen olup bitmeli :) hala Ocak ve fırınımız takılı değil bizimde. Sinir oluyorum. Piknik tüpünde yemek piisirmak canımı sıkıyo
bizim sigorta yaklaşık 1 senedir böyle cnm.özellikle elek.sobası takınca atıyordu.yaz girince sorun yaşamadık tabi kaldı öylece.neyse halloldu da kurtulduk :)
bu aralar biraz hakim olamıyorum kendime zorlanıyorum inanki.bebeğim üzülecek diye de pişman oluyorum sonradan.rabbim sabır versin de sağlıklıca alalım kucağımıza inş.bebişlerimizi...
kızlar demek kundak kalça çıkıklığına yol açıyor bilmiyordum. ben hiç sesimi çıkartmiyim yoksa yapmak isterler benimde canım sıkılır :)
bende öyleyim tatlım ya sinir küpü bir şekilde dolaşıyorum eşimide stres topu yaptım yazık sonradan kıyamıyorum ama elimde değil gerçekten durup dururken bile sinirlenebiliyorum ben şekere bağlıyordum ama hormanlardanmı yoksa :) ALLAH kolaylık versin hayırlısıyla sağlıklısıyla kucaklarımıza alalım hiç biri kalmayacak İNŞALLAH :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?