Evet canım kalça cikikligina sebep olabiliyor. Eskiler hep yapalım derler ama sen bosver bence de. Özellikle kız cocuklarında kalça cikikligi riski yüksek oluyo canım. Ailede de varsa ihmal etmeden doktora belirtmekte fayda var erken donemde... Bizde olduğu için ben bu konuda fazlaca hassasim
O gerginlik ve parlama ben de bile var ki :))) o kadar kolay sinirlenmeyen ben herseyi takar oldum valla:) Allah eşlerimize sabır versin
naber kızlar?? yoruluyorum ben yaa eskisi gibi değilim iki iş yapıyorum oturduğum yerden hemen yoruluyorum. ayakkabılarımı çorabımı çok zor giyebiliyorum sizin de öyle mi? galiba şu 3 hafta kalıncaya kadar çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına ekleme işini beceremiycem ben((
valla ben Allahtan çalışıyorum da hırsımı burdakilerden alıyorum :))) yoksa haftasonu 2 günde kaç kere boğasım geldi zavallı kocamı bilmiyorum
karnım çok da kocaman değil aslında ama ağrı yapıyor hele bugün kasıklarım belim kopacak gibi.. Yatakta dönerken ben de çok zorlanıyorum.ah canım benim ya ben evde olmama rağmen çok çabuk yoruluyorum sen bide çalışıyosunallah kolaylık versin tatlım. Ben de çoraplarımı giymekte zorlaniorum artık. Yattığım yerde donemiyorum ahlaya oflaya bı halim var :) şimdiden boyleyim ya sonraya nasıl olurum kimbilir :) kocaman bı karnım var zaten :)
seninki şanslı o zaman desene :))) bizimki garibim daimi yanımda son zamanlarda. Herseye patlıyorumcevap veren bı tip olsa napardim bilmem. Sagolsun öyle sakın ki...
naber kızlar?? yoruluyorum ben yaa eskisi gibi değilim iki iş yapıyorum oturduğum yerden hemen yoruluyorum. ayakkabılarımı çorabımı çok zor giyebiliyorum sizin de öyle mi? galiba şu 3 hafta kalıncaya kadar çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına ekleme işini beceremiycem ben((
Evet canım kalça cikikligina sebep olabiliyor. Eskiler hep yapalım derler ama sen bosver bence de. Özellikle kız cocuklarında kalça cikikligi riski yüksek oluyo canım. Ailede de varsa ihmal etmeden doktora belirtmekte fayda var erken donemde... Bizde olduğu için ben bu konuda fazlaca hassasim
O gerginlik ve parlama ben de bile var ki :))) o kadar kolay sinirlenmeyen ben herseyi takar oldum valla:) Allah eşlerimize sabır versin
Ah canım benim ya ben evde olmama rağmen çok çabuk yoruluyorum sen bide çalışıyosunAllah kolaylık versin tatlım. Ben de çoraplarımı giymekte zorlaniorum artık. Yattığım yerde donemiyorum ahlaya oflaya bı Halim var :) şimdiden boyleyim ya sonraya nasıl olurum kimbilir :) kocaman bı karnım var zaten :)
Seninki şanslı o zaman desene :))) bizimki garibim daimi yanımda son zamanlarda. Herseye patlıyorumcevap veren bı tip olsa napardim bilmem. Sagolsun öyle sakın ki...
Benimde sorunum o yavas hareket etmesini ögrenmem gerekiyor cevabin icin cok sagol canim.günaydın canlar bugün yine işim başımdan aşkın ama başlamadan bir selam vereyim dedim, güzel bir gün diliyorum ve de çabuk geçsin ki kuzularımıza bir gün daha yaklaşmış olalım...
valla bayılacak kadar dönmedi hiç ama biyerlere tutunma ihtiyacı duyacak kadar döndüğü oldu.. e filmlerde de olur ya hep :))) doktorum yavaş kalk otur dedi bana gebelerin tansiyonu çok oynak olurmuş aniden ayağa kalkınca düşebilirsin demişti..
Canim aradim doktoru normal ikiz gebeliklerde daha sideli olur dedi rapor vermek istedi ama ben bukadar erken birakmak istemiyorum acikcasi dayanacagiz yavas hareket edip elimizden geldigi kadar dayanmaya calisacagiz hayirlisi artik bakalim...böyle şeyler olur tatlım hamilelikte normaldir ama içini rahatlatmak için bir doktorunlada görüş istersen.
birde bilgilerini listeye göre tam verirsen ekliycem listeye :)
sanada günaydın ayşecim kolay gelsin benim çok işim yok :) iyi dileklerin içinde teşekkürler
Benimde sorunum o yavas hareket etmesini ögrenmem gerekiyor cevabin icin cok sagol canim.
Canim aradim doktoru normal ikiz gebeliklerde daha sideli olur dedi rapor vermek istedi ama ben bukadar erken birakmak istemiyorum acikcasi dayanacagiz yavas hareket edip elimizden geldigi kadar dayanmaya calisacagiz hayirlisi artik bakalim...
Canim Bilgilierim söyle ben yurt disinda tedavi gördüm isvicre tüp bebek yazabilirsin bide bu 4.deneme bugün 7+3 haftalik olduk ikiz ama daha kizmi erkekmi beli degil o yüzden isim yok :) tesekkur ederim...
Kislar ben cok endiseliyim yaa bugun kontrolde sularimizin cok oldugunu soyledi seker yuklemesi yapildi sonucu yarin alabilcem ancak ins kotu seyler olmaz ya:18ua edin sivi cok olunca ne olur cokta bi bilgim yok.bebeklerim 650gr olmuslar boylari 29cm hepmizin yavrularinii korusun rabbim
Kislar ben cok endiseliyim yaa bugun kontrolde sularimizin cok oldugunu soyledi seker yuklemesi yapildi sonucu yarin alabilcem ancak ins kotu seyler olmaz ya:18ua edin sivi cok olunca ne olur cokta bi bilgim yok.bebeklerim 650gr olmuslar boylari 29cm hepmizin yavrularinii korusun rabbim
herkese günaydın
Merhaba arkadaşlar ; bu siteyi sürekli okuyordum..Tüp bebek sürecinde bana çok yardımcı oldu..Kendi kendime söz verdim sonuç pozitif olursa gebelik belirtilerini merak eden arkadaşlarla paylaşacağım diye..
Şöyleki kızlar herkeste farklı belirti olduğu bir gerçek..Bendeki tek belirti transferden 3 gün sonra başlayan 6 günden 13. güne kadar devam eden bel ağrısı..Bunun dışında hiç bir belirti olmadı..Bu bel ağrısının da adet ağrısından hiç bir farkı yok..Sonucu dün aldım henüz çok erekn ama paylaşmak istedim..Bugün bel ağrım yok mesela...Her an adet olacağım diye bekledim hiç ümidim yoktu çünkü belirtinin hiçbir farkı yoktu..Ne göğüslerde değişiklik ne kasık ağrısı ne de başka birşey..Akıntı daçok fazla var diyemem adet öncesi kadar..
Umarım size ışık olurum..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..
Herkese gunaydin
Ay uyumuş kalmisiz bizim oğlanlar çok acıkmış olmalilar ki basıp tekmeyi uyandırdılar beni :) ben de çok acikmisim midem bulandı hemen kalkıp bişeyler yesem iyi olacak...Herkese güzel bı gün diliyorum. Hersey yolunda gider umarım. Öptüm minikleri ve annelerini
oh maşallah size ne güzel büyümüşsünüz :) suyun çok olması hakkında bilgim yok malesef inş.sorun olmaz cnm doktorun ne diyo peki?
günaydın annecik :))
Allah tamamına erdirsin maşallah.kan sonucun ne çıktı?
kızlar takı yastığını ne yapıcaksınız alıcakmısınız kendinizmi hazırlayacaksınız ben kendim yapmayı düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 275814 bunun pembe beyazını tek parça halinde örüp süslemeyi düşünüyorum sonrada saten diktiririm yine açık pembeden süslerinide çiçekli kelebekli yaparım diyorum nasıl olur sizce :44:
Çok sağol canım..İnan bilmiyorum değerin yüksek olduğunu söyledi hemşire..10 gün sonra kese için gel dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?