Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

valla ben Allahtan çalışıyorum da hırsımı burdakilerden alıyorum :))) yoksa haftasonu 2 günde kaç kere boğasım geldi zavallı kocamı bilmiyorum

Ah canım benim ya ben evde olmama rağmen çok çabuk yoruluyorum sen bide çalışıyosun Allah kolaylık versin tatlım. Ben de çoraplarımı giymekte zorlaniorum artık. Yattığım yerde donemiyorum ahlaya oflaya bı Halim var :) şimdiden boyleyim ya sonraya nasıl olurum kimbilir :) kocaman bı karnım var zaten :)

valla ben Allahtan çalışıyorum da hırsımı burdakilerden alıyorum :))) yoksa haftasonu 2 günde kaç kere boğasım geldi zavallı kocamı bilmiyorum

Seninki şanslı o zaman desene :))) bizimki garibim daimi yanımda son zamanlarda. Herseye patlıyorum cevap veren bı tip olsa napardim bilmem. Sagolsun öyle sakın ki...

karnım çok da kocaman değil aslında ama ağrı yapıyor hele bugün kasıklarım belim kopacak gibi.. Yatakta dönerken ben de çok zorlanıyorum.
seninki şanslı o zaman desene :))) bizimki garibim daimi yanımda son zamanlarda. Herseye patlıyorum cevap veren bı tip olsa napardim bilmem. Sagolsun öyle sakın ki...

benimki de şimdilik sakin ama ne kadar sürer bilmiyorum zira bir de ablam da bizimle yaşıyor ya bir nevi küçük kaynana :)))

ben giyemiyorum artık çorabımı eşim giydiriyor evden çıkmadan önce ayakkabıyıda bağcıksız kendim eğilmeden zorlaya zorlaya giyiyorum işte :) bende beceremiyorum bak son ana kadar çalışmayı tatlım boşver sıkma takma yorma kendini kamu personelisin sen hakların daha güzel izin süren dolunca yat dinlen eşimin dayısının torunu kamuda çalışıyor hamile kaldığında midem kötü diye bir çıktı oğlan askere gidecek hala iş başı yapmadı :)))

AMİN :))

ben dönerken çok zorlanmıyorum diyetten ötürü kilo veriyorum ya ben ona bağlıyorum süzüldüm iyice ya ama artık yavaş yavaş zorlanmaya başlıycam galiba

Seninki şanslı o zaman desene :))) bizimki garibim daimi yanımda son zamanlarda. Herseye patlıyorum cevap veren bı tip olsa napardim bilmem. Sagolsun öyle sakın ki...

benimki arada cevap verme gafletinde bulunuyor pişman ediyorum VALLAHİ birde zeytin yağı gibi üste çıkıp ben doğurana kadar ayıya dayı diyeceksin diye bağrınıyorum :)) sonradan üzülüyorum ama ne yapiyim elimde değil oda idare etsin canım doğuma kadar :)

Benimde sorunum o yavas hareket etmesini ögrenmem gerekiyor cevabin icin cok sagol canim.

Canim aradim doktoru normal ikiz gebeliklerde daha sideli olur dedi rapor vermek istedi ama ben bukadar erken birakmak istemiyorum acikcasi dayanacagiz yavas hareket edip elimizden geldigi kadar dayanmaya calisacagiz hayirlisi artik bakalim...
Canim Bilgilierim söyle ben yurt disinda tedavi gördüm isvicre tüp bebek yazabilirsin bide bu 4.deneme bugün 7+3 haftalik olduk ikiz ama daha kizmi erkekmi beli degil o yüzden isim yok :) tesekkur ederim...

Son düzenleme:
bende bugün şımarıklık yapıyorum galiba diye kızıyodum kendime.kendimi yine örgüye verdim tulumun önü bitti arkasına başladım bu gazla
demek sizlerde ben gibi sinir küpüsünüz heee :))) bunu eşime söylemem gerek napalım şunun şurasında kaç ayımız kaldı dimi ama biraz daha sabretsinler :)
çoraplarımı bende giyemiyorum 1 aydır.eşime giydiriyorum sabahları erken kalkıyoruz zaten.eğilme falan yok zaten hiç yere otursamda olmuyo

Slm beni hatırladın mı bilmiyorum seninle aynı gün sonucumuzu öğrenicektik 4temmuzda..Ama sonra senden hbr alamadık tabi.Şimdi hamilesin sanırım gözün aydın çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin:)

Kislar ben cok endiseliyim yaa bugun kontrolde sularimizin cok oldugunu soyledi seker yuklemesi yapildi sonucu yarin alabilcem ancak ins kotu seyler olmaz ya:18ua edin sivi cok olunca ne olur cokta bi bilgim yok.bebeklerim 650gr olmuslar boylari 29cm hepmizin yavrularinii korusun rabbim

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------34.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------29.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----27.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------27.hafta------ERKEK
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----8.hafta-------İKİZ

MAŞALLAH kızların büyümüş tatlım.
İNŞALLAH tahlil sonuçların temiz çıkar geçici birşeydir belki. hayırlı haberlerle dönmen dileği ile tatlım

Merhaba arkadaşlar ; bu siteyi sürekli okuyordum..Tüp bebek sürecinde bana çok yardımcı oldu..Kendi kendime söz verdim sonuç pozitif olursa gebelik belirtilerini merak eden arkadaşlarla paylaşacağım diye..

Şöyleki kızlar herkeste farklı belirti olduğu bir gerçek..Bendeki tek belirti transferden 3 gün sonra başlayan 6 günden 13. güne kadar devam eden bel ağrısı..Bunun dışında hiç bir belirti olmadı..Bu bel ağrısının da adet ağrısından hiç bir farkı yok..Sonucu dün aldım henüz çok erekn ama paylaşmak istedim..Bugün bel ağrım yok mesela...Her an adet olacağım diye bekledim hiç ümidim yoktu çünkü belirtinin hiçbir farkı yoktu..Ne göğüslerde değişiklik ne kasık ağrısı ne de başka birşey..Akıntı daçok fazla var diyemem adet öncesi kadar..
Umarım size ışık olurum..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..

oh maşallah size ne güzel büyümüşsünüz :) suyun çok olması hakkında bilgim yok malesef inş.sorun olmaz cnm doktorun ne diyo peki?

herkese günaydın

günaydın annecik :))

Allah tamamına erdirsin maşallah.kan sonucun ne çıktı?

Herkese gunaydin
Ay uyumuş kalmisiz bizim oğlanlar çok acıkmış olmalilar ki basıp tekmeyi uyandırdılar beni :) ben de çok acikmisim midem bulandı hemen kalkıp bişeyler yesem iyi olacak... Herkese güzel bı gün diliyorum. Hersey yolunda gider umarım. Öptüm minikleri ve annelerini

uyuyunda büyüyün bakalım :) ALLAH'ın izni ile benimde az kaldı izne ayrılmama bende uyuycam İNŞALLAH :))
ahhh kıyamam ben o veletlere çok acıkmışlar demekki annesi hemen kahvaltı ettir oğluşlarına :)
iyi dileklerin için teşekkürler tatlım senin içinde olsun bizde seni ve kuzucuklarını

kızlar takı yastığını ne yapıcaksınız alıcakmısınız kendinizmi hazırlayacaksınız ben kendim yapmayı düşünüyorum :)
bunun pembe beyazını tek parça halinde örüp süslemeyi düşünüyorum sonrada saten diktiririm yine açık pembeden süslerinide çiçekli kelebekli yaparım diyorum nasıl olur sizce :44:

Çok sağol canım..İnan bilmiyorum değerin yüksek olduğunu söyledi hemşire..10 gün sonra kese için gel dedi...

çok güzelmiş bu dantel galiba.ay bak ben takı yastığını unutmuşum aslında minik yasığım var ona satenden kılıf dikip üzerini süsleyebilirm.dantelden anlamıyorum çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…