çok güzelmiş bu dantel galiba.ay bak ben takı yastığını unutmuşum aslında minik yasığım var ona satenden kılıf dikip üzerini süsleyebilirm.dantelden anlamıyorum çünkü :)
teşekkürler tatlım evet dantel
olur tatlım neden olmasın sen yeterki yap yakıştır :)
hayırlısı olsun bakalım :) kese,kalp atışı testler derken inş.kucağına da alırsın cnm.
önümüzdeki haftaya planlarım var manolyacım.eşimde 3 e kadar evde olacak.beraber kapı süsü ve şeker sepeti yapacağız.yastığa da başlarım artık.elimdeki tulumu da bu hafta bitireceğim.sonra bayram gelir zaten.bayramdan sonra da mobilyamız geliyo onun telaşı başlar kıyafetleri yıkarız yerleşiririz :) aralık ayına da bişey buluruz elbet :))) günleri bitirdim bile
iyi bakalım kolay gelsin sizlere :)
plan program yapılmış ne güzel bakalım ben evdeyken ne yapıcam gerçi takı yastığı ve battaniye örücem bende onlarla oyalanırım artık :))
Arkadaşlar merhaba,son adetim 9 eylül,transferim 22 eylülde yapıldı.6 ekimde pozitif sonuç aldım son sat'a göre bugün 5+5'im,bugün ilk defa keseyi görmeye gittim,dr kese 18 mm beklediğimizden büyük görünüyo,6+3 görünüyo dedi,yolk keseside mevcut.kafam çok karıştı,çok korkuyorum.başına böyle bişi gelen varmı yada bu kesenin büyük olması sorunmu sizce.nolur bana cevap verin.
suyun çok olması da sorun muymuş benimki de suyu eh idare eder diyip duruyor hep benim de canım sıkılıyor...Kislar ben cok endiseliyim yaa bugun kontrolde sularimizin cok oldugunu soyledi seker yuklemesi yapildi sonucu yarin alabilcem ancak ins kotu seyler olmaz ya:18ua edin sivi cok olunca ne olur cokta bi bilgim yok.bebeklerim 650gr olmuslar boylari 29cm hepmizin yavrularinii korusun rabbim
ya ben hiç uykumdan filan uyanmıyorum öyle tekmeyle falan benim kızım neden az hareketli bişeyi mi var acabaHerkese gunaydin
Ay uyumuş kalmisiz bizim oğlanlar çok acıkmış olmalilar ki basıp tekmeyi uyandırdılar beni :) ben de çok acikmisim midem bulandı hemen kalkıp bişeyler yesem iyi olacak...Herkese güzel bı gün diliyorum. Hersey yolunda gider umarım. Öptüm minikleri ve annelerini
çok şıkmış.. ben dantelli beşik aldım ya takım yastık da verdiler süslü ama bir de kendi işlediğim kanaviçe yastık var belki onu koyarımkızlar takı yastığını ne yapıcaksınız alıcakmısınız kendinizmi hazırlayacaksınız ben kendim yapmayı düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 275814 bunun pembe beyazını tek parça halinde örüp süslemeyi düşünüyorum sonrada saten diktiririm yine açık pembeden süslerinide çiçekli kelebekli yaparım diyorum nasıl olur sizce :44:
ayse nerelerdesin görünmüyosun bugün?
Arkadaşlar merhaba,son adetim 9 eylül,transferim 22 eylülde yapıldı.6 ekimde pozitif sonuç aldım son sat'a göre bugün 5+5'im,bugün ilk defa keseyi görmeye gittim,dr kese 18 mm beklediğimizden büyük görünüyo,6+3 görünüyo dedi,yolk keseside mevcut.kafam çok karıştı,çok korkuyorum.başına böyle bişi gelen varmı yada bu kesenin büyük olması sorunmu sizce.nolur bana cevap verin.
hayırlı olsun arkadaşım tutunman erken olmuştur belki o yüzden önde gidiyodur.güzel bişey sıkma canını boşuna.yolk kesesi görünmesi de çok güzel.kesenin boş olmadığını gösteriyor.darısı kalp atışına inş. :))
küçük olsa sorun olduğu kesin tabi ama büyük olduğu için sorun olduğunu hiç duymamıştım..
ah arkadaşım ya valla kafamızı allak bullak edip yolluyolar bizi böyle.demiyoki büyük olmasının şu şu şu sorunu var.5 yıl debelenmişim ben bugünü görmek için şimdi iyice strese soktu beni dr.
ay sorma yaaa ben bir de 2 doktora birden gidiyorum herbiri her hafta ayrı sıkıyor canımı..tevekkel Allah yapacak bişeyimiz yok bekliycez hayır dileyelim hayır olsun..
Allah san da kolaylık versin arkadaşım,yolu yarılamışsın sen maşallah,hayırlısıyla kucağınada al inşallah.benimde aklıma geldi bugün başka bi dr'a daha gidim diye ama bu sefer iyice karışıcaktı kafam.Rabbime bıraktım,benim evladımın şu dünyada içecek bir bardak suyu varsa büyük keseyede,küçük keseyede sığar.ben elimden geleni yaptım taktir Rabbimin.
anlaşabildiğin lafına güvendiğin bir doktorun varsa ikinciyi karıştırma hiç sadece sıkıntı oluyor başka da faydası yok ha tabi sık sık görmüş oluyorsun kuzunu o ayrı :))) ben zaten ondan gidiyorum her hafta görebilmek için..
Allah hepimizin yardımcısı olsun hevesimizi kursağımızda bırakmasın.
ilk zamanlar hareket olmadığı için evhamlanıyordum kalbi atıyor mu diye o yüzden gidiyordum şimdi artık o kadar evhamlanmıyorum az da olsa hergün oynuyor aslında gitmesem de olur 2 doktora ama bu sefer de doğumu nerede yapacağıma karar veremiyorum karar verene kadar devamamin canım.oo senin çok geçerli bi mazeretin var,bizimki henüz görünmediği için gitmeyiverim ikinci bi dr'a.bi taraftanda eşime durumu anlatıyorum ben, kesenin normalden büyük olmasına teşhisi koydu "bebek erkekte o yüzden büyük o kese"adam erkek çocukla bozdu kafayı.
Ah Aysecim ya hiç birinin hareketiyle ikisinin hareketi bir olurmu? Ne alaka senin kızın gayet sağlıklı annesi düşünme böyle seyler yahu. Tavır yapıcak sonra sana he :) hem o kız annesi ne güzel narin narin onun hareketleri :)))
ilk zamanlar hareket olmadığı için evhamlanıyordum kalbi atıyor mu diye o yüzden gidiyordum şimdi artık o kadar evhamlanmıyorum az da olsa hergün oynuyor aslında gitmesem de olur 2 doktora ama bu sefer de doğumu nerede yapacağıma karar veremiyorum karar verene kadar devam:
asıl stres pozitif sonucu aldıktan sonra başlıyomuş.bizim bu stresimiz,pimpiriklenmemiz tüp bebek olmasıyla alakalı bence,zor bulduğumuz için yavruları hep bi merak ve endişe içinde oluyoruz.durumunun keyfini çıkar bence,bak kızçen "ben burrdayım anne" diyomuş sana ne güzel.sağlıkla gelsin inşallah./COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?