valla inşallah sen benim kadar kendini germezsin bu süreçte.. 6,5 ay oldu hadi öğrendiğimde zaten 1 aylıktı 5 ay diyelim hiç tadına varamadım desem yeridir.. normal değil biliyorum ama dediğin gibi zor bulunca kaybetmek fikrine dayanamıyor insan..
ayzan canım listeye göre ver bilgilerini senide listeye ekleyelim istersen :)
Günaydın manolyacimgeceleri artık hiç rahat uyuyamiyorum... Kendimden korkar oldum valla. Ben sonra sonra nolrum acaba amaaaan napalim bu günleri görebilmek için uğraşmadık mı biz
Herkes iyidir umarım. Herseyin yolunda gittiği bı gün olur insallah
ayyy tatlım ya senin ikiz olduğu için çok zorluyordur kıyamam sana.
ALLAH'ın izni ile az kaldı canım güzel zorluklar bunlar meyvesi çok tatlı çok güzel ama :))
Öyle valla canım. Epey zorlanıyorum daha şimdiden... Sabır acı meyvesi tatlı demişler. :) sabredicez ki kavuşalım yavrularımıza.. İnan var ya geceleri gram uyuyamasam da şikayet etmeyi hiç istemem. Nankörlük gibi gelir bana... Allah hepimize yavrularımıza saglık versin de kavuşalım hayirlisiyla
kızlar sabahtan beri bebeğimin hareketlerindede, hareket şiddetindede azalma var doktorumu aradım gebelik diabetide olduğu için bugün gel plesentenın durumuna bakalım dedi önemli bu konular insülinde kullanıyorsun dedi dua edin bana kötü birşey yoktur İNŞALLAH
Al bitane daha.. benimki de dün akşamdan beri hiç oynamadı desem yeridir.. tansiyonum kaç gündür iyiydi dün sapıttı ve bebek de oynamıyor dün aradım doktora ulaşamadım sabah o beni aradı o arayana kadar bir iki sefer oynadı.. 2 gün daha takip et bakalım ctesi göreyim seni dedi.. ama içim hiç rahat değil bu çocuk çok az oynuyor hiç sizin bahsettiğiniz gibi değil benimkisi..
gece birde uyandım midemi barsaklarımı da bozmuşum üçbuçuğa kadar oturdum, sonrası da hep kabus ölü doğum yaptım kaç kere sabah kadar...
ahh ayşecim geçmiş olsun tatlım ALLAH'ım korusun yavrularımızı İNŞALLAH tatlım duadan başka berşey gelmiyor elimizden ALLAH'ım saklasın kötüsünden İNŞALLAH önemli birşeyleri yoktur kızlarımızın
ALLAH'ım vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla versin kucaklarımıza hepimizin yavrularını İNŞALLAH
kızlar sabahtan beri bebeğimin hareketlerindede, hareket şiddetindede azalma var doktorumu aradım gebelik diabetide olduğu için bugün gel plesentenın durumuna bakalım dedi önemli bu konular insülinde kullanıyorsun dedi dua edin bana kötü birşey yoktur İNŞALLAH
Amin canım benim.... hayırlısıyla aklımı yitirmeden evladımı sağlıkla kucağıma alabilsem başka bir dileğim yok.. onların bişeyi olmasın da biz boşa evham yapıyor olalım inşallah.. sen ne zaman gideceksin doktora habersiz bırakma bizi..
Tatlım yoktur inşallah önemli bisey. Allah korusun prensesini. Hersey yolunda diye duşun ki öyle olsun. Germe kendini nolur. Ben hala şekerimi tansiyonumu var mı bilmiyorum. Karambole yasıyoruz iste biz de... Canını sıkma lütfen. Dualarım acizane seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?