Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------34.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------29.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----27.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------27.hafta------ERKEK
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----8.hafta-------İKİZ

az kalmış canım ya,sık dişini.ahh bi senin kadar olabilsek bizde...kızında sende Allah'a emanetsiniz.

ayzan canım listeye göre ver bilgilerini senide listeye ekleyelim istersen :)

canım tüp bebek benimki ege üniversitesinde yapıldı,2.denemem, sat'a göre 5+5 ama bugünkü kese büyüklüğüne göre 6+3 dedi dr ama biz 5+5 diyelim.teşekkürler canım

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
sizofren_ev_kedisi----Medicalpark----------26.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------6.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:
Günaydın manolyacim geceleri artık hiç rahat uyuyamiyorum... Kendimden korkar oldum valla. Ben sonra sonra nolrum acaba amaaaan napalim bu günleri görebilmek için uğraşmadık mı biz
Herkes iyidir umarım. Herseyin yolunda gittiği bı gün olur insallah

mucizesini bekleyenler

7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------6.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:

ayyy tatlım ya senin ikiz olduğu için çok zorluyordur kıyamam sana.
ALLAH'ın izni ile az kaldı canım güzel zorluklar bunlar meyvesi çok tatlı çok güzel ama :))

ayyy tatlım ya senin ikiz olduğu için çok zorluyordur kıyamam sana.
ALLAH'ın izni ile az kaldı canım güzel zorluklar bunlar meyvesi çok tatlı çok güzel ama :))

Öyle valla canım. Epey zorlanıyorum daha şimdiden... Sabır acı meyvesi tatlı demişler. :) sabredicez ki kavuşalım yavrularımıza.. İnan var ya geceleri gram uyuyamasam da şikayet etmeyi hiç istemem. Nankörlük gibi gelir bana... Allah hepimize yavrularımıza saglık versin de kavuşalım hayirlisiyla

AMİN tatlım doğru söylüyorsun

tüm anne adaylarına bebeklerini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucaklarına almalarını diliyorum.
bende 6+0 günlük( 7. Hafta) hamileyim.bebeğimin kesesini gördüm.
ama endişe ve merakla bebeğimi ve kalp atışını göreceğim 2 hafta sonrayı bekliyorum.
5+3 günlükken başlayan mide bulantım gün boyu gece boyu full devam ediyor.
bu iyi birşey mi bilmiyorum. bu bebeğimin varlığının habercisi mi.
yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar sabahtan beri bebeğimin hareketlerindede, hareket şiddetindede azalma var doktorumu aradım gebelik diabetide olduğu için bugün gel plesentenın durumuna bakalım dedi önemli bu konular insülinde kullanıyorsun dedi dua edin bana kötü birşey yoktur İNŞALLAH

Al bitane daha.. benimki de dün akşamdan beri hiç oynamadı desem yeridir.. tansiyonum kaç gündür iyiydi dün sapıttı ve bebek de oynamıyor dün aradım doktora ulaşamadım sabah o beni aradı o arayana kadar bir iki sefer oynadı.. 2 gün daha takip et bakalım ctesi göreyim seni dedi.. ama içim hiç rahat değil bu çocuk çok az oynuyor hiç sizin bahsettiğiniz gibi değil benimkisi..

gece birde uyandım midemi barsaklarımı da bozmuşum üçbuçuğa kadar oturdum, sonrası da hep kabus ölü doğum yaptım kaç kere sabah kadar...

gece birde uyandım midemi barsaklarımı da bozmuşum üçbuçuğa kadar oturdum, sonrası da hep kabus ölü doğum yaptım kaç kere sabah kadar...

ahh ayşecim geçmiş olsun tatlım ALLAH'ım korusun yavrularımızı İNŞALLAH tatlım duadan başka berşey gelmiyor elimizden ALLAH'ım saklasın kötüsünden İNŞALLAH önemli birşeyleri yoktur kızlarımızın
ALLAH'ım vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla versin kucaklarımıza hepimizin yavrularını İNŞALLAH

Amin canım benim.... hayırlısıyla aklımı yitirmeden evladımı sağlıkla kucağıma alabilsem başka bir dileğim yok.. onların bişeyi olmasın da biz boşa evham yapıyor olalım inşallah.. sen ne zaman gideceksin doktora habersiz bırakma bizi..

Tatlım yoktur inşallah önemli bisey. Allah korusun prensesini. Hersey yolunda diye duşun ki öyle olsun. Germe kendini nolur. Ben hala şekerimi tansiyonumu var mı bilmiyorum. Karambole yasıyoruz iste biz de... Canını sıkma lütfen. Dualarım acizane seninle...

öğleden sonra gidicem tatlım
muhtemelen yarın gelirim işe bilmiyorum belkide gitmişken rapor alırım canım çok sıkkın ama haberdar ederim sizi merak etmeyin dua edin İNŞALLAH önemli birşeyimiz yoktur İNŞALLAH seninde önemli birşey değildir ayşecim ALLAH'ım orusun yavrularımızı

AMİN teşekkürler tatlım İNŞALLAH yoktur önemli birşeyimiz

Günaydin güzel anne adaylari ve onlarin güzel bebisleri!

Dün karnimin sol tarafinda baslayan bir agri sonrasi kendimi hastaneye attim...
Kandi idrardi ultrasondu derken bebeklerimin iyi oldugunu ögrendim sükür...
Koyulan tani ise:yeterince su tüketmiyormusum!!!Bide ikiz oldugu icin rahim normalden daha hizli büyümeye basladigi icin
kaslar kasilip karin altinda agri yapiyormus...

Umarim siz ve bebisleriniz iyidir ben simdiden pimpirikleniyorum ya siz iyce göbüsleriniz büyümüsdür Allahim hepimizin yardimcisi olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…