Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

AMİN teşekkürler tatlım İNŞALLAH yoktur önemli birşeyimiz

gece birde uyandım midemi barsaklarımı da bozmuşum üçbuçuğa kadar oturdum, sonrası da hep kabus ölü doğum yaptım kaç kere sabah kadar...

Offff ne kötü dusunuyosun sen canım benim. Yapma böyle lütfen. Yorulmuşsan ondan da hareketleri azalıyor. Kendini uzup kızını da etkileme nolur annesi. Hersey yolundadir inan. Ben hala ayaktayken falan hissetmiyorum. Yok oturucam yok yaticam ki anca. Ah canım sen bide çalışıyosun yoruluyosun omdan da dediğim gibi hissedemio olabilirsin... Nolur üzmez kendini de bebeğini de Aysecim...

slm kızlar.epeydir yoktum.sezeryan tarihimiz belli oldu.kısmetse 1 kasımda antep primer hastanesinde doğacak kızım.

cnm kafana takma bakalım inş.yoktur bişey belki insülinin etkisidir netten araştırsaydın biraz.bize de haber ver gelince oldu mu?

aysecim bence senin kız yapı olarak çok hareketli olmadığı için hissetmiyosun.benim arkadaşım da sen gibiydi oğlu çok az hareket ediyodu ve sürekli nstye bağlıyolardı o derece yani.sonra doğunca da çok uslu oldu hep uyudu biz mutfak muhabbeti yaparken :))

başlarda inanki çok kuruntulu oluyor insan hareketleri hissedilmeden rahat edemedim ben birtürlü.bide 3.ayımda kanamam oldu o mahvetti zaten psikolojimi.meğerse normalmiş.ağrılar uzun bir süre devam edecek cnm karnın büyüyor ve rahim kasları kasılıyor.rabbim sağlıkla tamamına erdirisin inş.hepimizi..

slm kızlar.epeydir yoktum.sezeryan tarihimiz belli oldu.kısmetse 1 kasımda antep primer hastanesinde doğacak kızım.

evet cnm merak ediyoduk bizde seni ne güzel az kalmış darısı bize inş.tarih belli olduğuna göre sezeryan olacak sanırım.sen mi istedin sezeryan olmasını cnm?sen ve belladan sonra sıra manolyayla bana geliyor hadi hayırlısı

Zor elde edince böyle oluyor saniyorum su kritik zamanlari bir atlatsaydik bizde canim.
Siz böyle konusunca icim rahatliyor nede olsa piskolojimi biliyorsunuz bide yasamissiniz ya iyi geliyor sizden duymak.
Allah saglicakla kavustursun hepimizi bebeklerimize.

canım benim kızçem piknik tüpü bide ben geçen sene sezeryan yerimden amelliyat olmuştum.en baştan belliydi sezeryan olacağım.

SElam kislar sekerimiz iyi cikti sukur.du fazla oluyomus fazla karbonhidrat aliyomusum meyveyi yogurtla yoycekmis yersem.ins sudan dolayi problem cikmaz :44:

SElam kislar sekerimiz iyi cikti sukur.du fazla oluyomus fazla karbonhidrat aliyomusum meyveyi yogurtla yoycekmis yersem.ins sudan dolayi problem cikmaz :44:

sevindim tatlım. inşallah hep yolunda gider hersey... biz de çarşamba günü gidecez doktora şükürler olsun ben de artık kontrol altında olucam. karambolde bi hamilelik geçirdim şimdiye dek. hala şeker ölçümüm yapılmadı. gerçi 28e kadar yolu var ama...

Günaydın kızlaaar!
bugün başladı eşim işe. sabah 7buçukta kahvaltı ettik onu uğurladım ve şimdi tekrar yatıcam... inşallah uyuyabilirim sersem gibiyim. gece yine uyuyamadım çünkü...
hadi herkese kolay gelsin. öptüüüüüüm

bugün daha iyiyim kuzucum.. kızım da oynuyor biraz daha.. yarın gidicem doktoruma bakalım konuşucam kafamı çok kurcalıyor çünkü..
ahh canım inşallah öyledir..gerçi ben de çooook uslu bir bebekmişim annem koyduğum yerde uyurdun diyor.. bu topiği açan nurcanın da kızı bazen oynamazdı o da çok pimpiriklenir hemen doktora giderdi biz de senin gibi uslu olacak derdik ama kız şimdi canavar oldu zilli :))))

ohhh biz iş başı yapalım sen yat :))) benim yerime de uyu olur mu??

günaydın kızlaaaar bugün cumaaaa cici cuma memur bayramı :))
yarın kontrolüm var sonra da pazar günü ankaraya gidicem 3 gün eğitim var ohhh iş güç yok :))) çarşamba akşamı dönücem perşembe de dönüş için izin veriyorlar zaten haftaya cuma da yarım gün :))) bu haftayla beraber önmüzdeki hafta da bittiiiiiiiii...

geçmiş olsun canım neyseki önemli birşeyin yokmuş o endişelerde hiç bitmiyor doğuma kadarda bitmeyecek galiba.

ALLAH'ım hayırlı doğum nasip etsin sağlıklısıyla kucağına alırsın İNŞALLAH. bizlerde merak ediyorduk nereye kayboldu doğurdumu diye :)

tahlilin iyi çıkmış sevindim tatlım. İNŞALLAH suyla ilgilide bir sıkıntı yaşamazsın ALLAH'ın izni ile.

uyu tatlım ayşe ile benim yerimede uyu olurmu :) bende çok iyi uyuyamadım dün gece birde şifayı kapmışım kronik sinüzit hastasıyımda soğuklarda ne kadar korunduysamda işe gelip giderken kaptık İNŞALLAH ayakta atlatırım.

ohhhhh ne güzel haftayı bitirdin :) ayşecim bizim kontrol tarihi birindeydi ya dünde kontrol olunca 22'sine verdiler bir dahaki kontrol tarihini tatlım bilgin olsun buluşmamız kısmetse o tarihe kaldı

evet kızlar biz geldik çok şükür iyiymişiz. hatta doktor beni günün annesi seçti kendi kilo almadan bebeğini besleyen anne ünvanını verdi :) iyiyiz herşeyde yolunda çok şükür.

mucizesini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------37.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------34.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------29.hafta------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek-----27.hafta------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------27.hafta------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------26.hafta------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--25.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----8.hafta-------İKİZ
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------6.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:

Ay cok sevindim canım senin adına :) bı hafta is olmaması eminim cok iyi gelecek sana ve kızına :) bu arada uyuyamadim ben sırtım öyle feci agriyo ki dayanamıyorum

evet kızlar biz geldik çok şükür iyiymişiz. hatta doktor beni günün annesi seçti kendi kilo almadan bebeğini besleyen anne ünvanını verdi :) iyiyiz herşeyde yolunda çok şükür.

Oh maşallah size ne guzel :) Ben artik tartilmiyorum valla görenler sadece karnın çıkmış kilo almamassin deseler de tartı öle söylemiyor :)

bize de burda bizde önden gidenler yardımcı oluyorlar sağolsunlar.gerçi yeni anneler gelmiyor artık sanırım başka yerlere takılıyorlar :))

canım benim kızçem piknik tüpü bide ben geçen sene sezeryan yerimden amelliyat olmuştum.en baştan belliydi sezeryan olacağım.

sağlıkla al inş.kucağına cnm sonrada biz inş :))

oh ne güzel maşallah size :)

az kalmış şizofrencim kontrole hadi güzel haberlerle gel inş.annesi :)) sen bence yorgunluktan uyuyamıyosun bu aralar ikizler de zorluyodur artık seni.

aysecim sevindim cnm senin adına hem işten uzak olacaksın hem de gezmiş olursun ne güzel.ama dikkat et cnm kendine doktoruna danıştın mı uzun yola izin veriyor mu?

oh oh maşallah size ne güzel sen bu kilo işini başardın valla manolyacım :) ben hiç engel olamıyorum kendime valla.evde tartı var her sabah tartılıyoruz :)bu ayda 3 kilo aldım yine doktor amca bugün bizi görünce gülecek yine halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…