Tatlım yoktur inşallah önemli bisey. Allah korusun prensesini. Hersey yolunda diye duşun ki öyle olsun. Germe kendini nolur. Ben hala şekerimi tansiyonumu var mı bilmiyorum. Karambole yasıyoruz iste biz de... Canını sıkma lütfen. Dualarım acizane seninle...
Al bitane daha.. benimki de dün akşamdan beri hiç oynamadı desem yeridir.. tansiyonum kaç gündür iyiydi dün sapıttı ve bebek de oynamıyor dün aradım doktora ulaşamadım sabah o beni aradı o arayana kadar bir iki sefer oynadı.. 2 gün daha takip et bakalım ctesi göreyim seni dedi.. ama içim hiç rahat değil bu çocuk çok az oynuyor hiç sizin bahsettiğiniz gibi değil benimkisi..
gece birde uyandım midemi barsaklarımı da bozmuşum üçbuçuğa kadar oturdum, sonrası da hep kabus ölü doğum yaptım kaç kere sabah kadar...
kızlar sabahtan beri bebeğimin hareketlerindede, hareket şiddetindede azalma var doktorumu aradım gebelik diabetide olduğu için bugün gel plesentenın durumuna bakalım dedi önemli bu konular insülinde kullanıyorsun dedi dua edin bana kötü birşey yoktur İNŞALLAH
Al bitane daha.. benimki de dün akşamdan beri hiç oynamadı desem yeridir.. tansiyonum kaç gündür iyiydi dün sapıttı ve bebek de oynamıyor dün aradım doktora ulaşamadım sabah o beni aradı o arayana kadar bir iki sefer oynadı.. 2 gün daha takip et bakalım ctesi göreyim seni dedi.. ama içim hiç rahat değil bu çocuk çok az oynuyor hiç sizin bahsettiğiniz gibi değil benimkisi..
Günaydin güzel anne adaylari ve onlarin güzel bebisleri!
Dün karnimin sol tarafinda baslayan bir agri sonrasi kendimi hastaneye attim...
Kandi idrardi ultrasondu derken bebeklerimin iyi oldugunu ögrendim sükür...
Koyulan tani ise:yeterince su tüketmiyormusum!!!Bide ikiz oldugu icin rahim normalden daha hizli büyümeye basladigi icin
kaslar kasilip karin altinda agri yapiyormus...
Umarim siz ve bebisleriniz iyidir ben simdiden pimpirikleniyorum ya siz iyce göbüsleriniz büyümüsdür Allahim hepimizin yardimcisi olsun...
slm kızlar.epeydir yoktum.sezeryan tarihimiz belli oldu.kısmetse 1 kasımda antep primer hastanesinde doğacak kızım.
başlarda inanki çok kuruntulu oluyor insan hareketleri hissedilmeden rahat edemedim ben birtürlü.bide 3.ayımda kanamam oldu o mahvetti zaten psikolojimi.meğerse normalmiş.ağrılar uzun bir süre devam edecek cnm karnın büyüyor ve rahim kasları kasılıyor.rabbim sağlıkla tamamına erdirisin inş.hepimizi..
canım benim kızçem piknik tüpü bide ben geçen sene sezeryan yerimden amelliyat olmuştum.en baştan belliydi sezeryan olacağım.evet cnm merak ediyoduk bizde seni ne güzel az kalmış darısı bize inş.tarih belli olduğuna göre sezeryan olacak sanırım.sen mi istedin sezeryan olmasını cnm?sen ve belladan sonra sıra manolyayla bana geliyor hadi hayırlısı
SElam kislar sekerimiz iyi cikti sukur.du fazla oluyomus fazla karbonhidrat aliyomusum meyveyi yogurtla yoycekmis yersem.ins sudan dolayi problem cikmaz :44:
bugün daha iyiyim kuzucum.. kızım da oynuyor biraz daha.. yarın gidicem doktoruma bakalım konuşucam kafamı çok kurcalıyor çünkü..Offff ne kötü dusunuyosun sen canım benim. Yapma böyle lütfen. Yorulmuşsan ondan da hareketleri azalıyor. Kendini uzup kızını da etkileme nolur annesi. Hersey yolundadir inan. Ben hala ayaktayken falan hissetmiyorum. Yok oturucam yok yaticam ki anca. Ah canım sen bide çalışıyosun yoruluyosun omdan da dediğim gibi hissedemio olabilirsin... Nolur üzmez kendini de bebeğini de Aysecim...
ahh canım inşallah öyledir..gerçi ben de çooook uslu bir bebekmişim annem koyduğum yerde uyurdun diyor.. bu topiği açan nurcanın da kızı bazen oynamazdı o da çok pimpiriklenir hemen doktora giderdi biz de senin gibi uslu olacak derdik ama kız şimdi canavar oldu zilli :))))aysecim bence senin kız yapı olarak çok hareketli olmadığı için hissetmiyosun.benim arkadaşım da sen gibiydi oğlu çok az hareket ediyodu ve sürekli nstye bağlıyolardı o derece yani.sonra doğunca da çok uslu oldu hep uyudu biz mutfak muhabbeti yaparken :))
Günaydın kızlaaar!
bugün başladı eşim işe. sabah 7buçukta kahvaltı ettik onu uğurladım ve şimdi tekrar yatıcam... inşallah uyuyabilirim sersem gibiyim. gece yine uyuyamadım çünkü...
hadi herkese kolay gelsin. öptüüüüüüm
Günaydin güzel anne adaylari ve onlarin güzel bebisleri!
Dün karnimin sol tarafinda baslayan bir agri sonrasi kendimi hastaneye attim...
Kandi idrardi ultrasondu derken bebeklerimin iyi oldugunu ögrendim sükür...
Koyulan tani ise:yeterince su tüketmiyormusum!!!Bide ikiz oldugu icin rahim normalden daha hizli büyümeye basladigi icin
kaslar kasilip karin altinda agri yapiyormus...
Umarim siz ve bebisleriniz iyidir ben simdiden pimpirikleniyorum ya siz iyce göbüsleriniz büyümüsdür Allahim hepimizin yardimcisi olsun...
slm kızlar.epeydir yoktum.sezeryan tarihimiz belli oldu.kısmetse 1 kasımda antep primer hastanesinde doğacak kızım.
SElam kislar sekerimiz iyi cikti sukur.du fazla oluyomus fazla karbonhidrat aliyomusum meyveyi yogurtla yoycekmis yersem.ins sudan dolayi problem cikmaz :44:
Günaydın kızlaaar!
bugün başladı eşim işe. sabah 7buçukta kahvaltı ettik onu uğurladım ve şimdi tekrar yatıcam... inşallah uyuyabilirim sersem gibiyim. gece yine uyuyamadım çünkü...
hadi herkese kolay gelsin. öptüüüüüüm
günaydın kızlaaaar bugün cumaaaa cici cuma memur bayramı :))
yarın kontrolüm var sonra da pazar günü ankaraya gidicem 3 gün eğitim var ohhh iş güç yok :))) çarşamba akşamı dönücem perşembe de dönüş için izin veriyorlar zaten haftaya cuma da yarım gün :))) bu haftayla beraber önmüzdeki hafta da bittiiiiiiiii...
yarın kontrolüm var sonra da pazar günü ankaraya gidicem 3 gün eğitim var ohhh iş güç yok :))) çarşamba akşamı dönücem perşembe de dönüş için izin veriyorlar zaten haftaya cuma da yarım gün :))) bu haftayla beraber önmüzdeki hafta da bittiiiiiiiii...
evet kızlar biz geldik çok şükür iyiymişiz. hatta doktor beni günün annesi seçti kendi kilo almadan bebeğini besleyen anne ünvanını verdi :) iyiyiz herşeyde yolunda çok şükür.
Zor elde edince böyle oluyor saniyorum su kritik zamanlari bir atlatsaydik bizde canim.
Siz böyle konusunca icim rahatliyor nede olsa piskolojimi biliyorsunuz bide yasamissiniz ya iyi geliyor sizden duymak.
Allah saglicakla kavustursun hepimizi bebeklerimize.
canım benim kızçem piknik tüpü bide ben geçen sene sezeryan yerimden amelliyat olmuştum.en baştan belliydi sezeryan olacağım.
sevindim tatlım. inşallah hep yolunda gider hersey... biz de çarşamba günü gidecez doktora şükürler olsun ben de artık kontrol altında olucam. karambolde bi hamilelik geçirdim şimdiye dek. hala şeker ölçümüm yapılmadı. gerçi 28e kadar yolu var ama...
evet kızlar biz geldik çok şükür iyiymişiz. hatta doktor beni günün annesi seçti kendi kilo almadan bebeğini besleyen anne ünvanını verdi :) iyiyiz herşeyde yolunda çok şükür.
benim sonuç 112 çıktı galiba bende hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?