benim sonuç 112 çıktı galiba bende hamileyim
benim sonuç 112 çıktı galiba bende hamileyim
Evo tatlım dediğin gibi inşallah az kaldı doktor günümüze. Ay ne demek ya tam bir aydır görmüyorum onları. Esim diyor hissediyorsun takma bu kadar diyorum gormekle bir mı? Nasıl özledim... İnşallah gelisiyorlardir guzelce. Yoksa bu kadar agirlasmazdim heralde dimi? Artık uykularim gitti gider :) olsun napalim sabredicez... Senin yolunda dimi herse? Kolayladin epeyce islerini ne güzel. :) uyku tulumu bitmedi mi
teşekkür ederim kızlar iyiyiz çok şükür hareketleri ve şiddetindeki azalma içinde büyüyor yeri daraldı annesi dedi:) gerçi dün sabah canımda sıkkındı moralim bozuktu onunda etkisi oldu bence doktorda öyle dedi zaten sorunca neyseki geçti
saol cnm çok şükür iyiyiz ben de ağırlaştım iyiyce hiç bişey yapmıyorum evde yapasım gelmiyor zaten :) sadece örgü örüyorum sıkılmamak için.bitmek üzere az kaldı resmini koyarım bitince :))
noldu cnm niye canın sıkıldı senin bakiim?
hiç zaten sinir yüklüyüm en ufak şeyi büyüttükçe büyütüyorum farkındayım ama elimde değil
bende öyleyim yaa kendime engel olamıyorum malesef.sonrada üzülüyorum hem karşımdakini üzdüm hemde bebeğimi diye.komik şeyler izlemeye çalışıyorum bu ara belki faydası olur :)
senin de az kaldı izine sabırsızlanıyosundur eminim :)
evoevo tatlım 40. haftaya şafak 80 diyor ticker :)
sezeryanda şafak 65 diyor ALLAH'ım hayırlısıyla sağlıklısıyla geçirelim İNŞALLAH cümlemiz bu günleri doğuma kadar :)
kavuşamayan aşıklarrrrohhhhh ne güzel haftayı bitirdin :) ayşecim bizim kontrol tarihi birindeydi ya dünde kontrol olunca 22'sine verdiler bir dahaki kontrol tarihini tatlım bilgin olsun buluşmamız kısmetse o tarihe kaldı
oooh süper yarın da benimki beni döver herhalde geçen kontrolden sonra 1,5 kilo aldım gerçi toplamda 2,5 kilo etti ama olsun o yine de kızar :))) al-ver al-ver oynayıp duruyorum başından beri :)))evet kızlar biz geldik çok şükür iyiymişiz. hatta doktor beni günün annesi seçti kendi kilo almadan bebeğini besleyen anne ünvanını verdi :) iyiyiz herşeyde yolunda çok şükür.
evet süper olacak gideceğim eğitim de eğlenceli bişeye benziyor çatışma yönetimi-zor insanlarla iletişim falan..Ay cok sevindim canım senin adına :) bı hafta is olmaması eminim cok iyi gelecek sana ve kızına :) bu arada uyuyamadim bensırtım öyle feci agriyo ki dayanamıyorum
gözün aydıııın Allah tamamına erdirsin..benim sonuç 112 çıktı galiba bende hamileyim
danışmadım yarın sorucam ama sorun olmaz sanırım.. hem gezerim hem de ankaradan ciciler alırım kızıma :)))aysecim sevindim cnm senin adına hem işten uzak olacaksın hem de gezmiş olursun ne güzel.ama dikkat et cnm kendine doktoruna danıştın mı uzun yola izin veriyor mu?
oh oh maşallah size ne güzel sen bu kilo işini başardın valla manolyacım :) ben hiç engel olamıyorum kendime valla.evde tartı var her sabah tartılıyoruz :)bu ayda 3 kilo aldım yine doktor amca bugün bizi görünce gülecek yine halimize
ben de kendimi çözdüm biraz benim kız zaten uyuşuk az oynuyor bir de şişman olduğum için şiddetli hissetmiyorum galiba.. karnımda da gaz varsa hiç hissetmiyorum..ki hep de gazlıyımteşekkür ederim kızlar iyiyiz çok şükür hareketleri ve şiddetindeki azalma içinde büyüyor yeri daraldı annesi dedi:) gerçi dün sabah canımda sıkkındı moralim bozuktu onunda etkisi oldu bence doktorda öyle dedi zaten sorunca neyseki geçti
Eki Görüntüle 276950 Eki Görüntüle 276949
Kızlar sizce hangisi daha güzel? ben iki renkli olana bayıldım valla. ama o 12buçuk kilo falanmış. kırmızı olan dünyanın en hafif ikiz bebek arabası diyo 9buçuk kilo... kullanım açısından da emin diilim ki hangisi daha iyidir. offf tecrübe şart valla napmalı kime danışmalı? siz ne dersiniz? bide pahalılar ki....
Kızlar sizce hangisi daha güzel? ben iki renkli olana bayıldım valla. ama o 12buçuk kilo falanmış. kırmızı olan dünyanın en hafif ikiz bebek arabası diyo 9buçuk kilo... kullanım açısından da emin diilim ki hangisi daha iyidir. offf tecrübe şart valla napmalı kime danışmalı? siz ne dersiniz? bide pahalılar ki....
yaaa renkli olan çok güzeeeel ama ağırsa kullanmak zor olabilir.. kaça bunlar?
iki renkli olanı beğendim ben :)
ayyyyy annem ikizlerinde herşeyi güzel MAŞALLAH :))
dimi ya ben de ona bayıldım. 729 lira renkli olanı. 11.3 kgmış. 739lira da kırmızı olanı 9.7kmmış. bide görmedim hiç katlanışı falan nasıl görmem lazım. Arabamızın bagajına sığar mı falan...
Öyle diil mi ya? renklisi çok şirin :) du bakalım satan yerinin adresini bulup gidip bakmam lazım buna. kırmızı e-bebekte var ona gidip bakarım da. öbürü nerde vardır bilmiyorum...
iki renkli olan çok güzel.ama hafiflikte önemli.içine sineni al.bi kere alacaksın sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?