Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Canım çok güseller, bildiğim kadarı ile istanbul anadolu yakasında oturuyorsun. iki renk olan joker mağazalarında var. kurtköy viaport alışveriş merkezi var orada ben gördüm 750 tl civarı idi sanırım fiyatı.karşıya gitmene gerek yok buradan bir incele derim ben..

Evet canım Anadolu yakasindayiz ama viaporta gidene kadar Şişli'ye daha kolay gideriz köprüye yakınız. Jokerde daha pahalı hem internetten baktım. Ama cok sagol fikir verdigin için.

Hu huuuuuu kimse yok mü yahu nerelere kayboldunuz? Ben yemeklerimi bile yaptım ah bide banyoyu temizledik toz alabilsem... Şimdiden canım çıktı. Yatak öyle cazip görünüyor ki gozume

tulumu bitirdim sonunda kızlar.aman aman bişey olmadı aslında bakın bakalım.

Eklentiler

• $Fotoğraf0839.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 32
evoevo tatlım 40. haftaya şafak 80 diyor ticker :)
sezeryanda şafak 65 diyor ALLAH'ım hayırlısıyla sağlıklısıyla geçirelim İNŞALLAH cümlemiz bu günleri doğuma kadar :)

ay ay o kadar az mı kaldı yaf

iki renkli olanı güzelmiş cnm bende mothercareden aldım kolları bu şekilde daha kullanışlı oluyor sürerken.bende 560 tl ye aldım anakucağıyla aslında fiyatı normal 2 tane nede olsa.

Hu huuuuuu kimse yok mü yahu nerelere kayboldunuz? Ben yemeklerimi bile yaptım ah bide banyoyu temizledik toz alabilsem... Şimdiden canım çıktı. Yatak öyle cazip görünüyor ki gozume
oooh ellerine sağlık ben 6ya kadar işteyim ne yemeğim var ne bişey (( çamaşırlar da yığıldı kaldı ablam da yok üfff..
tulumu bitirdim sonunda kızlar.aman aman bişey olmadı aslında bakın bakalım.
ne becerikli kadınlar var şu hayatta ben kızıma bir mendil bile yapmadım herşeyi hazır..

Kizlar ya yedigim hic birsey migdemde durmuyor ne yersem cikariyorum cok kötüyüm ya varmidir bir caresi?
Yokmu bana bir akil verecek?

aysecim bende o kadar marifetli değilim inanki şu kol ve yaka kesme işini anneme sora sora yaptım hiç sorma sıkıntı bastı yapana kadar.millet neler örüyor valla ama bunun için bile baya bir azim ettim doğrusu :) sen zaten çalışıyosun annesi vaktin olmuyoki uğraşasın eminim evde olsan sıkıntıdan sende uğraşırdın :)

Kizlar ya yedigim hic birsey migdemde durmuyor ne yersem cikariyorum cok kötüyüm ya varmidir bir caresi?

tuzlu çubuk kraker,diyet kraker de olabilir ve ekmek arası peynir :)
ben ilk 3 ayı bunlarla geçirdim cnm.çok acıkmadan sık sık yemek yemelisin acıkınca daha da bulanır miden.birde maden suyunun içine limon sıkıp içebilirsin mideni bastırır :)

belki 2 ay belki daha da uzun süre sadece haşlanmış patates kuuuupkuruuu peynirli tost yiyerek yaşadım ben :))) bir de leblebi tuzlu olsun.. uzandığın yerden kalkmadan ye ama dikkat et boğulma :)) sabır canım sabır bitiyor bir süre sonra inşallah seninki benimki gibi uzun sürmez..

sahi senin bulantın geçti mi artık ayse ? :)

biz doktor amcaya gittik bugün teyzeleri :) büyümüşüz yine maşallah ölçümleri gayet iyiymiş :))
yüzünü yandan görebildik ucundan acıcık gösterdi kızım :) bide hala kız dedi :))
ben tabi dayanamadım ve doğumu sordum hemen nasıl olacak diye.sen normal doğurmayı istersen ben doğurturum ama istemezsen olmaz dedi :)) baya bi güldük :)) benim isteğime kalması açıkçası hoşuma gitti daha bir rahatladım sanki :) bende normal doğum yapacak gözü göremedi sanırım doktor amcada

tahlilin iyi çıkmış sevindim tatlım. İNŞALLAH suyla ilgilide bir sıkıntı yaşamazsın ALLAH'ın izni ile.

saolasın cnm ınsallah

kırmızı sanırım e bebekte fıyatıda uygun geldı bende bakıyım ona.aslında ayrı ayrı ama bırbırıne kenetleyen bı ufak parca var o dah amantıklı gelıo ama hangı arabaya oluyo onu bılmıorum.oda e bebekte senınde aklında olsun

çok sagolun kizlar ya sizin dediginiz gibi yapayim:)
evoevo canim bugün türk bakalina gidip maden suyu alacagim icine limon sikip icmek icin:)
Aysecigim cok sagol canim umarim cabuk gecer canim türlü türlü seyler istiyor ama yiyemiyorum:)
Aksam canim domatesli makarna istedi bi catal alldim gittim cikardim sonra esimin karsina oturup o yerken yarim saat boyunca agladim :)
Garibim onunda bogazinda kaldi yiyemedi dogru düzgün:)
Tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkurler kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…