Eki Görüntüle 276950 Eki Görüntüle 276949
Kızlar sizce hangisi daha güzel? ben iki renkli olana bayıldım valla. ama o 12buçuk kilo falanmış. kırmızı olan dünyanın en hafif ikiz bebek arabası diyo 9buçuk kilo... kullanım açısından da emin diilim ki hangisi daha iyidir. offf tecrübe şart valla napmalı kime danışmalı? siz ne dersiniz? bide pahalılar ki....
Canım çok güseller, bildiğim kadarı ile istanbul anadolu yakasında oturuyorsun. iki renk olan joker mağazalarında var. kurtköy viaport alışveriş merkezi var orada ben gördüm 750 tl civarı idi sanırım fiyatı.karşıya gitmene gerek yok buradan bir incele derim ben..
hayırlı cumalar kızlar,Allah'ım yavrularımız korusun,onları bize bağışlasın.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı da nasib etsin.
evoevo tatlım 40. haftaya şafak 80 diyor ticker :)
sezeryanda şafak 65 diyor ALLAH'ım hayırlısıyla sağlıklısıyla geçirelim İNŞALLAH cümlemiz bu günleri doğuma kadar :)
Kızlar sizce hangisi daha güzel? ben iki renkli olana bayıldım valla. ama o 12buçuk kilo falanmış. kırmızı olan dünyanın en hafif ikiz bebek arabası diyo 9buçuk kilo... kullanım açısından da emin diilim ki hangisi daha iyidir. offf tecrübe şart valla napmalı kime danışmalı? siz ne dersiniz? bide pahalılar ki....
oooh ellerine sağlık ben 6ya kadar işteyim ne yemeğim var ne bişeyHu huuuuuukimse yok mü yahu nerelere kayboldunuz? Ben yemeklerimi bile yaptım ah bide banyoyu temizledik toz alabilsem... Şimdiden canım çıktı. Yatak öyle cazip görünüyor ki gozume
ne becerikli kadınlar var şu hayatta ben kızıma bir mendil bile yapmadım herşeyi hazır..tulumu bitirdim sonunda kızlar.aman aman bişey olmadı aslında bakın bakalım.
Kizlar ya yedigim hic birsey migdemde durmuyor ne yersem cikariyorum cok kötüyüm ya varmidir bir caresi?
Yokmu bana bir akil verecek?
Kizlar ya yedigim hic birsey migdemde durmuyor ne yersem cikariyorum cok kötüyüm ya varmidir bir caresi?
Yokmu bana bir akil verecek?
belki 2 ay belki daha da uzun süre sadece haşlanmış patates kuuuupkuruuu peynirli tost yiyerek yaşadım ben :))) bir de leblebi tuzlu olsun.. uzandığın yerden kalkmadan ye ama dikkat et boğulma :)) sabır canım sabır bitiyor bir süre sonra inşallah seninki benimki gibi uzun sürmez..
sevindim tatlım. inşallah hep yolunda gider hersey... biz de çarşamba günü gidecez doktora şükürler olsun ben de artık kontrol altında olucam. karambolde bi hamilelik geçirdim şimdiye dek. hala şeker ölçümüm yapılmadı. gerçi 28e kadar yolu var ama...[/Q bı sıkıntın cıkmaz senınde ıns.tabı o zamana kadar bakılır sekere.nereye gıdıcen kontrole ?
evet kızlar biz geldik çok şükür iyiymişiz. hatta doktor beni günün annesi seçti kendi kilo almadan bebeğini besleyen anne ünvanını verdi :) iyiyiz herşeyde yolunda çok şükür.
Ay cok sevindim canım senin adına :) bı hafta is olmaması eminim cok iyi gelecek sana ve kızına :) bu arada uyuyamadim bensırtım öyle feci agriyo ki dayanamıyorum
ayyy yine durdum duramadım kalktım kitaplığı düzelttim... taşınma sırasında eşim yerleştirmişti ama gözüme batıp duruyodu. farklı sıralarda olunca sinir oluyorum :) neyse sanki bırak dursun öyle dimi? offf yine başladı tabi sırtım... daha yemek yapmam lazım. ve hala fırınımız ve ocağımız takılmadığından piknik tüpünde pişiriyoruz yemeği. öyle zor oluyo ki... neyse ki az kaldı inşallah yarına onlar takılıcak. dün akşam doğalgaz işimiz halloldu şükür. bi de pazar günü kayınvalidemler eltimler falan gelecekşlermiş "hoşgeldin"e ... ben hoşbulmuştum ama....
tuzlu çubuk kraker,diyet kraker de olabilir ve ekmek arası peynir :)
ben ilk 3 ayı bunlarla geçirdim cnm.çok acıkmadan sık sık yemek yemelisin acıkınca daha da bulanır miden.birde maden suyunun içine limon sıkıp içebilirsin mideni bastırır :)
belki 2 ay belki daha da uzun süre sadece haşlanmış patates kuuuupkuruuu peynirli tost yiyerek yaşadım ben :))) bir de leblebi tuzlu olsun.. uzandığın yerden kalkmadan ye ama dikkat et boğulma :)) sabır canım sabır bitiyor bir süre sonra inşallah seninki benimki gibi uzun sürmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?