çok sagolun kizlar ya sizin dediginiz gibi yapayim:)
evoevo canim bugün türk bakalina gidip maden suyu alacagim icine limon sikip icmek icin:)
Aysecigim cok sagol canim umarim cabuk gecer canim türlü türlü seyler istiyor ama yiyemiyorum:)
Aksam canim domatesli makarna istedi bi catal alldim gittim cikardim sonra esimin karsina oturup o yerken yarim saat boyunca agladim :)
Garibim onunda bogazinda kaldi yiyemedi dogru düzgün:)
Tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkurler kizlar.
çok sagolun kizlar ya sizin dediginiz gibi yapayim:)
evoevo canim bugün türk bakalina gidip maden suyu alacagim icine limon sikip icmek icin:)
Aysecigim cok sagol canim umarim cabuk gecer canim türlü türlü seyler istiyor ama yiyemiyorum:)
Aksam canim domatesli makarna istedi bi catal alldim gittim cikardim sonra esimin karsina oturup o yerken yarim saat boyunca agladim :)
Garibim onunda bogazinda kaldi yiyemedi dogru düzgün:)
Tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkurler kizlar.
Selam kızlar!
bugün misafir ağırladım ve anladım ki benim o eski halimden eser kalmamış...perişan bi vaziyette uzanıyorum. sırtım ve belim perişan ediyo beni. ahh ahh doktor günü de yaklaştıkça bi geriliyorum ki sormayın. acaba ne diycek, büyüdüler mi, şeker çıkıcak mı, suları yeterli mi v.s v.s... kafam öyle karışık ve canım öyle az ki... kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
şükürsüzükte etmek istemiyorum. of Allam sen sabır ver...
herkese günaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım?
benim kız o günden beri çok az zor oynuyor yeri daraldı herhalde ben öyle diyorum iyi olsunda ne yapalım :)
ALLAH'ım korusun hepimizin bebişlerini
canım günaydın :) valla ben bugün daha iyiyim çok şükür. en azından dinlendim ve kendime geldim...
dediğin gibi yeri daraldığından az oynuyordur annesi. için rahat olsunbizimkilerde bazen sakinler bazen beni yerimden sıçratıyolar :) eşim hayret ediyor o hareketlerine :)))
Amiiinnnn Allah bize bağışlasın kuzucuklarımızı... benim de doktora kaldı son 2 gün. bugünü saymıyorum ay yoksa çarşambayı da saymasam mı? sonuçta 11de randevu
selaaam kaç gündür giremedim şöyle bir geçmişi okudum herkes iyi çok şükür.. biz de iyiyiz ctesi kontrole gittim kızım iyi tansiyonumu da iyi buldu doktor oynaması için her bebek çok hareketli olmayabilir, gündüz çalışırken anlayamayabilirsin ama akşamları takip et azalrısa haber ver dedi şükür ctesiden beri gece gündüz fıkırdıyor zilli :))) dün yoldaydım şimdi ankaradayım sabahtan ders vardı şimdi öğle arası ben de otele döndüm 1 saat uzanıp yine derse gidicem..
ee sizden ne var ne yok.. şizofrencim yorma kendini misafirler kendileri yapsınlar ikramlarını boşver..
kızım 750 gr. olmuş bu arada :))
selaaam kaç gündür giremedim şöyle bir geçmişi okudum herkes iyi çok şükür.. biz de iyiyiz ctesi kontrole gittim kızım iyi tansiyonumu da iyi buldu doktor oynaması için her bebek çok hareketli olmayabilir, gündüz çalışırken anlayamayabilirsin ama akşamları takip et azalrısa haber ver dedi şükür ctesiden beri gece gündüz fıkırdıyor zilli :))) dün yoldaydım şimdi ankaradayım sabahtan ders vardı şimdi öğle arası ben de otele döndüm 1 saat uzanıp yine derse gidicem..
ee sizden ne var ne yok.. şizofrencim yorma kendini misafirler kendileri yapsınlar ikramlarını boşver..
kızım 750 gr. olmuş bu arada :))
Selam kızlar!
bugün misafir ağırladım ve anladım ki benim o eski halimden eser kalmamış...perişan bi vaziyette uzanıyorum. sırtım ve belim perişan ediyo beni. ahh ahh doktor günü de yaklaştıkça bi geriliyorum ki sormayın. acaba ne diycek, büyüdüler mi, şeker çıkıcak mı, suları yeterli mi v.s v.s... kafam öyle karışık ve canım öyle az ki... kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
şükürsüzükte etmek istemiyorum. of Allam sen sabır ver...
herkese günaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım?
benim kız o günden beri çok az zor oynuyor yeri daraldı herhalde ben öyle diyorum iyi olsunda ne yapalım :)
ALLAH'ım korusun hepimizin bebişlerini
bella hoşgeldin :)
bir hafta sonra ALLAH'ın izni ile listede number one olacaksın az kaldı :)
bella sen normal doğummu yapacaksın tatlım ?
selam kızlar herkes iyi çok şükür
bizim sezeryan tarihimiz belli oldu 25 kasımda kızm kucağımda olacak inşallah
tabi o zamana kadar kendi gelmezse
mide yanmalarım tam gaz devam ediyor
kasılmalar halsizlik bu son ay biraz zorlayacak sanırım beni
son 4 hafta allahıma şükürler olsun allah herkese nasip etsin
geçen sene bu zamanlar tedaviye başlasam mı başlamasam mı diye karar vermeye çalışodum
allah kimseyi çocuğuyla sınamasın
hoşbulduk canımcım nasıl heyecanlıyım anlatamam
bende sonra sıra size geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?