Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:)))) rica ederiz cnm.ben ilk zamanlar o kadar midem bulanmasına rağmen oturur gülerdim kendi kendime şimdi aklıma geldi de :)))
bebeğim varlığını bu şekilde gösteriyor bana diyordum :))) eşimde ben güldükçe yüzüme bakıyodu noluyor diye :))))
onca sene sonra olunca böyle oluyor demekki..

bende felakettım 1 ay oncesı fln bıttı bulantılarım mutfagım aylarca kapalı kaldı su bıle ıcemedım cok zor gunler gecırdım ama hepsı gececek ole dusun

Selam kızlar!
bugün misafir ağırladım ve anladım ki benim o eski halimden eser kalmamış... perişan bi vaziyette uzanıyorum. sırtım ve belim perişan ediyo beni. ahh ahh doktor günü de yaklaştıkça bi geriliyorum ki sormayın. acaba ne diycek, büyüdüler mi, şeker çıkıcak mı, suları yeterli mi v.s v.s... kafam öyle karışık ve canım öyle az ki... kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
şükürsüzükte etmek istemiyorum. of Allam sen sabır ver...

ayyyyy kıyamam sızeeee.nıye yoruyosun kendını zaten yorgunlugun vardı.merak etme Allahın ıznıyle hıc bı sorun cıkmaz cıksada sımdı herseyın cozumu var takma

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
5-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------28.hafta------ERKEK
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım?
benim kız o günden beri çok az zor oynuyor yeri daraldı herhalde ben öyle diyorum iyi olsunda ne yapalım :)
ALLAH'ım korusun hepimizin bebişlerini

birileri cevap yazana kadar tünaydın oldu zaten :))
neredesiniz yahuuu ?
hayretlik iş demirbaşlar bile gelmedi

nasılsınız bakalım?
benim kız o günden beri çok az zor oynuyor yeri daraldı herhalde ben öyle diyorum iyi olsunda ne yapalım :)

canım günaydın :) valla ben bugün daha iyiyim çok şükür. en azından dinlendim ve kendime geldim...
dediğin gibi yeri daraldığından az oynuyordur annesi. için rahat olsun bizimkilerde bazen sakinler bazen beni yerimden sıçratıyolar :) eşim hayret ediyor o hareketlerine :)))
Amiiinnnn Allah bize bağışlasın kuzucuklarımızı... benim de doktora kaldı son 2 gün. bugünü saymıyorum ay yoksa çarşambayı da saymasam mı? sonuçta 11de randevu

Kabül günlerim başladı :) dün misafir, yarın misafir çarşamba yine misafir... diğer günlere Allah kerim... Valla her ne kadar yapmıcam bişiy desem de huyum kurusun duramıyorum

herkeste herşey yolundadır umarıım

selaaam kaç gündür giremedim şöyle bir geçmişi okudum herkes iyi çok şükür.. biz de iyiyiz ctesi kontrole gittim kızım iyi tansiyonumu da iyi buldu doktor oynaması için her bebek çok hareketli olmayabilir, gündüz çalışırken anlayamayabilirsin ama akşamları takip et azalrısa haber ver dedi şükür ctesiden beri gece gündüz fıkırdıyor zilli :))) dün yoldaydım şimdi ankaradayım sabahtan ders vardı şimdi öğle arası ben de otele döndüm 1 saat uzanıp yine derse gidicem..
ee sizden ne var ne yok.. şizofrencim yorma kendini misafirler kendileri yapsınlar ikramlarını boşver..
kızım 750 gr. olmuş bu arada :))

kontrolüne az kaldı canım herşey yolundadır ve güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH :))

bizdende iyilik ayşe teyzesi :)
sizde iyiymişsiniz ohhh ne güzel ALLAH bozmasın keyfimizi :)

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
5-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------28.hafta------ERKEK
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:

oh maşallah kuzuna ve annesine :)

bu insanları anlamak imkansız hamile insana eziyet ediyolar ben artık kimseyi almıyorum eve eşimde anlayış gösteriyo çok görüşmek isteyenler olursa dışarda görüşüyoruz

nasılsınız bakalım?

dönem dönem azalıyo hareketleri bazen coşuyolar
beniz kuzum 2 gün hiç oynamadı doktorda zor aldım soluğu
şimdi geceleri şov yapıyo artık büyüdüğü için canım yanıyo 2 haftaya aşağı inecekmiş bende rahatlarım azıcık resmen midemin üztünde ayakları :)

selam kızlar herkes iyi çok şükür
bizim sezeryan tarihimiz belli oldu 25 kasımda kızm kucağımda olacak inşallah
tabi o zamana kadar kendi gelmezse
mide yanmalarım tam gaz devam ediyor
kasılmalar halsizlik bu son ay biraz zorlayacak sanırım beni
son 4 hafta allahıma şükürler olsun allah herkese nasip etsin
geçen sene bu zamanlar tedaviye başlasam mı başlamasam mı diye karar vermeye çalışodum
allah kimseyi çocuğuyla sınamasın

kızlar merhaba. rabbim hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
bende hamileyim. ilk bebeğim. 14+4 bugün. henüz cinsiyetini öğrenemedim ama. ikili testin detaylı ultrasonunda bana erkek miş gibi geldi ama tabiki sadece tahmin. sağlıklı olsun da ne olursa olsun.

hoşbulduk canımcım nasıl heyecanlıyım anlatamam
bende sonra sıra size geliyo :)

ayyyyy ALLAH'a çok şükür tarihinde belli oldu azda kaldı hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada alırsın İNŞALLAH :)
evet evoevo ve bana sıra geliyor bakalım hangimiz önce kavuşacak zillisine :) hayırlısı olsun İNŞALLAH
ALLAH kurtarsın hepimizi sağlıcakla kucaklarımıza versin İNŞALLAH
mersinlide bir hafta daha listede boy gösterecek 1 kasımdada onun sezercik tarihi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…