Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım benim 22. haftaya erkek diye biliyodum detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendim
sende kendini şimdiden cinsiyetine kaptırma sonrasında ufak bi şok oluyo çünkü :)))
ben alışverişini bile yapmıştım sonra değiştirebildiklerimi değiştirdim
hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucağına

amin canım artık doğumları konuşabilmek çok çok güzel bi duyguymuş :)

ALLAH tamamına erdirsin canım kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH
topiğe devamlı gelmek istersen listeye göre tam bilgilerini ver kayıt edelim :)

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
5-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------28.hafta------ERKEK
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:

şok olmuşsundur gerçekten. benimde bi arkadaşıma hep erkek dediler. doğuma kadar. bi doğdu kız
tabi en önemlisi sağlıklı olması. bazen bişey almak istiyorum ama cinsiyetini bilmiyorum ki alayım. özeniyorum cicili bicili şeyler görünce.
bayramdan önce gel dedi doktor sanırım o zaman öğrenicez cinsiyeti. sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da hiç farketmez benim için zaten.

seninde doğuma az kalmış sanırım hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım sezeryan yada normal. bebeğininde seninde sağlığınız yerinde olsun yeterki.

Hay maşallah prensese bak kocaman olmuş yahu :))) canım sen de dikkat et kendine oralarda fazla yorma kendini...
Valla diyorum ya huyum kurusun bişeyler yapmadan olmuyo ki gelecek olana da gelme denmiyo... Neyse zaten bayram geldi kalkışan olmaz gelmeye. Ne de olsa en küçük benim :)

25 ine kadar gelmesse sezeryan olacak canım
bizimkinin kafası büyük ya alttan dikişin olacak ya üstten diyor doktor bende karar veremiyorum akışına bıraktım artık

Hiiiii cok. Az kalmış ya bellacim hayirlisiyla kavuşun inşallah. Hangisi sizin için daha iyi olacaksa o olsun. Rabbim hayırlısını nasip etsin... Aman allam ben şimdiden feci hapsedin senin son ayın kimbilir nasilsindir... Allah en güzel sekilde saglikla kucağına almayı nasip. Etsin tatlım...

15. Haftasin he maşallah Allah tamamına erdirsin tatlım. Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti ne farkeder. Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin evlatlarımızı...

bella sen doğum yapacaksın senden bir ay sonrada evoevo ve benim sezercik ALLAH'ın izni ile ALLAH'ım nazarlardan korusun cümlemizi ve bebeklerimizi :)

ALLAH tamamına erdirsin canım kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH
topiğe devamlı gelmek istersen listeye göre tam bilgilerini ver kayıt edelim :)

sağol canım benim hepimizin sağlıkla gelsin bebeği.
avcılar hospital - 15. hafta - tek - cinsiyetini bilmiyorum
sağol

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)zeytinn--------------Avcılar Hospital------15.hafta------TEK GEBELİK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek---9.hafta------İKİZ
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:
aynen öyle :)))) azıcık daha bekle alışveriş için

saol canım hepimize inşallah
senin yükün ağır ben tekle zorlanıyorum ikiz olsa napardım bilmem
allah yardımcın olsun çok koşturma sende

15. Haftasin he maşallah Allah tamamına erdirsin tatlım. Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti ne farkeder. Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin evlatlarımızı...

tabi farketmez kız yada erkek olması.yeterki sağlıklı olsun benimleolsun meleğim o bana yeter. hayırlı evlat olsun. ama nazen bende ona ciciler almak istiyorum çok özeniyorum bebek mağazalarının önünden geçerken. o yüzden biran evvel öğrenmek istiyorum.
ben onu 9 ay bekledim. sonunda geldi bana meleğim.

bella sen doğum yapacaksın senden bir ay sonrada evoevo ve benim sezercik ALLAH'ın izni ile ALLAH'ım nazarlardan korusun cümlemizi ve bebeklerimizi :)

evet tatlım 8 haftanız kalmış sizinde çoğu gitti azı kaldı
28 den sonra korkma demişti tüp bebek doktorum doğsada çabuk toparlanır küvezde tehlikesi yok 28 bitti
şimdi 36 ya odaklandım küveze girmeden atlatsın diye

mucizesini bekleyenler

9-)zeytinn--------------Avcılar Hospital------15.hafta------TEK GEBELİK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ

Son düzenleme:

canım bu gidilen merkez dediğimiz tüp bebek için felan mı? yani tedavi olunan merkez anlamında mı? öyleyse benimki doğal gebelik olarak değiştirebilirsin. ben şuan gittiğim doktor o hastanede onu yazdım.

ALLAH korusun tatlım vaktinde gelsin İNŞALLAH :))

mucizesini bekleyenler

9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK

dozynsb canım sende bilgilerini verebilirsin listeye göre senide ekleyebilirim bayağıdır ara ara görüyorum seni burada devamlı gelmek istersen bilgilerini ver ekleyelim :)

mucizesini bekleyenler

9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…