- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
kızlar merhaba. rabbim hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
bende hamileyim. ilk bebeğim. 14+4 bugün. henüz cinsiyetini öğrenemedim ama. ikili testin detaylı ultrasonunda bana erkek miş gibi geldi ama tabiki sadece tahmin. sağlıklı olsun da ne olursa olsun.
ayyyyy ALLAH'a çok şükür tarihinde belli oldu azda kaldı hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada alırsın İNŞALLAH :)
evet evoevo ve bana sıra geliyor bakalım hangimiz önce kavuşacak zillisine :) hayırlısı olsun İNŞALLAH
ALLAH kurtarsın hepimizi sağlıcakla kucaklarımıza versin İNŞALLAH
mersinlide bir hafta daha listede boy gösterecek 1 kasımdada onun sezercik tarihi :)
kızlar merhaba. rabbim hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
bende hamileyim. ilk bebeğim. 14+4 bugün. henüz cinsiyetini öğrenemedim ama. ikili testin detaylı ultrasonunda bana erkek miş gibi geldi ama tabiki sadece tahmin. sağlıklı olsun da ne olursa olsun.
canım benim 22. haftaya erkek diye biliyodum detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendim
sende kendini şimdiden cinsiyetine kaptırma sonrasında ufak bi şok oluyo çünkü :)))
ben alışverişini bile yapmıştım sonra değiştirebildiklerimi değiştirdim
hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucağına
selaaam kaç gündür giremedim şöyle bir geçmişi okudum herkes iyi çok şükür.. biz de iyiyiz ctesi kontrole gittim kızım iyi tansiyonumu da iyi buldu doktor oynaması için her bebek çok hareketli olmayabilir, gündüz çalışırken anlayamayabilirsin ama akşamları takip et azalrısa haber ver dedi şükür ctesiden beri gece gündüz fıkırdıyor zilli :))) dün yoldaydım şimdi ankaradayım sabahtan ders vardı şimdi öğle arası ben de otele döndüm 1 saat uzanıp yine derse gidicem..
ee sizden ne var ne yok.. şizofrencim yorma kendini misafirler kendileri yapsınlar ikramlarını boşver..
kızım 750 gr. olmuş bu arada :))
25 ine kadar gelmesse sezeryan olacak canım
bizimkinin kafası büyük ya alttan dikişin olacak ya üstten diyor doktor bende karar veremiyorum akışına bıraktım artık
ALLAH tamamına erdirsin canım kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH
topiğe devamlı gelmek istersen listeye göre tam bilgilerini ver kayıt edelim :)
aynen öyle :)))) azıcık daha bekle alışveriş içinşok olmuşsundur gerçekten. benimde bi arkadaşıma hep erkek dediler. doğuma kadar. bi doğdu kız
tabi en önemlisi sağlıklı olması. bazen bişey almak istiyorum ama cinsiyetini bilmiyorum ki alayım. özeniyorum cicili bicili şeyler görünce.
bayramdan önce gel dedi doktor sanırım o zaman öğrenicez cinsiyeti. sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da hiç farketmez benim için zaten.
seninde doğuma az kalmış sanırım hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım sezeryan yada normal. bebeğininde seninde sağlığınız yerinde olsun yeterki.
Hiiiii cok. Az kalmış ya bellacim hayirlisiyla kavuşun inşallah. Hangisi sizin için daha iyi olacaksa o olsun. Rabbim hayırlısını nasip etsin... Aman allam ben şimdiden feci hapsedin senin son ayın kimbilir nasilsindir... Allah en güzel sekilde saglikla kucağına almayı nasip. Etsin tatlım...
15. Haftasin he maşallah Allah tamamına erdirsin tatlım. Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti ne farkeder. Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin evlatlarımızı...
bella sen doğum yapacaksın senden bir ay sonrada evoevo ve benim sezercik ALLAH'ın izni ile ALLAH'ım nazarlardan korusun cümlemizi ve bebeklerimizi :)
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----
1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
5-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------28.hafta------ERKEK
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)zeytinn--------------Avcılar Hospital------15.hafta------TEK GEBELİK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK
evet tatlım 8 haftanız kalmış sizinde çoğu gitti azı kaldı
28 den sonra korkma demişti tüp bebek doktorum doğsada çabuk toparlanır küvezde tehlikesi yok 28 bitti
şimdi 36 ya odaklandım küveze girmeden atlatsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?