yok güzelim aman o ayın 15inde olan indirimler de yalan doğru dürüst bişey indirime girmiyor ki...
Öyle diyo doktorlar sahiden. bişiy olacağı varsa yatıncada olurmuş falan filan... ama yine de vicdanen rahatsız olacaksanız benim gibi sonradan, bolca istirahat etmekte fayda var
ayy 750gr oldular mı acaba benimkiler? öyle merak ediyorum ki... en son bir ay önce biri 550gr diğeri 580grmdı. acaba ne kadar olmuşlardır...
Bu arada ayşecim bu haftalarda 650grmla 1.500grm arası olabilirmiş. hepsi normal yaniçıtır olucak desene senin kız. bizim oğlanlar bana diil de babalarına çekerlerse o zaman ben naparım bilmem. iştahsız iştahsız bide onlar eklenecek. ben babalarıyla uğraşırken. amaaa bana çekseler ohhh ne dayarsam yerler önlerine ayy ayy sağlıklı olsunlar da...
hmmm... keşke olabilseydi. valla elektirikli ürünler, biberonlar bebek arabaları falan çok farklı fiyat olark...
normalde zaten pahalı ürünleri. indirim olmadan alınıcak gibi diil. sezon sonuna az kaldıekim sonu sokarlar indirime. daha kalınları gelir sonrada...
ana-baba tombalaklıktan çok çekiyoruz ya biz cılız olsun istiyorum valla.. sıskalar daha sağlıklı her zaman :)))
yemesin diyorum ama tabi elimde tabak koştururum kesin arkasından..
elektrikli ürün olarak ne lazım ben pompa aldım buhar makinesi, biberon ısıtıcı başka ne lazım?
gittim tatlım 1 kilo 200 gram olmuş kızım MAŞALLAH geçen hafta perşembe gittim
evet tatlıdan mahrumum ve canım çok tatlı yemek istiyor ki normaldede hiç düşkünlüğüm yoktur tatlıya ama şimdilerde acayip bir istek duyuyorum yay yasak diye yada gerçekten bünye istiyor ya hareketleri iyide çok şükür şiddetinde azalma daha çok yeri daraldı bencede doktor amcamızda öyle dedi büyüyor yeri daralıyor dedi
bir sene nasıl kaybeder asıl kazanır sağlıkla gelsinde aralıkta gelsin tatlım :))
oooh kaynatmışlar da kaynatmışlar :)))
zeytin hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin, ağır kaldırmayı sormuşsun benim çatlak doktoruma kalsa halter bile kaldırabilirsin ama yine de sakınmakta fayda var sonra insanın vicdanı rahatsız oluyor.. haa sen dikkat ediyormusun dersen yok untuyorum bile çoğu zaman neyse artık allaha emanet..
bellaaaaa az kadı ne güzel hadi yaaa çabuk çabuk doğurun sıra bize gelsin..
benim haftam için 750 gr. iyi mi sizce?? doktor yine boyu uzun ama karın çevresi boyuna göre dar demek ki ince yapılı olacak dedi..
Çok haklısınız artık hiçbişiy yapmıycam... Sonrasında pişman olmaktansa dediğin gibi evocum...
Kızlar bu arada mothercarenin internetten alışverişi yok dimi en azından türkiyeye... Bilginiz var mı? keşke alabilsek ordan. öyle fiyat farkı var ki...
sata göre canım 38+5 de 25 kasıma geliyo nerdeyse 40 haftaya girmiş olucaz 4 aralık 40. haftasıbellacım ne güzel doğum tarihin belli oldu demek :)
bende doktrumu şimdiden kafaya alldım normal istemiyorum diye bakalım kısmet :)
sen şimdi 25 kasım demişsin ya senin normalde doğum tarihin ne peki sata göre cnm?
saol canım bebişin kilosu gayet iyi bence daha doğumuna var 3 kiloyu geçer bebişinoooh kaynatmışlar da kaynatmışlar :)))
zeytin hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin, ağır kaldırmayı sormuşsun benim çatlak doktoruma kalsa halter bile kaldırabilirsin ama yine de sakınmakta fayda var sonra insanın vicdanı rahatsız oluyor.. haa sen dikkat ediyormusun dersen yok untuyorum bile çoğu zaman neyse artık allaha emanet..
bellaaaaa az kadı ne güzel hadi yaaa çabuk çabuk doğurun sıra bize gelsin..
benim haftam için 750 gr. iyi mi sizce?? doktor yine boyu uzun ama karın çevresi boyuna göre dar demek ki ince yapılı olacak dedi..
hihiii biz de eşimle yiye yiye patlayıp çaylıycaz birgün bakınız profilimdeki albüm :)))Valla benim hayatım hep diyetle geçiyo. çünkü eşim zayıf ve kilo almıyo. ne denediysem bunca yıldır cık olmuyoinşallah orta karar olurlar :)))
hııı iyi o zaman ya bakıyorum listelere de galiba benim bebek bezinden başka alacak bişeyim kalmadı erkenden abarttım galiba.. bir de şu süt yapan çaylardan alıcam 10 gün önce filan başlamayı düşünüyorum..o dediklerin işte :) ben hala onlardan hiç birini almadım
iyi bari ne bileyim geçen tansiyonum kontrol altına alınmadan kan akışı biraz sorunluydu ya acaba beslenmedi mi diye düşündüm ben de..aysecim senin kız da çok iyi maşallah benim de geçen ay 750 gr.dı tam :))
10 günde 150 gr almış aslında iyi sanırım.. başı ve bacakları ile karın çevresi arasında 2 hafta fark var doktor artı eksi 2 hafta standart sapmadır aletten yada ölçümden kaynaklanabilir ve normal kabul edilir dedi. bundan sonrası için önemli olan bu 2 haftalık farkın açılmamasıymış inşallah da açılmaz ...saol canım bebişin kilosu gayet iyi bence daha doğumuna var 3 kiloyu geçer bebişin
son dönemde belli oluyo zaten bazısı öne geçiyo bazısı geriliği şimdiden takılma derim
benim bi hafta 400 gr. alırken bi hafta 70 gr. alabiliyo
aynen öle vıyak ciyakhoş geldin tatlım hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına al İNŞALLAH yat dinlen tabi birde son yanlız günlerini iyi değerlendir dinlenerek sonrası malum vıyak cıyak :) ALLAH hepimize o güzel günleri gösterir İNŞALLAH nasılda heyecanlısındır sen şimdi ALLAH kurtarsın canım benim :)) sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum canım
ay hadi hayırlısı böyle vakit yaklaşıkça ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:))
aynen öle vıyak ciyakhoş geldin tatlım hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına al İNŞALLAH yat dinlen tabi birde son yanlız günlerini iyi değerlendir dinlenerek sonrası malum vıyak cıyak :) ALLAH hepimize o güzel günleri gösterir İNŞALLAH nasılda heyecanlısındır sen şimdi ALLAH kurtarsın canım benim :)) sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum canım
ay hadi hayırlısı böyle vakit yaklaşıkça ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:))
Günaydın milletherkes nasıl, iyisinizdir inşallah :) biz cok iyiyz şükürler olsun. Kalktık kahvaltı ettik babayı ise gönderdik. Canım çekti kurabiye yapicam şimdi :) öğlende de arkadaslarım gelecek câya. Ayyy siz de toplanıp gelebilseniz keske. Kocaman karinlarimizla gerile gerile oturur, kurabiye yerdik
günaydın kızlar.herkes iyi mi?
Slm güzelikler nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?