Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yok güzelim aman o ayın 15inde olan indirimler de yalan doğru dürüst bişey indirime girmiyor ki...

hmmm... keşke olabilseydi. valla elektirikli ürünler, biberonlar bebek arabaları falan çok farklı fiyat olark...
normalde zaten pahalı ürünleri. indirim olmadan alınıcak gibi diil. sezon sonuna az kaldı ekim sonu sokarlar indirime. daha kalınları gelir sonrada...

ana-baba tombalaklıktan çok çekiyoruz ya biz cılız olsun istiyorum valla.. sıskalar daha sağlıklı her zaman :)))
yemesin diyorum ama tabi elimde tabak koştururum kesin arkasından..

elektrikli ürün olarak ne lazım ben pompa aldım buhar makinesi, biberon ısıtıcı başka ne lazım?

ana-baba tombalaklıktan çok çekiyoruz ya biz cılız olsun istiyorum valla.. sıskalar daha sağlıklı her zaman :)))
yemesin diyorum ama tabi elimde tabak koştururum kesin arkasından..

Valla benim hayatım hep diyetle geçiyo. çünkü eşim zayıf ve kilo almıyo. ne denediysem bunca yıldır cık olmuyo inşallah orta karar olurlar :)))

yani demek istediğim yaşıtlarıyla arasında nerdeyse 1 sene fark olacak okula başlayacağı zaman sorun oluyomuş kafana göre kayıt yaptıramıyomuşsun falan filan geçen bir arkadaşım anlattı da aman ne bilimm neleri düşünür oldum bende artık sıyırdım galiba :))) boş olunca böyle herşeyi düşünüp duruyor insan :)) maşallah kilosu da iyiymiş cnm hep böyle gitsin inş.

aysecim senin kız da çok iyi maşallah benim de geçen ay 750 gr.dı tam :))

sanırım nette yok cnm ben de mağazadan alıyorum ayın 15 inde indirimde olanları.en son bebek arabımızı aldık çok uyguna geldi kalitesi iyi olduğu için ben beğendim yani.ama her üründe olmuyo işte indirim o bakımdan beklemek gerekiyor.

bende süt pompası almadım henüz medela alacağım sanırım onu çok tavsiye ediyolar.
biberonla emzik de var tabi daha.
bide banyo küveti filesi kovası tırnak makası falan onlar kaldı.
ay aklıma geldikçe eksik çıkıyo
buarada ben görmedim ama mothercarede doğumdan sonra giymek için tek kullanımlık çamaşırlar varmış kızlar.tecrübeli arkadaşlar tavsiye ettiler bana da.özellikle sezeryanla doğum yapanlar için çok iimiş diyolar.yada göbek üstü çamaşır giyilmesi gerekiyomuş.

sata göre canım 38+5 de 25 kasıma geliyo nerdeyse 40 haftaya girmiş olucaz 4 aralık 40. haftası

saol canım bebişin kilosu gayet iyi bence daha doğumuna var 3 kiloyu geçer bebişin
son dönemde belli oluyo zaten bazısı öne geçiyo bazısı geriliği şimdiden takılma derim
benim bi hafta 400 gr. alırken bi hafta 70 gr. alabiliyo

Valla benim hayatım hep diyetle geçiyo. çünkü eşim zayıf ve kilo almıyo. ne denediysem bunca yıldır cık olmuyo inşallah orta karar olurlar :)))
hihiii biz de eşimle yiye yiye patlayıp çaylıycaz birgün bakınız profilimdeki albüm :)))
o dediklerin işte :) ben hala onlardan hiç birini almadım
hııı iyi o zaman ya bakıyorum listelere de galiba benim bebek bezinden başka alacak bişeyim kalmadı erkenden abarttım galiba.. bir de şu süt yapan çaylardan alıcam 10 gün önce filan başlamayı düşünüyorum..
aysecim senin kız da çok iyi maşallah benim de geçen ay 750 gr.dı tam :))
iyi bari ne bileyim geçen tansiyonum kontrol altına alınmadan kan akışı biraz sorunluydu ya acaba beslenmedi mi diye düşündüm ben de..
10 günde 150 gr almış aslında iyi sanırım.. başı ve bacakları ile karın çevresi arasında 2 hafta fark var doktor artı eksi 2 hafta standart sapmadır aletten yada ölçümden kaynaklanabilir ve normal kabul edilir dedi. bundan sonrası için önemli olan bu 2 haftalık farkın açılmamasıymış inşallah da açılmaz ...

aynen öle vıyak ciyakyinede insan sabırsızlanıyor işte.

ay hadi hayırlısı böyle vakit yaklaşıkça ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:))

sağolasın,darısı herkese olsun inşaallah.yarın dr dan gelince haberleri yazarım.
4 boyutluda yüzünü bir gösterse zilli.doğmadan görsem kızçemin nur yüzünü.geçen sefer profilden baktı hanım.

aynen öle vıyak ciyakyinede insan sabırsızlanıyor işte.

ay hadi hayırlısı böyle vakit yaklaşıkça ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:))

sağolasın,darısı herkese olsun inşaallah.yarın dr dan gelince haberleri yazarım.
4 boyutluda yüzünü bir gösterse zilli.doğmadan görsem kızçemin nur yüzünü.geçen sefer profilden baktı hanım.

Günaydın millet herkes nasıl, iyisinizdir inşallah :) biz cok iyiyz şükürler olsun. Kalktık kahvaltı ettik babayı ise gönderdik. Canım çekti kurabiye yapicam şimdi :) öğlende de arkadaslarım gelecek câya. Ayyy siz de toplanıp gelebilseniz keske. Kocaman karinlarimizla gerile gerile oturur, kurabiye yerdik

sanada günaydın tatlım
ohhh afiyet olsun yarasın
ben yiyemiyorum kurabiye benim yerimede ye olurmu :)
evet gelebilsek ne sohbetler ederdik birbirimizi kırk yıldır tanıyormuş gibi değilmi :))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
5-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------28.hafta------ERKEK
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:
Slm güzelikler nasilsiniz?

iyiyiz canım sen nasılsın? şikayetlerin ne durumda alıştın mı biraz daha?

naber kızlar ben yine öğle arası otele geldim uzanıyorum biraz.. dün akşam benim kız çıldırdı :))) ilk defa bu kadar çok tepindi biliyorum zararlı ama kucağıma almıştım netbooku hop hop hoplattı zilli sanırım toparlanıyor biraz daha içim nasıl rahatladı anlatamam galiba bu kullandığım kan sulandırcı iğneler işe yarıyor...

Slm kızlar, geçmişi okuyamadım malesef..nasılsınız inş. herkezler ve minnak pamuklarınız iyidir inş.

Artık nete giremiyorum. Annemde gitti. oğlumla yalnız kaldım. İşler güçler Enes'imle ilgilenirken bide bakmışım akşam olmuş.

Yorgunluktan bitmişim

Siz siz olun bol bol uyuyun kızlar. Geceleri bölük pörçük oldğundan uykumu bi tam alamıyorum.Ama her şeye rağmen çok mutluyum

oğluma aşık oldum resmen. Kokusu bile beni bitiriyor... Bazen göğsümde severek uyutuyorum. Eşim dahil kucağa alışacak yapma diyor ama tınmıyorum. Eşim her ağladığında kucağa almayalım dyor ama ben umursamıyorum bile. Ben onu 9 yıldır ağlatmak için beklemedim :)

Şimdilerde sütüm yetmiycek die korkuyorum. Yorgunluk süt olmamasının baş düşmanı. Bitek bunun için dertliyim yorulmaktan. Yoksa oğlumun beni yorması hiç zoruma gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…