Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

dahada belirginleşecek annesi ama aradada az oynuycak merak ettirecek :) oh oh ALLAH bozmasın neşenizi

oh MAŞALLAH size güzel yorgunluklar ALLAH'ım bizlerede nasip etsin İNŞALLAH seninkinede sağlık sıhhat versin tatlım. sütünede birşey olmaz ALLAH'ın izni ile benim yerimede öp mis kokulu oğlunu :)

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
5-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------28.hafta------ERKEK
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:
slm kızlar biz geldik :)
oooo mihrimah anne gelmiş maşallah size :)) demek yalnız kaldınız hee?valla bende gurbetteyim annem gelip gidiyor ama bebiş olunca naparız hiç bilmiyorum.biz de alışıcaz sanırım zamanla:)
biz babamızla hala süsleme işleriyle uğraşıyoruz o yüzden geç geliyoruz kızlar.bu hafta idare edin artık.
yarın da sonuç göstermeye gidicez doktora ordan da çarşıya gidicez bakalım.
ben artık ağırlaşım baya baya ayaklarım ve belim taşımıyo sanki beni.yerimden kalkasım yok

a.s tatlım hoşgeldiniz hanımefendiler :)
öyle olsun bakalım bu hafta kaçaklar :))
kolay gelsin size. bende bayağı ağırlaştım hiç işe gelesim yok zorla geliyorum

bu arada kızlar ben 4-5 senedir hepsibuarada.com dan alışveriş yaparım.şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamamıştım.ama en son verdiğim siparişlerden sevi bebenin yan yatış yastığı hala elime ulaşmadı.tam 1 ay oldu siparişi vereli hala tedarik sürecinde yazıyor.bende şikayet var diye bir site var oraya girdim yazayım diye.meğerse herkes şikayetçiymiş bu durumdan haberiniz ola.yani size tavsiyem sorun yaşamak istemiyosanız alışveriş yapmayın bu ara.

a.s tatlım hoşgeldiniz hanımefendiler :)
öyle olsun bakalım bu hafta kaçaklar :))
kolay gelsin size. bende bayağı ağırlaştım hiç işe gelesim yok zorla geliyorum

yarın bulabilirsem bel bandı alacağım bende.o rahatlatıyomuş baya cnm arkadaş tavsiye etti.doğumdan sonrada çok faydasını görmüş.emzirirken falan.

oda nesi nasıl birşey ilk defa duydum
sen biliyorsan anlatırmısın tatlım

göbeğin altından geçiyor kemer gibi bişey beline destek oluyor korseye benziyo ama çok kalın değil cırt cırtı var ayarlıyosun sıkılığını kendin.
güzel bişey yani :) medikalcilerde ve eczanelerde satılıyomuş.

teşekkürler tatlım ama sanki şimdi kullanılmaz gibi geldi bana doğumdan sonra evet iyi olabilirde.
neyse al kullan bakalım nasıl birşeymiş alınca resminide koyarsan sevinirim merak ettim tavsiye edersen bizlerde alırız :))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)mersinli42-----------Konya Eurofertil------38.hafta------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
5-)hlycn----------------Doğal Gebelik--------28.hafta------ERKEK
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK---Bülent ve Levent
7-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ--------Elif Meryem
kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ------Beril ve Zümra
9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
11-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

Son düzenleme:

Canim sükür daha iyiyim:) Sizin sayenizde desem yeridir peynir ekmek tuzlu kraker nahut leblebi yedimidi migde bulantim olmuyor :)
Yani formuülü buymus cok cok sagolun
Senin kuzucuk iyiymis aman iyi olsun annesini üzmesin Herseyin yolunda olduguna sevindim senin icin...

İyiyim canım saol. Şu an uyuyor az sonra kalkar öper koklarım yerine inş.

zaten bi günde kaç kere öptüğüm hatırlmıyorum bile
ahhh onun kokusuna kurbann bizimkiler de gelse de yılların hasreti dinse artık..

iyi bari işe yarasın da..
çok şükür inşallah sen de sorunsuzca gelirsin benim haftalarıma..

Teş. darısı başınıza inş. öperim teyzesii :)

Evet yalnız kaldık ama anneanne özleyip özleyip gelir yinede bize bakmaya

ahhh onun kokusuna kurbann bizimkiler de gelse de yılların hasreti dinse artık..

iyi bari işe yarasın da..
çok şükür inşallah sen de sorunsuzca gelirsin benim haftalarıma..

İnş. canım inş. Bende inanamıyordum ama oldu. Sizlerde sağlıkla kavuşursunuz inş. zamanında

limangokids de ebru maternity var bugün orada gördüm ama benim belimi sarmaz kısa gelir :))))

bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.

yok cnm özellikle hamileler için olanı var ondan alacağım bende :)alınca koyarım resmini :))

limangokids de ebru maternity var bugün orada gördüm ama benim belimi sarmaz kısa gelir :))))

evet aysecim bugün bende gördüm ama onların ölçüsü var sanırım bedene göre.yinede internetten almaya cesaret edemedim büyk gelir küçük olur diye dışardan bakıcam yarın :) sen naptın nasıl gidiyor eğitim?

ay inanmıyorum cnm yaa demek vakit geldi :)) sağlıklıca al kucağına inş.bize de haber vermeyi unutma ama :)) sıra bize geliyor hadi hayırlısı :))

allah hayırlısını kolayını versin canım.. Rabbim yanınızda olsun seni de evladını da korusun, esirgesin..

eğitim tam geyik çatışma yönetimiymiş sanki üstlerimizden başkasıyla çatıştığımız mı var.. onlarla çatışınca da neyi yöneteceksin onlar ne derse o.. neyse yine de iyi geç başlıyor erken bitiyor arada 1.5 saat mola var gelip yatıyorum iyi geliyor zaten yarın son akşam 6 otobüsüyle dönücem perşembe de yol iznim var

oh süper valla yaradı sana bu eğitim cnm :)) cuma da 29 ekim zaten.1 hafta sonra da bayram çalışmasam da yakından takip ediyorum tatilleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…