aaa mihrimah gelmiiiş nasılsın canım kuzucuk nasıl? öp kokla bizim için..
iyiyiz canım sen nasılsın? şikayetlerin ne durumda alıştın mı biraz daha?
naber kızlar ben yine öğle arası otele geldim uzanıyorum biraz.. dün akşam benim kız çıldırdı :))) ilk defa bu kadar çok tepindibiliyorum zararlı ama kucağıma almıştım netbooku hop hop hoplattı zilli sanırım toparlanıyor biraz daha içim nasıl rahatladı anlatamam galiba bu kullandığım kan sulandırcı iğneler işe yarıyor...
Slm kızlar, geçmişi okuyamadım malesef..nasılsınız inş. herkezler ve minnak pamuklarınız iyidir inş.
Artık nete giremiyorum. Annemde gitti. oğlumla yalnız kaldım. İşler güçler Enes'imle ilgilenirken bide bakmışım akşam olmuş.
Yorgunluktan bitmişim
Siz siz olun bol bol uyuyun kızlar. Geceleri bölük pörçük oldğundan uykumu bi tam alamıyorum.Ama her şeye rağmen çok mutluyum
oğluma aşık oldum resmen. Kokusu bile beni bitiriyor...Bazen göğsümde severek uyutuyorum. Eşim dahil kucağa alışacak yapma diyor ama tınmıyorum. Eşim her ağladığında kucağa almayalım dyor ama ben umursamıyorum bile. Ben onu 9 yıldır ağlatmak için beklemedim :)
Şimdilerde sütüm yetmiycek die korkuyorum. Yorgunluk süt olmamasının baş düşmanı. Bitek bunun için dertliyim yorulmaktan. Yoksa oğlumun beni yorması hiç zoruma gitmiyor.
slm kızlar biz geldik :)
oooo mihrimah anne gelmiş maşallah size :)) demek yalnız kaldınız hee?valla bende gurbetteyim annem gelip gidiyor ama bebiş olunca naparız hiç bilmiyorum.biz de alışıcaz sanırım zamanla:)
biz babamızla hala süsleme işleriyle uğraşıyoruz o yüzden geç geliyoruz kızlar.bu hafta idare edin artık.
yarın da sonuç göstermeye gidicez doktora ordan da çarşıya gidicez bakalım.
ben artık ağırlaşım baya baya ayaklarım ve belim taşımıyo sanki beni.yerimden kalkasım yok
a.s tatlım hoşgeldiniz hanımefendiler :)
öyle olsun bakalım bu hafta kaçaklar :))
kolay gelsin size. bende bayağı ağırlaştım hiç işe gelesim yok zorla geliyorum
yarın bulabilirsem bel bandı alacağım bende.o rahatlatıyomuş baya cnm arkadaş tavsiye etti.doğumdan sonrada çok faydasını görmüş.emzirirken falan.
oda nesi nasıl birşey ilk defa duydum
sen biliyorsan anlatırmısın tatlım
göbeğin altından geçiyor kemer gibi bişey beline destek oluyor korseye benziyo ama çok kalın değil cırt cırtı var ayarlıyosun sıkılığını kendin.
güzel bişey yani :) medikalcilerde ve eczanelerde satılıyomuş.
iyiyiz canım sen nasılsın? şikayetlerin ne durumda alıştın mı biraz daha?
naber kızlar ben yine öğle arası otele geldim uzanıyorum biraz.. dün akşam benim kız çıldırdı :))) ilk defa bu kadar çok tepindibiliyorum zararlı ama kucağıma almıştım netbooku hop hop hoplattı zilli sanırım toparlanıyor biraz daha içim nasıl rahatladı anlatamam galiba bu kullandığım kan sulandırcı iğneler işe yarıyor...
ahhh onun kokusuna kurbann bizimkiler de gelse de yılların hasreti dinse artık..İyiyim canım saol. Şu an uyuyor az sonra kalkar öper koklarım yerine inş.
zaten bi günde kaç kere öptüğüm hatırlmıyorum bile
Canim sükür daha iyiyim:) Sizin sayenizde desem yeridir peynir ekmek tuzlu kraker nahut leblebi yedimidi migde bulantim olmuyor :)
Yani formuülü buymus cok cok sagolun
Senin kuzucuk iyiymis aman iyi olsun annesini üzmesinHerseyin yolunda olduguna sevindim senin icin...
dahada belirginleşecek annesi ama aradada az oynuycak merak ettirecek :) oh oh ALLAH bozmasın neşenizi
oh MAŞALLAH sizegüzel yorgunluklar ALLAH'ım bizlerede nasip etsin İNŞALLAH seninkinede sağlık sıhhat versin tatlım. sütünede birşey olmaz ALLAH'ın izni ile benim yerimede öp mis kokulu oğlunu :)
slm kızlar biz geldik :)
oooo mihrimah anne gelmiş maşallah size :)) demek yalnız kaldınız hee?valla bende gurbetteyim annem gelip gidiyor ama bebiş olunca naparız hiç bilmiyorum.biz de alışıcaz sanırım zamanla:)
biz babamızla hala süsleme işleriyle uğraşıyoruz o yüzden geç geliyoruz kızlar.bu hafta idare edin artık.
yarın da sonuç göstermeye gidicez doktora ordan da çarşıya gidicez bakalım.
ben artık ağırlaşım baya baya ayaklarım ve belim taşımıyo sanki beni.yerimden kalkasım yok
ahhh onun kokusuna kurbann bizimkiler de gelse de yılların hasreti dinse artık..
iyi bari işe yarasın da..
çok şükür inşallah sen de sorunsuzca gelirsin benim haftalarıma..
göbeğin altından geçiyor kemer gibi bişey beline destek oluyor korseye benziyo ama çok kalın değil cırt cırtı var ayarlıyosun sıkılığını kendin.
güzel bişey yani :) medikalcilerde ve eczanelerde satılıyomuş.
teşekkürler tatlım ama sanki şimdi kullanılmaz gibi geldi bana doğumdan sonra evet iyi olabilirde.
neyse al kullan bakalım nasıl birşeymiş alınca resminide koyarsan sevinirim merak ettim tavsiye edersen bizlerde alırız :))
limangokids de ebru maternity var bugün orada gördüm ama benim belimi sarmaz kısa gelir :))))
bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
evet aysecim bugün bende gördüm ama onların ölçüsü var sanırım bedene göre.yinede internetten almaya cesaret edemedim büyk gelir küçük olur diye dışardan bakıcam yarın :) sen naptın nasıl gidiyor eğitim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?