bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
günaydın arkadaşlar,geçen hafta keseyi gördük bugün büyük gün,inşallah bugün bi aksilik olmadan yavruma dair bi belirti görürüm.ölücem korkudandua edin nolur.
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----
1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK-----Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ---------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ-------Beril ve Zümra
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK
canim_ca------------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
9-)ayzan---------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK
eğitim tam geyik çatışma yönetimiymiş sanki üstlerimizden başkasıyla çatıştığımız mı var.. onlarla çatışınca da neyi yöneteceksin onlar ne derse o.. neyse yine de iyi geç başlıyor erken bitiyor arada 1.5 saat mola var gelip yatıyorum iyi geliyor zaten yarın son akşam 6 otobüsüyle dönücem perşembe de yol iznim var
günaydın arkadaşlar,geçen hafta keseyi gördük bugün büyük gün,inşallah bugün bi aksilik olmadan yavruma dair bi belirti görürüm.ölücem korkudandua edin nolur.
Günaydın yol arkadaslarım! İyisinizdir umarım sizler ve minnaklarinizbiz de yine kalktık kahvaltı ettik babayı hastaneye gönderdik. Veeeeee bugün büyük gün ben doktora gidecem yani öle heycanliyim öyle gerginim ki ( ayzancim sana diyorum bide :) ay dua edin bize lütfen olur mü kizlar? Hepinizi öptüm!
sanada günaydın tatlım çok şükür iyiyiz benim gibi erken kahvaltı yapıyorsunuz sizde :)
İNŞALLAH iyi haberlerle dönersiniz ayzan ve sen ALLAH'ın izni ile (bekliyorum iyi haberlerinizi) :)
aaa bugün doğum yapan mı vaaarrr. ayy çok heyecanlı yaa. bende çok sabırsızım bu konuda günler çabucak geçsin gebeliğim sağlıkla ilerlesin nisan gelsin istiorum hemen
4. sırada mıyıııııımAmanııın az kalmış yahuuu :))) ay sanki daha yeni 5. 15. haftalardaydık... hey gidi günler geçmiyo gibi geliyo hala ama, öyle bi hızlı geçiyo ki aslında... Hepimiz sağlıkla hayırlı bi şekilde kucaklarımıza alırız inşallah zamanı geldiğinde.
evet tatlım çok heyecanlı bir olay ALLAH kurtarsın İNŞALLAH hayırlısıyla
darısı bizlerin başına
geçer geçer ALLAH'ın izni ile hiç birşey anlamazsın ama içinde bulunduğumuz durum yüzünden aslında çok çabuk geçiyor ama hala hiç geçmiyormuş gibi geliyor burada bir çoğumuz aynı duyguları paylaşıyoruz buda benim çok hoşuma gidiyor tek olmadığını bilmekte güzel :)
:))
bencede çok güzel. ben bişey sormak istiyorum size .siz benden tecrübelisiniz. benim henüz 15 haftalık gebeliğim. ama karnım sanırım olması gerektiğinden büyük. ve bana sanki nefes alamıyomuşum karnımı taşıyamıyomuşum gibi geliyor. korkuyorum şimdiden ilerledikçe çok zorlanacakmışım gibi geliyor. bide ççalışıyorum şuan bile zor geliyor çalışmak.halbuki hiçbir sorun yok herşey normal ilerliyor çok şükür. sizde böyle sıkıntılar yaşadınız mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?