Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ---------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ---------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK-----Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ---------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ-------Beril ve Zümra
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK
canim_ca------------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
9-)ayzan---------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK

benimde normal gebelik canım.hiç çok yemek yiyemiyorum zaten. hatta 1 haftadır yemek yemeye başladım. çok zor geçti 3 ayım. sürekli kustum.hiçbişey yiyemedim kilo kaybettim. 1 haftadır yemek yiyebiliyorum oda az az zaten. nefes alamama hissi çok kötü geliyor bana boğuluyorum gibi hissediyorum. geçer inşallah.

birşey daha sormak istiyorum. ikili test yapıldığında sonuçlarda free beta hcg denen bir değer var. bu değer bebeğin cinsiyetiyle ilgili olduğu söyleniyor. 50 nin altında çıkarsa erkek , 50 nin üstünde çıkarsa kız oluyormuş. hata oranı çok az mış genellikle hep tutarmış. bu konuda bişey biliyomusun?

doktorunla bir görüş bu konuyu tatlım ne olur ne olmaz içini bir tek doktorunun vermiş olduğu bilgi rahatlatır doğru olanıda bu zaten ama önemli birşey olduğunu zannetmiyorum bebek büyüdüğü için organları itiyor ve yapmış olduğu baskıdan olabilir İNŞALLAH en kısa zamanda geçer :)

inşallah canım sağol. haftaya kontrolüm var. bayram öncesi gel demişti doktor. hemde cinsiyetini öğrenmek için. o zaman sorarım.

malesef bilmiyorum tatlım ben tahlil sonuçlarımıda hiç görmedim merkeze gitti sonuçlar onlarda beni bilgilendirdi telefonla
bende kalp atış sayısıyla ilgili duymuştum dakikada kaç atıyordu ilk usg'de kalbi bebeğinin hızlı atarsa kız yavaş atarsa erkek diyorlar benim 160'tı sanırım yanlış hatırlamıyorsam cinsiyetimiz kız bilmiyorum ne kadar doğrudur tabi :)) 180'de olabilir çok iyi hatırlamıyorum

Son düzenleme:

hmm onu duymamıştım cnm :44: hiç bilmiyorum ben kalp atış sayısını ama. bakmamışım o değere hiç. neyse bakalım allah nasip ederse haftaya öğrenicem cinsiyetini.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----------isim-----

4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK-----Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ---------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ-------Beril ve Zümra

biz geldiiik teyzecikler Allah'ım bu nasıl güzel bir duygu,bu nasıl güzel bir görüntü.evet yavrumu göredim,kalp atışlarınıda gördük hamdolsun.yavrum ultrasona göre 7+1 görünüyo,doktorumuz şuan için herşey yolunda sadece kesenin arka tarafında bi kanama var,bu haliyle kalırsa problem olmaz,ama çoğalırsa sıkıntı yaratabilir dedi.İnşallah devam etmez kanama,dua eden herkese çok çok teşekkür ederim.Allah'ım hepimizin yavrusunu korusun.hepinizi seviyoruz

Son düzenleme:

bak gördünmü ALLAH'ın izni ile korkulacak birşey yokmuş ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH tatlım
kanama bendede vardı hatta lekelenmem olmuştu proluton depot ampül yarım doz kullanmaya başladım halen dahada kullanıyorum ALLAH'ıma şükürler olsun sorunsuz problemsiz bu günlere gelebildik ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip eder İNŞALLAH.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

selam kızlar çok acelem var ama sadece buna cevap yazmadan duramadım bu külliyen yalaaaaan benin free beta 12 çıktı ama kızım olacak kısmetse.. ben de çok emindim oğlan olacağından ama kız çıktı tabi son dakika süpriz yapmazsa :))))
öptüm sizi yarın görüşürüüüüüüz...

Amin canım Allah razı olsun,cümelimizin evladını sağlıcakla kucağa almayı nasib etsin Rabbim.problem olmaz inşallah ya,gördüm ya kuzumu,çok rahatladım çoook.istirahat verdi dr,14 kasımda kontrol var o zaman devam ederse kanama ilaç yazar heralde.

kızlar merhaba nasılsınız?benide listeye alırmısın?inşallah hamileyim..sonucumu aldım 220 ama daha kese falen görmedik.kızlar bide ben kaç haftalık hamile oluyorum?anladığım kadarıyla siz tecrübelisiniz...

listeye göre ver bilgilerin ekleyelim listeye
son adet tarihin ne söyle bende sana kaç haftalık hamile olduğunu söyleyeyim :)

ayyyyyyyy 1. sıradayım 25 kasıma son 4 hafta :)))))

canım benim 32 ydi ama kızım oluyor çokta bişey ifade etmiyo gördüğün gibi

Biz geldiiik! Cok şükür yolundaymis hersey... Biri 34 cm 1100 gr civarı digeride 35 cm 900gr civarı... Elhamdulillah hersey yolundaymis... Tahlil istedi bı sürü onları yaptırıp tekrar gidece inşallah gorusmek için. Ya ta bı ay sonrasına randevu verdi yine. Ama Allahtan doktoru sevdim :) 23 Kasım'da gidecez taaaa... Takip et hareketlerini dedi. Bı tek hareket takibiyle olur mü ki...

hoşgeldin canım ne güzel liste 1 eksilip 1 artıyor :)
5+ da kese görünüyor diye biliyorum
sonucun gayet güzel şuan 4+4 günlük hamilesin

canım maşallah size
benim 32. haftaya kadar 4 haftada birdi kontrollerim
daha yeni 2 haftada 1 e düştü sinir oluyodum daha erken niye çağırmıyo diye herşey yolunda gerek yok diyodu hep doktorum
demekki herşey yolunda seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…