27 yaşındayım.ilk denemem.umut tüp bebek merkezi.son adet tarihim 24 eylül canım
Biz geldiiik! Cok şükür yolundaymis hersey... Biri 34 cm 1100 gr civarı digeride 35 cm 900gr civarı... Elhamdulillah hersey yolundaymis... Tahlil istedi bı sürü onları yaptırıp tekrar gidece inşallah gorusmek için. Ya ta bı ay sonrasına randevu verdi yine. Ama Allahtan doktoru sevdim :) 23 Kasım'da gidecez taaaa... Takip et hareketlerini dedi. Bı tek hareket takibiyle olur mü ki...
ayyyyyyyy 1. sıradayım 25 kasıma son 4 hafta :)))))
Mihrimahcim sabirsizin tekiyim bide senin yazdıklarını o eşsiz duyguları okuyunca daha baskinlasti bebeklerime olan özlemim... Dua et biz de kavuşalım hayirlisyla ya. İnan öyle duygulandim ki... Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım.
inanmıyorummm 2.sıradayım hehehe kız manolya ben erken doğurmazsam iyi bu listeyi gördükçe heyecan basıyo beni :))
bellacımdan sonra sıra bende ayyyyyyyy :))))
haberler iyi bugün herkeste maşallah sayfamıza
ben anca gelebildim.gündüz çarşıdaydık süsleme için eksik olan malzemelerimizi aldık.sonrada komşum geldi çay içtik muhabbetle :))
tahlil sonuçlarımız için doktorumuza gittik ama ameliyattaymış hemşireyle konuştuk lökosit yüksek biraz bol bol su iç dedi.
mersinli nasıl acaba?sağlıklıca kavuşmuştur inş.yavrucuğuna :))
manolyacım belladan sonra sıra bende dedim ama sende de olabilir tabi cnm :)))
sen doğumu nasıl düşünüyosun?normal doğum mu istiyosun?
Dualarım sizinle kızlar. Rabbim silerin, herkezin hamileliklerini sağlıkla sonlandırsın. Yavrularınızı kucağğınıa sağlıkla alın inş.
uhde tatlım hoş geldin yazıyorum yazıyorum bir cevap vermiyorsun aşk olsun
canım nereye yazdınn inan hiç görmedim sen yazarsında ben nasıl cevap vermem artık bende burdayım bol bol konuşuruz seni üzdümse özürdilerim canım benimmm
buraya her geldiğinde yazdım hatta listeye ekliyim dedim ses seda yok senden
aman boşver herneyse geldin artık :)
isimleride değiştiririz net karar verdiğinizde tatlım :) biz daha isim bulamadık sizlerin iki tane olduğu halde buluyorsunuz kurandan koymak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :))
inan canım hiç görmedim yazdığını gelip arada bakıyodum doğru ama görseydim mutlaka yazardım biliyosun neyse şimdi burdayım artık...
valla canım isim konusu hakkatten çok zor bir durum henüz karar verilmiş bir isim değil ama bakalım ilerki günlerde ne olacak ......
kuranda değişik güzel isimler var aslında düşünelim en güzeli olsun bebişinin ismi canımmm
günaydıııın :)
Herkescikler iyi diil mi? mutlu geçen bi gün diliyorum kızlar...
Biz de iyiyiz çok şükür.. akşam çok canım sıkıldı amaya ben şimdi bu doktora gittim ya, doktor tamam iyi olabilir.diycak bişiyim yok. sonuçta bi görmede de anlayabilicek değilim iyi olup olmadığını... tansiyonum ve kilom ölçüldü. ne tansiyonuma ne de kiloma yorum yaptı. hani kaç kiloyla kaldın falan sorar sanıyodum... sonra usgye aldılar beni. çok hızlıca baktı. yani iki tane olmasına rağmen toplam masada kalmam sanırım 10 dakika falandı... ölçümlerini yaptı biri 950 biri de 930 grm dedi.ama sağdakinin suyu az gibi acilen 2 boyutlu çektirmen gerek dedi... ben tabi bi fena oldum.. kendi çekmiyomuş. hastanedeki bi başka doktr yapıyomuş. randevu al en geç 29una kadar çektr ve sonuca göre konuşalım dedi... hani bide benim bildiğim böyle bişiy olduğunda tutar doktor arar diğer doktoru der ki böyle bi hastamı sana gönderiyorum beni de sonra bilgilendir... yok canım nerde öyle bişiy. danışmaya indim en yakın randevuyu taa 1 kasıma veriyolar. ama içime kurt düştü bi kere en kısa zamanda olması gerek diye.. dedim ya bunun sekreterliği nerde. çıktım bi daha dedim böyle böyle tamam dediler baktılar iptal eden bi hasta varmış saat 3teki randevusunu. onun yerine gel dediler. ama öyle bi diyo ki sakın geç kalmayın en az 15 20 dakika erken gelin falan... dedim tamam gelirim. sonra gittim 3ten evvel doktora. doktor hadi bakalım dedi. geçtim yattım ayrntılı hani bu sana, ikizler bi de dedim baya sürer heralde bu da bakmaz mı sadece 15 dakika... yok suları yeterli dedi. içim rahatladı çok şükür. ama hiç uğraşmadı. ben de seviniyorum kuzucuklarımı görücem diye. yok artık bu haftadan sonra seçilmez. tek gebelik gibi düşünme. ikizlerde bu böyle göremeyiz falan... ya az uğraşsa sanki görecek ama yok hiç uğraşmadı... sadece bi kuzucumun ayağını görebildim o kadar bide ölçüm yaptı demez mi biri 1276 biri de 897gr. ay ben daha bi fena oldum... aralarında nerdeyse 300gr fark var yani... normal mi dedim evet falan dedi. ama hiç tatmin olmadım... eve geldim sinirilerm bozuk dokunsalar ağlıycam. bide misafir var zaten yalnız gitmişim derdimi anlatamamışım gibi bi tuhaf düşünceler kafamda... akşam eşime anlattım sıkma canın çok fark olsa normalde de anlaşılırdı falan dedi... gece ağlayarak uyudum valla. hala canım çok sıkkın bide bana son doğum için 5 ocak dedi. ocağın 5i sonsa bunun beni 2 haftada bir sonrasında da haftada çağırması gerekmiyo mu? üstelik ikiz gebelik bu ya. bana çıkarken öyle diyo hareketlerini takip et bi sıkıntı olursa görüşürüz. yani ben bütün gün oturup onları mı dinlicem? zaten pirpirikliyim. yok oynadı oynamadı falan... taa bi ay sonraya randevu vermesi saçma mı sizce? acil bişiy olduğunda nasıl ulaşıcam size dedim. siz hastaneyi arayın onlar bana ulaşır dedi. bi durum olduğunda hastaneye gelecekmişim. zaten hastanenin acilindeki doktorlar hep uzmanmış. eğer gerekirse onu arayacaklarmış falan filan... offf ya napim çok kötüyüm ya
bide benim bugün doğum günüm ama hiç mutlu değilim
günaydıııın :)
Biz de iyiyiz çok şükür.. akşam çok canım sıkıldı amaya ben şimdi bu doktora gittim ya, doktor tamam iyi olabilir.diycak bişiyim yok. sonuçta bi görmede de anlayabilicek değilim iyi olup olmadığını... tansiyonum ve kilom ölçüldü. ne tansiyonuma ne de kiloma yorum yaptı. hani kaç kiloyla kaldın falan sorar sanıyodum... sonra usgye aldılar beni. çok hızlıca baktı. yani iki tane olmasına rağmen toplam masada kalmam sanırım 10 dakika falandı... ölçümlerini yaptı biri 950 biri de 930 grm dedi.ama sağdakinin suyu az gibi acilen 2 boyutlu çektirmen gerek dedi... ben tabi bi fena oldum.. kendi çekmiyomuş. hastanedeki bi başka doktr yapıyomuş. randevu al en geç 29una kadar çektr ve sonuca göre konuşalım dedi... hani bide benim bildiğim böyle bişiy olduğunda tutar doktor arar diğer doktoru der ki böyle bi hastamı sana gönderiyorum beni de sonra bilgilendir... yok canım nerde öyle bişiy. danışmaya indim en yakın randevuyu taa 1 kasıma veriyolar. ama içime kurt düştü bi kere en kısa zamanda olması gerek diye.. dedim ya bunun sekreterliği nerde. çıktım bi daha dedim böyle böyle tamam dediler baktılar iptal eden bi hasta varmış saat 3teki randevusunu. onun yerine gel dediler. ama öyle bi diyo ki sakın geç kalmayın en az 15 20 dakika erken gelin falan... dedim tamam gelirim. sonra gittim 3ten evvel doktora. doktor hadi bakalım dedi. geçtim yattım ayrntılı hani bu sana, ikizler bi de dedim baya sürer heralde bu da bakmaz mı sadece 15 dakika... yok suları yeterli dedi. içim rahatladı çok şükür. ama hiç uğraşmadı. ben de seviniyorum kuzucuklarımı görücem diye. yok artık bu haftadan sonra seçilmez. tek gebelik gibi düşünme. ikizlerde bu böyle göremeyiz falan... ya az uğraşsa sanki görecek ama yok hiç uğraşmadı... sadece bi kuzucumun ayağını görebildim o kadar bide ölçüm yaptı demez mi biri 1276 biri de 897gr. ay ben daha bi fena oldum... aralarında nerdeyse 300gr fark var yani... normal mi dedim evet falan dedi. ama hiç tatmin olmadım... eve geldim sinirilerm bozuk dokunsalar ağlıycam. bide misafir var zaten yalnız gitmişim derdimi anlatamamışım gibi bi tuhaf düşünceler kafamda... akşam eşime anlattım sıkma canın çok fark olsa normalde de anlaşılırdı falan dedi... gece ağlayarak uyudum valla. hala canım çok sıkkın bide bana son doğum için 5 ocak dedi. ocağın 5i sonsa bunun beni 2 haftada bir sonrasında da haftada çağırması gerekmiyo mu? üstelik ikiz gebelik bu ya. bana çıkarken öyle diyo hareketlerini takip et bi sıkıntı olursa görüşürüz. yani ben bütün gün oturup onları mı dinlicem? zaten pirpirikliyim. yok oynadı oynamadı falan... taa bi ay sonraya randevu vermesi saçma mı sizce? acil bişiy olduğunda nasıl ulaşıcam size dedim. siz hastaneyi arayın onlar bana ulaşır dedi. bi durum olduğunda hastaneye gelecekmişim. zaten hastanenin acilindeki doktorlar hep uzmanmış. eğer gerekirse onu arayacaklarmış falan filan... offf ya napim çok kötüyüm ya
hoşgeldin canım çokça görüyodum seni topiklerde kısmet burda karşılaştıkmerhaba kızlarr bende geldim aranızaa bilgilerimi paylaşayım MANOLYACIM eklesin benide listesinee bende heyecanlanayım birazcık sıra bana geliyor diyee yupppiiiii
KONYA EUROFERTİL------- 21 HAFTA-------------1 KIZ 1 ERKEK------- ÇAĞLA ve ÇAĞLAYAN
isim konusunda net karar veremedik ama aklımızda olan şimdilik bu isimlerdi yazmak istedimmm
canım benim dr. bazen çok çabuk bakıyor aceleyle bazende yarım saat içerde kalıyoruz her tarafını kontrol ediyor sen haklsıın ikiz gebelikler biraz daha dikkat ve özen istiyor çok kısa sürede baktıgında bende sinir oluyorum aslında beni kontrollere 2 haftada bir çağırıyor o yönünden iyi sanırım sen ilk gidiyosun bu dr. onun içinde içine sinmemiş olabilir ama her seferinde gidipte aynı tepkiyle karşılaşacaksan başka bir dr. git derim ben bizim için şuan önemli olan şey psikolojimizdir kendimizi iyi hissetmediğimiz zaman birde dr. güvenmezsek bu işin sonu gelmez diye düşünüyorum yinede karar senin tabiiki ama çok üzme kendini sonuçta bebişlerin sağlıklılar ve gayet iyiler ona dua et bu aradada başka dr. bakarsın değerlendirirsin üzme kendini emiii.....günaydıııın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?