Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evet şizofren doğum günüm bugün yazmıştın ama benim algı biraz kötü oldu hamilelikten sonra kusura bakma doğum günün kutlu olsun kuzularınla ve eşinle nice mutlu sağlıklı yıllara İNŞALLAH canım benim :)

ayh ayh inşallah canım. valla o kadar sinirlerim gergin ki... umarım herşey yolundadır. içimi ne rahatlatır onu kestiremiyorum. olumlu düşünmek tabi ki tek yapmaya çalıştığım şey ve elimden gelen tek şey...
ben de bilmiyorum 2 hafta benim bildiğim sezeryan için öncelik ama bu 3 hafta dedi... belki de o zaman müsaittir ::))))
ayyy yine sinir oldum bak :)

içime sinip sinmediğimi kestiremiyorum valla. ben mi abartıyorm onu da anlayamadım karmaşık bi haldeyim inan... çok sağol güzelim ya valla inşallah dediğin gibidir. yani bi başka doktor daha olsa öyle iyi olacak ki... en azından 15te bir kontrol edilsek çok iyi olurdu... bakalım eşime ısrar edicem eğer varsa onların hastanede olmadı oraya giderim bide.. özel diye gittik işte bu kadarcık ilgi. devlette napacak sanki öyle değil mi?

Bu arada çok teşekkürler :)))))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------22.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------5.hafta-------

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------27.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------22.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan

inan canım bende bu dr. bulana kadar kırk dr. gezdim hiç biri içime sinmedi en son şimdiki dr. buldum bununla ilerliyoruz inş. ilerdede bir problem çıkarmaz inan özel yada devlet önemli değil önemli olan içindeki dr. bazı devlet hastanelerinde nice iyi dr. var.....bazen bizlerde çok ön yargılı olabiliyoruz inş. sende iyi bir dr. bulabilirsin onunla yoluna devam edersin canım

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhaba
bende tüp bebekle 6+5 günlük hamileyim. daha önce başımdan talihsiz düşükler geçti. bu yüzden bu sefer doktorun 2 hafta sonra gel demesini beklemeden 4+4 günlük ilk kontrole gittim. iki kese göründü. ama biri biraz küçüktü. takip edilecek dedi doktor. geçen c.tesi kendi tüp bebek doktoruma gittim kontrole evet 2 kese var birinde kalp atışını bile gördük ama diğerinde henüz bişey yok 2 hafta sonra gel takip edicez dedi. böyle bişey yaşayan varmı aranızda

mucizesini bekleyenler

4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent

kuzum ben anlamadım önce iyi yazmışsın sonra kötü bence oturdun kurdun sen kafanda büyütüp moralini bozdun.. ay kıyamam ben sana üzme sakın kendini.. en kötü içine sinmezse bir doktora daha gidersin kimsenin doktoru 2 haftada bir çağırmıyor ki birtek benim doktorum öyle çağırıyor herkes ayda bir gidiyor ne yani şimdi benimki mi kötü gidiyor da daha sık çağırııyor yapma boşver hepsinin tarzı başka işte.. benim içime sinmeyecek tek şey cep telefonunu vermemiş olması olurdu ama madem hastaneye bağlı çalışıyor o da çok dert değil..
yaa sen bunları boşverseneeeee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIIIIIM... nice yıllara nice yaşlara oğluşlarınla beraber sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum..

bebişlerinle ve eşinle mutlu mutlu senelere inşallah
doğum günün kutlu olsun
bu arada dr. değiştiriceksen 32. haftadan sonra kabul etmiyo başka doktorlar haberin olsun

sağlıkla mutlulukla güzel kuzuların ve tüm sevdiklerinle birlikte uzzzzzuuuun ömrünüz olsun canım.

mucizesini bekleyenler

4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent

şizofrencim nice mutlu senelere cnm :)))
boşu boşuna sıkmaışsın sen kendini varya hayatım ama normal bu hormonlar bi acayip yapıyo insanı işte.birden kafayı bozuveriyoruz
5.ayımdan beri doktor bana ultrasonda 5 dk anca bakıyor inanki.ondan önce 10-15 dk bakardı konuşurdu hep.şimdi hemen iki ölçüm yapıyor apaar topar gönderiyor bizi.bide baştan beri ben de hep ayda 1 gidiyorum.1 ay boyunca kızımı görücem diye heves ediyorum o kadar bi bakıyorum hop bitivermiş.bazen soru soruyorum hemşire araya giriyor bişeyler soruyor benimki kaynayıveriyor herşey yolunda olduğu için böyle diyorum artık bende napıım :)) sende öyle düşün cnm.zaten çok şükür baştan beri sorununuz da olmadı sizin ikiz gebelik olduğu halde.bu arada bi arkadaşımın da ikiz gebeliği var ve doğum tarihi mart ona da doktor 1 ay öncesine demiş hayatım.

kızlar ben bel korsesini aldım ve çok memnun kaldım acayip rahat dolaşabiliyorum :) bende bel fıtığı da olduğu için belime çok yük biniyodu.hepinize tavsiye ederim.bel destekli hamile kemeri diye geçiyor almak isterseniz medikalcilerde satılıyor.

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

oy oy maşallah size cnm Allah analı babalı büyütsün inş.:)) görümcemin de geç geldi sütü pompayla falan denediler bide ılık duş iyi geliyomuş sanırım.bişey vermedim derken mama mı vermedin cnm?dikkat et kan şekeri düşerse sarılık olabilir.bence aç bırakma.kaşıkla falan ver biraz mama bence o arada sütün de gelir zaten.

nıce yıllaraa oncelıkle:)gıttıgın neresı bılmıorum ama bı daha sans ver bakalım tekrarlancakmı aynı seyler on yargılı olmayalım.tabıkı normal gebelıkten farklı bızımkı ve ole muamele gormek ıstıyoruz dogal olarak.benım drumda 8 subat dogum tarıhı normalde ama 3 hafta oncesını sen dusun dedı.ufak seylerı falz a umursama.psıkolojını bozma canım

ne güzel içine sinmiş senin doktorun. ya ben de doktora diycek bişiy bulamıyorum iyidir tabi ki... ama ilgisinin azlığı beni üzdü sadece

ah güzelim olur mu öyle hiç :) çok teşekkürler manolyacım. hepberaber inşallah ::))))

ne güzel içine sinmiş senin doktorun. ya ben de doktora diycek bişiy bulamıyorum iyidir tabi ki... ama ilgisinin azlığı beni üzdü sadece

bir kere daha dene bakalım belki bu sefer farklı olacaktır canım yine aynı tepkiyle karşılaşırsan demekki aadmın yapısı bu deriz başka birini bulmaya çalışırsın canım ama üzme kendini lütfen bebişlerinde etkileniyor unutma emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…