kuzum ben anlamadım önce iyi yazmışsın sonra kötü bence oturdun kurdun sen kafanda büyütüp moralini bozdun.. ay kıyamam ben sana üzme sakın kendini.. en kötü içine sinmezse bir doktora daha gidersin kimsenin doktoru 2 haftada bir çağırmıyor ki birtek benim doktorum öyle çağırıyor herkes ayda bir gidiyor ne yani şimdi benimki mi kötü gidiyor da daha sık çağırııyor yapma boşver hepsinin tarzı başka işte.. benim içime sinmeyecek tek şey cep telefonunu vermemiş olması olurdu ama madem hastaneye bağlı çalışıyor o da çok dert değil..
yaa sen bunları boşverseneeeee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIIIIIM... nice yıllara nice yaşlara oğluşlarınla beraber sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum..
bebişlerinle ve eşinle mutlu mutlu senelere inşallah
doğum günün kutlu olsun
bu arada dr. değiştiriceksen 32. haftadan sonra kabul etmiyo başka doktorlar haberin olsun
sağlıkla mutlulukla güzel kuzuların ve tüm sevdiklerinle birlikte uzzzzzuuuun ömrünüz olsun canım.
şizofrencim nice mutlu senelere cnm :)))
boşu boşuna sıkmaışsın sen kendini varya hayatım ama normal bu hormonlar bi acayip yapıyo insanı işte.birden kafayı bozuveriyoruz
5.ayımdan beri doktor bana ultrasonda 5 dk anca bakıyor inanki.ondan önce 10-15 dk bakardı konuşurdu hep.şimdi hemen iki ölçüm yapıyor apaar topar gönderiyor bizi.bide baştan beri ben de hep ayda 1 gidiyorum.1 ay boyunca kızımı görücem diye heves ediyorum o kadar bi bakıyorum hop bitivermiş.bazen soru soruyorum hemşire araya giriyor bişeyler soruyor benimki kaynayıveriyorherşey yolunda olduğu için böyle diyorum artık bende napıım :)) sende öyle düşün cnm.zaten çok şükür baştan beri sorununuz da olmadı sizin ikiz gebelik olduğu halde.bu arada bi arkadaşımın da ikiz gebeliği var ve doğum tarihi mart ona da doktor 1 ay öncesine demiş hayatım.
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
nıce yıllaraa oncelıkle:)gıttıgın neresı bılmıorum ama bı daha sans ver bakalım tekrarlancakmı aynı seyler on yargılı olmayalım.tabıkı normal gebelıkten farklı bızımkı ve ole muamele gormek ıstıyoruz dogal olarak.benım drumda 8 subat dogum tarıhı normalde ama 3 hafta oncesını sen dusun dedı.ufak seylerı falz a umursama.psıkolojını bozma canım
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
günaydıııııııııııın!
güneşli bi gün ve ben evdeyim. artık geceler çok uzunher döndüğümde uyanyorum valla... olsun tabi buna da şükür :) çamaşır işim falan var. onları halletmem lazım
eee sizler nasılsınız? herşey yolundadır inşallah. bugün son iş günü milletkeyifler yerindedir heralde :) herkese çok güzel bi gün diliyorum
sanada günaydın tatlım
bende her dönerken uyanıyorum canım :) evet bugün yarım gün çalışıyoruz bizde senin gününde güzel geçer İNŞALLAH kolay gelsin tatlım :)
Kızlar ya bişiy sorucam size...
Bana şimdi çevremdeki herkes göğüs pompası almana gerek yok zaten biri birini emer biri de birini diyor... kararsız kaldım ya sizce napmalıyım? Alsam mı almasam mı? akıl verin bana...
günaydın kızlar :)
şizofrencim açıkçası ben pompayı ilk günler sütün gelsin diye alacağım sonrası için çok gerekli mi bilmiyorum zaten evde olacağım.
ama ilk günler çoğu kişinin sütü gelmiyor ve bebek de çok küçük olduğu için çekemiyor yoruluyor hemen.
aslında elle kullanılan pompalar da var ondan mı alsak ki?
manolyacım oh yarım günmüş bugün ne güzel sevindim cnm senin adına :))
benim kociş mesaide bugün malesef
elle olanlarıyla elektrikliler arasındaki fiyat sahiden çok uç... valla ben de düşündüm manuel mi alsam diye... sonuçta ben de evdeyim çalışmıyorum...
doğum yapan kızlardan kullanan oldumu ki acaba manuel?onlarda gelmiyolar artık buraya ya.
Kızlar ya bişiy sorucam size...
Bana şimdi çevremdeki herkes göğüs pompası almana gerek yok zaten biri birini emer biri de birini diyor... kararsız kaldım ya sizce napmalıyım? Alsam mı almasam mı? akıl verin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?