Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım dediğin gibi durdukça, zaman geçtikçe düşündüm kurdum ama haksız mıyım yaaa.... eşim dedi bizim hastanede de gidelim. en azından 15 günde bir olur. kafam rahat olur... kimsenin doktoru evet çağırmıyo ama, okuduğum heryerde ikiz gebelikte en fazla 10 günde bir diyo son tremesterda muayene aralığı. neyse inşallah bide devlete gidersem, 2 hafta bir kontrol olmuş olurum :)
çoooook teşekkür ederim canım benim. inşallah nice güzel günlerde de yine beraber oluruz. muhabbetlerimizle her konuda destek oluruz birbirimize :)))

sağolasıın canımcıım :)
valla boşa sıktım sanırım ama dediğin gibi elde olmayan sebepler... bide yalnız gittim ya ben doktora. böyle bi garip oldum. aslında hiç çekingen falan diilimdir ama, oldu işte olan :) neyse artık napalım. bide devlete gidicem en azından 2 haftada bir usgye girer içimi rahatlatırım :)

sağol kelebekcim :) medipole gittim leyla altuntaş. koşuyolundaki... öyle ya oraya devam edicem yapcak bişiy yok. hastane ikiz doğum için müsait. doktor da iyiymiş du bakalım :)
rahat olmaya çalışıyorm inşallah bundan sonra o kadar fazla takmıycam...
haftaya da tahlilleri yaptırıp sonuç göstermeye gidicez zaten. o zaman da eşim de görüşür içim rahatlar :)

günaydıııııııııııın!
güneşli bi gün ve ben evdeyim. artık geceler çok uzun her döndüğümde uyanyorum valla... olsun tabi buna da şükür :) çamaşır işim falan var. onları halletmem lazım

eee sizler nasılsınız? herşey yolundadır inşallah. bugün son iş günü millet keyifler yerindedir heralde :) herkese çok güzel bi gün diliyorum

Kızlar ya bişiy sorucam size...
Bana şimdi çevremdeki herkes göğüs pompası almana gerek yok zaten biri birini emer biri de birini diyor... kararsız kaldım ya sizce napmalıyım? Alsam mı almasam mı? akıl verin bana...

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

MAŞALLAH size tatlım ALLAH sağlıklı uzun ömürlü ve analı babalı büyütsün İNŞALLAH :) benim yerimede öp minişini ALLAH'ım bizlerede nasip eder İNŞALLAH bu günleri bizlerede dua et olurmu :))

sanada günaydın tatlım
bende her dönerken uyanıyorum canım :) evet bugün yarım gün çalışıyoruz bizde senin gününde güzel geçer İNŞALLAH kolay gelsin tatlım :)

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------35.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------30.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------27.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--26.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------22.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------15.hafta------TEK GEBELİK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----9.hafta-------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------7.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------5.hafta-------

sanada günaydın tatlım
bende her dönerken uyanıyorum canım :) evet bugün yarım gün çalışıyoruz bizde senin gününde güzel geçer İNŞALLAH kolay gelsin tatlım :)

Aaaaa yarım gün olduğunu bilmiyodum beeen :) eşim de bahsetmedi. ayy eğer ona da öyleyse bişiyler yaparız ne güzel olur :) e-bebek ya da taffy babyye gitmek istiyorum çünkü eksikleri almak için :)))
inşallah güzel geçer o zaman :)
ya benim karnım aslında çok büyük değil ama ağırım işte... evde 81 çıktım hastanede 82 :))) ayyy insan inanamıyo :) kocaman oldum :)

günaydın kızlar :)
şizofrencim açıkçası ben pompayı ilk günler sütün gelsin diye alacağım sonrası için çok gerekli mi bilmiyorum zaten evde olacağım.
ama ilk günler çoğu kişinin sütü gelmiyor ve bebek de çok küçük olduğu için çekemiyor yoruluyor hemen.

aslında elle kullanılan pompalar da var ondan mı alsak ki?
manolyacım oh yarım günmüş bugün ne güzel sevindim cnm senin adına :))
benim kociş mesaide bugün malesef

evet ya ben de en çok ondan sebep istiyodum ama, az para da diil ki biz bide çok daldık derinlere... ik tane olunca malum... e-bebek kiralıyomuş. acaba öyle bişiy yapsam nasıl olur sizce? güvenli olur mu ki:44:

aslında elle kullanılan pompalar da var ondan mı alsak ki?
manolyacım oh yarım günmüş bugün ne güzel sevindim cnm senin adına :))
benim kociş mesaide bugün malesef

elle olanlarıyla elektrikliler arasındaki fiyat sahiden çok uç... valla ben de düşündüm manuel mi alsam diye... sonuçta ben de evdeyim çalışmıyorum...

elle olanlarıyla elektrikliler arasındaki fiyat sahiden çok uç... valla ben de düşündüm manuel mi alsam diye... sonuçta ben de evdeyim çalışmıyorum...

doğum yapan kızlardan kullanan oldumu ki acaba manuel?onlarda gelmiyolar artık buraya ya.
kiralama işi de hijyenik olmaz sanırım ben kullanamam ki.

Son düzenleme:

canım ben almayı düşünüyorum ama manuel kullanılandan çünki bizim iki tan olacak belki ilk dönemlerde ihtiyaç olmayacak ama (sen çalışıyomusun bilmiyorum ) ben işe başladığımda bebişlere sütümü sağıp bırakmak istiyorum onun içinde almam gerektiği kanaatindeyim canım....

bugün bizde yarım gün çalışıyoruz ohh öğleden sonra tatil olacagız bol bol dinlenecegimmm kısmet olursaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…