günaydın kızlar :)
şizofrencim açıkçası ben pompayı ilk günler sütün gelsin diye alacağım sonrası için çok gerekli mi bilmiyorum zaten evde olacağım.
ama ilk günler çoğu kişinin sütü gelmiyor ve bebek de çok küçük olduğu için çekemiyor yoruluyor hemen.
kızlar bide ben bebekleri sallamamaya alıştırmak istiyorum. başarabilirim umarım :))) yani yatağına koyunca uyusunlar istiyorum yoksa iki taneyle başedemem... karyolaları da sallanmıyo zaten. hani şu dönenceler var ya onlardan almak istiyorum. sizin aranızda alan oldu mu ondan? yani tavsiye edeceğiniz var mı bi marka? ben şunu buldum ama; Fisher Price Yağmur Ormanı Dönence indirimli fiyatıyla Türkiye'nin en avantajlı anne-bebek ürünleri sitesinde.
aslında elle kullanılan pompalar da var ondan mı alsak ki?
manolyacım oh yarım günmüş bugün ne güzel sevindim cnm senin adına :))
benim kociş mesaide bugün malesef
canım ben almayı düşünüyorum ama manuel kullanılandan çünki bizim iki tan olacak belki ilk dönemlerde ihtiyaç olmayacak ama (sen çalışıyomusun bilmiyorum ) ben işe başladığımda bebişlere sütümü sağıp bırakmak istiyorum onun içinde almam gerektiği kanaatindeyim canım....
bugün bizde yarım gün çalışıyoruz ohh öğleden sonra tatil olacagız bol bol dinlenecegimmm kısmet olursaa
evet ya ben de en çok ondan sebep istiyodum ama, az para da diil kibiz bide çok daldık derinlere... ik tane olunca malum... e-bebek kiralıyomuş. acaba öyle bişiy yapsam nasıl olur sizce? güvenli olur mu ki:44:
aslında elle kullanılan pompalar da var ondan mı alsak ki?
manolyacım oh yarım günmüş bugün ne güzel sevindim cnm senin adına :))
benim kociş mesaide bugün malesef
canım oo büyümüşsünüz sizde maşallahh..
bak benim ablama ozaman manuel alınmıştı hiç kullanamdı tek başına yapamazsın sağımı kolun kopar söyliyim 15 dak biri 15 biri düşün.ben elektrikli aldım sabaha karşı 4 de uyukluya uyukluya sağabiliyodum eğer elle yapmaya kalksaydım yapamazdım zaten..
saol cnm büyüyoruz sorma hala inanamıyorum 30 lu haftalara geldiğime :)) sen neler yapıyosun alıştınız mı annesi :)
sen çalışıyo muydun burcucum?neden sabaha karşı sağıyosun sütünü?dediğin gibiyse o zaman riske atmayalım hiç elektrikli alalım bizde çok saol :)
canım alıştık valla birbirimize bide ben tek bakıyorum ilk günden beri akşamları kimse kalamadı dahada iyi oldu çok şükür hiç zorlanmadım şimdiye kadar..
ben çalışmıyorum ama ilk günler 3 saatte bi pompayla çekinki gelsin süt dediler kanallar açılsın diye bide nekadar geldiğini anlamak için ben hep sağıp verdim..
inşşllh senin bol bol olur sağmana bile gerek kalmaz..aslında şöylede olur hastaneden çıkarkende alabilirsin bazılarının daha ilk saatte bol bol gelio sütü arkadaşım doğum yaptı şuan misket kadar midesi demişler azda gelse doyar.baktın çok az geliyo ozaman alırsın makinayı biz öyle yaptık çünkü.
merhaba hanimlar..
allahim hepizin yavrusunu sizlere bagislasin,saglicakla dunyaya gelsinler
belki bir cogunuz normal,..bir cogunuz tedaviyle bu yoldan gectiniz onun icin benim heyecanimi anlayabilceginizi dusunuyorum
ben suan sonuc bekleyen bi anne adayiyim
bugun transferimin 9.gunu bana 2 tane 5.gun dondorulmus embriyo transferi yapildi
sizlerden ogrenmek istedigim
acaba yerlesme lekenmesi herkezdemi oluyor? bende olmadi daha:18:
ve benim hic bi agrim sizim (kasik batmasi) yok
bu durumda olupta hamile olan arkadasimiz varmi?
lutfen bi umut iste,cevaplarsaniz cok sevinirim
hayırlı olsun cnm ben 3 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım.lekelenme tedavilerimde hiç olmadı sadece hamile kaldığım ay adet günümde az bişey olmuştu.hatta adet oluyorum sandım ben hiç dikkat etmedim 1 hafta.bu lekelenme ve belirti işlerini çok arştırmıştım bende tedavideyken ama kişiden kişiye değişiyo inanki.o yüzden hiç takılma bunlara ve mümkünse kafadan atmaya çalış derim herşey kafada bitiyo çünkü.rabbim yüzünü güldürsün inş.bize de haber ver sonucunu oldu mu?
hayirli olsun bebegininiz cnm,allahim saglikla buyutmek nasip etsin
cevabininiz icinde tesk.ederim icim rahatladi,
dediginiz gibi kafada bitiyor aslinda bunun bilincinde olan biriyim,ama 2 tane transfer olunca heyecan yaptim galiba..))
sonucu mutlaka bildiririm
canımm 3 tüp bebek deneyimim ve burada ki onlarca farklı hikaeyeden yola çıkarak sana şunu söyleyebilirimm kii o belirti denilen şeylerin çoğuu kullanılan jell,fitil ve iğnelerdennn:)yani biz test yaptığımız zaman normal hamile kalan kimse gebeliğinin bilincinde diil.yani belirtiler için çok erken.ama belirti denilen şeyler yumurta geliştirici iğneler progesteron ilaçları vs. lerin etkileri.Lrke konusuna gelince canım normalde kanama olunca biteriz biz ama ben kendimde yaşadım kanam ile gebelik değerlerim artmaya devam etmişti ne yazık ki devam etmedi ama kanamalı şakır şakır kanamalı gebe olan 5. ayına giren arkadaşımda var.hiç lekelenmeden doğuranda.yani her metebolizmada başka.ama o kadar iyi anlıyorum ki belirti arama telaşınımerhaba hanimlar..
belki bir cogunuz normal,..bir cogunuz tedaviyle bu yoldan gectiniz onun icin benim heyecanimi anlayabilceginizi dusunuyorum
bugun transferimin 9.gunu bana 2 tane 5.gun dondorulmus embriyo transferi yapildi
hayırlı olsun cnm ben 3 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım.lekelenme tedavilerimde hiç olmadı sadece hamile kaldığım ay adet günümde az bişey olmuştu.hatta adet oluyorum sandım ben hiç dikkat etmedim 1 hafta.bu lekelenme ve belirti işlerini çok arştırmıştım bende tedavideyken ama kişiden kişiye değişiyo inanki.o yüzden hiç takılma bunlara ve mümkünse kafadan atmaya çalış derim herşey kafada bitiyo çünkü.rabbim yüzünü güldürsün inş.bize de haber ver sonucunu oldu mu?
amin cnm bekliyorum sabırsızlıkla :)) dualarım seninle ve evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarımla..
canımm 3 tüp bebek deneyimim ve burada ki onlarca farklı hikaeyeden yola çıkarak sana şunu söyleyebilirimm kii o belirti denilen şeylerin çoğuu kullanılan jell,fitil ve iğnelerdennn:)yani biz test yaptığımız zaman normal hamile kalan kimse gebeliğinin bilincinde diil.yani belirtiler için çok erken.ama belirti denilen şeyler yumurta geliştirici iğneler progesteron ilaçları vs. lerin etkileri.Lrke konusuna gelince canım normalde kanama olunca biteriz biz ama ben kendimde yaşadım kanam ile gebelik değerlerim artmaya devam etmişti ne yazık ki devam etmedi ama kanamalı şakır şakır kanamalı gebe olan 5. ayına giren arkadaşımda var.hiç lekelenmeden doğuranda.yani her metebolizmada başka.ama o kadar iyi anlıyorum ki belirti arama telaşınısonucunu merak ediyorum arkadaşım mübarek günde dualarımdasınnn
evoevooo selaammmmm3 denemeden sonra kendim hamile kaldım demişsiinn tebrik ederrriiimmm aldın mı kucağına öncelikleee:)Rabbim sağlık versinn bebişineee ve sanaaa:)nasıl olduuuu acebaaa bir de sorun neydi sizde kii:)bende 3 kez denedim 1 kezde aşılama sonuçta bir gebeliğim iyi gitmedi ve durduruldu şimdiyse 3 donmuş minnoşum var ama bilirsin kabus gibi yeni bir negatif ne önerirsinn bizlerree beklerkeenn
cnm bende ılk denememde sukur hamıle kalanlardanım ve kanamam fln olmadı herkese gorede degısır arkadasların dedıgı gbde.cok stres yapma kendını nasıl ıyı hıssedıyosan ole hareket et rahat ol ve sabır et.ınss hakkında hayırlısı olurmerhaba hanimlar..
kızlar bide ben bebekleri sallamamaya alıştırmak istiyorum. başarabilirim umarım :))) yani yatağına koyunca uyusunlar istiyorum yoksa iki taneyle başedemem... karyolaları da sallanmıyo zaten. hani şu dönenceler var ya onlardan almak istiyorum. sizin aranızda alan oldu mu ondan? yani tavsiye edeceğiniz var mı bi marka? ben şunu buldum ama; Fisher Price Yağmur Ormanı Dönence indirimli fiyatıyla Türkiye'nin en avantajlı anne-bebek ürünleri sitesinde.
bende ole ıstıyorum uyutmayı ıns basarabılırızalırsan 2 tane alıcaksın dımı?ılk 3 ay gereksız oldugu ıcın ve ben sımdılık oda yapamıyacagım ıcın dusunmuyorum.ben bundan almak ıstıyorum 2 sıne 1 tane yanı Tomy Winnie The Pooh ile Işıklı Tatlı Rüyalar | Tomy | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası ayrıca pompa ıcınde medıkallerde kıralıyomus arkadaslarım var kıralayan ucları degıstıgı ıcın hıjyen acısından problemde olmuyo.bende kıralıcaktım ama eltım den aldım o almıstı ve hıc kullanmamıstı.
canımm 3 tüp bebek deneyimim ve burada ki onlarca farklı hikaeyeden yola çıkarak sana şunu söyleyebilirimm kii o belirti denilen şeylerin çoğuu kullanılan jell,fitil ve iğnelerdennn:)yani biz test yaptığımız zaman normal hamile kalan kimse gebeliğinin bilincinde diil.yani belirtiler için çok erken.ama belirti denilen şeyler yumurta geliştirici iğneler progesteron ilaçları vs. lerin etkileri.Lrke konusuna gelince canım normalde kanama olunca biteriz biz ama ben kendimde yaşadım kanam ile gebelik değerlerim artmaya devam etmişti ne yazık ki devam etmedi ama kanamalı şakır şakır kanamalı gebe olan 5. ayına giren arkadaşımda var.hiç lekelenmeden doğuranda.yani her metebolizmada başka.ama o kadar iyi anlıyorum ki belirti arama telaşınısonucunu merak ediyorum arkadaşım mübarek günde dualarımdasınnn
evoevooo selaammmmm3 denemeden sonra kendim hamile kaldım demişsiinn tebrik ederrriiimmm aldın mı kucağına öncelikleee:)Rabbim sağlık versinn bebişineee ve sanaaa:)nasıl olduuuu acebaaa bir de sorun neydi sizde kii:)bende 3 kez denedim 1 kezde aşılama sonuçta bir gebeliğim iyi gitmedi ve durduruldu şimdiyse 3 donmuş minnoşum var ama bilirsin kabus gibi yeni bir negatif ne önerirsinn bizlerree beklerkeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?