Selam kizlar iki üç gündür giremedim ayakta calistigim icin ölü gibi oluyorum isten eve gelsiye kadar dua ediyorum bugünde bi gecse diye eve geldimidi kendimi yataga zor atiyorum.
Biraz gecmisi okudum sohbetler hamilelik sonrasina gelmis bile :) ne güzel ah ah zaman bizim icinde cabucak gecsede bizde siz gibi dogum icin gün saysak esyalarimizi hazirlamaya baslasak...
sevgili kelebek ve şizofren ev kedisii:)sanırım ikiz bekliyorsunuzz hayırlıı olsuunnnnsallamadan uyutma konusunda size nacizhane ing den yeğenim geldiğinde gördüklerimi anlatabilirim.orada pişş pşşş yok zaten olsada annesi yapmazdı yani sallama işşini:)şimdi çocuklar anne karnında sıkışık olduğu için dış dünyada eli kolu boşa gittiğinde çok afallıyor ve sürekli uyanıyorlar.Dru demişki yatağın ayak ucuna ayağı değsin.öyle yatır.hatta çok huzursuzsa böyle yumuşak örtü vs ile yanlardan destek yap.yani bi anlamda sıkıştır.elini attığında bişeye dokunsun.bebeğin en büyük tramvası anne karnından plesantasından çıkmasıymış.onu hafifletecek bu gibi önlemlerle uykuya rahat gitmesini sağlayabilirsiniz.Benim yeğen 5 aylıktı ben bizzat anne olmadığım halde sallamadan uyutmayı başardımm :))yaptığımızz kucağıma yatay vaziyette yatırdıım tv açtım o bir eliyle elimi tuttu ben ötekiyle onu sardım ve 5 dakika sonra küt uyudu.hemen yatağına koyduk.Diğer yoluda yatağa koyup elleriyle parmaklarımı tutmasına izin verim ve yine uyudu.inşallahh sağlıkla gelsin bebeklerinizzzz inşallahh geri kalan bebk isteyen tüm kızlarla bizde bunarı düşünme aşamasına geliriizzzz:))umarım işinize yararr bu bilgiler )
hayırlı olsun cnm ben 3 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım.lekelenme tedavilerimde hiç olmadı sadece hamile kaldığım ay adet günümde az bişey olmuştu.hatta adet oluyorum sandım ben hiç dikkat etmedim 1 hafta.bu lekelenme ve belirti işlerini çok arştırmıştım bende tedavideyken ama kişiden kişiye değişiyo inanki.o yüzden hiç takılma bunlara ve mümkünse kafadan atmaya çalış derim herşey kafada bitiyo çünkü.rabbim yüzünü güldürsün inş.bize de haber ver sonucunu oldu mu?
slm canim
sonucu yazacagimi soylemistim,bu sabah test yaptim negatif
bugun 10.gunumdu
4 gun oncesini gonderen hassas testlerden yaptim,olsaydi silikte olsa cikardi
2 tane 5.gun dondurulmus embryoydu
ne kadar kendimi yipratmiyacam desemde cok kotuyum,zamani gelmemis demek
selam kızlar naber? bana yine bir uyku hali geldi devamlı uyuyorum perşembe ve cuma öğleden sonra evdeydim tabi bugün de uyku uykunun mayası derler ya yattıkça yattım ama hala yatasım var..
şizofrencim o dönenceden ben aldım çok da severek beğenerek aldım güzel ama ışığı resimlerdeki gibi değil maalesef belli belirsiz bir ışığı var sonradan çok daha hoş ve uygun fiyatlı şeyler gördüm aklımda onlarda kaldı açıkcası((
mesela keşke bunu alsaydım diyorum
Nattou Bibou Peluş Ayılı Müzikli Dönence Pembe 70 cm - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
yaa mutfağa gitmem lazım üşeniyoruuum
merhaba kızlar..maceramız yeni başlamış kızlar.sütüm 2.gün gece geldi.kızımın çene kasları gelişmediğinden hepsini ememedi.göğsüm şişti.acayip bir ağzrı.havluyu sıcak suyla ıslatıp göğsüme sardım.sonra sağdım.kızımda emince düzeldi ama düzelinceye kadar çok canım yandı.uykusuz gecelerimizde başladı.gaz berbat bişey.aktardan aldığımız rezene,kimyonu sıcak suda demleyip şekersiz onu veriyorum.ozaman rahatlıyor biraz.bişey yazmayı unuttum.göğüsuçlarım çıkmadığından ilk günden itibaren silikkon meme ucu kullanmaya başladım.onun sayesinde tutunduğunda canım acısada yara olmadı.
spinal anestezi oldum bende.benim için tam bir kabustu.3 kerede ancak buldular iğne yerini.operasyon sırasında tansiyonumdibe vurdu.kustum.korkunçtu benim için.dr dediğine göre bende olan çok nadir olurmuş ama işte körün gözü.ameliyattan sonrası rahattı şükür.
maşallah sana cnm demek tek başına bakıyosun valla rabbim onun da sabrını veriyor demekki.ee yemek işini falan nasıl yetiştirebiliyosun peki?gerçi ilk zamanlar uyuyomuş bebişler sürekli ama yine de ameliyatlı oluyosun ya zor olmuyo mu?
bide sütü makinayla sağdıktan sonra biberonla mı veriyosun yoksa kaşıkla mı?
çok şükür alışmışsınız cnm sevindim buna :)
peki 2 gün ne verdin kızına mama mı?biberonlamı verdin?
2.5 ayımız kaldı inş.kavuşmaya cnm çok saol :) bizim sebepsizdi.önemli olan kafanın rahat olması sanırım ben onu zor da olsa kısa bir süreliğine başardım.ona bağlıyorum kendiliğinden olmasını.eğer çalışmıyorsan ve vaktin bolsa belediyenin ücretsiz kursları var onlara katılmanı ve dikkatini başka bir yöne vermeni tavsiye ederim.bu arada spor da yapabilirsin çok rahatlatıyor çünkü.en azından günde en az yarım saat yürüyüş yapmak gerek.aklıma gelenler şimdilik bunlar benim yaptıklarım :) inş.en kısa zamanda kavuşursun meleğine :)
saol cnm evet ıkız kız beklıorum bentaktıklerın ıcın saol denıcem ıns umarım ıse yarar
inan varya hala ben bile inanamıyorum 30 lu haftalarda olduğuma :) sanki her ay böyle kontrole gidip gelecekmişim geliyor sanki doğum olmayacakmış gibi çok tuhaf duygularmış.insan 7 sene sonra hamile kalınca inanamıyo demekki :))
inş.kolay geçer hamileliğin cnm her anın tadını çıkar.buara çok yorma kendini.yorgun hissettiğin zamanlarda dinlen mutlaka.rabbim hepimize sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş.
bugün diğer doktoruma kontrole gittim nöbetçiymiş pazar çağırdı valla işime geldi, izin almam sorun oluyor çünkü.. neyse kızım iyiymiş boyu posu kilosu kan akışı suyu iyi dedi doktor.. bu doktorum da diğeri gibi zayıf olacak dedi benim yerimde başkası olsa üzülürdü ama ben seviniyorum bile bu şişmanlıktan çok çektiğim için...
geçen ctesi gittiğimizde 750 gramdı bugün 1023 gram olmuş :))) bu topikte okumuştum galiba nevra yazmıştı daha hamile bile değildim helva yiyorum çok güzel kilo alıyor demişti ben de yiyorum bir haftadır tahin helvası hergün küçük bir parça belki de o işe yaradı.. hey gidi günler okuyordum da hayal kuruyordum şimdi deniyorum bir de sonuç alıyorum çok şükür.. bu arada sağolasın nevracım :)))
zilli yine yüzünü göstermedi uzun uzun uğraştı doktor ama yok( bu sefer vajinal muayene de yaptı rahim ağzımı ölçtü arada yapmamız lazım dedi..
işte böyleeee..
oyy kuzuuum çok özlemişiiiim nasılsın? üzme kendini mamaymış sütmüş aç değil ya elbet büyür gider bak benim annemin hiiiç sütü olmamış maşallah tosun gibiyimmrb kızlar yeni nickimle aranızdayım eski nickimi yazmak istemiyorum bi sorundan sebep
sizlere kendimi şöyle tanıtayım tanıyacaksıznı hemen ayşeden önce doğum haftalarını takip eden kişiyim ben
sizleri çook özledim....
bi sorundan sebep nickimi iptal ettirmiştim yenide alamadım aldım aktif olmadı flan çok bekledim sizlerle yazışmayı...
bu nickimide sağolsun yeteer nickli arkadaşım benim için almış tekrar aranızdayım
kızım bugün 80 günlük oldu teyzeleri
bu süre zarfında olumlu olumsuz çok şeyler yaşadık kızımla ama çok şükür sağlık problemimiz yok sadece mama ile beslenmesine morelim çok bozuk
evet kızım sadece mama ile besleniyo annesinin memesini reddetti hep emmek ,istemedi sütümü sağdım uzun bi süre öyle verdim makina ile makinaları çıkarandan Allah kat kat razı olsun yoksa kızım 2 ay bile ememeyecekti
herneyse sağmakla süt kesilir dediler öylede oldu sütüm kesildi
ama sağmaktanmı yoksa yüksek ateştenmi bilemedim bi gecesi 39.5lara çıkmıştı ateşim ertesi günü süt gelmez oldu o ana kadarda damla damla geliyodu son zamanlarda
bi yandan mama ile beslenmesine çok üzülürken bi yandanda biz onu zar zor elde ettik onun varolması yeter diye kendimi avutuyorum...
sizlerde ne var ne yok
ayşecim bebişin için bulgur pilavıda ye cnm bol bol oda kilo almasında çok faydalı helvada aldırıyo evet...ama kilosuna takılma elbet gelişir o sağlıklı olsun yeter...
hamişler danışmak istediğiniz bişi olursa cvplarım seve seve
yeni yeni arkidişler gelmiş ohh ne güzel....
demek ki vücut istiyor kilo şeker sorunun yoksa az az ye sen de..oyy massallah kuzuyaaa ıyı ıyı kılosu benceınanmıcaksın ama 1 haftadır tatlı yemeyen ben helva ıstıyo ve alıp yıyorum ılgıncc:44:yaaa vajınal muayeneden kurtuldum dıye sevınıyodum yapıolar demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?