Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

inan varya hala ben bile inanamıyorum 30 lu haftalarda olduğuma :) sanki her ay böyle kontrole gidip gelecekmişim geliyor sanki doğum olmayacakmış gibi çok tuhaf duygularmış.insan 7 sene sonra hamile kalınca inanamıyo demekki :))
inş.kolay geçer hamileliğin cnm her anın tadını çıkar.buara çok yorma kendini.yorgun hissettiğin zamanlarda dinlen mutlaka.rabbim hepimize sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş.

selam kızlar naber? bana yine bir uyku hali geldi devamlı uyuyorum perşembe ve cuma öğleden sonra evdeydim tabi bugün de uyku uykunun mayası derler ya yattıkça yattım ama hala yatasım var..
şizofrencim o dönenceden ben aldım çok da severek beğenerek aldım güzel ama ışığı resimlerdeki gibi değil maalesef belli belirsiz bir ışığı var sonradan çok daha hoş ve uygun fiyatlı şeyler gördüm aklımda onlarda kaldı açıkcası ((
mesela keşke bunu alsaydım diyorum
Nattou Bibou Peluş Ayılı Müzikli Dönence Pembe 70 cm - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

yaa mutfağa gitmem lazım üşeniyoruuum

merhaba kızlar..maceramız yeni başlamış kızlar.sütüm 2.gün gece geldi.kızımın çene kasları gelişmediğinden hepsini ememedi.göğsüm şişti.acayip bir ağzrı.havluyu sıcak suyla ıslatıp göğsüme sardım.sonra sağdım.kızımda emince düzeldi ama düzelinceye kadar çok canım yandı.uykusuz gecelerimizde başladı.gaz berbat bişey.aktardan aldığımız rezene,kimyonu sıcak suda demleyip şekersiz onu veriyorum.ozaman rahatlıyor biraz.bişey yazmayı unuttum.göğüsuçlarım çıkmadığından ilk günden itibaren silikkon meme ucu kullanmaya başladım.onun sayesinde tutunduğunda canım acısada yara olmadı.
spinal anestezi oldum bende.benim için tam bir kabustu.3 kerede ancak buldular iğne yerini.operasyon sırasında tansiyonumdibe vurdu.kustum.korkunçtu benim için.dr dediğine göre bende olan çok nadir olurmuş ama işte körün gözü.ameliyattan sonrası rahattı şükür.

saol cnm evet ıkız kız beklıorum bentaktıklerın ıcın saol denıcem ıns umarım ıse yarar

slm canim
sonucu yazacagimi soylemistim,bu sabah test yaptim negatif
bugun 10.gunumdu
4 gun oncesini gonderen hassas testlerden yaptim,olsaydi silikte olsa cikardi
2 tane 5.gun dondurulmus embryoydu
ne kadar kendimi yipratmiyacam desemde cok kotuyum,zamani gelmemis demek

cnm benim çok geçmiş olsun hepimiz aynı duyguları defalarca yaşadık çok iyi anlıyorum seni şuanda.
rabbim inş.mucizeni gönderir sana da hiç ummadığın biranda.dualarımdasın..
yine de kan tahlilini ihmal etme oldu mu?

aysecim bende buaralar hep uyumaktayım özellikle gündüzleri :)
hatta dün gece uyuyamadım uykum kaçtı benim kız fıldır fıldır uyutmadı yine :)
vücudun ihtiyacı oluyor sanırım dinlenmek gerek bence yorgun olunca.
sende dinleniyosun işte ne güzel annesi :)

çok şükür alışmışsınız cnm sevindim buna :)
peki 2 gün ne verdin kızına mama mı?biberonlamı verdin?

herşey yetişiyo hele ilk günler uyudukları için dahada rahat oluyo:))aman ameliyat dediğin en fazla 1 haftada geçiyo zaten allah öyle bi güç veriyoki inanamıyosun..
benim kızım çok şükür maşallah biberonuda memeyide alıyo şimdiye kadar kaşığı sadece vitamini vermek için kullanıyorum ..kaşıktan nefret ediyo asıl:))

çok şükür alışmışsınız cnm sevindim buna :)
peki 2 gün ne verdin kızına mama mı?biberonlamı verdin?

tuhaf gelecek ama hiçbirşey verdirmediler.dayanır o dediler.cidden ağlamadı.zaten okdar çok uyuyorki aklına gelmiyordur süt:)uzun süre kalınca ne yapıyorlar bilmiyorum.sütü gelmeyenlere allah yardım etsin.

ay kızlar bana acayip moral oldunuz en çok düşündüğüm konu doğumdan sonra emzirme işiydi.
ya emmezse ya aç kalırsa diye düşünüp duruyodum kara kara.kimi diyor biberona alıştırma sakın sonra emmez seni diye.
kimi diyor aç kalırsa sarılık olur falan.
çok iyi oldu bunları anlatmanız bana :))

Maşaaalllahhhhhhhhhhvallahi okulluyum şuu araa sıkıntıdan yüksek yapıyorum umarın doktora moktara olaylarına girmeden gelir benimde meleğimdee ahahaakocamda kurtulurrr.Dsağlıkla gelsinnnn güzell kızçen işallah dualarımdasınızzzz
saol cnm evet ıkız kız beklıorum bentaktıklerın ıcın saol denıcem ıns umarım ıse yarar

ayy maşallahhhhhhhhsağlıkla gelsinlerr inşallahhhh:)bahsi geçen görümcenin görümcesi komik oldu ama napim oda ikiz bekliyo tüp bebişş onlar odaları ayrı yapacaklar,araba koltukları vebebek arabalarını da hem yan yana hm karşılklı olabilenden almışlarrodalarıoda biri uyanınca ötekini kudurtmasın diyerek ayıracaklarmış

Canim ne güzel ya bende icimde bir kimiltilarini hissetmeye baslasam tam olacak bide ben her hafta kontrole gidiyorum baslarda ikiz oldugu icin herhafta alacagiz kontrole diyorlar inan bende hic itiraz etmiyorum :) cünkü bebeklerimin icimde büyüdügünü seyretmek hosuma gidiyor hatta gecenlerde esime eve bi ultrason aletimi alsak ben hic durmmadan bakarim severim diyorum :)
Canim sen 7 sene beklemissin :) ben 4bucuk bende inanamiyorum :) Allahim bozmasin yarabbim hayirlisiyla saliklicakla kucaklayalim evlatlarimizi.

bugün diğer doktoruma kontrole gittim nöbetçiymiş pazar çağırdı valla işime geldi, izin almam sorun oluyor çünkü.. neyse kızım iyiymiş boyu posu kilosu kan akışı suyu iyi dedi doktor.. bu doktorum da diğeri gibi zayıf olacak dedi benim yerimde başkası olsa üzülürdü ama ben seviniyorum bile bu şişmanlıktan çok çektiğim için...
geçen ctesi gittiğimizde 750 gramdı bugün 1023 gram olmuş :))) bu topikte okumuştum galiba nevra yazmıştı daha hamile bile değildim helva yiyorum çok güzel kilo alıyor demişti ben de yiyorum bir haftadır tahin helvası hergün küçük bir parça belki de o işe yaradı.. hey gidi günler okuyordum da hayal kuruyordum şimdi deniyorum bir de sonuç alıyorum çok şükür.. bu arada sağolasın nevracım :)))
zilli yine yüzünü göstermedi uzun uzun uğraştı doktor ama yok ( bu sefer vajinal muayene de yaptı rahim ağzımı ölçtü arada yapmamız lazım dedi..
işte böyleeee..

mrb kızlar yeni nickimle aranızdayım eski nickimi yazmak istemiyorum bi sorundan sebep
sizlere kendimi şöyle tanıtayım tanıyacaksıznı hemen ayşeden önce doğum haftalarını takip eden kişiyim ben
sizleri çook özledim....
bi sorundan sebep nickimi iptal ettirmiştim yenide alamadım aldım aktif olmadı flan çok bekledim sizlerle yazışmayı...
bu nickimide sağolsun yeteer nickli arkadaşım benim için almış tekrar aranızdayım
kızım bugün 80 günlük oldu teyzeleri
bu süre zarfında olumlu olumsuz çok şeyler yaşadık kızımla ama çok şükür sağlık problemimiz yok sadece mama ile beslenmesine morelim çok bozuk
evet kızım sadece mama ile besleniyo annesinin memesini reddetti hep emmek ,istemedi sütümü sağdım uzun bi süre öyle verdim makina ile makinaları çıkarandan Allah kat kat razı olsun yoksa kızım 2 ay bile ememeyecekti
herneyse sağmakla süt kesilir dediler öylede oldu sütüm kesildi
ama sağmaktanmı yoksa yüksek ateştenmi bilemedim bi gecesi 39.5lara çıkmıştı ateşim ertesi günü süt gelmez oldu o ana kadarda damla damla geliyodu son zamanlarda
bi yandan mama ile beslenmesine çok üzülürken bi yandanda biz onu zar zor elde ettik onun varolması yeter diye kendimi avutuyorum...
sizlerde ne var ne yok
ayşecim bebişin için bulgur pilavıda ye cnm bol bol oda kilo almasında çok faydalı helvada aldırıyo evet...ama kilosuna takılma elbet gelişir o sağlıklı olsun yeter...
hamişler danışmak istediğiniz bişi olursa cvplarım seve seve
yeni yeni arkidişler gelmiş ohh ne güzel....

ayy maşallahhhhhhhhsağlıkla gelsinlerr inşallahhhh:)bahsi geçen görümcenin görümcesi komik oldu ama napim oda ikiz bekliyo tüp bebişş onlar odaları ayrı yapacaklar,araba koltukları vebebek arabalarını da hem yan yana hm karşılklı olabilenden almışlarrodalarıoda biri uyanınca ötekini kudurtmasın diyerek ayıracaklarmış[/QUOTE]

enteresann fıkırlerr:44:

oyy massallah kuzuyaaa ıyı ıyı kılosu benceınanmıcaksın ama 1 haftadır tatlı yemeyen ben helva ıstıyo ve alıp yıyorum ılgıncc:44:yaaa vajınal muayeneden kurtuldum dıye sevınıyodum yapıolar demekkı

oyy kuzuuum çok özlemişiiiim nasılsın? üzme kendini mamaymış sütmüş aç değil ya elbet büyür gider bak benim annemin hiiiç sütü olmamış maşallah tosun gibiyim
demek ki vücut istiyor kilo şeker sorunun yoksa az az ye sen de..
benim doktor zaten çoook uzun süre 23 haftaya kadar falan hep vajinal baktı takıntılı ya rahim ağzını ölçüyordu her seferinde şimdi de arada ölçmek lazım karından doğru ölçülmez diyor..

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------36.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------31.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------TEK GEBELİK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…