Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evet o hareketleri hissettiğim anda bende rahatladım baya sorma :) ona kadar her kontrole gidişimde yüreğim ağzımda oluyodu hep bir sorun çıkacak mı diye geçti ilk 4 ayım.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

ay neresi zayıf yaa benimkiyle aynı kilosu aysem.o zaman benimki de zayıf ama ben bakıyorum netten haftasına göre önde gidiyor kilosu hep.uydurmasın bikere o doktor :):)

günaydın herkese
iyi bir gün iyi bir hafta geçirmemiz dileği ile :)

günaydın cnm hoşgeldin :) nasıldı h.sonu tatilin?

benim kızımı 2-3 gündür hıçkırık tutuyor normal midir ki kızlar? günde 3-4 defa oluyor sürekli atıyor pıt pıt karnım.

üzülme demekle olmuyor biliyorum yinede üzüleceksizin ama inş. siz ve diğer anne olmayı bekleyen anne adayları en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize dualarımız sizlerle....
bende 8 yıl bekledim mucizelerimiz çok şükür kavuştum ve şuan onların kıpırtılarını bile hissetmek beni çok mutlu ediyor inanamıyorum halen ama Allahıma şükürler olsun ki zorda olsa kavuştuk rabiim hepimize sağlıklı sıhhatli kucagımıza alacagımız günleride göastersin inş.
günaydın herkese

canım günaydın nasılsınnn??

günaydın cnm hoşgeldin :) nasıldı h.sonu tatilin?

eh idare eder ben cumartesi günü yine evhamlandın kıpırdamıyordu birde mide bulantım var halen daha geçmedi acilden gittik nst'ye bağlayıp baktılar neyseki normalmiş herşey tatlım çok şükür
mide bulantımda geçmedi sol ayağımın üstü çok kaşınıyor öyleki kaşıyıp yara yapıyorum bulantımla bir bağlantısı varmı acaba kaşıntıda geçmedi yara yapıyorum yara yaptığım yerin az yanı kaşınıyor ertesi günde anlamadım gitti bugün doktorumu arıycam hem bu konuyu sorucam hemde 32. hafta için rapor muhabbetini nasıl yapacağımızı İNŞALLAH önemli birşey yoktur belki tahlil falan ister diye düşünüyorum doktorumla paylaşmakta fayda var
sen nasılsın tatlım?

Son düzenleme:
benim kızımı 2-3 gündür hıçkırık tutuyor normal midir ki kızlar? günde 3-4 defa oluyor sürekli atıyor pıt pıt karnım.

banada oluyor tatlım iki haftadır falan sık sık bende hıçkırıyor herhalde diye düşünüyorum çünkü peş peşe çok sayıda ve yüzeysel oynuyor karnım bazen belli bile olmuyor ama pıt pıt çarpıyor hıçkırıyor herhalde :)

Amin cnm inş.rabbim isteyen herkese versin inş.tez zamanda.sen de baya beklemişsin.sizin sorun neydi?

ah cnm benim yaa üzme kendini önemli bişey değildir inş.bulantı bende de başladı sabah kahvaltısından sonra oluyo genelde eskiye dönüş yaptık sanırım :) ben yine soda içiyorum midemi bastırıyo.buarada benim de sol ayağımda parmak aramda oluyor o kaşıntı hatta kızarmış sanırım mantar benimkisi.ilaç kullanmak da riskli diye doktora sorasım bile gelmedi.netten baktım bende ayağımı sürekli yıkayıp pudra döküyürum kuru kalması gerekiyomuş.iyi de geldi 2 gündür rahatım.ama sen üzerinde diyosun mantar olmayabilir seninki.doktora görünmende fayda var cnm.

Çok teşekkürler güzelim tecrübelerini paylaştığın için :) ben doğumdan sonraki durumuma gire hareket etmeye karar verdim... eğer ki gelmezse inşallah o zaman alırız artık. şimdi bilemiyorum alıp kenara koymakta gereksiz gibi geliyo. malum çok masrafımız oluyo... inşallah hiç gereekmez. sonuçta ben çalışmıyorum da evdeyim...
dönence de çocuk doktoru arkadaşım tavsiye etmişti ondan aklımda. bakalım henüz ona da karar veremedim :)

Evet tatlım mecbur beşilkleri ayrı olduğundan, dönence de 2 tane olmak zorunda... inşallah valla yoksa iki taneyi nasıl sallarız hiç bilemiyorum :)))
göğüs pompası evet hijyen açısından uçları sıfır oluyor. sadece makinası kullanılmış oluyor. sorun olucanı ben de düşünmüyorum...

Fikirler için teşekkürler güzelim. tavsiyelerini yazdım aklımın bi köşesine :) umarım bizim bebeklerde de işe yarar. sonuçta her bebek farklı...

canım zaten ben de baktım bu çok pahlıymış ya :) uygun olanlarına bakıcam ben. iki tane almam gerekiyo çünkü. makul davranmam bunda da şart :)
hayırlı olsun sizinki güzel rüyalara dalar inşallah prensesin dönencesiyle :)))

Ayyy ne güzeeeel :) maşallah size yine büyütmüşsün kızını ayşecim :) o zayıf olucak diyen doktoruna inat :))) kilo iyi bişiy diil elbette hepimiz biliyoruz. inşallah sağlıklı olur hepimizin yavrularıııııı :)
helva ben de aliim bari ya. işe yarıyo madem :) çok süt yaptığını da biliyorum doğum sonrası

Hoşgeldiiiiiiin :) maşallah nasıl da geçiyo günler Darısı bizlere inşallah...
süt konusunda da sıkma canını ya. tamam çok önemli ama, mamalar da besliyorlar sonuçta. inşallah iyi olur üzme kendini... sağlıklı olsunlar da :)

günaydın herkese

GÜnnaydıııııın :) hepimiz için en iyisi olsun inşallah kuzucuklarımızla beraber inşalllah :)))

Ya benimkilerde hıçkırıyolar sık sık. ama kafaları mideme yakın olmasına rağmen ben vajinama yakın hissediyorum. tuhaf geliyo... hıçkırık olduğundan eminim ama normal bi tekme falan gibi diil :)

Herkese günaydııın!
İyisiniz diil mi kızlar, herşey yolunda?
umarım hafta sonunuz da güzel geçmiştir...
ben ve kuzucuklarım iyiyiz çok şükür... her geçen gün ağırlaştığımı farkediyorum. kilo olarak şimdiye dek 14 kilo aldım. ama sadece karnım büyüyo çok tuhaf bi görüntü oluştu :)))
ani ateş basmaları ve nefes darlığı şikayetlerim başladı 2-3 gündür. kendimi çok tuhaf hissediyorum. hiç bu seviyeye gelebileceğim aklıma gelmezdi. çok şükür Allahıma bu günleri de gösteriyo bize... Allah her isteyene versin bu güzelliği yaşatsın inşallah...
doktorun demesine göre bizim oğulcuklar dayanamayıp erken gelmezlerse 66 günümüz kalmış doğuma! Ayyy öyle heycanlıyım ki :) şaka maka geçiyo günler... inşallah hayırlı ve sağlıklı sonlanır hepimizin gebeliği... bayram sonrası arıyıp acele edin dicem mobilyacılara. daha kıyafetleri yıkanıp ütülenicek, halısı perdesi v.s... bi sürü iş var...
yarın inşallah şeker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırıcam. inşallah sorun çıkmaz bende de... şeker çıkmazsa yumulucam tahin helvasına :))))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------36.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------31.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------TEK GEBELİK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

saol cnm sende hoşgeldin benimkinin hıçkırığı da aşğılarda hissediliyo içimi tuhaf yapıyo o yüzden dedim sorun olur muki diye :) aslında hıçkırık olurmuş yazıyor nette ama eşim pimpiriklendirdi beni dün.doktoru arayıp soralım istersen dedi.adam artık güler dedim hıçkırık içinde mi arıyosunuz der diye
bizim doğumlar sanırım aynı anda olacak arka arkaya zaten yakınız da seninki ikiz olunca bizimkiyle denk denk geliyo tarihleri sanırım :)
ablamda bana dün artık çantanı hazırla dedi ay dedim erken değil mi daha?olsun anca olur nolur nolmaz dedi heyecanlandım yine
bana hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyo sanırım :)

evoevo tatlım bizimde sezercik olursa şafak 55 :)) ALLAH'ın izni ile çok şükür bin şükür
erken gelmezlerse tabi :))

bende heyecan son safhada son 3 hafta yarın doktor randevumuz var bakalım kaç gr. almış kuzum
3 kiloyu bi geçseydi fazlasında gözüm yok

Günaydin güzel anneler ve bebekleri gerci türkiyede ögle oldu ama :) burda daha 10 idare edin artik umarim iyisinizdir bebislerde iyidir....

evoevo tatlım bizimde sezercik olursa şafak 55 :)) ALLAH'ın izni ile çok şükür bin şükür
erken gelmezlerse tabi :))

ay cnm inş.yaaa :)) ama ben doktora ocakta istiyorum dicem bakalım tarih yaklaşsında.zaten 9 ocak normal doğum tarihi 1-2 ocak gibiolsun istiyorum ama zaman ne gösterir tabi belli olmaz.

bende heyecan son safhada son 3 hafta yarın doktor randevumuz var bakalım kaç gr. almış kuzum
3 kiloyu bi geçseydi fazlasında gözüm yok

bellacım harbiden çok az kalmış yaa rabbim sağlıkla kavuştursun inş. :))
son haftalar baya hızlı kilo alıyolar diye biliyorum görümceminki son 1 ayda 1 kilodan fazla almıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…