Canim ne güzel ya bende icimde bir kimiltilarini hissetmeye baslasam tam olacak bide ben her hafta kontrole gidiyorum baslarda ikiz oldugu icin herhafta alacagiz kontrole diyorlar inan bende hic itiraz etmiyorum :) cünkü bebeklerimin icimde büyüdügünü seyretmek hosuma gidiyor hatta gecenlerde esime eve bi ultrason aletimi alsak ben hic durmmadan bakarim severim diyorum :)
Canim sen 7 sene beklemissin :) ben 4bucuk bende inanamiyorum :) Allahim bozmasin yarabbim hayirlisiyla saliklicakla kucaklayalim evlatlarimizi.
bugün diğer doktoruma kontrole gittim nöbetçiymiş pazar çağırdı valla işime geldi, izin almam sorun oluyor çünkü.. neyse kızım iyiymiş boyu posu kilosu kan akışı suyu iyi dedi doktor.. bu doktorum da diğeri gibi zayıf olacak dedi benim yerimde başkası olsa üzülürdü ama ben seviniyorum bile bu şişmanlıktan çok çektiğim için...
geçen ctesi gittiğimizde 750 gramdı bugün 1023 gram olmuş :))) bu topikte okumuştum galiba nevra yazmıştı daha hamile bile değildim helva yiyorum çok güzel kilo alıyor demişti ben de yiyorum bir haftadır tahin helvası hergün küçük bir parça belki de o işe yaradı.. hey gidi günler okuyordum da hayal kuruyordum şimdi deniyorum bir de sonuç alıyorum çok şükür.. bu arada sağolasın nevracım :)))
zilli yine yüzünü göstermedi uzun uzun uğraştı doktor ama yok( bu sefer vajinal muayene de yaptı rahim ağzımı ölçtü arada yapmamız lazım dedi..
işte böyleeee..
günaydın herkese
iyi bir gün iyi bir hafta geçirmemiz dileği ile :)
üzülme demekle olmuyor biliyorum yinede üzüleceksizin ama inş. siz ve diğer anne olmayı bekleyen anne adayları en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize dualarımız sizlerle....merhaba hanimlar..
allahim hepizin yavrusunu sizlere bagislasin,saglicakla dunyaya gelsinler
belki bir cogunuz normal,..bir cogunuz tedaviyle bu yoldan gectiniz onun icin benim heyecanimi anlayabilceginizi dusunuyorum
ben suan sonuc bekleyen bi anne adayiyim
bugun transferimin 9.gunu bana 2 tane 5.gun dondorulmus embriyo transferi yapildi
sizlerden ogrenmek istedigim
acaba yerlesme lekenmesi herkezdemi oluyor? bende olmadi daha:18:
ve benim hic bi agrim sizim (kasik batmasi) yok
bu durumda olupta hamile olan arkadasimiz varmi?
lutfen bi umut iste,cevaplarsaniz cok sevinirim
bende 8 yıl bekledim mucizelerimiz çok şükür kavuştum ve şuan onların kıpırtılarını bile hissetmek beni çok mutlu ediyor inanamıyorum halen ama Allahıma şükürler olsun ki zorda olsa kavuştuk rabiim hepimize sağlıklı sıhhatli kucagımıza alacagımız günleride göastersin inş.inan varya hala ben bile inanamıyorum 30 lu haftalarda olduğuma :) sanki her ay böyle kontrole gidip gelecekmişim geliyor sanki doğum olmayacakmış gibi çok tuhaf duygularmış.insan 7 sene sonra hamile kalınca inanamıyo demekki :))
inş.kolay geçer hamileliğin cnm her anın tadını çıkar.buara çok yorma kendini.yorgun hissettiğin zamanlarda dinlen mutlaka.rabbim hepimize sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş.
günaydın herkese
günaydın cnm hoşgeldin :) nasıldı h.sonu tatilin?
benim kızımı 2-3 gündür hıçkırık tutuyor normal midir ki kızlar? günde 3-4 defa oluyor sürekli atıyor pıt pıt karnım.
canım günaydın nasılsınnn??
üzülme demekle olmuyor biliyorum yinede üzüleceksizin ama inş. siz ve diğer anne olmayı bekleyen anne adayları en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize dualarımız sizlerle....
bende 8 yıl bekledim mucizelerimiz çok şükür kavuştum ve şuan onların kıpırtılarını bile hissetmek beni çok mutlu ediyor inanamıyorum halen ama Allahıma şükürler olsun ki zorda olsa kavuştuk rabiim hepimize sağlıklı sıhhatli kucagımıza alacagımız günleride göastersin inş.
canım günaydın nasılsınnn??
eh idare eder ben cumartesi günü yine evhamlandın kıpırdamıyordu birde mide bulantım var halen daha geçmedi acilden gittik nst'ye bağlayıp baktılar neyseki normalmiş herşey tatlım çok şükür
mide bulantımda geçmedi sol ayağımın üstü çok kaşınıyor öyleki kaşıyıp yara yapıyorum bulantımla bir bağlantısı varmı acaba kaşıntıda geçmedi yara yapıyorum yara yaptığım yerin az yanı kaşınıyor ertesi günde anlamadım gitti bugün doktorumu arıycam hem bu konuyu sorucam hemde 32. hafta için rapor muhabbetini nasıl yapacağımızı İNŞALLAH önemli birşey yoktur belki tahlil falan ister diye düşünüyorum doktorumla paylaşmakta fayda var
sen nasılsın tatlım?
günaydın kızlar ..
canım bence kiralama bende kiralıycaktım sonra medelanın elektriklisini aldım iyiki öyle yapmışım kiralık 15 gün için 150 lira istiyolar zaten makina 200 aldık ama e bbekde 150 lira. sakın manuel almayın perişanlık olur 3 saatte sağmak zorunda kalıdığımız oluyo sabaha karşı elle sağmak çok zor 15 dakika sağıyoruz düşünün..
bide dönenece falan ilk 3 ay hikaye dikkatlerini pek çekmiyo haberin olsun..
bende ole ıstıyorum uyutmayı ıns basarabılırızalırsan 2 tane alıcaksın dımı?ılk 3 ay gereksız oldugu ıcın ve ben sımdılık oda yapamıyacagım ıcın dusunmuyorum.ben bundan almak ıstıyorum 2 sıne 1 tane yanı Tomy Winnie The Pooh ile Işıklı Tatlı Rüyalar | Tomy | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası ayrıca pompa ıcınde medıkallerde kıralıyomus arkadaslarım var kıralayan ucları degıstıgı ıcın hıjyen acısından problemde olmuyo.bende kıralıcaktım ama eltım den aldım o almıstı ve hıc kullanmamıstı.
sevgili kelebek ve şizofren ev kedisii:)sanırım ikiz bekliyorsunuzz hayırlıı olsuunnnnsallamadan uyutma konusunda size nacizhane ing den yeğenim geldiğinde gördüklerimi anlatabilirim.orada pişş pşşş yok zaten olsada annesi yapmazdı yani sallama işşini:)şimdi çocuklar anne karnında sıkışık olduğu için dış dünyada eli kolu boşa gittiğinde çok afallıyor ve sürekli uyanıyorlar.Dru demişki yatağın ayak ucuna ayağı değsin.öyle yatır.hatta çok huzursuzsa böyle yumuşak örtü vs ile yanlardan destek yap.yani bi anlamda sıkıştır.elini attığında bişeye dokunsun.bebeğin en büyük tramvası anne karnından plesantasından çıkmasıymış.onu hafifletecek bu gibi önlemlerle uykuya rahat gitmesini sağlayabilirsiniz.Benim yeğen 5 aylıktı ben bizzat anne olmadığım halde sallamadan uyutmayı başardımm :))yaptığımızz kucağıma yatay vaziyette yatırdıım tv açtım o bir eliyle elimi tuttu ben ötekiyle onu sardım ve 5 dakika sonra küt uyudu.hemen yatağına koyduk.Diğer yoluda yatağa koyup elleriyle parmaklarımı tutmasına izin verim ve yine uyudu.inşallahh sağlıkla gelsin bebeklerinizzzz inşallahh geri kalan bebk isteyen tüm kızlarla bizde bunarı düşünme aşamasına geliriizzzz:))umarım işinize yararr bu bilgiler )
selam kızlar naber? bana yine bir uyku hali geldi devamlı uyuyorum perşembe ve cuma öğleden sonra evdeydim tabi bugün de uyku uykunun mayası derler ya yattıkça yattım ama hala yatasım var..
şizofrencim o dönenceden ben aldım çok da severek beğenerek aldım güzel ama ışığı resimlerdeki gibi değil maalesef belli belirsiz bir ışığı var sonradan çok daha hoş ve uygun fiyatlı şeyler gördüm aklımda onlarda kaldı açıkcası((
mesela keşke bunu alsaydım diyorum
Nattou Bibou Peluş Ayılı Müzikli Dönence Pembe 70 cm - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
yaa mutfağa gitmem lazım üşeniyoruuum
bugün diğer doktoruma kontrole gittim nöbetçiymiş pazar çağırdı valla işime geldi, izin almam sorun oluyor çünkü.. neyse kızım iyiymiş boyu posu kilosu kan akışı suyu iyi dedi doktor.. bu doktorum da diğeri gibi zayıf olacak dedi benim yerimde başkası olsa üzülürdü ama ben seviniyorum bile bu şişmanlıktan çok çektiğim için...
geçen ctesi gittiğimizde 750 gramdı bugün 1023 gram olmuş :))) bu topikte okumuştum galiba nevra yazmıştı daha hamile bile değildim helva yiyorum çok güzel kilo alıyor demişti ben de yiyorum bir haftadır tahin helvası hergün küçük bir parça belki de o işe yaradı.. hey gidi günler okuyordum da hayal kuruyordum şimdi deniyorum bir de sonuç alıyorum çok şükür.. bu arada sağolasın nevracım :)))
zilli yine yüzünü göstermedi uzun uzun uğraştı doktor ama yok( bu sefer vajinal muayene de yaptı rahim ağzımı ölçtü arada yapmamız lazım dedi..
işte böyleeee..
mrb kızlar yeni nickimle aranızdayım eski nickimi yazmak istemiyorum bi sorundan sebep
sizlere kendimi şöyle tanıtayım tanıyacaksıznı hemen ayşeden önce doğum haftalarını takip eden kişiyim ben
sizleri çook özledim....
bi sorundan sebep nickimi iptal ettirmiştim yenide alamadım aldım aktif olmadı flan çok bekledim sizlerle yazışmayı...
bu nickimide sağolsun yeteer nickli arkadaşım benim için almış tekrar aranızdayım
kızım bugün 80 günlük oldu teyzeleri
bu süre zarfında olumlu olumsuz çok şeyler yaşadık kızımla ama çok şükür sağlık problemimiz yok sadece mama ile beslenmesine morelim çok bozuk
evet kızım sadece mama ile besleniyo annesinin memesini reddetti hep emmek ,istemedi sütümü sağdım uzun bi süre öyle verdim makina ile makinaları çıkarandan Allah kat kat razı olsun yoksa kızım 2 ay bile ememeyecekti
herneyse sağmakla süt kesilir dediler öylede oldu sütüm kesildi
ama sağmaktanmı yoksa yüksek ateştenmi bilemedim bi gecesi 39.5lara çıkmıştı ateşim ertesi günü süt gelmez oldu o ana kadarda damla damla geliyodu son zamanlarda
bi yandan mama ile beslenmesine çok üzülürken bi yandanda biz onu zar zor elde ettik onun varolması yeter diye kendimi avutuyorum...
sizlerde ne var ne yok
ayşecim bebişin için bulgur pilavıda ye cnm bol bol oda kilo almasında çok faydalı helvada aldırıyo evet...ama kilosuna takılma elbet gelişir o sağlıklı olsun yeter...
hamişler danışmak istediğiniz bişi olursa cvplarım seve seve
yeni yeni arkidişler gelmiş ohh ne güzel....
günaydın herkese
benim kızımı 2-3 gündür hıçkırık tutuyor normal midir ki kızlar? günde 3-4 defa oluyor sürekli atıyor pıt pıt karnım.
Herkese günaydııın!
İyisiniz diil mi kızlar, herşey yolunda?
umarım hafta sonunuz da güzel geçmiştir...
ben ve kuzucuklarım iyiyiz çok şükür... her geçen gün ağırlaştığımı farkediyorum. kilo olarak şimdiye dek 14 kilo aldım. ama sadece karnım büyüyo çok tuhaf bi görüntü oluştu :)))
ani ateş basmaları ve nefes darlığı şikayetlerim başladı 2-3 gündür. kendimi çok tuhaf hissediyorum. hiç bu seviyeye gelebileceğim aklıma gelmezdi. çok şükür Allahıma bu günleri de gösteriyo bize... Allah her isteyene versin bu güzelliği yaşatsın inşallah...
doktorun demesine göre bizim oğulcuklar dayanamayıp erken gelmezlerse 66 günümüz kalmış doğuma! Ayyy öyle heycanlıyım ki :) şaka maka geçiyo günler... inşallah hayırlı ve sağlıklı sonlanır hepimizin gebeliği... bayram sonrası arıyıp acele edin dicem mobilyacılara. daha kıyafetleri yıkanıp ütülenicek, halısı perdesi v.s... bi sürü iş var...
yarın inşallah şeker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırıcam. inşallah sorun çıkmaz bende de... şeker çıkmazsa yumulucam tahin helvasına :))))
saol cnm sende hoşgeldin benimkinin hıçkırığı da aşğılarda hissediliyo içimi tuhaf yapıyo o yüzden dedim sorun olur muki diye :) aslında hıçkırık olurmuş yazıyor nette ama eşim pimpiriklendirdi beni dün.doktoru arayıp soralım istersen dedi.adam artık güler dedim hıçkırık içinde mi arıyosunuz der diye
bizim doğumlar sanırım aynı anda olacak arka arkaya zaten yakınız da seninki ikiz olunca bizimkiyle denk denk geliyo tarihleri sanırım :)
ablamda bana dün artık çantanı hazırla dedi ay dedim erken değil mi daha?olsun anca olur nolur nolmaz dedi heyecanlandım yine
bana hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyo sanırım :)
evoevo tatlım bizimde sezercik olursa şafak 55 :)) ALLAH'ın izni ile çok şükür bin şükür
erken gelmezlerse tabi :))
bende heyecan son safhada son 3 hafta yarın doktor randevumuz var bakalım kaç gr. almış kuzum
3 kiloyu bi geçseydi fazlasında gözüm yok
Günaydin güzel anneler ve bebekleri gerci türkiyede ögle oldu ama :) burda daha 10 idare edin artik umarim iyisinizdir bebislerde iyidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?