saol cnm sende hoşgeldin benimkinin hıçkırığı da aşğılarda hissediliyo içimi tuhaf yapıyo o yüzden dedim sorun olur muki diye :) aslında hıçkırık olurmuş yazıyor nette ama eşim pimpiriklendirdi beni dün.doktoru arayıp soralım istersen dedi.adam artık güler dedim hıçkırık içinde mi arıyosunuz der diye
bizim doğumlar sanırım aynı anda olacak arka arkaya zaten yakınız da seninki ikiz olunca bizimkiyle denk denk geliyo tarihleri sanırım :)
ablamda bana dün artık çantanı hazırla dedi ay dedim erken değil mi daha?olsun anca olur nolur nolmaz dedi heyecanlandım yine
bana hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyo sanırım :)
bende heyecan son safhada son 3 hafta yarın doktor randevumuz var bakalım kaç gr. almış kuzum
3 kiloyu bi geçseydi fazlasında gözüm yok
Günaydin güzel anneler ve bebekleri gerci türkiyede ögle oldu ama :) burda daha 10 idare edin artik umarim iyisinizdir bebislerde iyidir....
benim kızımı 2-3 gündür hıçkırık tutuyor normal midir ki kızlar? günde 3-4 defa oluyor sürekli atıyor pıt pıt karnım.
Iyiyiz canim sükür iki gün tatil aldim bol bol uyuyoruz bebislerimle senin bebis nasil:)günaydın cnm sana da :) nasılsınız bugün?
Canim bulanilar azalmaya basladi artik sabahlari oluyor genelde artik oda bal seker geliyor bana bütün gün devam etmesindense sadece sabahlari katlaniyorum :)Günaydın tatlım sana da! biz iyiyiz, seni sormalı? geçer umarım en kısa zamanda senin şu bulantılar v.s.. nasıl hissediyosun?
ay cnm inş.yaaa :)) ama ben doktora ocakta istiyorum dicem bakalım tarih yaklaşsında.zaten 9 ocak normal doğum tarihi 1-2 ocak gibiolsun istiyorum ama zaman ne gösterir tabi belli olmaz.
bellacım harbiden çok az kalmış yaa rabbim sağlıkla kavuştursun inş. :))
son haftalar baya hızlı kilo alıyolar diye biliyorum görümceminki son 1 ayda 1 kilodan fazla almıştı :)
Ay çok tuhaf oluyor evet :) seyriyomuş gibi... oluyomuş evet bende okudum nette ondan sonra anladım zaten onların hıçkırık olduğunu :))) bildiğime değildi yani...
evet doğumlarımız yakın olucak sanırım. ayy heycanlanmamak elde diil ki... az kaldı :) çanta işi de evvet ya. sen lohusa takımı falan aldın mı kendine? ben daha hiç bişiy almadım. mağazalarda çok pahalı. internette daha uygun gibi ama, bedenini kestiremiyorum işte. sence napsam?
Ayyyyyyyy ne az kalmıııııışAllah kolaylık versin canımcııım. inşallah istediğin gibi geçer 3 kiloyu :)
kiloya da takılmamak lazımmış fazla. boşver sağlıklı olsun da annnesiiiii :)))
Günaydın tatlım sana da! biz iyiyiz, seni sormalı? geçer umarım en kısa zamanda senin şu bulantılar v.s.. nasıl hissediyosun?
bende iyi olmaya çalışıyorum canım kaç gündür ellerimin üst tarafından kollarıma doğru agrılar oluyor gece yattığımda başlıyor ağrısından bazen uyuyamadığım oluyor birde şişiyolar acaba ondanmı kaynaklanıyor bilemiyorum cuma günü dr. gidecegim sorayım bakalım nedir bu diye çok şükür başkada bir sıkıntımız yok inş. olmazz.....iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
canım bizde hiç bir sorun bulamadılar sonrada aorun üretmeye başladılar 8 yıl boşu boşuna bekledik yani anlayacagın sonra tüp bebek merkezine gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler ordakilerde tüp bebek yapıldı çok şükür ilk denememde kavuştum bebeklerime Allahım herkese nasip etsin inş..Amin cnm inş.rabbim isteyen herkese versin inş.tez zamanda.sen de baya beklemişsin.sizin sorun neydi?
maşallahhh çoğu gitmiş azı kalmış benimde öyle göbek kısmı baya büyüdü bebişler iyi olsunda hiç önemli değil kilo falan hepsi gelir geçer valla Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş. hepimize...Herkese günaydııın!
İyisiniz diil mi kızlar, herşey yolunda?
umarım hafta sonunuz da güzel geçmiştir...
ben ve kuzucuklarım iyiyiz çok şükür... her geçen gün ağırlaştığımı farkediyorum. kilo olarak şimdiye dek 14 kilo aldım. ama sadece karnım büyüyo çok tuhaf bi görüntü oluştu :)))
ani ateş basmaları ve nefes darlığı şikayetlerim başladı 2-3 gündür. kendimi çok tuhaf hissediyorum. hiç bu seviyeye gelebileceğim aklıma gelmezdi. çok şükür Allahıma bu günleri de gösteriyo bize... Allah her isteyene versin bu güzelliği yaşatsın inşallah...
doktorun demesine göre bizim oğulcuklar dayanamayıp erken gelmezlerse 66 günümüz kalmış doğuma! Ayyy öyle heycanlıyım ki :) şaka maka geçiyo günler... inşallah hayırlı ve sağlıklı sonlanır hepimizin gebeliği... bayram sonrası arıyıp acele edin dicem mobilyacılara. daha kıyafetleri yıkanıp ütülenicek, halısı perdesi v.s... bi sürü iş var...
yarın inşallah şeker yüklemesi ve diğer tahlilleri yaptırıcam. inşallah sorun çıkmaz bende de... şeker çıkmazsa yumulucam tahin helvasına :))))
Ay kızlaaaar ben çarşamba günü eşimin bulunduğu hastanedeki bi doktora gidiceem :) randevu aldık bugün... inşallah ondan memnun kalırım. en azından 15te bir muayene olmuş olurum dimi? şimdi buna gidersem, 23 kasıma kadar idare eder sanırım beni :))) bide yarınki tahlillerim iyi çıksaaaaa... çok gerildim yine ben yaaa... dua edin bana nooooolurr!
Canim bulanilar azalmaya basladi artik sabahlari oluyor genelde artik oda bal seker geliyor bana bütün gün devam etmesindense sadece sabahlari katlaniyorum :)
Sen nasilsin agirlasmissindir iyice? Bilmiyorum normalmi ama daha 10.haftada olmamiza ragmen karnim giderek büyümeye basladi sende olmusmuydu? Hani seninkilerde ikiz ya bilgilendirirsen sevinirim.
Ay çok tuhaf oluyor evet :) seyriyomuş gibi... oluyomuş evet bende okudum nette ondan sonra anladım zaten onların hıçkırık olduğunu :))) bildiğime değildi yani...
evet doğumlarımız yakın olucak sanırım. ayy heycanlanmamak elde diil ki... az kaldı :) çanta işi de evvet ya. sen lohusa takımı falan aldın mı kendine? ben daha hiç bişiy almadım. mağazalarda çok pahalı. internette daha uygun gibi ama, bedenini kestiremiyorum işte. sence napsam?
çanta için eksiğim çok hiç sorma cnm.annemi bekliyorum gelsin diye onunla birlikte çıkıcaz alışverişe daha iyi olur dedim hem tecrübeli ya.bende netten baktım ama güvenemedim penyesi iyi midir kötü müdür bedeni olur mu diye vazgeçtim.mağazadan bakarak alıcam burda öyle fazla seçenek de yok çok pahalı dediğin gibi lohusa gecelikleri.ben sabahlığımı ayrı alacağım ama polar sabahlık alacağım.1 tane gecelik 1 tane de pijama düşünüyorum.geceliği zaten hastanede giyerim sadece normalde alışkın değilim toplanıp duruyo :) bide geceliği yarım kollu düşünüyorum uzun kollu sorun oluyomuş özellikle sezeryanda.bide hastane yeterince sıcak oluyor zaten.
Ayyyyyyyy ne az kalmıııııışAllah kolaylık versin canımcııım. inşallah istediğin gibi geçer 3 kiloyu :)
kiloya da takılmamak lazımmış fazla. boşver sağlıklı olsun da annnesiiiii :)))
Günaydın tatlım sana da! biz iyiyiz, seni sormalı? geçer umarım en kısa zamanda senin şu bulantılar v.s.. nasıl hissediyosun?
Ay kızlaaaar ben çarşamba günü eşimin bulunduğu hastanedeki bi doktora gidiceem :) randevu aldık bugün... inşallah ondan memnun kalırım. en azından 15te bir muayene olmuş olurum dimi? şimdi buna gidersem, 23 kasıma kadar idare eder sanırım beni :))) bide yarınki tahlillerim iyi çıksaaaaa... çok gerildim yine ben yaaa... dua edin bana nooooolurr!
çok normal bişi anne karnında hıırık cnm banada sık sık oluyodu
ve kızım doğdu hala hıçkırıyo hatta şuan bile
hıçkıra hıçkıra dönencesini izliyo şuan...
yaşlılara göre hıçkıran çocuk büyürmüş ne kadarı doğru bilemem
Iyiyiz canim sükür iki gün tatil aldim bol bol uyuyoruz bebislerimle senin bebis nasil:)
Canim bulanilar azalmaya basladi artik sabahlari oluyor genelde artik oda bal seker geliyor bana bütün gün devam etmesindense sadece sabahlari katlaniyorum :)
Sen nasilsin agirlasmissindir iyice? Bilmiyorum normalmi ama daha 10.haftada olmamiza ragmen karnim giderek büyümeye basladi sende olmusmuydu? Hani seninkilerde ikiz ya bilgilendirirsen sevinirim.
İyi bari ya çok şükür. öyle öyle geçecek inşallah. ben de hiç bulantı falan olmadığından çok rahat geçti hamileliğim elhamdülillah :)
ben ağırlaşmam mııııııı :) yatakta dönemiyorum bile artık :) karnım benim de çok erken çıktı. hatta bak şöyle diyim 4.5 5 aylık falanken, son ayındakilerle karşılaşınca karınlarımız aynıydı :))) şimdi şimdi her gören acır gözle Allah kurtarsın diyo :)
:) Ay ne güzel ya ben seninle birlikte sonuc bekledigimiz günleri hatirliyorum sen nerdeyse dogum yapacaksin baksana Allahim banada göstersin o günleri insallah...
Bide bisey sorcem ya ben catlak olusmasin diye badem yagi kulanmaya basladim doktorumun tavsiyesi üzerine ama kimisi bosuna kulanma ikiz olunca kremis yagmis ise yaramiyor diyorlar dogrumu sen kulandinmi birseyler? Kremdir yagdir falan?
Allah nazarlardan saklasin senin tosunlari
cnm hayırlısı olsun bebişiniz inş sağ salim soruunsuz kucağına alırsın
çatlak konusuna değinmek istiyorum
bak ben çoook araştırdım bu konuyu
olacağı varsa olur olmazsa olmaz yazıyodu heryerde
amann olurmu öyle şey dedim önlemini alırsan çatlak olmaz diye kafamın dikine gittim
çatlak kremlerine ne paralar çatırdım aklın hayalin durur söylesem aktardan ne karışımlar yaptırdım kullandım ama
malesef olumsuz sonuç aldım
karnıma hep sürüyodum çatlak kremleri yağları falan ama bacak aralarıma hiç sürmedim
inanırmısın karnımda ciddi derecede çatlaklar var bacak aralarımda ise daha az
yani sürdğüm yerde çatlaklar daha belirgin sürmediğim yerde daha az
sana tavsiyem hiç bişi kullanma olacağı varsa olur ne önlem alsanda
benden sana tavsiye sen bilirisin cnm
olmazsada olmaz
3üz doğum yapan tanıdığım var bi çatlağı yok
benimki tek gebelikti ama yığınla çatlağım var
ilk zamanlar çok kafama taktım ama sonralarda kızıma baktıkça unuttum gitti
yine çok yoruldum ay sonu ya iş yığıldı yaptım gerçi bitmedi birazını artık yarına bıraktım karnımın belimin ağrısından duramıyorum... yarın da böyle geçer perşembe falan rahatlar sanırım.. offf bayram haftasından sonraki haftayı izin mi alsam acaba???
:) Ay ne güzel ya ben seninle birlikte sonuc bekledigimiz günleri hatirliyorum sen nerdeyse dogum yapacaksin baksana Allahim banada göstersin o günleri insallah...
Bide bisey sorcem ya ben catlak olusmasin diye badem yagi kulanmaya basladim doktorumun tavsiyesi üzerine ama kimisi bosuna kulanma ikiz olunca kremis yagmis ise yaramiyor diyorlar dogrumu sen kulandinmi birseyler? Kremdir yagdir falan?
Allah nazarlardan saklasin senin tosunlari
sen bilirsin cnm...Canim banada ikiz oldugu için bosuna sürme genede çatlar dediler ama ne bilim ben az çatlakla atlamak istedigimden olsa gerek yagi kulaniyorum ama eger senin dedigin gibi sürdügün yerlerde catlak daha cok oluyorsa bende kulanmayayim bari.
Cok sagol canim verdigin bilgiler icin ve ayrica kizinin yasi uzun olsun saglicakla büyüsün. Insallah bende alirim yavrularimi senin gibi kucagima.
Hiç sorma ya ne çabuk geçiyor zaman. Ama inan bana hala gecmiyo gibi geliyo :) inşallah saglicakla kavuşuruz kuzucuklarimiza :)))
Çatlak için ben 4. Ayda bebe yağı kullanmaya başladım. Araya taşınma falan girdi nerdeyse 1 aydan fazla oluyo kullanmadım. Maşallah hala da bı çatlağım yok. Ama benim de bildigim, ailendekilerde mesela annende kız kaedesinde olmuşsa, sende de olurmuş. Yani bu da kalıtsal bisey. Olacağı varsa naparsan yap yine oluyo. O yüzden fazla germe bence kendini
Günaydın arkadaşlarııım :)
Bugün gitmedim tahlil için. yarına doktordan randevu aldım ya, ikisi bir çıksın aradan diye düşündüm. bi daha bi daha git-gel olmasın diye...
eee herkesler iyi mi? umarım güzel bi gün geçiririz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?