Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bizler iyiyiz canım sen nasılsın ??? iyi düşünmüşün yarın gittiğinde ikisini birden halledersin sende

iyi olmanıza sevindim tatlım :) biz de çok şükür ya iyiyiz... dün akşam biraz kötü oldum. ya yemek yaptım, şarjlıyla evi şöyle bi üstten süpürrdüm falan. ama onlar bana yetti demek ki.. eşim de kızdı kendimden korktum valla

inan işden eve gidiyorum yemek bile hazırlamaya mecalim kalmıyor kaldımki evi süpürecegim valla ölürüm herhalde neyseki haftada bir kadın geliyoda o yapıyor tertemiz oluyor bende rahat ediyorum sanırım ikiz oldugundan dolayı bu kadar yoruluyoruz

günaydın kızlar doktordan geldik suyumuz,tansiyonumuz yerinde maşallah
35+2 de 2.600 kilosu 47 cm boyu olmuş
son 3 haftaya girdik artık hakkımızda hayırlısı :)

maşallahhhh canım darısı bizlerrin başına olsun inş. bu dönemleri bizlerde görelim inş. sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucagımıza inş..

merhaba arkadaşlar,umarım herkes iyidir.biz sürekli yatıyoruz,kesenin arkasında ufak bi kanama var demişti dr,ama bende kanama yada lekelenme olmadı hiç bu iyi bişimidir.birde dün yatmaktan sıkılıp biraz ütü yaptım,bu sabah markete gittim ama hem belim hem adet sancısı gibi sancılarım zorluyo beni.korkup hemen tekrar yatıyorum,bu sancılar normalmidir,benden daha deneyimlisiniz kaçıncı haftaya kadar devam edicek bu sancılar.

Ah bellacim ya maşallah ne güzel kavuşmaya az kaldı :) Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin... Kilosu+boyu da supermis Allah nazarlardan saklasın...

Son düzenleme:

Güzelim niye yoruyosun ya kendini? Daha dikkatli olmalısın... Belirtilerin konusunda inan bi fikrim yok. Doktoruna danışman en iyisi biz ne desek boş... Önemli bisey yoktur ya inşallah. Sen bolca dinlen ve iyi düşün iyi olur inşallah...

Merhaba kizlar bizde bugün kontrolden geldik asiri migde bulantilarim ve kusmalarimdan dolayi doktorum ise simdilik bir hafta ara verdirdi sanirim 12.haftaya kadar evde kalacagiz önce mizmizlandim ise gitmem gerek falan dedim ama doktorumu dinleyince hak verdim ve kabul ettim bana bunca emek ve cabadan sonra sanirim isi ikinci plana atma zamani geldi dedi bende düsünnce karnimdaki bebeklerimden önemli birsey olmadigi kararini verdim baslarinin caresine baksinlar napalim bebeklerim daha önemli..

Ooo masallah...

Canim bende kanama falan tespit edilmedi ama benimde arada giren hata bir kac gün süren regl arilarim oluyor doktorum bana normal oldugunu söledi sen bol bol dinlen yorma kendini bende agrim olunca dinlenmeye calisiyorum geciyor.

Canim dikkat et kendine biraz daha sabr et bebeklerin geldikten sonra istedigini yap yorma kendi sonlara yaklastin hayirlisiyla...

maşallahhhh canım darısı bizlerrin başına olsun inş. bu dönemleri bizlerde görelim inş. sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucagımıza inş..

Ah bellacim ya maşallah ne güzel kavuşmaya az kaldı :) Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin... Kilosu+boyu da supermis Allah nazarlardan saklasın...

teşekkürler kızlar hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
bende burcuyla ,her zaman seninle ye bakıp bakıp bana ne zaman sıra gelicek diyodum:)
hiç geçmiycek gibi geliyodu 36 ya kadar geldik çok şükür

saol canım yorma kendini bol bol dinlenmene bak
bende bu yüzden işi bırakmak zorunda kaldım
1 gr. pişman değilim

canım kanama önemli ve hafife alınacak bişey değil allah korusun sonuçları çok ağır olabilir
ben aynı nedenden 12. haftaya kadar sadece tuvalete kalktım
yürümem bile yasaktı bırak bu evişlerini beklesin ilk 3 ayı atlat ondan sonra herşeyi yapacaksın zaten

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.bu korku bana yeter,artık ev işi filan umrumda değil.kaç yıldır bekliyorum ben bu günleri o yüzden kıymetini bilip daha dikkatli olucam artık.Allah'ım hepimizin yavrusunu korusun,sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin.

dikkat etmelisin canım benimde kanama olmuştu arkadaşların dediği gibi bırak ev temizliğini tuvalete bile giderken korkarak gidiyodum ayaklarımı yüksekte tutup yatıyodum öylece çok şükür ilk 3 ay önemli geçtikten sonra bile dikkat etmeliyiz bizler inş. sorunsuz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günleride görürüz..

günaydın kızlar nasılsnız bakalım bebişler nasıllar???

Günaydın tatlım:) ben iyiyim umarım oluşlarım da iyidir inşallah :))) sabah esimle hastaneye geldim. Genel olan diğer tahliller için kan verdim. Şimdi de sekerli suyumu ictim saat dolsun da kanım alınsın diye bekliyorum. Saat 11:30 da da oglanlarimizla gorusucez inşallah hersey yolundadir ya dua edin bize lütfen... Sen nasılsın uhdecim? Bebeklerden naber

güzel haberlerini bekliyoruz canım
oğluşlarında iyidir inşallah

günaydın kızlar gece nöbetindeydim gene uyuyamıyorum
öğlen bayılıyorum bu sefer son günler gerçekten geçmek bilmiyo
bide şimdi fırsatın varken uyu diyenlere sinir oluyorum
vakit bol ama uyumak ne mümkün
umarım hepiniz iyisinizdir

kızlar günaydın. nasılsınız? ben bebişin cinsiyetini öğrendiimmm. oğluşum oluyomuuuşşş. paşam geliyo paşam

selam kızlar herkese bellacım maşallah yaa iyice sona yaklaştın artık :)
valla ben de çok zorlanıyorum varya bende bel fıtığı var bide.dün bir tutuldum akşama kadar yattım.Allahtan bir gün önceden yemeğim vardı onu yedim akşam da eşim hazırladı sağolsun.hiç bişey yapamaz oldum canım da istemiyo böyle huysuz huysuz oturyorum evde.
gündüz uyumamaya çalışıyorum ben çünkü bu sefer gece hiç uyuyamıyorum o da beni sersemletiyo.
ayse ve manolya nerelerdesiniz acaba?görünmez olmuşsunuz??
şizofrencim sende doktordasın demek oh ne güzel eminim sorun çıkmayacatır cnm güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar doktorlar hep ilk 3 riskli diyolar ya varya doğuma kadar o risk bitmiyo haberiniz olsun.kendinizi 3 ay bitti diye sakın salmayın.benim 13.haftamda gece çok fazla kanamam oldu düşük yapıyorum sandım.çok şükür bugünlere gelebildik.bende kendimi çok yormuştum sıcakta gezip durdum deli gibi.aman dikkat edin nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…