Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar süslemelerimiz bitti sayılır.resimlerini göndereyim size de fikir olur hem :) kapı süsüne tül takılacak bide şekerlerimize lavantalı tül koyaycağım.

oy oy maşallah size :)) kız senesi geçti demekki

bana diyolardı bu sene kız senesi kızın olacak diye ama oğluşum geliyomuş.

oyy oyyy bunlar ne güzel şeyler böyle maşallah yaa. kendin mi yaptın? örgülerinide mi sen yaptın. maşallah maşallah çok özeniyorum böyle şeylere yaa.
ama ben yapamam sanırım çalışıyorum son haftalara kadarda allah nasip ederse çalışıcamki doğumdan sonra daha fazla bebeğimle vakit geçireyim. hazır alabilirim inşallah.

örgü şekerlik hazır cnm tanesi 1 tl ye yaptırdım yan komşumun tanıdığına.o kadarını bende yapamam :))

canım dualarımız senle inş. oğluşların iyidirr sana el sallarlarrr şeker yüklemesi yapılıyo demekki Alllah kolaylık versin canım güzel iyi haberlerle dön emi bekliyoruz sseniii ..bizde3 çok şükür iyiyiz canım bebeişlerde ellerinden öper teyzesi gece uyku problemimiz dışında herşey güzel çok şükür...

maşallahhhhh ne kadar güzel olmuş ellerinize sağlık bende istiyorum ama muhtemelen satın alacagım bende malzemeleri alıp yapmayı düşündüm nerdeyse hazırlarla aynı fiyata denk geliyor uğraşmak istemedim açıkcası bebişler herşeye değer...

Kizlar şimdi çıktım doktordan. Cok şükür yavruslarımız iyiymisler. Aralarında fark yok dedi. 1er kg olmuşlar... Dedim ne kadar da bir görüşmemiz gerek en fazla 10-15 günde bir dedi... Tahlil sonucların çıksın ona göre bem ne zaman gelmen gerektiğini söylerim dedi. Valla doktoru sevdim. Onun da ikizleri varmış :) bizden haberler şimdilik bu kadar... Ay nolur dua edin de tahlil sonuclarım da iyi çıksın...

kızlar günaydın. nasılsınız? ben bebişin cinsiyetini öğrendiimmm. oğluşum oluyomuuuşşş. paşam geliyo paşam

Tatlım gözün Aydın Allah tamamına erdirsin saglikla al inşallah kucağına oğlunu :) bizimkilere arkadas geliyoooo :)))

Valla tatlım hepsi şahaneler yaaa :) güle güle kullanın inşallah güzel günlerde:) ben de kapı susunu kendim yapayım diyorum ama, bakalım becerebilecek miyim :)

gözünüz aydın olsunnn paşanızı sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin rabbimm

amin canım çok sağol. hepimiz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah

maşallah canım bebişlerineee sonuçlarında hayırlısıyla iyi çıkar merak etme.

evet hazırla aynı denk geldi benimde sepet ve kapı süsü :) ama benim zamanım vardı evde olduğum için bide kendi emeğim olsun istedim.bitincede çok güzel oluyo ama ayrı bir mutluluk :)

saol cnm valla çok kolay biliyo musun?eşim yaptı kapı süsünü benim bende süslemelerini yaptım :) kelebeği hani gelinliğin altına giyilen tarlatan varya onun telinden yatık mesela :) beyaz bir teldi şekil vermesi kolay oldu 2 tane 8 şeklini birleştirince kelebek oldu :) gerisi süslemeye kalıyo zaten.sen de yaparsın eminim.
buarada doktoru beğenmene sevindim hayatım sonuçların da iyi çıkacak merak etme.bende 15 günde gitmek istiyorum artık yaa 1 ay çok uzun geliyo bana da..

Kizlar şekerde 108 iyi mı? Esimle hala gorusemedim

gözün aydın canım hem içine sinen bir dr. buldun hemde bebişlerin gayet sağlıklı çok şükür... bande baya bir önce yaptırmıştım şeker yüklemesi ama inan değerleri unuttum dr. görüş gerekli bilgiyi zaten verecektir canım

selam kızlar naber? ben malum ay başı olduğu için çok meşgulüm giremiyorum hiç bir de daha önce de dedim ya başlardaki uyku halim geri geldi akşam 9u zor ediyorum hor hor uyuyorum..
bellacım ne güzel azıcık kaldı kavuşmanıza darısı sağlıkla hepimizin başına inşallah..
evo yaa ellerinize sağlık ne kadar güzel olmuş hepsi ben de hergün bugün kalan 25 taneyi de yapıp bitiricem diyorum ama hergün üşeniyorum (
şizofrecim sevindim oğluşlarının iyi olmasına 108 şeker de iyi bence bana da 50gr. yükleme yaptılar 108 çıktı doktor iyi bu değer dedi hatta glukofen kullanıyordum onu da bıraktırdı..

manolyaaaaaaaa seni çok merak ediyorum neden gelmiyorsun iki gündür iznin haftaya başlayacaktı yoksa erken mi çıktın izne???

merhaba canım benimde ilk kesenin içinde kan pıhtısı vardı doktorum ikiz başalamış ama gelişmemiş demişti 12 haftada çok az bi kanamyla kayboldu.inşallah sağlıkla alırın kucağına merak etme.

iyi geceler güzel hamilelerr..hepiniz iyisiniz şükür..
ayşecim bbeğin minyon olucakmış ne güzel merak etme o gelsin sen onu irileştirisin biliyosun ben erken doğurdum şimdi doktorum bu bebek iri bebek olucak diyo kendime benzettim aileme yakışsın diye

manolya inşallah iyidir teli yok mu
evo ne güzel şeyler onlar ya bayıldım
şizofren canım ne güzel bebişlerini görmüşsün bundan sonra daha sık görüceksin ama hakettin valla

buarada biz kızımla iyiyiz 2 ay aşılarımızı bile yaptırdık şimdi pusette yanımda habire emziği düşüyo ayy fenalık geldiiama emziğe alıştırın nasıl kolaylık anlatamam öyle sürekli düşürmüyo gündüzleri ben zorla alıştırdım kustarana kadar verdim valla kızıyolardı bana

hepinizi bol bol öpüyorumm

canım sinir olma bence doğumdan sonra okadar uykusuzdumki tuvalete gittim gecenin bi vakti ve allahım keşke daha çok uyusaydım dediğimi biliyorum ve çok ciddiyim bu söylediğimde sende haklısın uyumak zor oluyodu son zamanlarda ben senin bu haftanda yapmıştım doğumumu 2 3 haftada bekleseydim dahada zor olurdu sanırımm yinede dinlen uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…