kızlar günaydın. nasılsınız? ben bebişin cinsiyetini öğrendiimmm. oğluşum oluyomuuuşşş. paşam geliyo paşam
oy oy maşallah size :)) kız senesi geçti demekki
kızlar süslemelerimiz bitti sayılır.resimlerini göndereyim size de fikir olur hem :) kapı süsüne tül takılacak bide şekerlerimize lavantalı tül koyaycağım.
Eki Görüntüle 282933 Eki Görüntüle 282932 Eki Görüntüle 282931
canım dualarımız senle inş. oğluşların iyidirr sana el sallarlarrrGünaydın tatlım:) ben iyiyim umarım oluşlarım da iyidir inşallah :))) sabah esimle hastaneye geldim. Genel olan diğer tahliller için kan verdim. Şimdi de sekerli suyumu ictim saat dolsun da kanım alınsın diye bekliyorum. Saat 11:30 da da oglanlarimizla gorusucez inşallah hersey yolundadir ya dua edin bize lütfen... Sen nasılsın uhdecim? Bebeklerden naber
kızlar süslemelerimiz bitti sayılır.resimlerini göndereyim size de fikir olur hem :) kapı süsüne tül takılacak bide şekerlerimize lavantalı tül koyaycağım.
kızlar günaydın. nasılsınız? ben bebişin cinsiyetini öğrendiimmm. oğluşum oluyomuuuşşş. paşam geliyo paşam
gözünüz aydın olsunnn paşanızı sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin rabbimm
Kizlar şimdi çıktım doktordan. Cok şükür yavruslarımız iyiymisler. Aralarında fark yok dedi. 1er kg olmuşlar... Dedim ne kadar da bir görüşmemiz gerek en fazla 10-15 günde bir dedi... Tahlil sonucların çıksın ona göre bem ne zaman gelmen gerektiğini söylerim dedi. Valla doktoru sevdim. Onun da ikizleri varmış :) bizden haberler şimdilik bu kadar... Ay nolur dua edin de tahlil sonuclarım da iyi çıksın...
canım dualarımız senle inş. oğluşların iyidirr sana el sallarlarrrşeker yüklemesi yapılıyo demekki Alllah kolaylık versin canım güzel iyi haberlerle dön emi bekliyoruz sseniii ..bizde3 çok şükür iyiyiz canım bebeişlerde ellerinden öper teyzesi gece uyku problemimiz dışında herşey güzel çok şükür...
maşallahhhhh ne kadar güzel olmuş ellerinize sağlık bende istiyorum ama muhtemelen satın alacagım bende malzemeleri alıp yapmayı düşündüm nerdeyse hazırlarla aynı fiyata denk geliyor uğraşmak istemedim açıkcası bebişler herşeye değer...
Tatlım gözün Aydın Allah tamamına erdirsin saglikla al inşallah kucağına oğlunu :) bizimkilere arkadas geliyoooo :)))
Valla tatlım hepsi şahaneler yaaa :) güle güle kullanın inşallah güzel günlerde:) ben de kapı susunu kendim yapayım diyorum ama, bakalım becerebilecek miyim :)
Kizlar şimdi çıktım doktordan. Cok şükür yavruslarımız iyiymisler. Aralarında fark yok dedi. 1er kg olmuşlar... Dedim ne kadar da bir görüşmemiz gerek en fazla 10-15 günde bir dedi... Tahlil sonucların çıksın ona göre bem ne zaman gelmen gerektiğini söylerim dedi. Valla doktoru sevdim. Onun da ikizleri varmış :) bizden haberler şimdilik bu kadar... Ay nolur dua edin de tahlil sonuclarım da iyi çıksın...
Kizlar şekerde 108 iyi mı? Esimle hala gorusemedim
Kizlar şekerde 108 iyi mı? Esimle hala gorusemedim
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.bu korku bana yeter,artık ev işi filan umrumda değil.kaç yıldır bekliyorum ben bu günleri o yüzden kıymetini bilip daha dikkatli olucam artık.Allah'ım hepimizin yavrusunu korusun,sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin.
günaydın kızlar gece nöbetindeydim gene uyuyamıyorum
öğlen bayılıyorum bu sefer son günler gerçekten geçmek bilmiyo
bide şimdi fırsatın varken uyu diyenlere sinir oluyorum
vakit bol ama uyumak ne mümkün
umarım hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?