gözün aydın canım hem içine sinen bir dr. buldun hemde bebişlerin gayet sağlıklı çok şükür... bande baya bir önce yaptırmıştım şeker yüklemesi ama inan değerleri unuttum dr. görüş gerekli bilgiyi zaten verecektir canım
selam kızlar naber? ben malum ay başı olduğu için çok meşgulüm giremiyorum hiç bir de daha önce de dedim ya başlardaki uyku halim geri geldi akşam 9u zor ediyorum hor hor uyuyorum..
bellacım ne güzel azıcık kaldı kavuşmanıza darısı sağlıkla hepimizin başına inşallah..
evo yaa ellerinize sağlık ne kadar güzel olmuş hepsi ben de hergün bugün kalan 25 taneyi de yapıp bitiricem diyorum ama hergün üşeniyorum(
şizofrecim sevindim oğluşlarının iyi olmasına 108 şeker de iyi bence bana da 50gr. yükleme yaptılar 108 çıktı doktor iyi bu değer dedi hatta glukofen kullanıyordum onu da bıraktırdı..
manolyaaaaaaaa seni çok merak ediyorum neden gelmiyorsun iki gündür iznin haftaya başlayacaktı yoksa erken mi çıktın izne???
sabah aç karnına mı verdin?
kızlar nasılsınız :)
iyi geceler güzel hamilelerr..hepiniz iyisiniz şükür..
ayşecim bbeğin minyon olucakmış ne güzel merak etme o gelsin sen onu irileştirisin biliyosun ben erken doğurdum şimdi doktorum bu bebek iri bebek olucak diyo kendime benzettim aileme yakışsın diye
manolya inşallah iyidir teli yok mu
evo ne güzel şeyler onlar ya bayıldım
şizofren canım ne güzel bebişlerini görmüşsün bundan sonra daha sık görüceksin ama hakettin valla
buarada biz kızımla iyiyiz 2 ay aşılarımızı bile yaptırdık şimdi pusette yanımda habire emziği düşüyo ayy fenalık geldiiama emziğe alıştırın nasıl kolaylık anlatamam öyle sürekli düşürmüyo gündüzleri ben zorla alıştırdım kustarana kadar verdim valla kızıyolardı bana
hepinizi bol bol öpüyorumm
ayşecim bbeğin minyon olucakmış ne güzel merak etme o gelsin sen onu irileştirisin biliyosun ben erken doğurdum şimdi doktorum bu bebek iri bebek olucak diyo kendime benzettim aileme yakışsın diye
şizofren canım ne güzel bebişlerini görmüşsün bundan sonra daha sık görüceksin ama hakettin valla
buarada biz kızımla iyiyiz 2 ay aşılarımızı bile yaptırdık şimdi pusette yanımda habire emziği düşüyo ayy fenalık geldiiama emziğe alıştırın nasıl kolaylık anlatamam öyle sürekli düşürmüyo gündüzleri ben zorla alıştırdım kustarana kadar verdim valla kızıyolardı bana
Günaydın herkeseeee!!!
İyisinizdir inşallah... Bebeklerinizden nabeer
Ben de feci geçen bi gecenin ardından kalktım eşimi işine uğurladım kahvaltı edicez inşallah şimdi parazitciklerimle
Gün boyu yatıp dinlenme hevesi içindeyim ne yalan söyliim... ama Yemek yapmam lazım
Sizler napıyosunuz? Bayrama planı olan var mı? bizim bu seferki bayramımız hiç bayram gibi geçmiycek sanırım
selam kızlar herkese bellacım maşallah yaa iyice sona yaklaştın artık :)
valla ben de çok zorlanıyorum varya bende bel fıtığı var bide.dün bir tutuldum akşama kadar yattım.Allahtan bir gün önceden yemeğim vardı onu yedim akşam da eşim hazırladı sağolsun.hiç bişey yapamaz oldum canım da istemiyo böyle huysuz huysuz oturyorum evde.
gündüz uyumamaya çalışıyorum ben çünkü bu sefer gece hiç uyuyamıyorum o da beni sersemletiyo.
ayse ve manolya nerelerdesiniz acaba?görünmez olmuşsunuz??
şizofrencim sende doktordasın demek oh ne güzel eminim sorun çıkmayacatır cnm güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar doktorlar hep ilk 3 riskli diyolar ya varya doğuma kadar o risk bitmiyo haberiniz olsun.kendinizi 3 ay bitti diye sakın salmayın.benim 13.haftamda gece çok fazla kanamam oldu düşük yapıyorum sandım.çok şükür bugünlere gelebildik.bende kendimi çok yormuştum sıcakta gezip durdum deli gibi.aman dikkat edin nolur..
selam kızlar naber? ben malum ay başı olduğu için çok meşgulüm giremiyorum hiç bir de daha önce de dedim ya başlardaki uyku halim geri geldi akşam 9u zor ediyorum hor hor uyuyorum..
bellacım ne güzel azıcık kaldı kavuşmanıza darısı sağlıkla hepimizin başına inşallah..
evo yaa ellerinize sağlık ne kadar güzel olmuş hepsi ben de hergün bugün kalan 25 taneyi de yapıp bitiricem diyorum ama hergün üşeniyorum(
şizofrecim sevindim oğluşlarının iyi olmasına 108 şeker de iyi bence bana da 50gr. yükleme yaptılar 108 çıktı doktor iyi bu değer dedi hatta glukofen kullanıyordum onu da bıraktırdı..
manolyaaaaaaaa seni çok merak ediyorum neden gelmiyorsun iki gündür iznin haftaya başlayacaktı yoksa erken mi çıktın izne???
manolya nerdesin bende meraktayım cnm bir sorun yoktur inş.bizi habersiz bırakma.
çok sağol tatlım :) valla kendimi çok daha iyi hissediyorum. sonuçta istediğim zaman netten randevu alıp gidebiliyorum. öyle de güzel ki hastanenin ortamı. kadın doğum polikliniği ayrı bi binada ve sanki özelmiş gibi...
şeker yüklemesi çok şükür ya eşim dedi sınır 140mış. 108 anlamışım 104müş :) açlıkta 73 çıkmış. çok şükür ya çok korkuyodum şeker çıkmasından :)))
Of ayşecim Allah sabır versin canım. valla benim halim ciddi ciddi perişangeceleri artık uyuyamıyorum... dün bi doktora gittim geldim akşam fenalık geçiriyodum az daha sıkıntıdan ağlıcaktım... tabi buna da binlerle şükrolsun. şikayetçi diilim ama, ister istemez sabrım zorlanıyo Allah yardımcınız olsun valla. çok dua ediyorum aklıma siz geldikçe. ben evde bile perişanken, siz bide çalışıyosunuz...
çok şükür canım ya şekerim iyi çıkmış evet. çok mutluyumoğluşlarımız da iyilermiş çok şükür. aralarında sadece 2 gün fark gözüküyo ya. geçen hafta boştan yere canımı sıkmışım...
Ya evet nerde bu manolya yaa? :44: merak ettim ben de çok...
aç karnına bakılan 73 çıktı canım. şerbeti içince bir saat sonra da 104 çıktı. çok şükür normalmiş :)
İyiyiiiiiz şükürler olsun :) seni sormalı
Ay canım benim ya nasıl geçiyor zaman.... maşallah sizedarısı bize inşallah
valla harbi hakettim dimi :) kız var ya öyle mutlu oluyorum ki bi doktora gidim, hamilelikle ilgili yapamadığım şeyleri, canım çekip alamadığım şeyleri aliim benden mutlusu olmuyo
emziğe ben de alıştırıcam inşallah. doğar doğmaz vermem gerek :) alıcam bi kaç çeşit hangisini alırlarsa artık
günaydın kızlar nasılsınızzzz????
bu arada MANOLYA nerelerdesin merak içinde kaldık canım inş. kötü birşeyler yoktur...
sizofren_ev_kedisi hayırsır canım neden kötü geçti gecen, eger uykusuzluksa bendede aynı durum mevcut geceleri uyuyamıyorum sabahta kalkıp işe gelmek işkenceye dönüşüyor ama mecbur işte..
geçen bayramda ailemden uzakta yanlız geçirdim bu bayramda evimde ailemden uzakta eşimle birlikte geçirecegiz bu bayramıda ne yapalım bebişler için katlanıyoruz herşeye gurbette olmak böyle kötü işte bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil
cnm yaa ay ne çabuk geçmiş zaman daha dün sanki alışverişten bahsediyoduk seninle hamişken :)) artık ben oturduğum yerden kalkamaz oldum belim çok zorluyor beni fıtık olduğu için.sadece yemek falan yapabiliyorum günlük.onun dışında bişey yapamıyorum neyseki bayramdan sonra annem gelecek rahatlıcam yine :)
günaydın cnm size de :)) afiyet olsun bizde yeni yaptık kahvaltımızı oturuyoruz tv karşısında.bayramda burdayız kurban kesicez inş.onun telaşı olur ilk gün herhalde.arkadaşlar gelecekler istanbuldan onlarla falan görüşceğiz.zaten bu bayram çok kısa geçecek son günü de eşime mesai yazmışlar.ben büyük hevesle bayram sonrasını bekliyorum aslında mobilyamoz gelecek :) artık kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum sonra da hastane çantamı hazırlayacağım inş.:)
sen neler yapacaksın?
manolya hala yok görünürdeherhangi bir sorunu yoktu aslında ama işe gitmiyo sanırım çünkü evde neti yoktu onun
merhaba kızlar merak etmişsiniz beni haklısınızda kusura bakmayın çok şükür iyiyiz
birlikte çalıştığımız doktor devleti seçip gitti yerine yeni doktor geldi bugün üçüncü gündür onunla uğraşıyorum ben şimdi izine ayrılıcam doktor yeni ortam yeni doktora göstermem gereken öğretmem gereken şeyler vardı kaç gündür onunla uğraşıyorum boş kaldığımızdada pc'ye kendi oturdu bana fırsat vermedi evdede net yok şimdi doktor gitti bende fırsattan istifade geldim işte burdayım :))
evo tatlım listede eline yakışmış bari sen yap bundan sonra listeyi nasıl olsa bu haftadan sonra ALLAH'ın izni ile yokum arada uğrarım tabi :))
meraktan çatladık valla cnm yaa çok şükür iyisin ya.neyseki doktorun son ayda falan gitmemiş yani.bende geçen gün rüyamda görmüştüm doktorum başka bir hastaneye geçmişti çok üzülerek uyanmıştım.rüyası bile kötüydü yani..
yaparım tabi cnm ne demek zaten hazır herşey haftada bir değiştiririz haftaları
asıl ben sen gelmeyeceksin diye üzülüyorumbirbirimizden haber alamıcaz keşke netin olsaydı evde
günaydın kızlar nasılsınızzzz????
bu arada MANOLYA nerelerdesin merak içinde kaldık canım inş. kötü birşeyler yoktur...
sizofren_ev_kedisi hayırsır canım neden kötü geçti gecen, eger uykusuzluksa bendede aynı durum mevcut geceleri uyuyamıyorum sabahta kalkıp işe gelmek işkenceye dönüşüyor ama mecbur işte..
geçen bayramda ailemden uzakta yanlız geçirdim bu bayramda evimde ailemden uzakta eşimle birlikte geçirecegiz bu bayramıda ne yapalım bebişler için katlanıyoruz herşeye gurbette olmak böyle kötü işte bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil
günaydın cnm size de :)) afiyet olsun bizde yeni yaptık kahvaltımızı oturuyoruz tv karşısında.bayramda burdayız kurban kesicez inş.onun telaşı olur ilk gün herhalde.arkadaşlar gelecekler istanbuldan onlarla falan görüşceğiz.zaten bu bayram çok kısa geçecek son günü de eşime mesai yazmışlar.ben büyük hevesle bayram sonrasını bekliyorum aslında mobilyamoz gelecek :) artık kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum sonra da hastane çantamı hazırlayacağım inş.:)
sen neler yapacaksın?
merhaba kızlar merak etmişsiniz beni haklısınızda kusura bakmayın çok şükür iyiyiz
birlikte çalıştığımız doktor devleti seçip gitti yerine yeni doktor geldi bugün üçüncü gündür onunla uğraşıyorum ben şimdi izine ayrılıcam doktor yeni ortam yeni doktora göstermem gereken öğretmem gereken şeyler vardı kaç gündür onunla uğraşıyorum boş kaldığımızdada pc'ye kendi oturdu bana fırsat vermedi evdede net yok şimdi doktor gitti bende fırsattan istifade geldim işte burdayım :))
Günaydin herkeze umarim iyisinizdir...
Ay bu arada bu gece deli gibi uykum var, ama ağrıdan kıvranıyorum bi yandan da rüya görmeyi ihmal etmiyorumgüya hepberaber bebek alışverişine çıkmışız kızlar. ay toplu gidince indirim oluyomuş güyaaa ne komik ama çok eğlenceliydi valla :)
evo tatlım listede eline yakışmış bari sen yap bundan sonra listeyi nasıl olsa bu haftadan sonra ALLAH'ın izni ile yokum arada uğrarım tabi :))
Ay bu arada bu gece deli gibi uykum var, ama ağrıdan kıvranıyorum bi yandan da rüya görmeyi ihmal etmiyorumgüya hepberaber bebek alışverişine çıkmışız kızlar. ay toplu gidince indirim oluyomuş güyaaa ne komik ama çok eğlenceliydi valla :)
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------36.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------31.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------TEK GEBELİK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------
Sükür canim bizde iyiyiz bol bol uyuyoruz...Günaydın şekerimBiz iyiyiz sizler nasılsınız
tatlım benim kontrol olduğum doktor değil ben özel bir şirkette sağlık memuru olarak çalışıyorum mesai arkadaşım olan doktor gitti yenisi geldi yani yeni mesai arkadaşım :))
üzülme şekerim elimden geldiğince sık gelmeye çalışıcam habersiz bırakmam sizleri merak etme :)))
kızlar ben size bişey sormak istiyorum. ben hamileliğin başından beri nefes alma zorluğu yaşıyorum. burun tamamen tıkalı hiç nefes alamıyorum. bazen boğuluyo gibi hissediyorum kendimi. özellikle yemek yerken nefesim kesiliyo yavaş yediğim halde. doktora sordum ben nefes alamıyorum dedim. normal kılcal damarlarla ilgili o dedi. istersen okyanus suyu kullan dedi.bide bugün hava soğuk diye boğazlı giyindim. boğuluyorum resmen çok kötüyüm. sizde yaşadınız mı bunu. normal mi bu gerçekten
kızlar ben size bişey sormak istiyorum. ben hamileliğin başından beri nefes alma zorluğu yaşıyorum. burun tamamen tıkalı hiç nefes alamıyorum. bazen boğuluyo gibi hissediyorum kendimi. özellikle yemek yerken nefesim kesiliyo yavaş yediğim halde. doktora sordum ben nefes alamıyorum dedim. normal kılcal damarlarla ilgili o dedi. istersen okyanus suyu kullan dedi.bide bugün hava soğuk diye boğazlı giyindim. boğuluyorum resmen çok kötüyüm. sizde yaşadınız mı bunu. normal mi bu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?