Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

çok sağol tatlım :) valla kendimi çok daha iyi hissediyorum. sonuçta istediğim zaman netten randevu alıp gidebiliyorum. öyle de güzel ki hastanenin ortamı. kadın doğum polikliniği ayrı bi binada ve sanki özelmiş gibi...
şeker yüklemesi çok şükür ya eşim dedi sınır 140mış. 108 anlamışım 104müş :) açlıkta 73 çıkmış. çok şükür ya çok korkuyodum şeker çıkmasından :)))

Of ayşecim Allah sabır versin canım. valla benim halim ciddi ciddi perişan geceleri artık uyuyamıyorum... dün bi doktora gittim geldim akşam fenalık geçiriyodum az daha sıkıntıdan ağlıcaktım... tabi buna da binlerle şükrolsun. şikayetçi diilim ama, ister istemez sabrım zorlanıyo Allah yardımcınız olsun valla. çok dua ediyorum aklıma siz geldikçe. ben evde bile perişanken, siz bide çalışıyosunuz...
çok şükür canım ya şekerim iyi çıkmış evet. çok mutluyum oğluşlarımız da iyilermiş çok şükür. aralarında sadece 2 gün fark gözüküyo ya. geçen hafta boştan yere canımı sıkmışım...

Ya evet nerde bu manolya yaa? :44: merak ettim ben de çok...

sabah aç karnına mı verdin?

aç karnına bakılan 73 çıktı canım. şerbeti içince bir saat sonra da 104 çıktı. çok şükür normalmiş :)

kızlar nasılsınız :)

İyiyiiiiiz şükürler olsun :) seni sormalı

Ay canım benim ya nasıl geçiyor zaman.... maşallah size darısı bize inşallah
valla harbi hakettim dimi :) kız var ya öyle mutlu oluyorum ki bi doktora gidim, hamilelikle ilgili yapamadığım şeyleri, canım çekip alamadığım şeyleri aliim benden mutlusu olmuyo
emziğe ben de alıştırıcam inşallah. doğar doğmaz vermem gerek :) alıcam bi kaç çeşit hangisini alırlarsa artık

Günaydın herkeseeee!!!

İyisinizdir inşallah... Bebeklerinizden nabeer

Ben de feci geçen bi gecenin ardından kalktım eşimi işine uğurladım kahvaltı edicez inşallah şimdi parazitciklerimle
Gün boyu yatıp dinlenme hevesi içindeyim ne yalan söyliim... ama Yemek yapmam lazım
Sizler napıyosunuz? Bayrama planı olan var mı? bizim bu seferki bayramımız hiç bayram gibi geçmiycek sanırım

günaydın kızlar nasılsınızzzz????

bu arada MANOLYA nerelerdesin merak içinde kaldık canım inş. kötü birşeyler yoktur...

sizofren_ev_kedisi hayırsır canım neden kötü geçti gecen, eger uykusuzluksa bendede aynı durum mevcut geceleri uyuyamıyorum sabahta kalkıp işe gelmek işkenceye dönüşüyor ama mecbur işte..
geçen bayramda ailemden uzakta yanlız geçirdim bu bayramda evimde ailemden uzakta eşimle birlikte geçirecegiz bu bayramıda ne yapalım bebişler için katlanıyoruz herşeye gurbette olmak böyle kötü işte bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil

Son düzenleme:

cnm yaa ay ne çabuk geçmiş zaman daha dün sanki alışverişten bahsediyoduk seninle hamişken :)) artık ben oturduğum yerden kalkamaz oldum belim çok zorluyor beni fıtık olduğu için.sadece yemek falan yapabiliyorum günlük.onun dışında bişey yapamıyorum neyseki bayramdan sonra annem gelecek rahatlıcam yine :)

günaydın cnm size de :)) afiyet olsun bizde yeni yaptık kahvaltımızı oturuyoruz tv karşısında.bayramda burdayız kurban kesicez inş.onun telaşı olur ilk gün herhalde.arkadaşlar gelecekler istanbuldan onlarla falan görüşceğiz.zaten bu bayram çok kısa geçecek son günü de eşime mesai yazmışlar.ben büyük hevesle bayram sonrasını bekliyorum aslında mobilyamoz gelecek :) artık kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum sonra da hastane çantamı hazırlayacağım inş.:)
sen neler yapacaksın?

manolya hala yok görünürde herhangi bir sorunu yoktu aslında ama işe gitmiyo sanırım çünkü evde neti yoktu onun

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------36.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------31.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------TEK GEBELİK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

manolya nerdesin bende meraktayım cnm bir sorun yoktur inş.bizi habersiz bırakma.

merhaba kızlar merak etmişsiniz beni haklısınızda kusura bakmayın çok şükür iyiyiz
birlikte çalıştığımız doktor devleti seçip gitti yerine yeni doktor geldi bugün üçüncü gündür onunla uğraşıyorum ben şimdi izine ayrılıcam doktor yeni ortam yeni doktora göstermem gereken öğretmem gereken şeyler vardı kaç gündür onunla uğraşıyorum boş kaldığımızdada pc'ye kendi oturdu bana fırsat vermedi evdede net yok şimdi doktor gitti bende fırsattan istifade geldim işte burdayım :))

evo tatlım listede eline yakışmış bari sen yap bundan sonra listeyi nasıl olsa bu haftadan sonra ALLAH'ın izni ile yokum arada uğrarım tabi :))

meraktan çatladık valla cnm yaa çok şükür iyisin ya.neyseki doktorun son ayda falan gitmemiş yani.bende geçen gün rüyamda görmüştüm doktorum başka bir hastaneye geçmişti çok üzülerek uyanmıştım.rüyası bile kötüydü yani..

evo tatlım listede eline yakışmış bari sen yap bundan sonra listeyi nasıl olsa bu haftadan sonra ALLAH'ın izni ile yokum arada uğrarım tabi :))

yaparım tabi cnm ne demek zaten hazır herşey haftada bir değiştiririz haftaları
asıl ben sen gelmeyeceksin diye üzülüyorum birbirimizden haber alamıcaz keşke netin olsaydı evde

tatlım benim kontrol olduğum doktor değil ben özel bir şirkette sağlık memuru olarak çalışıyorum mesai arkadaşım olan doktor gitti yenisi geldi yani yeni mesai arkadaşım :))
üzülme şekerim elimden geldiğince sık gelmeye çalışıcam habersiz bırakmam sizleri merak etme :)))

Günaydın tatlım. biz iyiyiz, siz de iyisinizdir umarım
canım dün çok yorulduğum için ağrılarım oldu gece boyu döndüm durdum... benim ilk kez böyle oldu ya. inşallah sürekli hale gelmez...

ay ne güzelmiş sizin planlar :) biz evdeyiz ve sanırım yapacak başka bişiyimiz yok... kurbanı annemler halledicekler ve doğuma gelirken getirecekler inşallah. kayınvalidemler hacca gittiler yoklar. belki birinci günü eltilerle bayramlaşırız o kadar... sıkıcı geçecek gibi... ben doğum sonrası yapamıycak olduğum şeylerin bi listesini çıkarmaya çaışıyorum son zamanlarda. mesela sinemaya, tiyatroya gitmek gibi:) onları uygulayabiliriz belki. var mı sizin fikir verebiliceniz bişiyler? bu süreçte en azından onlarla eğlenelim
bizim mobilyalar da kasım sonu gibi gelecek sanırım. ama ben bayram sonrası arayıp acele etmelerini rica edicem. çünkü oda geldikten sonra halısı, perdesi falan hallolacak. kıyafetleri yıkanıp ütülenip yerleşecek... doğum zamanı da mualllak malum. biran önce halletmek istiyorum :)

Ayyyyy çok şükür yaa :) korkuttun hepimizi arkadaşım yapma bi daha böyle hepimiz hamileyiz korkuya tedirginliğe gelemiyoruz ona göreee iyi olmana sevindim. işlerin de kolay gelsin tatlım. gelen gideni aratmaz umarım

Günaydin herkeze umarim iyisinizdir...

Günaydın şekerim Biz iyiyiz sizler nasılsınız

Ay bu arada bu gece deli gibi uykum var, ama ağrıdan kıvranıyorum bi yandan da rüya görmeyi ihmal etmiyorum güya hepberaber bebek alışverişine çıkmışız kızlar. ay toplu gidince indirim oluyomuş güyaaa ne komik ama çok eğlenceliydi valla :)

evet tatlım gelen gideni aratacak galiba öyle benziyor :)))
bencede eğlenceli bir rüya hep birlikteyiz ve en çok sevdiğim şeyi yapıyoruz alış-veriş :))
rüyada bile güzel alış-veriş

neyse canım iyisiniz ya gerisi boş zaten çok merak etmiştik seni iznede ayrılıyosun hadi bakalım hayırlsı olsun bol bol yat dinlen bebişine iyi bak emii güzel haberlerini bekliyoruz

benim ağrım sızım yok ama yinede geceleri uyanma gibi durum sözkonusu yavrucaklar bırakmıyor ki uyuyayımm aman iyi olsunlarda var uyumayayımm

canımcım benim oğluşum oluyoooo. listeyi tekrar düzenlediğinde benim paşamıda yazarmısın orayaaa.

kızlar ben size bişey sormak istiyorum. ben hamileliğin başından beri nefes alma zorluğu yaşıyorum. burun tamamen tıkalı hiç nefes alamıyorum. bazen boğuluyo gibi hissediyorum kendimi. özellikle yemek yerken nefesim kesiliyo yavaş yediğim halde. doktora sordum ben nefes alamıyorum dedim. normal kılcal damarlarla ilgili o dedi. istersen okyanus suyu kullan dedi.bide bugün hava soğuk diye boğazlı giyindim. boğuluyorum resmen çok kötüyüm. sizde yaşadınız mı bunu. normal mi bu gerçekten

inanmıyorum sen çok şanslısın o zaman yaa ben seni ayse gibi bankacı sanıyodum varya.ee madem mesai arkadaşın doktor ne diye ayda 1 gidiyosunki ben olsam kapısını aşındırmışım şimdiye kadar

haha süpermiş ne güzel olurdu yaa eminim akşamlara kadar bakardık herşeylere
bayramda arkadaşlarla buluşacağız cnm bizde orda varsa çevreniz iyi gelir sohbet muhabbet :)

valla benim ilk aylar aynı sen gibiydi yol yürüyemiyodum bile nefes nefeseydim sürekli.yemeklerden sonra çatlıcak gibi oluyodum.bana hep sen ilk aylarda böyle olursan sonra napacasın diyolardı.5.aydan sonra daha rahatladım sanki.galiba vücut alıştı diyorum.

canım bende de oluyor ama özellikle gece yatarken nefes almakta zorlanıyorum boğuluyorum sanıyorum kalkıyorum hemen dr. yarın gidince bende sormayı düşünüyorum öyle bogazlı falan imkanı yok giyinemem ben yarın sorarım yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…