evet tatlım gelen gideni aratacak galiba öyle benziyor :)))
bencede eğlenceli bir rüya hep birlikteyiz ve en çok sevdiğim şeyi yapıyoruz alış-veriş :))
rüyada bile güzel alış-veriş
benim ağrım sızım yok ama yinede geceleri uyanma gibi durum sözkonusu yavrucaklar bırakmıyor ki uyuyayımm aman iyi olsunlarda var uyumayayımm
kızlar ben size bişey sormak istiyorum. ben hamileliğin başından beri nefes alma zorluğu yaşıyorum. burun tamamen tıkalı hiç nefes alamıyorum. bazen boğuluyo gibi hissediyorum kendimi. özellikle yemek yerken nefesim kesiliyo yavaş yediğim halde. doktora sordum ben nefes alamıyorum dedim. normal kılcal damarlarla ilgili o dedi. istersen okyanus suyu kullan dedi.bide bugün hava soğuk diye boğazlı giyindim. boğuluyorum resmen çok kötüyüm. sizde yaşadınız mı bunu. normal mi bu gerçekten
Sükür canim bizde iyiyiz bol bol uyuyoruz...
Bidde normal bir sekilde yemek yemege basladikmi tam olacak cünkü açiz:125: baya bi! yedigimiz durmadigi icin:120:...
Ama bunada sükür.
haha süpermiş ne güzel olurdu yaa eminim akşamlara kadar bakardık herşeylere
bayramda arkadaşlarla buluşacağız cnm bizde orda varsa çevreniz iyi gelir sohbet muhabbet :)
slm kızlar nasıl gidiyo hamişlik...
bizde bu sabah kötü başladık güne kızım yememeyle güne başladı cıyaklamaları 3 saat sürdü delirdim resmen çıldırmanın doruğuna geldimki zar zor uyuttum
aç kurt uyurmu peşinden uyandı doyurdum tekrar uykuda şuan uyanmaya dk.sayıyo resmen
sizleri özledim bi bakim dedim...bu arada ilk doğum sırası kimde
boğuluyorum ya boğuluyorum anlatamam. dayanamadım izin aldım az önce gittim bitane boğazı olmayan badi aldım giydim geldim işe.ölüyorum zannettim ya.canım bende de oluyor ama özellikle gece yatarken nefes almakta zorlanıyorum boğuluyorum sanıyorum kalkıyorum hemen dr. yarın gidince bende sormayı düşünüyorum öyle bogazlı falan imkanı yok giyinemem ben yarın sorarım yazarım buraya
şimdi banada herkes öyle diyo. sen napıcaksın peki ilerde şimdiden böylesin diyolar. burundan zaten sıfır nefes. sürekli azım açık. gece uyurken azım kapanırsa ölüyorum sanki. ufff çok fenayım. 17. haftaya başladım bugün.inanmıyorum sen çok şanslısın o zaman yaa ben seni ayse gibi bankacı sanıyodum varya.ee madem mesai arkadaşın doktor ne diye ayda 1 gidiyosunki ben olsam kapısını aşındırmışım şimdiye kadar
haha süpermiş ne güzel olurdu yaa eminim akşamlara kadar bakardık herşeylere
bayramda arkadaşlarla buluşacağız cnm bizde orda varsa çevreniz iyi gelir sohbet muhabbet :)
valla benim ilk aylar aynı sen gibiydi yol yürüyemiyodum bile nefes nefeseydim sürekli.yemeklerden sonra çatlıcak gibi oluyodum.bana hep sen ilk aylarda böyle olursan sonra napacasın diyolardı.5.aydan sonra daha rahatladım sanki.galiba vücut alıştı diyorum.
evt canım doğal gebelik. 9 ay uğraştık çok doktora gittim ama olmadı umudumu yitirmiştim ki kendiliğinden geldi minnak.zeytincim seninde mi doğal gebelikti ben daha yeni gördüm :)
Ay Mevla yardımcın olsun canım ya. çok zor oluyo. şu sıralar aynı şey eşim için geçerli. hocası öyle zıt biri ki...
Rüyada da olsa süperdi valla :)))
öyle tabi ki ya, sağlıklı olsunlar da hiç sorun diil :) katlanırımmmm...
tatlım ilk 3 ay ben çok fenaydım. odadan odaya geçince nefes nefese kalıyodum. feciydi halim. ama 3 ay bitti ben rahatladım. sabretcen başka çaresi yok :) geçer inşallah en kısa zamanda...
...
şu bizim baskül ailesinde biri de minyon olsun zaten :))) zavallı kızım bana çekmesin bence...iyi geceler güzel hamilelerr..hepiniz iyisiniz şükür..
ayşecim bbeğin minyon olucakmış ne güzel merak etme o gelsin sen onu irileştirisin biliyosun ben erken doğurdum şimdi doktorum bu bebek iri bebek olucak diyo kendime benzettim aileme yakışsın diye
ya ben de dün bir arkadaşımla konuştum 3 hafta var aramızda kız telefonla konuşamadı soluk soluğa kaldı yazık.. ben maaşallah diyim hiç hamile gibi değilim sanki uyuyorum sadece bol bol.. öyle gece uyanmak tıkanmak falan yok sadece yürüyünce karnımda ağrı oluyor o kadar.. zaten hala gören de hamile olduğumu anlamıyor normal şişko sanıyorOf ayşecim Allah sabır versin canım. valla benim halim ciddi ciddi perişangeceleri artık uyuyamıyorum... dün bi doktora gittim geldim akşam fenalık geçiriyodum az daha sıkıntıdan ağlıcaktım... tabi buna da binlerle şükrolsun. şikayetçi diilim ama, ister istemez sabrım zorlanıyo Allah yardımcınız olsun valla. çok dua ediyorum aklıma siz geldikçe. ben evde bile perişanken, siz bide çalışıyosunuz...
çok şükür canım ya şekerim iyi çıkmış evet. çok mutluyumoğluşlarımız da iyilermiş çok şükür. aralarında sadece 2 gün fark gözüküyo ya. geçen hafta boştan yere canımı sıkmışım...
şizofrencim sizin buluşmanız kolay da ben uzağım size :) ama çok güzel olurdu eminim hele bebişlerde olduktan sonra düşünemiyorum ben hepimizi birarada
zeyincim hafif kendini sıkmayan şeyler giy artık beden ölçülerinde değişmiştir senin dar şeyler giyme.rahat edebilecğin şeyler giyin.bide ben eczaneden denizsuyu burun açıcı almıştım o rahatlatmıştı biraz.yorulmamaya çalışmalısın daha yavaş hareketlerle işini görmelisin cnm :)
inanki ben bebeğimin hareketlerini hissedene kadar hiç bitmedi sorunlarım o da 5 ayı bulmuştu :)
aysecim ben eskişehirdeyim.
karnım baya çıktı zaten. mümkün olduğunca geniş giyiniyorum ama çok fazla alışveriş yapamadım açıkçası bide hamile giyimde çok pahalı. bisürü şey almak istemiyorum ne yalan söyleyeyim. bikaç bişey aldım. bide çalışıyorum sürekli aynı şeyleri giyemiyorum haliyle. bazen eski kıyafetlerimi giyiyorum. oda iyice arttırıyor sıkıntımı. doktor bana da dedi okyanus suyu al diye ondan alayım bari. bende hissetsem artık da geçse bunlar. çok yoruluyorum artık. allahın gücüne gitmesin böyle deyince tabi de. önce sürekli kustum ve bu süreçte çalışmak hepten zordu. ara ara gücüm tükeniyo bayılacak gibi oluyorum. uzansam dinlensem geçecek biliyorum ama mümkün olmuyo ki. geçecek inşallah.
memleketimmmm memleketimmmm
aa yok artık ciddi mi? gerçi ben buralı değilim gelin olarak geldim ama artık buralı oldum tabi 12 sene olmuş :))
Allah kolaylık versin ne diyeyim darısı başımıza
benimde en korktuğum şey çok ağlaması çünkü elim ayağıma karışır gibi geliyo
benim kız şimdiden durmuyo yerinde valla sakin bişey olmayacağı kesin onu anladım
doğum sırasında ilk bella var hayırlısıyla :)
sonrada ben ve manolya varız :))
evet ama ben de üniversite için bir çıktım bir daha da dönmedim ama anneannem falan orada...
ahh cnm ağlamaları çok kötü
az bişi ağlasa canım feda ama ne yaparsam yapayım boğazı yırtılırcasını ağlıyo çoğu zaman işte o zaman ben benden çıkıyorum deliriyorum
o ağlıyo ben ağlıyorum
inş bu ağlama şekli sizinkilerde olmaz yoksa çok zorluk mçekersiniz
bu ağlama şeklinin ismi kolik
kolik= sebebi belli olmayan ağlama şekli diye geçiyo
sebebi yok gelde ağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?