Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maşallah 31 haftada 15 kg almışsın ben son haftalar çok az aldım hatta verdim bile abartmazsan almazsın..

sabahın bu saati ayakta olmaya alış zaten bundan sonra ayakta olduğun vakit nerde kitap okumalarr

offf ki ne offf
benim kız hasta arkadaşlar yaaa canım çok sıkkın
3 gündr öksürüğü vardı dün aldım dr a götürdüm dr önlem alalım bronşite çevirmesin dedi ve antibiyotikle balgam söktürücü verdi
malesef antibiyotiğe başladık
gece 1e doğru burnuda akmaya başladı ve iyiden iyiyye tıkanıyor gibi oldu
eşim bu böyle olmaz kalk gidelim erken önlemini alalım barı dedi nöbetçi dr da çok iyiydi kızımı bi güzel inceledi
ventolin katara 3 er kere 20şer dk arayla hava verdiler burnu epey açıldı o an şimdi yine tıkalı ama ara ara otri bebe ile temizliyorum rahatlıyo sonra birde bacaktan iğne yaptılar gece 3 te evdeydik
cnm kızım yaa daha 3 aylık hastalıklarla uğraşıyo inanaın dünden beri morelim çook bozuk
dua ediyorum sürekli şurupları ve antibiyotiği işe yarada sadece bu kadarla atlatsak inş
bronşite çevirirse yıkılırım ben
hiç üştmüyorum onu devamlı gözlem altında evin sıcaklığı
ama belki bi terlemesi gözümden kaçmış olabilir o yüzden çok suçluyorum kendimi
eşimse çocuk bu hasta ola ola büyüyecek ama önlem almamız lazım diyo
dua edin kızlar hamişlerin duaları kabul olur kızım sadece bunu atlatsın bronşite çevirmesin...

önemli olan kan testi cnm eğer tereddüt ediyosan hemen kan ver değerinin artması gerekiyor sürekli.

sanırım kimyasal gebelik bildiğim kadarıyla dış gebelikte değerler aşırı yüksek çıkabiliyor.sağlıklı gebelik için kan değerinin düzenli olarak artması gerekiyor.sonra da keseye bakılacak ancak o zaman yerleştiği yer anlaşılıyor cnm.

kızlar faceboooku olanlar varmı aranızdaa ekleşelimm:))))))

ekleşelim cnm :))

cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızımıza.benim görümcenin oğlunda da iç kulak ilihabı çıkmış hemde 2 aylık daha o da.olacağı varsa oluyor demekki.

Uykuya düşkünüm ama Allah'tan uyumadık diye gerilmiyorum. Kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum. Rabi şimdilik :)
Dediğin gibi saglikla alalım da kucağımıza hepsi gecer umurumda diil...

maşallah 31 haftada 15 kg almışsın ben son haftalar çok az aldım hatta verdim bile abartmazsan almazsın..

sabahın bu saati ayakta olmaya alış zaten bundan sonra ayakta olduğun vakit nerde kitap okumalarr

Ben kendimden korkuyodum ne yalan soyliiim diyodum acaba kacla bitirim diye. Ama cok şükür iyi gidiyorum ya kaba olmadım öyle. Sadece basketbol topu gibi bir karnım var o kadar :)
Bak sen o saate sabah diyosun ben gece alisacaz artık bizim de sabah dicemiz günler yakın :)))

burcucum 41 kere maşallah cnm ben resimlerinizi yeni gördüm :))
yerim o kızının yanaklarını ben yaa tütütüttü

Kizlar bu arada ben yain doktora gidiyoruuuuum ya 23 demişti önceki gittiğimde randevu tarihini aksam mesaj geldi ki hastaneden yarın saat 9'da randevunuz var diye. Ayyy gerildim hemen tabi. Ah ayse ah biz niye boyleyiz kız :))) hem de heycanlandim. İnşallah hersey yolundadir. Bana dua edin e mi

Denizyeli canım cok gecmis olsun ya. İnşallah en kısa zamanda iyileşir minik prenses. Uzme kendini ve sakın ihmal etme kendini ki sen daha güçlü olman lazım şimdi. Allah yardımcın olsun...

kızlarr ben özelden msj atamıyorum malum msj sayım 100e ulaşmamış banada özelden msj atın face isminizi bende eklim sizi oradanda görüşürüz

Denizyeli canım cok gecmis olsun ya. İnşallah en kısa zamanda iyileşir minik prenses. Uzme kendini ve sakın ihmal etme kendini ki sen daha güçlü olman lazım şimdi. Allah yardımcın olsun...

sğl cnm inş iyileşir kuzum dua et bize teyzesi olurmu?
seninde yarına kontrolün varmış cnm inş sorunsuz geçer cnm

Aman Allahim ya teyzeleri sevsin onlari:) çok güzel bi duygu olsa gerek hareketleri hissetmek inan sabirsizlikla bekliyorum kimaldamaya basladiklari günleri ikiz olunca daha erken hissediliyor diyor doktorum kendimi dinliyorum ama simdilik hareket falan hissetmiyorum gerci daha parmak kadarlar. Allahim banada nasip etsin.
Ya zaman cabucak geciverse ya beklemek zor geliyor hele bide ultrason randevularimizi iple cekiyorum kuzularimi görcem diye.
Bide su sol tarafa yatma isini bende deneyeyim cünkü zorlaniyorum su son zamanlarda.
Canim Allah kolaylik versin, yarin umarim randevun iyi gecer hayirli haberlerini verirsin.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun kendini suçlama allah beterinden korusun malesef bizde hastalandık ailecek doktor öksürük ve ateş olursa getirin dedi umarım bişey olmaz bize malesef ağız kapatma adeti olmayan kayınvaldemden geçti
bizim evde hamam gibi ama olucaksa oluyo..

ohh ne güzeel iştee yarın görüceksin:))tabiki yolundadır allahın izniylee..sende et bizim içinn

sğl cnm inş iyileşir kuzum dua et bize teyzesi olurmu?
seninde yarına kontrolün varmış cnm inş sorunsuz geçer cnm

Valla tatlım yıllarca görüştüğüm diğer arkadaslarımdan farklı görmüyorum sizi. Hatta daha öte belki çünkü kimseyle paylasmadigim cogu şeyi sizinle paylaşıyorum. Dualarımda emin ol siz de varsınız...
İnşallah iyi gecer inşallah..

Olmaz mı tatlı teyzesi cok büyük bir güzellik inan... Ben 19. Haftada hissetmiştim canım. İlk baslarda seyrime gibi oluyo ama sonra sonra offff :))) en kısa zamanda sen de tadarsin bu eşsiz duyguları tatlım.
Zaman hep gecmiyo gibi geliyor evet ama var ya öyle bir geciyo ki...
Ben de cok özledim kuzucuklarimizi ya inşallah yarın da güzel gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…