Valla tatlım ben sanki son haftaları yaşayan tekil gebe hamile gibiyim su sıralar. Uyumak yok artık. Bak ka saat kalktım bişeyler yiyorum bı taraftan bı taraftan da yazıyorum :) biraz sonra da kitap falan okurum. Napim yoksa gecmiyo geceler... Hepsi geçecek inşallah. İnanıyorum ki yavrularımızı kucağımıza alr almaz unutucam hepsini:) gerçi ben bı tekme atsınlar o zaman bile unutuyorum
Toplamda 15 kilo aldım canım bakalım kacla tamamliycam
fikir verin kızlar tüp bebeğim tutmuştu bir hafta önce idrarda 2 çizgi çıktı bugun idrar testinde tek çizgi çıktı perşembe keseyi görmeye gidecektim
kanda 12 gün 184,4 15 gün 572,2 cıkmıştı
herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...
kızlar faceboooku olanlar varmı aranızdaa ekleşelimm:))))))
offf ki ne offf
benim kız hasta arkadaşlar yaaa canım çok sıkkın
3 gündr öksürüğü vardı dün aldım dr a götürdüm dr önlem alalım bronşite çevirmesin dedi ve antibiyotikle balgam söktürücü verdi
malesef antibiyotiğe başladık
gece 1e doğru burnuda akmaya başladı ve iyiden iyiyye tıkanıyor gibi oldu
eşim bu böyle olmaz kalk gidelim erken önlemini alalım barı dedi nöbetçi dr da çok iyiydi kızımı bi güzel inceledi
ventolin katara 3 er kere 20şer dk arayla hava verdiler burnu epey açıldı o an şimdi yine tıkalı ama ara ara otri bebe ile temizliyorum rahatlıyo sonra birde bacaktan iğne yaptılar gece 3 te evdeydik
cnm kızım yaa daha 3 aylık hastalıklarla uğraşıyo inanaın dünden beri morelim çook bozuk
dua ediyorum sürekli şurupları ve antibiyotiği işe yarada sadece bu kadarla atlatsak inş
bronşite çevirirse yıkılırım ben
hiç üştmüyorum onu devamlı gözlem altında evin sıcaklığı
ama belki bi terlemesi gözümden kaçmış olabilir o yüzden çok suçluyorum kendimi
eşimse çocuk bu hasta ola ola büyüyecek ama önlem almamız lazım diyo
dua edin kızlar hamişlerin duaları kabul olur kızım sadece bunu atlatsın bronşite çevirmesin...
ahh canım kıyamam haklısın biz ikiz gebe olanlar tekil gebelere göre daha çok zorlanıyoruz koay değil canım iki tane taşıyoruz Allahım üçüz, dördüz gebelere yardım etsin inş.. onların daha zor durumları elbette.... bende geceleri çok kalklıyorum bazen uykum oldugu halde uyuyamadığım dönemler oluyor oturuyorum öylee Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucagımıza alallımda bu günleri unutup gideriz elbette...
maşallah 31 haftada 15 kg almışsın ben son haftalar çok az aldım hatta verdim bile abartmazsan almazsın..
sabahın bu saati ayakta olmaya alış zaten bundan sonra ayakta olduğun vakit nerde kitap okumalarr
kızlar faceboooku olanlar varmı aranızdaa ekleşelimm:))))))
Denizyeli canım cok gecmis olsun ya. İnşallah en kısa zamanda iyileşir minik prenses. Uzme kendini ve sakın ihmal etme kendini ki sen daha güçlü olman lazım şimdi. Allah yardımcın olsun...
Az kaldı diyorum sabret duydum ben de kendime sürekli telkinler verip duruyorum. Napalim öyle böyle geçecek bu günler de. İnşallah sıkintisiz evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur hepimize...
Solda kan dolaşımı daha iyi oluyormuş ondan tatlım. Ama ben nereye yatarsam olmuyo valla :) senin de gözünü korkutmak istemem ama, ikiz bebekleri taşımak gercekten cok zormus. Ama Allahıma binlerle şükürler olsun o kadar ağrım sızım olsun en ufak bir hareketleri de mutluluktan gözlerim doluyor hemen. Maşallah cok tatlı oluyorlar teyzesi hareketlensinler de bak
offf ki ne offf
benim kız hasta arkadaşlar yaaa canım çok sıkkın
3 gündr öksürüğü vardı dün aldım dr a götürdüm dr önlem alalım bronşite çevirmesin dedi ve antibiyotikle balgam söktürücü verdi
malesef antibiyotiğe başladık
gece 1e doğru burnuda akmaya başladı ve iyiden iyiyye tıkanıyor gibi oldu
eşim bu böyle olmaz kalk gidelim erken önlemini alalım barı dedi nöbetçi dr da çok iyiydi kızımı bi güzel inceledi
ventolin katara 3 er kere 20şer dk arayla hava verdiler burnu epey açıldı o an şimdi yine tıkalı ama ara ara otri bebe ile temizliyorum rahatlıyo sonra birde bacaktan iğne yaptılar gece 3 te evdeydik
cnm kızım yaa daha 3 aylık hastalıklarla uğraşıyo inanaın dünden beri morelim çook bozuk
dua ediyorum sürekli şurupları ve antibiyotiği işe yarada sadece bu kadarla atlatsak inş
bronşite çevirirse yıkılırım ben
hiç üştmüyorum onu devamlı gözlem altında evin sıcaklığı
ama belki bi terlemesi gözümden kaçmış olabilir o yüzden çok suçluyorum kendimi
eşimse çocuk bu hasta ola ola büyüyecek ama önlem almamız lazım diyo
dua edin kızlar hamişlerin duaları kabul olur kızım sadece bunu atlatsın bronşite çevirmesin...
Kizlar bu arada ben yain doktora gidiyoruuuuumya 23 demişti önceki gittiğimde randevu tarihini aksam mesaj geldi ki hastaneden yarın saat 9'da randevunuz var diye. Ayyy gerildim hemen tabi. Ah ayse ah biz niye boyleyiz kız :))) hem de heycanlandim. İnşallah hersey yolundadir. Bana dua edin e mi
burcucum 41 kere maşallah cnm ben resimlerinizi yeni gördüm :))
yerim o kızının yanaklarını ben yaa tütütüttü
sğl cnm inş iyileşir kuzum dua et bize teyzesi olurmu?
seninde yarına kontrolün varmış cnm inş sorunsuz geçer cnm
Aman Allahim ya teyzeleri sevsin onlari:) çok güzel bi duygu olsa gerek hareketleri hissetmek inan sabirsizlikla bekliyorum kimaldamaya basladiklari günleri ikiz olunca daha erken hissediliyor diyor doktorum kendimi dinliyorum ama simdilik hareket falan hissetmiyorum gerci daha parmak kadarlar. Allahim banada nasip etsin.
Ya zaman cabucak geciverse ya beklemek zor geliyor hele bide ultrason randevularimizi iple cekiyorum kuzularimi görcem diye.
Bide su sol tarafa yatma isini bende deneyeyim cünkü zorlaniyorum su son zamanlarda.
Canim Allah kolaylik versin, yarin umarim randevun iyi gecer hayirli haberlerini verirsin.
ohh ne güzeel iştee yarın görüceksin:))tabiki yolundadır allahın izniylee..sende et bizim içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?