lilacım napıyosun canımm..
offf ki ne offf
benim kız hasta arkadaşlar yaaa canım çok sıkkın
3 gündr öksürüğü vardı dün aldım dr a götürdüm dr önlem alalım bronşite çevirmesin dedi ve antibiyotikle balgam söktürücü verdi
malesef antibiyotiğe başladık
gece 1e doğru burnuda akmaya başladı ve iyiden iyiyye tıkanıyor gibi oldu
eşim bu böyle olmaz kalk gidelim erken önlemini alalım barı dedi nöbetçi dr da çok iyiydi kızımı bi güzel inceledi
ventolin katara 3 er kere 20şer dk arayla hava verdiler burnu epey açıldı o an şimdi yine tıkalı ama ara ara otri bebe ile temizliyorum rahatlıyo sonra birde bacaktan iğne yaptılar gece 3 te evdeydik
cnm kızım yaa daha 3 aylık hastalıklarla uğraşıyo inanaın dünden beri morelim çook bozuk
dua ediyorum sürekli şurupları ve antibiyotiği işe yarada sadece bu kadarla atlatsak inş
bronşite çevirirse yıkılırım ben
hiç üştmüyorum onu devamlı gözlem altında evin sıcaklığı
ama belki bi terlemesi gözümden kaçmış olabilir o yüzden çok suçluyorum kendimi
eşimse çocuk bu hasta ola ola büyüyecek ama önlem almamız lazım diyo
dua edin kızlar hamişlerin duaları kabul olur kızım sadece bunu atlatsın bronşite çevirmesin...
offf ki ne offf
benim kız hasta arkadaşlar yaaa canım çok sıkkın
3 gündr öksürüğü vardı dün aldım dr a götürdüm dr önlem alalım bronşite çevirmesin dedi ve antibiyotikle balgam söktürücü verdi
malesef antibiyotiğe başladık
gece 1e doğru burnuda akmaya başladı ve iyiden iyiyye tıkanıyor gibi oldu
eşim bu böyle olmaz kalk gidelim erken önlemini alalım barı dedi nöbetçi dr da çok iyiydi kızımı bi güzel inceledi
ventolin katara 3 er kere 20şer dk arayla hava verdiler burnu epey açıldı o an şimdi yine tıkalı ama ara ara otri bebe ile temizliyorum rahatlıyo sonra birde bacaktan iğne yaptılar gece 3 te evdeydik
cnm kızım yaa daha 3 aylık hastalıklarla uğraşıyo inanaın dünden beri morelim çook bozuk
dua ediyorum sürekli şurupları ve antibiyotiği işe yarada sadece bu kadarla atlatsak inş
bronşite çevirirse yıkılırım ben
hiç üştmüyorum onu devamlı gözlem altında evin sıcaklığı
ama belki bi terlemesi gözümden kaçmış olabilir o yüzden çok suçluyorum kendimi
eşimse çocuk bu hasta ola ola büyüyecek ama önlem almamız lazım diyo
dua edin kızlar hamişlerin duaları kabul olur kızım sadece bunu atlatsın bronşite çevirmesin...
Günaydın sekerleeer :))))
Şimdi çıktım doktordan kahvaltı ediyorum Kafe'de. Keyfim yerinde cok şükür :)))
Kuzucuklarimiz cok güzel gelişmeye devam ediyolarmisdoktor maşallah hiç ikiz gibi değiller gelişimleri cok güzel dedi. Biri 1506 gr 40cm olmuş. Digeride 1464gr 40 cm olmuş. Elhamdulillah hersey yolunda gidiyor. Doktor tahlillerine de cok güzel süpersin dedi kilon, karnın cok ideal dedi allahıma binlerle şükür... İnşallah 1 Aralık'ta bir dahaki randevumuz. Yani 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada bir gorusucez. Bizden haberler böyle :) sizler nasıldınız, hersey yolundadir umarım...
Kuzucuklarimiz cok güzel gelişmeye devam ediyolarmisdoktor maşallah hiç ikiz gibi değiller gelişimleri cok güzel dedi. Biri 1506 gr 40cm olmuş. Digeride 1464gr 40 cm olmuş. Elhamdulillah hersey yolunda gidiyor. Doktor tahlillerine de cok güzel süpersin dedi kilon, karnın cok ideal dedi allahıma binlerle şükür... İnşallah 1 Aralık'ta bir dahaki randevumuz. Yani 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada bir gorusucez. Bizden haberler böyle :) sizler nasıldınız, hersey yolundadir umarım...
çok şükür 2aylık oldu bebğim dua edin bana
ne güzel haberler bunlar.maşallahbebişlerine de sanada. kocaman olmuş minnaklar. benim oğlum daha pek minik geçen perşembe 17 cm 185 gr dı zaman nasıl geçecek oğlum ne zaman büyüyecek diyorum bazen :44: ama daha çok erken tabi daha 18.haftamız. ben sabırsız anne hemen zaman geçsin istiyorum.
maşallah canım,
ablamın ikizleri var şimdi 8 yaşındalar. onlar ilk doğduklarında ki 32. haftada doğdular, 1 kiloydular. hiçbir sıkıntı yaşamadan büyüdüler. senin bebişler onlardan da iyi maşallah. en zor kısmı atlatmışsın.
CANIM GÖZÜN AYDIN MAŞALLAHHH BEBİŞLERİN GAYET GÜZEL GEİŞMİŞLER DARISI BİZİMİ BEBİŞLERİN BAŞINA İNŞ.Günaydın sekerleeer :))))
çok şükür 2aylık oldu bebğim dua edin bana
şizofrenciğim maaşallah ne güzel büyüttün bebeklerini allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyorlar bak benimki bir tane seninkiler kadar yok kilosu.. Dün bizim bankanın doktoruyla muhabbet ettim biraz kendisi çocuk doktoru tezini de prematüre bebek beslenmesi üzerine yapmış , 32. Haftayı geçersen ve bebek de 1300 gr.dan fazlaysa hiç korkma yaşar diyor.. Nedense bugünlerde korkar oldum ya erken doğarsa diye çok zayıf ya içim sıkılıyor..
CANIM GÖZÜN AYDIN MAŞALLAHHH BEBİŞLERİN GAYET GÜZEL GEİŞMİŞLER DARISI BİZİMİ BEBİŞLERİN BAŞINA İNŞ.
ay canım sağol teyzesi tontoş olduk biz:))bide erken doğmasa neolurdu:)
yolladım sana:)
iyiyim canım sen nasılsın
bugün gördün mü oğluşumu bak senin için ekledim o fotoyu
Uhdecim cok sagol tatlım darısı seninkilere ve hepinize inşallah. İnan kendimden ayırmıyorum dua ederken de... Sanırım oğlanlar bana çekti tombalak olacaklaramaaaan saglık önemliymek inşallah sağlıklı olurlar hepimizin parazitleri :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?