Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım geçmiş olsun antibiyotiğe başlamanız iyi olmamış ama eşin haklı bu çocuklar böyle büyüyecek işte düşe kalka en azından şimdi rahat ve hastande kalmasına gerek kalmamış çok şükür çünkü hastaneler çocuklarla dolup taşıyo bugün hastanededeydim bi çocuğu küvöze almak zorunda kaldılar anneyi görsen dokunsan ağlayacaktı aklında bulunsun ventolin için hastaneye yatırmaya kalkarlarsa hemen çıkar o çocuğu ordan eczanelerde bile satılıyo buhar makinesi 70tl falan hatta çok gereksiz yani orda kalması benim kızlarında burunları tıkanık acaip sesler geliyodu bende üşüttüm diye korktum ciğerlerinden gelmiyomuş o ses allahtan susam yağını önerdi burunları nemli kalır dedi gece çok tıkanıyolardı benimkilerde mama bile zor yiyolardı dün denedim gerçekten faydasını gördüm seninkide öyleyse dene istersen canım ama mercimek kadar damlatacaksın

çok çok geçmiş olsun inş. biran evvel sağlığına kavuşur bebişin ama bunlar olacak artık ne kadar dikkat etsende mutlaka bir yerden alıyorlar işte kendini çok yıpratma bu konuda inş. en kısa zamanda kavuşur bebişin sağlığına canım

Günaydın sekerleeer :))))
Şimdi çıktım doktordan kahvaltı ediyorum Kafe'de. Keyfim yerinde cok şükür :)))
Kuzucuklarimiz cok güzel gelişmeye devam ediyolarmis doktor maşallah hiç ikiz gibi değiller gelişimleri cok güzel dedi. Biri 1506 gr 40cm olmuş. Digeride 1464gr 40 cm olmuş. Elhamdulillah hersey yolunda gidiyor. Doktor tahlillerine de cok güzel süpersin dedi kilon, karnın cok ideal dedi allahıma binlerle şükür... İnşallah 1 Aralık'ta bir dahaki randevumuz. Yani 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada bir gorusucez. Bizden haberler böyle :) sizler nasıldınız, hersey yolundadir umarım...

ne güzel haberler bunlar.maşallah bebişlerine de sanada. kocaman olmuş minnaklar. benim oğlum daha pek minik geçen perşembe 17 cm 185 gr dı zaman nasıl geçecek oğlum ne zaman büyüyecek diyorum bazen :44: ama daha çok erken tabi daha 18.haftamız. ben sabırsız anne hemen zaman geçsin istiyorum.

maşallah canım,
ablamın ikizleri var şimdi 8 yaşındalar. onlar ilk doğduklarında ki 32. haftada doğdular, 1 kiloydular. hiçbir sıkıntı yaşamadan büyüdüler. senin bebişler onlardan da iyi maşallah. en zor kısmı atlatmışsın.

Denizyeli canım benim sen neden kendini suçluyorsun tabiki anne olarak üzülmen normal ama hangi çocuk hastalanmadan büyüyor ki.. Senin ne kabahtin olabilir ki..
şizofrenciğim maaşallah ne güzel büyüttün bebeklerini allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyorlar bak benimki bir tane seninkiler kadar yok kilosu.. Dün bizim bankanın doktoruyla muhabbet ettim biraz kendisi çocuk doktoru tezini de prematüre bebek beslenmesi üzerine yapmış , 32. Haftayı geçersen ve bebek de 1300 gr.dan fazlaysa hiç korkma yaşar diyor.. Nedense bugünlerde korkar oldum ya erken doğarsa diye çok zayıf ya içim sıkılıyor..

Cok sagol teyzesi valla hiç buyumuycekler gibi geliyo ama zaman öyle bir geciyo ki... İnşallah senin de hersey yolunda gider kocaman olur paşan :)))

Ayy moral oldu bana bu teşekkürler :)

CANIM GÖZÜN AYDIN MAŞALLAHHH BEBİŞLERİN GAYET GÜZEL GEİŞMİŞLER DARISI BİZİMİ BEBİŞLERİN BAŞINA İNŞ.
çok şükür 2aylık oldu bebğim dua edin bana

Dualarımız herkesle canım inş. sağlıklı sıhhatli gelişir kucagına aldığın günleride görürsün

Cok şükür canım ya korktuğum gibi gitmiyor. İnsallahhep böyle devam eder de saglikla alırız kucağımıza hepimiz evlatlarımızı... Ama sen yine abartıyorsun ya : korkma lütfen hersey ne güzel yolunda idiyor. Çıtır olucak iste senin ki bizler gibi tombalak olmuycak ne güzel sonra diyetlerle ugrasmiycak :))) güzel düşün canım benim uzme kendini.

CANIM GÖZÜN AYDIN MAŞALLAHHH BEBİŞLERİN GAYET GÜZEL GEİŞMİŞLER DARISI BİZİMİ BEBİŞLERİN BAŞINA İNŞ.

Uhdecim cok sagol tatlım darısı seninkilere ve hepinize inşallah. İnan kendimden ayırmıyorum dua ederken de... Sanırım oğlanlar bana çekti tombalak olacaklar amaaaan saglık önemliymek inşallah sağlıklı olurlar hepimizin parazitleri :))))

ay canım sağol teyzesi tontoş olduk biz:))bide erken doğmasa neolurdu:)
yolladım sana:)

erken gelmeseymiş nasıl olurmuş acaba :) yerim o tontoşu ben :))

oh oh maşallah size genelde ikizlerin biri diğerinden ufak oluyo seninkilerin boyu da kilosu da yakın 41 kere maşallah
bu arada benim arkadaşımın da ikizleri var 1.5 yaşındalar onlar da 33.haftada doğmuşlardı.nasıl tombikler şimdi görsen yaşıtlarıyla da aynılar hem :))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------30.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------24.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

evocum hiç sorma görenler ay tombul fazla yedirme diyolar uyuz oluyorum napıyım neyse onu veriyorum delimidirler ne 2 3 aylık bebek daha
sen nasılsın bugün:)

ohh ne güzel keyfini çıkar valla:)))maşallah yavrulara allah nazarlardan korusun canımm
sonunda görüşme sıklığıda azaldı artık bol bol görürsün ama son haftalar hiçbişey anlaşılmıyo ultrasonlarda malesef..

amin canımm bende öyle dualarımda hepiniz varsınız inanki.. biliyomusun oğlan bebekler kız bebeklerine nazaran daha çabuk gelişiyolarmış benim oğlum kızıma göre daha kilolu ve boylu sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil tombalak olmaları canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…