Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evocum hiç sorma görenler ay tombul fazla yedirme diyolar uyuz oluyorum napıyım neyse onu veriyorum delimidirler ne 2 3 aylık bebek daha
sen nasılsın bugün:)

aman millete bakarsan benim yiğenime de çok zayıf mama verin diyolardı habire.yapı bence o sağlıklı olsun da yeterki kilo çok önemli değil.bebişe rejim yapacak değilsin ya :))
ben iyiyim cnm 2 gecedir deliksiz uykuya veda ettik gündüzleri de yatıyorum o yüzden.kızımın mevlüt şekerleri gelmişti içinin tülünü kesip lavanta koyuyorum onlara.bu hafta mobilyalarımız havalansın da artık hafataya ciclerimizi yerleştiririz yıkayıp ütüleyip :)

canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inş kızın atlatacak hastalığını bugün biraz azalma var gibi
antibiyotik işemi yarıyo ne
ama iştahında azalma var kilo kaybetmese bari...

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------30.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------24.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

günaydııııın hadi kalkııııın... kurtlandım yine aranıyorum gittim kan verdim bir şeker ve idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak.. ellerim şişiyor da korktum..

günaydın kızlar nasılsınızzz ?????

günaydııııın hadi kalkııııın... kurtlandım yine aranıyorum gittim kan verdim bir şeker ve idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak.. ellerim şişiyor da korktum..

canım günaydın benimde ellerim felaket şişiyor dr. sordum su birikmesinden kaynaklanıyor korkulacak bir şey değil demişti sen şimdi tahlil falan deyince korktum bendee.. inş. birşey çıkmazz yahuuu

canım günaydın benimde ellerim felaket şişiyor dr. sordum su birikmesinden kaynaklanıyor korkulacak bir şey değil demişti sen şimdi tahlil falan deyince korktum bendee.. inş. birşey çıkmazz yahuuu

yok canım bişey çıkmaz sanırım ama benim tansiyon sorunum da var ya tansiyonla beraber ödem varsa preeklemsi belirtisi olabiliyor onu anlamak için de idrarda protein olup olmadığına bakılması gerekiyor.. sen korkma yani..

ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun

hımm anladım şimdi canım saol inş. Seninkilerde normal çıkarrr

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------30.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------24.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

ben anca gelebildim bugün aldığım gecelik ve sabahlığı yıkayıp ütüledim.bide çamaşırlarımı.yavaş yavaş çantamı hazırlayayım dedim.3 parça ütü beni acayip yordu valla komik hallerdeyim.
şeker senin normaldi cnm o test bikere yapılmıyo mu?

ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun

hayırlı haberlerle gel inş.cnm.hadi seni de yazalım artık listeye :)

ooo ciciler yerleşicek demek ütü işi için kendini çok yorma posta posta yıka ütüle bence ..ben hepsini yıkıyım derken makinmı bozdum mecbur yenisini almak zorunda kaldık:))mobilyalarınızıda iyi günlerde kullanın kızınla inşllh..
ya veda et alış gerçekten uyku bölünmelerine falan zorluk çekmezsin

senin yaptkların çok güzel maşallah elin marifetli demek valla..

ız sen gerçekten arınıyosun:))benimde ellerim şişiyodu allah korusun normal bunlar..
ben çok konuştum ay erken doğururmuyum diye sonunda doğurdum çok çağırdın dedi doktorum ödüm patlıyo şimdi kötü bişey düşünmeye bile..

canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inş kızın atlatacak hastalığını bugün biraz azalma var gibi
antibiyotik işemi yarıyo ne
ama iştahında azalma var kilo kaybetmese bari...

geçmiş olsun ya..bizimde burnumuz dolu dolu temizletmiyoda serum fizyolojik sıkıyorum biraz rahatlıyo..şükür öksürük yok inşllh olmaz..tabiki yarıyodur antibiyotik kesin şartmıymış kullnman ..
niye kaybetsin ki kaybedebilir malesef hasta bizdede şu iki gün o iştahlı hali gitti malesef..

kızlar e bebekden istedim her bedeni var geldi lacivertinide aldım fermuarlı yumuşak sıcacık tutar aklınızda olsun..doktora falan giderken hem sıcak tutar hemde soyması rahat çıtçıtla soy giydir zor geliyo bana..

sizde fermuarl görürseniz bi yerde bana haber verin neolurr

Merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim.8 yıllık evliyim.3 negatif aşılama 4 tüp bebek geçirdim.ilk deneme tuttu ancak bebeğimin gelişimi 2.5 aylıkken durduğu için kürtaj oldum.ikinci deneme kimyasal.3. Ve 4. Hiç tutmadı.500 yasin adadım arkadaşlar.benim için okuyabilcek biri varmı.olursa özelden msj bekliyorum...

evet cnm bende posta posta yıkayayım diyorum zaten baya bişey var yıanacak malum :)) önce hastane çantamızı hazır ederiz sonra da diğerlerine geçerim artık.
benim yaptıklarım çok kolay şeylerdi varya. öyle pek bişey bilmiyorum ama heves olduğu için sora sora öğrendim ve yaptım :))

normal tulum mu bu burcucum?yoksa uyku tulumu gibi bişey mi?
bende dün bebekfırsatı diye siteden yaptım kalan alışverişimi.kim söyledi bana da bilmiyorum ama galiba şizofren demişti.baya uygun geldi fiyatlar bide 100 tl üzerine kargo ücreti almıyolar.

inş. görürüsünüz kendinizi çok üzmeyin bebekleriniz tutunmuştur..
çok tatlı bunlar güle güle giyinsin canım bebişin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…