evocum hiç sorma görenler ay tombul fazla yedirme diyolar uyuz oluyorum napıyım neyse onu veriyorum delimidirler ne 2 3 aylık bebek daha
sen nasılsın bugün:)
gördüm gördüm kız maşallah cin gibi bakıyo oy çok güzelallah nazarlardan korusun ama şöyle üçünüde koy bayram şekeri gibi tek tek koyma
günaydııııın hadi kalkııııın... kurtlandım yine aranıyorum gittim kan verdim bir şeker ve idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak.. ellerim şişiyor da korktum..
canım günaydın benimde ellerim felaket şişiyor dr. sordum su birikmesinden kaynaklanıyor korkulacak bir şey değil demişti sen şimdi tahlil falan deyince korktum bendee.. inş. birşey çıkmazz yahuuu
yok canım bişey çıkmaz sanırım ama benim tansiyon sorunum da var ya tansiyonla beraber ödem varsa preeklemsi belirtisi olabiliyor onu anlamak için de idrarda protein olup olmadığına bakılması gerekiyor.. Sen korkma yani..
günaydııııın hadi kalkııııın... kurtlandım yine aranıyorum gittim kan verdim bir şeker ve idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak.. ellerim şişiyor da korktum..
ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun
aman millete bakarsan benim yiğenime de çok zayıf mama verin diyolardı habire.yapı bence o sağlıklı olsun da yeterki kilo çok önemli değil.bebişe rejim yapacak değilsin ya :))
ben iyiyim cnm 2 gecedir deliksiz uykuya veda ettik gündüzleri de yatıyorum o yüzden.kızımın mevlüt şekerleri gelmişti içinin tülünü kesip lavanta koyuyorum onlara.bu hafta mobilyalarımız havalansın da artık hafataya ciclerimizi yerleştiririz yıkayıp ütüleyip :)
yaa hiç sorma gecede bakıyo bana öyle cin gibi daha yeni uyudular biliyo musun çıldırdım tamam canım üçünüde koyarım
canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inş kızın atlatacak hastalığını bugün biraz azalma var gibi
antibiyotik işemi yarıyo ne
ama iştahında azalma var kilo kaybetmese bari...
ooo ciciler yerleşicek demek ütü işi için kendini çok yorma posta posta yıka ütüle bence ..ben hepsini yıkıyım derken makinmı bozdum mecbur yenisini almak zorunda kaldık:))mobilyalarınızıda iyi günlerde kullanın kızınla inşllh..
ya veda et alış gerçekten uyku bölünmelerine falan zorluk çekmezsin
senin yaptkların çok güzel maşallah elin marifetli demek valla..
Eki Görüntüle 289973 Eki Görüntüle 289973
kızlar e bebekden istedim her bedeni var geldi lacivertinide aldım fermuarlı yumuşak sıcacık tutar aklınızda olsun..doktora falan giderken hem sıcak tutar hemde soyması rahat çıtçıtla soy giydir zor geliyo bana..
sizde fermuarl görürseniz bi yerde bana haber verin neolurr
inş. görürüsünüz kendinizi çok üzmeyin bebekleriniz tutunmuştur..ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun
çok tatlı bunlar güle güle giyinsin canım bebişin....Eki Görüntüle 289973 Eki Görüntüle 289973
kızlar e bebekden istedim her bedeni var geldi lacivertinide aldım fermuarlı yumuşak sıcacık tutar aklınızda olsun..doktora falan giderken hem sıcak tutar hemde soyması rahat çıtçıtla soy giydir zor geliyo bana..
sizde fermuarl görürseniz bi yerde bana haber verin neolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?