eveeet bir kere yapılıyor ama diyorum ya arandım :)) annem ve ablam şeker hastası benim insülin kullanıyorlar da ben gebe değilken bile 3 ayda bir falan baktırırdım zaten.. 75 çıkmış şekerim gayet iyi çok şükür..ben anca gelebildim bugün aldığım gecelik ve sabahlığı yıkayıp ütüledim.bide çamaşırlarımı.yavaş yavaş çantamı hazırlayayım dedim.3 parça ütü beni acayip yordu vallakomik hallerdeyim.
şeker senin normaldi cnm o test bikere yapılmıyo mu?
ız sen gerçekten arınıyosun:))benimde ellerim şişiyodu allah korusun normal bunlar..
ben çok konuştum ay erken doğururmuyum diye sonunda doğurdum çok çağırdın dedi doktorum ödüm patlıyo şimdi kötü bişey düşünmeye bile..
evet cnm bende posta posta yıkayayım diyorum zaten baya bişey var yıanacak malum :)) önce hastane çantamızı hazır ederiz sonra da diğerlerine geçerim artık.
benim yaptıklarım çok kolay şeylerdi varya. öyle pek bişey bilmiyorum ama heves olduğu için sora sora öğrendim ve yaptım :))
yinede süper benim pek öyle marifetlerim yok malsef senin yaptığın battaniye falan güzeldi..bsana doktorum 30 hafta itibariyleydi sanırım çantan hazır olsun demişti işte o an acaip bi heycan başlamıştı bende..
normal tulum mu bu burcucum?yoksa uyku tulumu gibi bişey mi?
bende dün bebekfırsatı diye siteden yaptım kalan alışverişimi.kim söyledi bana da bilmiyorum ama galiba şizofren demişti.baya uygun geldi fiyatlar bide 100 tl üzerine kargo ücreti almıyolar.
Merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim.8 yıllık evliyim.3 negatif aşılama 4 tüp bebek geçirdim.ilk deneme tuttu ancak bebeğimin gelişimi 2.5 aylıkken durduğu için kürtaj oldum.ikinci deneme kimyasal.3. Ve 4. Hiç tutmadı.500 yasin adadım arkadaşlar.benim için okuyabilcek biri varmı.olursa özelden msj bekliyorum...
eveeet bir kere yapılıyor ama diyorum ya arandım :)) annem ve ablam şeker hastası benim insülin kullanıyorlar da ben gebe değilken bile 3 ayda bir falan baktırırdım zaten.. 75 çıkmış şekerim gayet iyi çok şükür..
gecelik sabahlıkları ben de yıkadım bugün de evde kadın var döndüğümde ütülü bulurumabartmışım valla bir takım almışım sabahlık gecelik, 3 tek gecelik 3 pijama 3 tane de ayrıca sabahlık almışım
yaaaa korkuyorum zaten korkutma iyice:26:
canım 1 tane okuman yeterli.ismim tülay.sağolasın canım...özelden mesaj göndermeye çalıştım fakat mesaj kutunuz doldugu için mesaj gönderemedim size burdan yazmak istedim ben2 tane şimdilik okuyabilirm şayet fazla okursamda size bildiririm kaç tane okuduğumu inş. en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
inş. görürüsünüz kendinizi çok üzmeyin bebekleriniz tutunmuştur..
çok tatlı bunlar güle güle giyinsin canım bebişin....
yinede süper benim pek öyle marifetlerim yok malsef senin yaptığın battaniye falan güzeldi..bsana doktorum 30 hafta itibariyleydi sanırım çantan hazır olsun demişti işte o an acaip bi heycan başlamıştı bende
canım uyku tulumu diye geçiyo ama polaryumuşak ben beğendim bende 80 lira tuttu 3,5 kargo parası verdim..bez bile istedim
oh oh maşallah size genelde ikizlerin biri diğerinden ufak oluyo seninkilerin boyu da kilosu da yakın 41 kere maşallah
bu arada benim arkadaşımın da ikizleri var 1.5 yaşındalar onlar da 33.haftada doğmuşlardı.nasıl tombikler şimdi görsen yaşıtlarıyla da aynılar hem :))
ohh ne güzel keyfini çıkar valla:)))maşallah yavrulara allah nazarlardan korusun canımm
sonunda görüşme sıklığıda azaldı artık bol bol görürsün ama son haftalar hiçbişey anlaşılmıyo ultrasonlarda malesef..
günaydııııın hadi kalkııııın... kurtlandım yine aranıyorum gittim kan verdim bir şeker ve idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak.. ellerim şişiyor da korktum..
ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun
hiiii neden 30. Haftada hazırla dedi erken değil mi 30??? Ne yani hazırlayayım mı ben de??? Daha bebeğin cicilerini yıkmadım beeen..
naber kızanlar herşey yolunda mıııı
ben dün doktordan duyduğum güzel şeylerden sonra kendimi süper hissediyoruuum
gecee çok rahat uyudum valla. demek ki; stres çok etkiliyomuş. bi kez daha anladım bunnu... bugün bebeklerimizin odasına kutularını boyamaya başladım. çok cici oluyolar yaa. bitsin fotoğraflarını yüklerim siz de görürsünüz
bizim bebek odası taaa ayın 30unda gelecekmişoda gelmeden de cicileri yıkamak istemiyorum. yıkayıp ütüleyip yerleştiririm diye düşündüm. napsam ki?
daha hiç bişiy yapmadım yaaayşe gibi çantamı da hazırlamadııım
bu arada kurutma makinası almayı düşünüyoruz. kullananınız var mı, ne marka iyidir? bana fikir verir misiniiiizz?
Canim hayirli olsun... Ama niye öyle diyosunki niye düssünler misil misil uyuyorlardir annelerinin karninda.ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun
kızz sedn ne diyon sen ikiz annesisin çantanın hazır olması lazım bence çantana koyacaklarını hemen yıka ütüle çantanı hazırla neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz telaşlanma hemen ama hazırla çantanı cnmnaber kızanlar herşey yolunda mıııı
gecee çok rahat uyudum valla. demek ki; stres çok etkiliyomuş. bi kez daha anladım bunnu... bugün bebeklerimizin odasına kutularını boyamaya başladım. çok cici oluyolar yaa. bitsin fotoğraflarını yüklerim siz de görürsünüz
bizim bebek odası taaa ayın 30unda gelecekmişoda gelmeden de cicileri yıkamak istemiyorum. yıkayıp ütüleyip yerleştiririm diye düşündüm. napsam ki?
bu arada kurutma makinası almayı düşünüyoruz. kullananınız var mı, ne marka iyidir? bana fikir verir misiniiiizz?
cnm senin için ne geç ne erken ama yavaştan yavaştan yapsan iyi olur son zamanlar ağırlaşıyon bişi yapasın gelmiyo bi sürü işleri birikmiş oluyo yorula yorula yapmak zorunda kalıyosunhiiii neden 30. Haftada hazırla dedi erken değil mi 30??? Ne yani hazırlayayım mı ben de??? Daha bebeğin cicilerini yıkmadım beeen..
bugün kotrole gittik tekrar ciğerlerdeki hırıltı kesilmiş antibiyotik tabi kullanmam gerek cnm küçük bebek nasıl geçirecek yoksageçmiş olsun ya..bizimde burnumuz dolu dolu temizletmiyoda serum fizyolojik sıkıyorum biraz rahatlıyo..şükür öksürük yok inşllh olmaz..tabiki yarıyodur antibiyotik kesin şartmıymış kullnman ..
niye kaybetsin ki kaybedebilir malesef hasta bizdede şu iki gün o iştahlı hali gitti malesef..
Merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim.8 yıllık evliyim.3 negatif aşılama 4 tüp bebek geçirdim.ilk deneme tuttu ancak bebeğimin gelişimi 2.5 aylıkken durduğu için kürtaj oldum.ikinci deneme kimyasal.3. Ve 4. Hiç tutmadı.500 yasin adadım arkadaşlar.benim için okuyabilcek biri varmı.olursa özelden msj bekliyorum...
allah razı olsun canım.hakkını helal et...kızz sedn ne diyon sen ikiz annesisin çantanın hazır olması lazım bence çantana koyacaklarını hemen yıka ütüle çantanı hazırla neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz telaşlanma hemen ama hazırla çantanı cnm
diğerlerini mobilyan gelince hemen yap vakit kaybetme sen ikiz bekliyosun ve ikizler diğerlerine göre daha erken davranırlar hbrin olsun
cnm senin için ne geç ne erken ama yavaştan yavaştan yapsan iyi olur son zamanlar ağırlaşıyon bişi yapasın gelmiyo bi sürü işleri birikmiş oluyo yorula yorula yapmak zorunda kalıyosun
bugün kotrole gittik tekrar ciğerlerdeki hırıltı kesilmiş antibiyotik tabi kullanmam gerek cnm küçük bebek nasıl geçirecek yoksa
iştahı hala çok az ama kilo alımı azda olsa var ona şükür..
Cnm bana özelden msj atmışsın ama benim 100 maj hakkım dolmadığı için sana cvp yazamadım
buraya yazdığınıda yen,i gördüm şuan adetim ama bitince okuyacam sen beni okumuş bil ve kayda geç
Çok şüküür burcum ya valla doktora giderken ayaklarım geri geri geliyor tedirginlikten. amaçok şükür güzel şeyler duyunca doktordan nasıl sevidim bilemessin :) bu gece nasıl rahat uyumuşum.
usgde artık hiç bişiy seçilmiyo. sığmıyolar artık :)))
ah canım ahhh duramıyosun yine dimiiiii
kız ben de öyleyim valla daha odaları gelmediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?