Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

eveeet bir kere yapılıyor ama diyorum ya arandım :)) annem ve ablam şeker hastası benim insülin kullanıyorlar da ben gebe değilken bile 3 ayda bir falan baktırırdım zaten.. 75 çıkmış şekerim gayet iyi çok şükür..
gecelik sabahlıkları ben de yıkadım bugün de evde kadın var döndüğümde ütülü bulurum abartmışım valla bir takım almışım sabahlık gecelik, 3 tek gecelik 3 pijama 3 tane de ayrıca sabahlık almışım

yaaaa korkuyorum zaten korkutma iyice:26:

yinede süper benim pek öyle marifetlerim yok malsef senin yaptığın battaniye falan güzeldi..bsana doktorum 30 hafta itibariyleydi sanırım çantan hazır olsun demişti işte o an acaip bi heycan başlamıştı bende
canım uyku tulumu diye geçiyo ama polaryumuşak ben beğendim bende 80 lira tuttu 3,5 kargo parası verdim..bez bile istedim

Son düzenleme:

özelden mesaj göndermeye çalıştım fakat mesaj kutunuz doldugu için mesaj gönderemedim size burdan yazmak istedim ben2 tane şimdilik okuyabilirm şayet fazla okursamda size bildiririm kaç tane okuduğumu inş. en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize

ay ayşecim korkuturmuyum hiç seni.biliyorum doğurana kadar hep tedirgnlik eşim diyo doktorlar bile senin takık olduğunu söylediler arkandan diye sinir oldum ama napıyım..şimdide çocuk doktoru benim hafif tırlak olduğumu düşünüyo

oh maşallah şekerin çok güzel çıkmış benimde annem insülin kullanıyo bende korkmuştum çıkarmı bendede diye..
artık her iki saate bi değiştirirsin hastanede :))

Son düzenleme:
canım 1 tane okuman yeterli.ismim tülay.sağolasın canım...

sadece bu kadarmı arkadaşlar.bu kadar kişi arasından 1 kişimi yardımcı olucak.sağolun yaa valla çok makbule geçtiniz...

hiiii neden 30. Haftada hazırla dedi erken değil mi 30??? Ne yani hazırlayayım mı ben de??? Daha bebeğin cicilerini yıkmadım beeen..

Sağolasın teyzesiiii :) bu haftaya kadar, tek bebek gibi gelişirlermiş ama daha sonraki haftalarda yavaşlıyormuş ikizlerin gelişimi.. bakalım bizimkiler nasıl olucak. :18:

Çok şüküür burcum ya valla doktora giderken ayaklarım geri geri geliyor tedirginlikten. amaçok şükür güzel şeyler duyunca doktordan nasıl sevidim bilemessin :) bu gece nasıl rahat uyumuşum.
usgde artık hiç bişiy seçilmiyo. sığmıyolar artık :)))

günaydııııın hadi kalkııııın... kurtlandım yine aranıyorum gittim kan verdim bir şeker ve idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak.. ellerim şişiyor da korktum..

ah canım ahhh duramıyosun yine dimiiiii

ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun

inşallah seninlelerdir tatlım. görürsün yAvrularını umarım. güzel düşün

hiiii neden 30. Haftada hazırla dedi erken değil mi 30??? Ne yani hazırlayayım mı ben de??? Daha bebeğin cicilerini yıkmadım beeen..

kız ben de öyleyim valla daha odaları gelmediiiii

naber kızanlar herşey yolunda mıııı
ben dün doktordan duyduğum güzel şeylerden sonra kendimi süper hissediyoruuum
gecee çok rahat uyudum valla. demek ki; stres çok etkiliyomuş. bi kez daha anladım bunnu... bugün bebeklerimizin odasına kutularını boyamaya başladım. çok cici oluyolar yaa. bitsin fotoğraflarını yüklerim siz de görürsünüz
bizim bebek odası taaa ayın 30unda gelecekmiş oda gelmeden de cicileri yıkamak istemiyorum. yıkayıp ütüleyip yerleştiririm diye düşündüm. napsam ki?
daha hiç bişiy yapmadım yaa ayşe gibi çantamı da hazırlamadııım
bu arada kurutma makinası almayı düşünüyoruz. kullananınız var mı, ne marka iyidir? bana fikir verir misiniiiizz?

gecee çok rahat uyudum valla. demek ki; stres çok etkiliyomuş. bi kez daha anladım bunnu... bugün bebeklerimizin odasına kutularını boyamaya başladım. çok cici oluyolar yaa. bitsin fotoğraflarını yüklerim siz de görürsünüz
bizim bebek odası taaa ayın 30unda gelecekmiş oda gelmeden de cicileri yıkamak istemiyorum. yıkayıp ütüleyip yerleştiririm diye düşündüm. napsam ki?
bu arada kurutma makinası almayı düşünüyoruz. kullananınız var mı, ne marka iyidir? bana fikir verir misiniiiizz?

Hiç kimse oralı olmadımı yaa.inanmıyorum.sizde bu yollardan geçmedinizmi.ama görüyorumki herkes amacına ulaşana kadarmış...

Ne güzel iste güzel haberler almissin tosunlar iyiymis :) aman nazar degmesin masallahVallah bende daha odaya falan gelemedigim icin gecmi erkenmi bilmiyorum canim bende o günlere gelirsem sizden tavsiyeler alirim :) Kurutma makinasi olarakda sana bosch tavsiye ederim ama mutlaka A enerjili almaya dikkat et faurada baya fark ediyor ondan diyorum...

Benimde göbüsüm iyice büyüdü dün kendime hamilelik cicileri almaya gittim artik pantalonlarim dar geliyor kapanmiyor kapananlarda rahatsiz ediyor.
ilk ultrasyonum bugun inşallah keseyi görürüm çok heycanlıyım dua edin bana nolur bebişlerim düşmemiş olsun
Canim hayirli olsun... Ama niye öyle diyosunki niye düssünler misil misil uyuyorlardir annelerinin karninda.

kızz sedn ne diyon sen ikiz annesisin çantanın hazır olması lazım bence çantana koyacaklarını hemen yıka ütüle çantanı hazırla neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz telaşlanma hemen ama hazırla çantanı cnm
diğerlerini mobilyan gelince hemen yap vakit kaybetme sen ikiz bekliyosun ve ikizler diğerlerine göre daha erken davranırlar hbrin olsun
cnm senin için ne geç ne erken ama yavaştan yavaştan yapsan iyi olur son zamanlar ağırlaşıyon bişi yapasın gelmiyo bi sürü işleri birikmiş oluyo yorula yorula yapmak zorunda kalıyosun
bugün kotrole gittik tekrar ciğerlerdeki hırıltı kesilmiş antibiyotik tabi kullanmam gerek cnm küçük bebek nasıl geçirecek yoksa
iştahı hala çok az ama kilo alımı azda olsa var ona şükür..

cnm bana özelden msj atmışsın ama benim 100 maj hakkım dolmadığı için sana cvp yazamadım
buraya yazdığınıda yen,i gördüm şuan adetim ama bitince okuyacam sen beni okumuş bil ve kayda geç

allah razı olsun canım.hakkını helal et...

merhaba, bosch marka kullandı ablam bi süre canım
önce yıkama sonra kurutma derken banyo hamam sıcağına dönüyor.
baya elektrik tüketiyor ama gerçekten dolap kuruluğunda çıkarıyor çamaşırları. yalnız güneşte kurutmanın daha iyi olduğunu okumuştum bi yerlerden.

ya oda filan hazır bir tek kocacığım poposunu kaldırabilirse avizesini takacak ama madem ben de başlayayım yıkama işlerine..
kurutma makinasını ben yurtta kaldım uzun zaman orada kullanıyorduk süperdi arçelikti ben de heves ettim yerim olmadığı için alamadım yerine kurutmalı çamaşır makinesi aldım samsung dünyanın da parasını verdim ama hem çok uzun sürüyor kurutması hem de bumburuşuk yapıyor ( samsungu önermem..

gerçekten usg de artık benimki de bişeye benzemiyor kocaman bir balık kılçığı omurgasıymış :))) koca bir kafa... eskiden sığıyordu bütün halinde görüyorduk şimdi hep parça parça..
duramadım valla :)) ama olsun en azından idrarda protein olmadığını görünce içim rahatlıyor..

kızlar sizce cibinliği de yıkamak gerekir mi asmadan önce???

teyzecikler nasılsınız,biz pazartesi kontrole gittik,hamdolsun kese arkasındaki kanamamız geçmiş.satla uyumluyuz,şuan için sıkıntı yok dedi dr.ama benim kedni sıkıntım var bugün,geçen akşam sarımsaklı bişi yemiştik hayatımda bu kadar acı sarımsak görmedim,dün akşam üst dudağım komple uçukladı,bugün dahada şişti,o kadar canım yanıyoki anlatamam.merkezi aradım hemşire dr çıktı yanlış bişi söylemeyeyim en iyisi sabah konuşun dr'la ona göre ilaç yazar dedi.ay nasıl sabah edicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…