Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

geçmiş olsun yaa uçuk ilaçları da ağır oluyor sormadan kullanma ama soğuk kompres uygula sızısını alır en azından..
bebişinin iyi olmasına sevindim hep böyle gitsin inşallah..

ben seni bebiş gelince düşünemiyorum varya :)) pimpirikli seni :))
ben 1 tane gecelik 1 tane de pijama aldım bide sabahlık var polar o da.zaten pijamalarım vardı hamileyken onları da kullanırım.

saol cnm teşekkür ederim :) bugün ablamla konuştuk da o da telde söyledi kız hala çantan hazır değil mi diye :)) beni de telaş aldı birden.ama mobilyanon kokusu çıkmadan istemedim yerleştirmeyi.artık pazartesiden itibaren yavaş yavaş yerleştiririm.
kargo parası çok iimiş seninde uygunmuş yani :)

kutuları merak ediyorum bende cnm gösterirsin bitince :) ama çantayı bencede hazır et derim senin ikiz ne de olsa belli olmaz.en azından hastane çantanı hazırlarsın.bebişin eşyalarını da yıkayıp temiz bir bohçaya sarar dolabına koyarsın yavaş yavaş ağırlaşmadan iyi olur aslında..

maşallah cnm hep böyle gitsin inş.sarımsak bende yiyorum sürekli ama belki başka bişey dokunmuştur.yada stresten de çıkmış olabilir.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------30.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------24.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------10.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

Son düzenleme:
ben seni bebiş gelince düşünemiyorum varya :)) pimpirikli seni :))
ben 1 tane gecelik 1 tane de pijama aldım bide sabahlık var polar o da.zaten pijamalarım vardı hamileyken onları da kullanırım.
ya istemiyorum böyle pimpirik yapmayı aslında ama engel olamıyorum kendime inşallah çocuğunu sıkıp bunaltan annelerden olmam..

geçmiş olsun yaa uçuk ilaçları da ağır oluyor sormadan kullanma ama soğuk kompres uygula sızısını alır en azından..
bebişinin iyi olmasına sevindim hep böyle gitsin inşallah..

maşallah cnm hep böyle gitsin inş.sarımsak bende yiyorum sürekli ama belki başka bişey dokunmuştur.yada stresten de çıkmış olabilir.

çok teşekkür ederiz canlarım,bende severim sarımsak,turşu,sarımsaklı yoğurt filan tüketiyorum ama o akşam yerkende farketmiştim acı olduğunu,ona bağlıyorum.bu kanama meseleside biraz stres yaratmıştı bende onun boşalmasımı anlamadım.neyse sabah bişi yazar heralde dr,kuzum için katlanırım ben.

cnm cibinliğini kesinlikle yıkayıp ütülemeni öneririm,çünkü dikilirken yerlerde sürünüyo tozlar pisler içiçe oluyo cibinlikle
ayrıca kullandığın süre içinde en geç 2 ayda bir yıkamanı ütülemeni tavsiye ederim üstünde çook toz barındırıyo,ben çok heves ettiğim halde toz barındırcak diye almamıştım
allah razı olsun canım.hakkını helal et...

cnm sendende Allah razı olsun topikte görmediğim için geç cvp yazdım Allah en kısa zamanda sna evladını kavuştursun inş...

kızlar doktor keseyi gördü ama içini net göremedii için cumartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı allahtan mucize bekliyorum inşallah birşey olmaz bende baktım ceviz büyüklüğündeydi kese

çok şükür tatlım yolunda herşey :) inşallah hep böyle gider...
oda için senin daha erken ya. acele etme. biz bile siparişi vereli 1 ay oluyo. ama bizimki mecbur öyle oldu. sen yine 20. haftada falan verirsin en geç...
boscha bakarım inşallah. bi ara çıkabilirsem :)
sen büyürsün asıl bundan sonra seyret. ilk zamanlar çok daha hızlı büyümüştüm ben de. ama sonra sonra duruyo. doktora da dedim 2 haftadır hiç kilo almadım diye. diyor önemli diil. hatta bu haftalarda verebilirsin de. bebekler gelişiyor önemli olan o dedi.. hayırlısı hepsinin tadı ayrı güzel. güzel günlerde kullan canım aldıklarını...

ayyy elim ayağıma dolandııı :) kız etme hemen yarın başlıyım bari aldıklarımı hazırlamaya. benim de canım sıkılıyo evde yapacak bi iş yok diye. meğer boştan yere can sıkıyomuşum :)))
haklısın valla en tez zamanda başlamam lazım. niye akıl edemedim bilmem. sonuçta herşey var Allaha şükür. sadece yıkanıp çantaya konulucak...
sizin de kontrolünüz iyi geçmiş şükür. inşallah en kısa zamanda toparlar canım. üzme kendini olur mu?

hmm sen de bosch demişsin, bakıcam inşallah en kısa zamanda :) güneş iyi tabi ama, evimizde balkon yok be tatlım. kalorifer peteklerinin üzerinde de olmuyor yani. o yüzden bebekler gelmeden almak istiyorum...

oooo sen benden epey öndesin maşallah. nerdeeee bizim oda şu sıralar atölye gibi :) ahşap boyama malzemeleri falan... yarın arayıp dicem ama mobilyacya getirebildiğiniz kadar erken getirin diye. olmuyo böyle kafam hep onla meşgul. biran önce halledebilseydim. bi de yani en kısa zamanda gelse çok iyi olur. kendim yapıcam herşeyi. her geçen gün ağırlaşıyorum...
arçeliğe de bakarım tabi. bana hem uygun fiyat, hem de kaliteli gerekiyo :)))

evet omurgalarını bi görebiliyorum zaten bi de iki tane yan yana yuvarlak :) kafalarıymışşşşş :)))
cibinliği bence de yıkamalısın canım...

çok sevindim tatlım ya, gözünaydın. inşallah bundan sonra da sorunsuz devam eder herşey...

inşalah canım az kaldı inşallah yarın bitirirsem eklerim fotoğraflarını. çok asyrıntılı yapamadım ama, en azından elimdekiler değerlendi çokta tatlı oldular :)
çantayı yarından tezi yok hazırlamya başlıyorum zatn. çok geç bile kalmışım yaa. hiç farkında diilim :)))

kızlar doktor keseyi gördü ama içini net göremedii için cumartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı allahtan mucize bekliyorum inşallah birşey olmaz bende baktım ceviz büyüklüğündeydi kese

ay hadi hayırlısı tatlım. inşallah kalp atışlarını da görürsün. benim de ilk keseler gözükmüştü 2 hafta sonra kalp atışlarını duymuştuk. inşallah herşey istediğin gibi olur...

valla kızlar öyle tuhaf ki karnımın halleri son günlerde. biri popoyu biri kafayı dayıyo karnım yamuk yumuk oluyo nasıl sertleşiyo:))) hemen akabinde de kalp çarpıntım başlıyo tabi damarlara baskı olduğundan. ay çok zorum var ya, dua edin bana olur mu?

manolya da epeydir yok. nasıl alışmışız, özledim valla...

öptüm hepinizi canlar, iyi geceler....

canını sıkma tatlım ben de ilk gittiğimde içini göremedi bir hafta sonra gittim yolk sac vardı bir hafta sonra bir daha gittim kalp atışı vardı.. senin şimdi tam olarak kaç haftalık

seninkiyle kıyaslanmaz tabi ama benim karnım da çok sertleşiyor ve sanki okşayınca yumuşuyor :))) Allah hepimize gayret versin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin Allahım

maşallahhh inş. sonuna kadarda bir sıkıntın olmaz rahat bir gebelik geçiririsin bundan sonra canım. uçuk konusuna gelince bendede çok çıkıyor birde sızlaması varki insanın canını nasıl yakıyor bilirim ben hiç krem falan kullanmadım acıyı çektim geçti valla :)) ama sen dr. görüş krem falan ismi verecektir muhtemelen...
canım kese görünmüş çok şükür inş. kalp atışlarınıda görürsünüzz dualarımız sizlerle...
çok komik oluyordur o görüntü eminim benimkilerinde yeni hareketleri sertleşti arada öyle canımı yakıyolar ki anlatamam ama güzel hisler duygular bunlarrr...

cnm benim yaa benim kız da öyle dayanma sırasında resmen kalbim sıkışıyo elimle okşaya okşaya içeri sokuyorum.topu dikti yine diye babası bazende sanki içerden etimi sıktırıyo cimcimkler gibi acayip can yakıyo.sonra alıyor beni bir gülme krizi sorma gitsin senin 2 tane olunca kimbilir neler yapıyodur onlar düşenemiyorum
sabah sabah çok sinirlendim bende.eşim işe giderken 5.katta bir çocuk görmüş camdan sarkarken sonra kapıyı çalıp söledi bana bi bakım oyuncukları atıyo çocuk yukardan.elektriklerde kesik taa 5.kata çıktım merdivenlerden kapıyı çaldım inanır mısın açan olmadı.kadın çocuğu evde bırakıp gitmiş resmen bekledim o kadar ama yok kimse.sonra indim aşağıya elektrikler gelmiş aşağıdan otomatiğin ziline bastım hala açan yok.ne insanlar var yaaa çok canım sıkıldı biz karnımızdayen sakınıyoruz kadın evde bırakıp gitmiş ya camdan düşse dimi ama?kimin umrumda (

inşallah canım sağol.uçuk bi tane olsa sıkıcam dişimi ama üst dudağım komple,ay hele sızlamasını hiç sorma,yanık sızısı gibi.aradım dr'u ilaç önermiyorum ama yumuşatmak için %100 doğal Hametan isimli bi krem varmış onu kullanabilirsin dedi,eşim alıyo şimdi eczaneden.

evet ben de okşuyorum geri çekiliyor hemen paşa :)
inşallah canım ya az kaldı hayırlısıyla alsaydık sağ salim kucağımıza...

çok komik oluyordur o görüntü eminim benimkilerinde yeni hareketleri sertleşti arada öyle canımı yakıyolar ki anlatamam ama güzel hisler duygular bunlarrr...

evet çok gülüyorum halime :) eşim de diyor şimdi orda bebek mi vaar :)))
benimkiler çok şükür canımı acıtlıyolar ya. sadce baskı yaptıkları için çarpıntım oluyor o da olacak artık napalım...
güzel olmaz mıııııı :)

sona doğru can acıtmaları başlıyor demek ki. benim o çarpıntı çok müthiş hissettiriyor ya. akşamları neyse de gün içinde korkuyorum ne yalan söyliim evde yalnızken. hayırlısıyla bi tamamlasaydık Allaam...
ah canım bazen diyorum bu kadar aradıktan sonra olmasında da vardır bir hayır. belki bizim de aramadan olsaydı o kadar koruyucu yapıda bi anne olmazdım. çok şükür evlatlarımız bizimle ve biz elimizden geldiğince onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. hiçte pirpirikli sayılmayız. asıl öyle davranan anneler anormal ya...

herkese günaydııııııın!
bugün nasılsınız bakalııım :) çalışanlar hadi gözünüzaydın hafta sonu geldi bi hafta daha geride kaldı çok şükür...
ben bugün YİNE evdeyim ve artık şu kutuları bitirmeyi düşünüyorum. onları hallettikten sonra da hastaneye götüreceğimiz hastane çıkışlarını v.s. etiketlerini falan kesip yıkıycam inşallah. eeee geç kalmışım, çantamızı hazırlamam lazm. bu gece boyunca kaç çanta hazırladım bilemesssiniz :))))
bu arada hastane için acaba kaç hastane çıkışı götürmemiz gerekir? tecrübeli anneleeeer size sesleniyorum :) çantanızda kendiniz ve bebeğiniz için neler vardı? daha önce de sormuştm sanırım ama, ufff bişiy unutmaktan korkuyoruuuum...

he bide kızlar bana isim önerir misiniz?
ya bülent ve levent düşünüyoruz ama, başka da olabilir. kesin bişiy yok. eşim de bana bırakıyor o benden kararsız... siz ne dersiniz?

günaydın canım evet bugün son iş günümüz ne mutlu dinlenme zamanımız geldi işte
sen ne kutusu hazırlıyosun ben bilmiyorumda merak ettim canım ????
ohh ohhh ne güzel çantalarda hazırlansın bakalım yavaştan yavaştan bebişin son hazırlıkları artık Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin canım

ya şimdi aklıma geldi cnm böğürtlen çok iyiymiş uçuğa tazesini bulamazsan reçeli de olur.hem meyve olduğu için yan etkisi falan da olmaz ilaç gibi.

aslında dediğini bende düşünüyorum bu kadar geç bebek sahibi olmasaydım üzerine düşermiydim diye ama yine de umursamaz gamsız olmazdım herhalde.zaen çocuklları çok seviyorum ben oldum olası kendi çocuğum gibi severim yani o derece :) oyüzden de çok üzülüyorum böylelerini görünce

cnm ben 2 tk bebek için hastane çıkışı koyacağım (iç body,tulum,patikli pantolon,üst body,çorap,eldiven,şapka,penye battaniye)
1 ad.kalın battaniye
2 ad.yelek
1 ad.hırka
2 ad.patik
2-3 ad.salya bezi
5-6 ad.bebek bezi
uniy baby(ıslak pamuk)
pişik kremi

kendim için;
1 ad.gecelik
1 ad.sabahlık
1 ad.pijama
1 ad.çorap
göğüs pedi
hijyenik ped(kalınlardan)
hasta bezi
göğüs ucu kremi (hemen sürülmesi gerekmiş yara olmadan)

şimdilik aklıma gelenler bunlar benim.varsa ilave banada iyi olur kızlar söylersiniz :)
bide şampuan koymaya gerek yok sanırım dimi?bebeği yıkarken lazım olur muki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…