teyzecikler nasılsınız,biz pazartesi kontrole gittik,hamdolsun kese arkasındaki kanamamız geçmiş.satla uyumluyuz,şuan için sıkıntı yok dedi dr.ama benim kedni sıkıntım var bugün,geçen akşam sarımsaklı bişi yemiştik hayatımda bu kadar acı sarımsak görmedim,dün akşam üst dudağım komple uçukladı,bugün dahada şişti,o kadar canım yanıyoki anlatamam.merkezi aradım hemşire dr çıktı yanlış bişi söylemeyeyim en iyisi sabah konuşun dr'la ona göre ilaç yazar dedi.ay nasıl sabah edicem ben
eveeet bir kere yapılıyor ama diyorum ya arandım :)) annem ve ablam şeker hastası benim insülin kullanıyorlar da ben gebe değilken bile 3 ayda bir falan baktırırdım zaten.. 75 çıkmış şekerim gayet iyi çok şükür..
gecelik sabahlıkları ben de yıkadım bugün de evde kadın var döndüğümde ütülü bulurumabartmışım valla bir takım almışım sabahlık gecelik, 3 tek gecelik 3 pijama 3 tane de ayrıca sabahlık almışım
yaaaa korkuyorum zaten korkutma iyice:26:
yinede süper benim pek öyle marifetlerim yok malsef senin yaptığın battaniye falan güzeldi..bsana doktorum 30 hafta itibariyleydi sanırım çantan hazır olsun demişti işte o an acaip bi heycan başlamıştı bende
canım uyku tulumu diye geçiyo ama polaryumuşak ben beğendim bende 80 lira tuttu 3,5 kargo parası verdim..bez bile istedim
naber kızanlar herşey yolunda mıııı
ben dün doktordan duyduğum güzel şeylerden sonra kendimi süper hissediyoruuum
gecee çok rahat uyudum valla. demek ki; stres çok etkiliyomuş. bi kez daha anladım bunnu... bugün bebeklerimizin odasına kutularını boyamaya başladım. çok cici oluyolar yaa. bitsin fotoğraflarını yüklerim siz de görürsünüz
bizim bebek odası taaa ayın 30unda gelecekmişoda gelmeden de cicileri yıkamak istemiyorum. yıkayıp ütüleyip yerleştiririm diye düşündüm. napsam ki?
daha hiç bişiy yapmadım yaaayşe gibi çantamı da hazırlamadııım
bu arada kurutma makinası almayı düşünüyoruz. kullananınız var mı, ne marka iyidir? bana fikir verir misiniiiizz?
teyzecikler nasılsınız,biz pazartesi kontrole gittik,hamdolsun kese arkasındaki kanamamız geçmiş.satla uyumluyuz,şuan için sıkıntı yok dedi dr.ama benim kedni sıkıntım var bugün,geçen akşam sarımsaklı bişi yemiştik hayatımda bu kadar acı sarımsak görmedim,dün akşam üst dudağım komple uçukladı,bugün dahada şişti,o kadar canım yanıyoki anlatamam.merkezi aradım hemşire dr çıktı yanlış bişi söylemeyeyim en iyisi sabah konuşun dr'la ona göre ilaç yazar dedi.ay nasıl sabah edicem ben
ya istemiyorum böyle pimpirik yapmayı aslında ama engel olamıyorum kendime inşallah çocuğunu sıkıp bunaltan annelerden olmam..ben seni bebiş gelince düşünemiyorum varya :)) pimpirikli seni :))
ben 1 tane gecelik 1 tane de pijama aldım bide sabahlık var polar o da.zaten pijamalarım vardı hamileyken onları da kullanırım.
geçmiş olsun yaa uçuk ilaçları da ağır oluyor sormadan kullanma ama soğuk kompres uygula sızısını alır en azından..
bebişinin iyi olmasına sevindim hep böyle gitsin inşallah..
maşallah cnm hep böyle gitsin inş.sarımsak bende yiyorum sürekli ama belki başka bişey dokunmuştur.yada stresten de çıkmış olabilir.
cnm cibinliğini kesinlikle yıkayıp ütülemeni öneririm,çünkü dikilirken yerlerde sürünüyo tozlar pisler içiçe oluyo cibinliklegerçekten usg de artık benimki de bişeye benzemiyor kocaman bir balık kılçığı omurgasıymış :))) koca bir kafa... eskiden sığıyordu bütün halinde görüyorduk şimdi hep parça parça..
duramadım valla :)) ama olsun en azından idrarda protein olmadığını görünce içim rahatlıyor..
kızlar sizce cibinliği de yıkamak gerekir mi asmadan önce???
allah razı olsun canım.hakkını helal et...
Ne güzel iste güzel haberler almissin tosunlar iyiymis :) aman nazar degmesin masallahVallah bende daha odaya falan gelemedigim icin gecmi erkenmi bilmiyorum canim bende o günlere gelirsem sizden tavsiyeler alirim :) Kurutma makinasi olarakda sana bosch tavsiye ederim ama mutlaka A enerjili almaya dikkat et faurada baya fark ediyor ondan diyorum...
Benimde göbüsüm iyice büyüdü dün kendime hamilelik cicileri almaya gittim artik pantalonlarim dar geliyor kapanmiyorkapananlarda rahatsiz ediyor.
kızz sedn ne diyon sen ikiz annesisin çantanın hazır olması lazım bence çantana koyacaklarını hemen yıka ütüle çantanı hazırla neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz telaşlanma hemen ama hazırla çantanı cnm
diğerlerini mobilyan gelince hemen yap vakit kaybetme sen ikiz bekliyosun ve ikizler diğerlerine göre daha erken davranırlar hbrin olsun
bugün kotrole gittik tekrar ciğerlerdeki hırıltı kesilmiş antibiyotik tabi kullanmam gerek cnm küçük bebek nasıl geçirecek yoksa
iştahı hala çok az ama kilo alımı azda olsa var ona şükür..
merhaba, bosch marka kullandı ablam bi süre canım
önce yıkama sonra kurutma derken banyo hamam sıcağına dönüyor.
baya elektrik tüketiyor ama gerçekten dolap kuruluğunda çıkarıyor çamaşırları. yalnız güneşte kurutmanın daha iyi olduğunu okumuştum bi yerlerden.
ya oda filan hazır bir tek kocacığım poposunu kaldırabilirse avizesini takacak ama madem ben de başlayayım yıkama işlerine..
kurutma makinasını ben yurtta kaldım uzun zaman orada kullanıyorduk süperdi arçelikti ben de heves ettim yerim olmadığı için alamadım yerine kurutmalı çamaşır makinesi aldım samsung dünyanın da parasını verdim ama hem çok uzun sürüyor kurutması hem de bumburuşuk yapıyor( samsungu önermem..
gerçekten usg de artık benimki de bişeye benzemiyor kocaman bir balık kılçığı omurgasıymış :))) koca bir kafa... eskiden sığıyordu bütün halinde görüyorduk şimdi hep parça parça..
duramadım valla :)) ama olsun en azından idrarda protein olmadığını görünce içim rahatlıyor..
kızlar sizce cibinliği de yıkamak gerekir mi asmadan önce???
kutuları merak ediyorum bende cnm gösterirsin bitince :) ama çantayı bencede hazır et derim senin ikiz ne de olsa belli olmaz.en azından hastane çantanı hazırlarsın.bebişin eşyalarını da yıkayıp temiz bir bohçaya sarar dolabına koyarsınyavaş yavaş ağırlaşmadan iyi olur aslında..
kızlar doktor keseyi gördü ama içini net göremedii için cumartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı allahtan mucize bekliyorum inşallah birşey olmaz bende baktım ceviz büyüklüğündeydi kese
canını sıkma tatlım ben de ilk gittiğimde içini göremedi bir hafta sonra gittim yolk sac vardı bir hafta sonra bir daha gittim kalp atışı vardı.. senin şimdi tam olarak kaç haftalıkkızlar doktor keseyi gördü ama içini net göremedii için cumartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı allahtan mucize bekliyorum inşallah birşey olmaz bende baktım ceviz büyüklüğündeydi kese
valla kızlar öyle tuhaf ki karnımın halleri son günlerde. biri popoyu biri kafayı dayıyo karnım yamuk yumuk oluyo nasıl sertleşiyo:))) hemen akabinde de kalp çarpıntım başlıyo tabi damarlara baskı olduğundan. ay çok zorum var ya, dua edin bana olur mu?
manolya da epeydir yok. nasıl alışmışız, özledim valla...
öptüm hepinizi canlar, iyi geceler....
canını sıkma tatlım ben de ilk gittiğimde içini göremedi bir hafta sonra gittim yolk sac vardı bir hafta sonra bir daha gittim kalp atışı vardı.. senin şimdi tam olarak kaç haftalık
6 haftalık oldu yeni, satım 5 ekim adetimide bugunle 14 gün geçmiş oluyor
maşallahhh inş. sonuna kadarda bir sıkıntın olmaz rahat bir gebelik geçiririsin bundan sonra canım. uçuk konusuna gelince bendede çok çıkıyor birde sızlaması varki insanın canını nasıl yakıyor bilirim ben hiç krem falan kullanmadım acıyı çektim geçti valla :)) ama sen dr. görüş krem falan ismi verecektir muhtemelen...teyzecikler nasılsınız,biz pazartesi kontrole gittik,hamdolsun kese arkasındaki kanamamız geçmiş.satla uyumluyuz,şuan için sıkıntı yok dedi dr.ama benim kedni sıkıntım var bugün,geçen akşam sarımsaklı bişi yemiştik hayatımda bu kadar acı sarımsak görmedim,dün akşam üst dudağım komple uçukladı,bugün dahada şişti,o kadar canım yanıyoki anlatamam.merkezi aradım hemşire dr çıktı yanlış bişi söylemeyeyim en iyisi sabah konuşun dr'la ona göre ilaç yazar dedi.ay nasıl sabah edicem ben
canım kese görünmüş çok şükür inş. kalp atışlarınıda görürsünüzz dualarımız sizlerle...kızlar doktor keseyi gördü ama içini net göremedii için cumartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı allahtan mucize bekliyorum inşallah birşey olmaz bende baktım ceviz büyüklüğündeydi kese
çok komik oluyordur o görüntü eminim benimkilerinde yeni hareketleri sertleşti arada öyle canımı yakıyolar ki anlatamam ama güzel hisler duygular bunlarrr...valla kızlar öyle tuhaf ki karnımın halleri son günlerde. biri popoyu biri kafayı dayıyo karnım yamuk yumuk oluyo nasıl sertleşiyo:))) hemen akabinde de kalp çarpıntım başlıyo tabi damarlara baskı olduğundan. ay çok zorum var ya, dua edin bana olur mu?
canını sıkma tatlım ben de ilk gittiğimde içini göremedi bir hafta sonra gittim yolk sac vardı bir hafta sonra bir daha gittim kalp atışı vardı.. senin şimdi tam olarak kaç haftalık
6 haftalık daha erken kalp atışı için benimkiler 8. haftada kalp atışları görünmüştü canım inş.. sende mucizene kavuşacaksın...
valla kızlar öyle tuhaf ki karnımın halleri son günlerde. biri popoyu biri kafayı dayıyo karnım yamuk yumuk oluyo nasıl sertleşiyo:))) hemen akabinde de kalp çarpıntım başlıyo tabi damarlara baskı olduğundan. ay çok zorum var ya, dua edin bana olur mu?
1 hafta sonra görünür cnm inş.merak etme erken olduğundandır.ben de ilk gittiğimde görünmedi.
maşallahhh inş. sonuna kadarda bir sıkıntın olmaz rahat bir gebelik geçiririsin bundan sonra canım. uçuk konusuna gelince bendede çok çıkıyor birde sızlaması varki insanın canını nasıl yakıyor bilirim ben hiç krem falan kullanmadım acıyı çektim geçti valla :)) ama sen dr. görüş krem falan ismi verecektir muhtemelen...
seninkiyle kıyaslanmaz tabi ama benim karnım da çok sertleşiyor ve sanki okşayınca yumuşuyor :))) Allah hepimize gayret versin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin Allahım
çok komik oluyordur o görüntü eminim benimkilerinde yeni hareketleri sertleşti arada öyle canımı yakıyolar ki anlatamam ama güzel hisler duygular bunlarrr...
cnm benim yaa benim kız da öyle dayanma sırasında resmen kalbim sıkışıyo elimle okşaya okşaya içeri sokuyorum.topu dikti yine diye babasıbazende sanki içerden etimi sıktırıyo cimcimkler gibi acayip can yakıyo.sonra alıyor beni bir gülme krizi sorma gitsin senin 2 tane olunca kimbilir neler yapıyodur onlar düşenemiyorum
sabah sabah çok sinirlendim bende.eşim işe giderken 5.katta bir çocuk görmüş camdan sarkarken sonra kapıyı çalıp söledi bana bi bakım oyuncukları atıyo çocuk yukardan.elektriklerde kesik taa 5.kata çıktım merdivenlerden kapıyı çaldım inanır mısın açan olmadı.kadın çocuğu evde bırakıp gitmiş resmen bekledim o kadar ama yok kimse.sonra indim aşağıya elektrikler gelmiş aşağıdan otomatiğin ziline bastım hala açan yok.ne insanlar var yaaa çok canım sıkıldı biz karnımızdayen sakınıyoruz kadın evde bırakıp gitmiş ya camdan düşse dimi ama?kimin umrumda(
herkese günaydııııııın!
bugün nasılsınız bakalııım :) çalışanlar hadi gözünüzaydın hafta sonu geldi bi hafta daha geride kaldı çok şükür...
ben bugün YİNE evdeyim ve artık şu kutuları bitirmeyi düşünüyorum. onları hallettikten sonra da hastaneye götüreceğimiz hastane çıkışlarını v.s. etiketlerini falan kesip yıkıycam inşallah. eeee geç kalmışım, çantamızı hazırlamam lazm. bu gece boyunca kaç çanta hazırladım bilemesssiniz :))))
bu arada hastane için acaba kaç hastane çıkışı götürmemiz gerekir? tecrübeli anneleeeer size sesleniyorum :) çantanızda kendiniz ve bebeğiniz için neler vardı? daha önce de sormuştm sanırım ama, ufff bişiy unutmaktan korkuyoruuuum...
inşallah canım sağol.uçuk bi tane olsa sıkıcam dişimi ama üst dudağım komple,ay hele sızlamasını hiç sorma,yanık sızısı gibi.aradım dr'u ilaç önermiyorum ama yumuşatmak için %100 doğal Hametan isimli bi krem varmış onu kullanabilirsin dedi,eşim alıyo şimdi eczaneden.
evet ben de okşuyorum geri çekiliyor hemen paşa :)
inşallah canım ya az kaldı hayırlısıyla alsaydık sağ salim kucağımıza...
evet çok gülüyorum halime :) eşim de diyor şimdi orda bebek mi vaar :)))
benimkiler çok şükür canımı acıtlıyolar ya. sadce baskı yaptıkları için çarpıntım oluyor o da olacak artık napalım...
güzel olmaz mıııııı :)
sona doğru can acıtmaları başlıyor demek ki. benim o çarpıntı çok müthiş hissettiriyor ya. akşamları neyse de gün içinde korkuyorum ne yalan söyliim evde yalnızken. hayırlısıyla bi tamamlasaydık Allaam...
ah canım bazen diyorum bu kadar aradıktan sonra olmasında da vardır bir hayır. belki bizim de aramadan olsaydı o kadar koruyucu yapıda bi anne olmazdım. çok şükür evlatlarımız bizimle ve biz elimizden geldiğince onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. hiçte pirpirikli sayılmayız. asıl öyle davranan anneler anormal ya...
herkese günaydııııııın!
bugün nasılsınız bakalııım :) çalışanlar hadi gözünüzaydın hafta sonu geldi bi hafta daha geride kaldı çok şükür...
ben bugün YİNE evdeyim ve artık şu kutuları bitirmeyi düşünüyorum. onları hallettikten sonra da hastaneye götüreceğimiz hastane çıkışlarını v.s. etiketlerini falan kesip yıkıycam inşallah. eeee geç kalmışım, çantamızı hazırlamam lazm. bu gece boyunca kaç çanta hazırladım bilemesssiniz :))))
bu arada hastane için acaba kaç hastane çıkışı götürmemiz gerekir? tecrübeli anneleeeer size sesleniyorum :) çantanızda kendiniz ve bebeğiniz için neler vardı? daha önce de sormuştm sanırım ama, ufff bişiy unutmaktan korkuyoruuuum...
he bide kızlar bana isim önerir misiniz?
ya bülent ve levent düşünüyoruz ama, başka da olabilir. kesin bişiy yok. eşim de bana bırakıyor o benden kararsız... siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?