günaydın canım evet bugün son iş günümüz ne mutlu dinlenme zamanımız geldi işte
sen ne kutusu hazırlıyosun ben bilmiyorumda merak ettim canım ????
ohh ohhh ne güzel çantalarda hazırlansın bakalım yavaştan yavaştan bebişin son hazırlıkları artık Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin canım
aslında dediğini bende düşünüyorum bu kadar geç bebek sahibi olmasaydım üzerine düşermiydim diye ama yine de umursamaz gamsız olmazdım herhalde.zaen çocuklları çok seviyorum ben oldum olası kendi çocuğum gibi severim yani o derece :) oyüzden de çok üzülüyorum böylelerini görünce
cnm ben 2 tk bebek için hastane çıkışı koyacağım (iç body,tulum,patikli pantolon,üst body,çorap,eldiven,şapka,penye battaniye)
1 ad.kalın battaniye
2 ad.yelek
1 ad.hırka
2 ad.patik
2-3 ad.salya bezi
5-6 ad.bebek bezi
uniy baby(ıslak pamuk)
pişik kremi
kendim için;
1 ad.gecelik
1 ad.sabahlık
1 ad.pijama
1 ad.çorap
göğüs pedi
hijyenik ped(kalınlardan)
hasta bezi
göğüs ucu kremi (hemen sürülmesi gerekmiş yara olmadan)
şimdilik aklıma gelenler bunlar benim.varsa ilave banada iyi olur kızlar söylersiniz :)
bide şampuan koymaya gerek yok sanırım dimi?bebeği yıkarken lazım olur muki?
kuzey ve poyraz
haklısın insanın yaradılışından geliyo çoğu şeyler. sonuçta bakıyorum çoğu arkadaşım öyle rahat ki çocuklarına karşı... yani bazen diyorum onlara bakınca eğer durum bundan ibaretse bebek büyütmekte ne var? :) düşün yani... ama yok ya ben de yapamam.
bebekler için ben hiç patik almadııııııımanaaaa şimdi senin yazdığını görünce aklıma geldiiii....
2şer hastane çıkışı koyarım o zaman. yeter heralde dimi? biz bide sünnet de yaptırıcaz ya, acaba 3er tane mi koysam gerekir mi ki?
kendim için de henüz gecelik alamadım. pijamalar var. çamaşır kullan at olanlardan aldım normal de koymalı mıyım sizce?
pet olarak kotexin gecesi vardı arka kısmı çok geniş. ondan almayı düşünüyorum epeyce. hasta bezi zaten hastaneden vermiyolar mı? almamız gerekiyo mu?
istersen ilave olarak tulum ve iç body 1 er tane daha koyabilisin cnm bence yeterli olur.gecelik sezeryan olacağı için hastaneden istiyolarmış cnm al bence.çamaşırı unutmuşum bak hem kullan at aldım hemde 3 ad.göbek üstü olanlardan her ihtimale karşı rahat olmazsa diye.
hasta bezi bazı hastanelerde istiyolarmış bizimkinde istiyolar galiba.o zaten ucuz bişey eczanede satılıyo sanırım.
biz biraz bebek şekerlerimizden yapalım yine geliriz kızlar :)
en son yaptığımız alışveriş de kargodaymış gelmek üzeredir şimdi :)
2 günde vermişler hemen çok memnun kaldım ben.
ya şimdi aklıma geldi cnm böğürtlen çok iyiymiş uçuğa tazesini bulamazsan reçeli de olur.hem meyve olduğu için yan etkisi falan da olmaz ilaç gibi.
ya şimdi aklıma geldi cnm böğürtlen çok iyiymiş uçuğa tazesini bulamazsan reçeli de olur.hem meyve olduğu için yan etkisi falan da olmaz ilaç gibi.
aslında dediğini bende düşünüyorum bu kadar geç bebek sahibi olmasaydım üzerine düşermiydim diye ama yine de umursamaz gamsız olmazdım herhalde.zaen çocuklları çok seviyorum ben oldum olası kendi çocuğum gibi severim yani o derece :) oyüzden de çok üzülüyorum böylelerini görünce
cnm ben 2 tk bebek için hastane çıkışı koyacağım (iç body,tulum,patikli pantolon,üst body,çorap,eldiven,şapka,penye battaniye)
1 ad.kalın battaniye
2 ad.yelek
1 ad.hırka
2 ad.patik
2-3 ad.salya bezi
5-6 ad.bebek bezi
uniy baby(ıslak pamuk)
pişik kremi
kendim için;
1 ad.gecelik
1 ad.sabahlık
1 ad.pijama
1 ad.çorap
göğüs pedi
hijyenik ped(kalınlardan)
hasta bezi
göğüs ucu kremi (hemen sürülmesi gerekmiş yara olmadan)
şimdilik aklıma gelenler bunlar benim.varsa ilave banada iyi olur kızlar söylersiniz :)
bide şampuan koymaya gerek yok sanırım dimi?bebeği yıkarken lazım olur muki?
haklısın insanın yaradılışından geliyo çoğu şeyler. sonuçta bakıyorum çoğu arkadaşım öyle rahat ki çocuklarına karşı... yani bazen diyorum onlara bakınca eğer durum bundan ibaretse bebek büyütmekte ne var? :) düşün yani... ama yok ya ben de yapamam.
bebekler için ben hiç patik almadııııııımanaaaa şimdi senin yazdığını görünce aklıma geldiiii....
2şer hastane çıkışı koyarım o zaman. yeter heralde dimi? biz bide sünnet de yaptırıcaz ya, acaba 3er tane mi koysam gerekir mi ki?
kendim için de henüz gecelik alamadım. pijamalar var. çamaşır kullan at olanlardan aldım normal de koymalı mıyım sizce?
pet olarak kotexin gecesi vardı arka kısmı çok geniş. ondan almayı düşünüyorum epeyce. hasta bezi zaten hastaneden vermiyolar mı? almamız gerekiyo mu?
canım hast veriyo kocaman pamuklu sezeryan sonrası kaldırınca koyuyolar bana yeni paket açıp vermişlerdi 1 hafta kullanılıyo kanama çok ama sonra normale dönüyo...evonun ddeiği gibi en kötü hast kantininden bile alırsın.
oh komşularım geldii eşim zırt pırt aradı insanlara ayıp oldu sanki.bide kahve taştı ocak perişn halde offf
Eki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
kızlar kutularım bitti! nasıl olmuşlaaar?
Baya sade oldular sanırıım. amaaan uğraşamıycam daha fazla buna da şükür
yaaa o hastanelerden biriyle konuştum işte ben doktor parası hariç 5500 tl fatura çıkarttılar banaanladım canım inşallah bi dahaki kontrole kadar doğurmazsam :) Allah korusuuuuun.... bunları hep sorucam. bazı hastaneler bebeklere hastane çıkışı bile veriyo. belki medipolde de verirler. öğrenmem lazım bakalım...
ayy komşularına kahve mi pişiriyosuuuunn. hmmmm :)))
Ayseee cnmm nasilsinizz..takib ettik sizii
çok güzel düşünümşsün değerlendirmiş olursun ....canım kutu dediğim ahşap boyanmamış kutular vardı önceden aldığım. onları boyuyorum ki hem ortadan kalksınlar bi işe yarasınlar. içlerine mendillerini kremlerini falan koyarım diye düşündüm...
amiiiiin vcanım bilmukabele. hazırlıycaz bakalım yavaştan.
bende hep pijama almıştım demek geceliktemi gerekiyor ben rahat edemem diye düşünmüştüm bari alalım birkaç tanede gecelik iyiki haberim oldu vallaistersen ilave olarak tulum ve iç body 1 er tane daha koyabilisin cnm bence yeterli olur.gecelik sezeryan olacağı için hastaneden istiyolarmış cnm al bence.çamaşırı unutmuşum bak hem kullan at aldım hemde 3 ad.göbek üstü olanlardan her ihtimale karşı rahat olmazsa diye.
hasta bezi bazı hastanelerde istiyolarmış bizimkinde istiyolar galiba.o zaten ucuz bişey eczanede satılıyo sanırım.
şahane olmuşlar ellerine sağlık.ne kutusu bunlar,bende yapim kıskanırım.çok severim ahşap boyamayı.
yaaa o hastanelerden biriyle konuştum işte ben doktor parası hariç 5500 tl fatura çıkarttılar bananeymiş bebeğe kıyafet anneye fotoğraf zart zurt..
ellerine sağlık harika olmuşlar..
çok güzel düşünümşsün değerlendirmiş olursun ....
canım ellerine sağlık şahane olmuşlar güle güle iyi günlerde kullanınn inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?