Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------31.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------11.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

Son düzenleme:

canım kutu dediğim ahşap boyanmamış kutular vardı önceden aldığım. onları boyuyorum ki hem ortadan kalksınlar bi işe yarasınlar. içlerine mendillerini kremlerini falan koyarım diye düşündüm...
amiiiiin vcanım bilmukabele. hazırlıycaz bakalım yavaştan.

haklısın insanın yaradılışından geliyo çoğu şeyler. sonuçta bakıyorum çoğu arkadaşım öyle rahat ki çocuklarına karşı... yani bazen diyorum onlara bakınca eğer durum bundan ibaretse bebek büyütmekte ne var? :) düşün yani... ama yok ya ben de yapamam.

bebekler için ben hiç patik almadııııııım anaaaa şimdi senin yazdığını görünce aklıma geldiiii....
2şer hastane çıkışı koyarım o zaman. yeter heralde dimi? biz bide sünnet de yaptırıcaz ya, acaba 3er tane mi koysam gerekir mi ki?
kendim için de henüz gecelik alamadım. pijamalar var. çamaşır kullan at olanlardan aldım normal de koymalı mıyım sizce?
pet olarak kotexin gecesi vardı arka kısmı çok geniş. ondan almayı düşünüyorum epeyce. hasta bezi zaten hastaneden vermiyolar mı? almamız gerekiyo mu?

istersen ilave olarak tulum ve iç body 1 er tane daha koyabilisin cnm bence yeterli olur.gecelik sezeryan olacağı için hastaneden istiyolarmış cnm al bence.çamaşırı unutmuşum bak hem kullan at aldım hemde 3 ad.göbek üstü olanlardan her ihtimale karşı rahat olmazsa diye.
hasta bezi bazı hastanelerde istiyolarmış bizimkinde istiyolar galiba.o zaten ucuz bişey eczanede satılıyo sanırım.

biz biraz bebek şekerlerimizden yapalım yine geliriz kızlar :)
en son yaptığımız alışveriş de kargodaymış gelmek üzeredir şimdi :)
2 günde vermişler hemen çok memnun kaldım ben.

evet ya ekleme yapayım bi kaç tane daha. zaten hepimizinki bi çantaya saığmaz :) mecbur iki çanta yapıcam. öyle olunca da fazla götürsem de zarar etmez...
gecelik alıcam da bi çıkmam lazım işte... pijama takımlarını süslülerden aldım. geceliği öyle ayrıntılı alamyı düşünmüyorum ama. o bari spor bişiy olsun :) normalde hiç tarzım diildir ama, anneliğin verdiği bi ağırlık oldu valla bende. hamile kıyafetlerim de hep süslü şeyler tarz değiştirdim valla :)
göbek üstü yüksek bel çamaşır bulamadım ben ya. onun için bi kaç tane daha hamile külodu alıcam. öyle düşündüm. olanlar falan derken, dikişler geçene kadar idare edrler sanırım beni...
hastaneyle de hiç konuşmadım bilmiyorum veriyolar mı? bi dahaki gitmeme sorarım inşallah ona göre davranırım artık bez konusunda da..

biz biraz bebek şekerlerimizden yapalım yine geliriz kızlar :)
en son yaptığımız alışveriş de kargodaymış gelmek üzeredir şimdi :)
2 günde vermişler hemen çok memnun kaldım ben.

oh oh ne güzel yaa kolay gelsin tatlım. ben de boyamaya gidiyorum şimdi :) hadi kolay gelsiin...
kargo ben de bekliyorum bugün. aldığım pijama takımım geliyo inşallah olur bana :)))

ya şimdi aklıma geldi cnm böğürtlen çok iyiymiş uçuğa tazesini bulamazsan reçeli de olur.hem meyve olduğu için yan etkisi falan da olmaz ilaç gibi.

ayy teşekkür ederim canım Allah razı olsun,yakınımda migros var hemen bi koşu gidip bakayım.

kendine terlik al canım malum sezeryandan sonra koridor turları atıcaksın:))bebek içn bana bez dışında herşey demişlerdi..
sezeryan sonrası gecelik çok rahat sürekli gelip bakıyolar indir kaldır zor olur.diş fdırçası rollon .....

canım hast veriyo kocaman pamuklu sezeryan sonrası kaldırınca koyuyolar bana yeni paket açıp vermişlerdi 1 hafta kullanılıyo kanama çok ama sonra normale dönüyo...evonun ddeiği gibi en kötü hast kantininden bile alırsın.

oh komşularım geldii eşim zırt pırt aradı insanlara ayıp oldu sanki.bide kahve taştı ocak perişn halde offf

Son düzenleme:

anladım canım inşallah bi dahaki kontrole kadar doğurmazsam :) Allah korusuuuuun.... bunları hep sorucam. bazı hastaneler bebeklere hastane çıkışı bile veriyo. belki medipolde de verirler. öğrenmem lazım bakalım...

ayy komşularına kahve mi pişiriyosuuuunn. hmmmm :)))

yaaa o hastanelerden biriyle konuştum işte ben doktor parası hariç 5500 tl fatura çıkarttılar bana neymiş bebeğe kıyafet anneye fotoğraf zart zurt..
Eki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
kızlar kutularım bitti! nasıl olmuşlaaar?
Baya sade oldular sanırıım. amaaan uğraşamıycam daha fazla buna da şükür

ellerine sağlık harika olmuşlar..

çok güzel düşünümşsün değerlendirmiş olursun ....
bende hep pijama almıştım demek geceliktemi gerekiyor ben rahat edemem diye düşünmüştüm bari alalım birkaç tanede gecelik iyiki haberim oldu valla
Eki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
kızlar kutularım bitti! nasıl olmuşlaaar?
Baya sade oldular sanırıım. amaaan uğraşamıycam daha fazla buna da şükür

canım ellerine sağlık şahane olmuşlar güle güle iyi günlerde kullanınn inş..

şahane olmuşlar ellerine sağlık.ne kutusu bunlar,bende yapim kıskanırım.çok severim ahşap boyamayı.

elimde vardı tatlım kutular ya boyuycaktım yada atacaktım ben de boysyım dedim içine mendillerini, kremlerini falan koyarım inşallah...
bi de bu vardı duramadım onu da boyadım nasıl olmuş?

canım çıktı yorgunluktan o başka... güya bugün bebeklerimizin cicileriyle uğraşıcaktım. kaldı artık sonraki günlere...

yaaa o hastanelerden biriyle konuştum işte ben doktor parası hariç 5500 tl fatura çıkarttılar bana neymiş bebeğe kıyafet anneye fotoğraf zart zurt..

ellerine sağlık harika olmuşlar..

hmmm bizimkiler fiyat olarak sezeryan 1.250 dediler. epudral için artı 550 alıyolarmış. ikinci bebek için de 250 lira. sünnetleri, testleri falan filan bakalım kaça çıkıcaz biz de. verseler bi zahmet bi takım kıyafet nolucak sanki :)))

beğendiğiniz dimi ben de sevdim ya sade ama güzel oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…