Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Buda süper olmuş ne becerikliymişsin sen öyle bravo vallaaa..
ben de anlaştım bir hastaneyle 2000+kdv dediler epidural dahil 2 gece kalınacakmış tabi sizinkiler sgk üzerinden işlem oluyor onların farkı değil mi? benimki sgksız tam fiyet bizde özel sigorta gibi bişey var tamamını veriyoruz sonra geri alıyoruz.. hocanın ekstra parası bir de suit oda istedim ben sanırım cebimden 1500 falan çıkar benim..

inşallah canım doğurmazsın bencee sık dişini:))) daha önceleri veriyolardı ablamın doğmunda hastane çıkışına kadar verdiler içeri kıyafet sokmuyolardı ozamanlar bebekde gece bebeek odasında kalıyodu artık 24 saat anneyle.bana ablam hiçbişey götürmiyceksin demişti bide dr özeldi benim allahtan hastaneyi aradım ne gerekli diye kapıyı falanda biz süsledik..

aman komşularım geldi alt komşumun 2,5 yaşında oğlu var sürekli ağladıı buarada zeynepte başladı ağlamaya marketten bişeyler istemiştim onlar geldi derken kahve fora:)neyse güzel olmuş ama ..ayy hadi gelin bize sizede yapıyım kahveler börekler çörekler ne güzel olurdu:)))

ne güzel bu özel sigortalar keşke bende yaptırsaydım hep istedim ama hamile kalmadan 1 sene önce olması gerekiyomuş diye olurmu olmazmı bilemediğim için..arkadaşım acıbademde yaptı para vermedi hiç.
epiduralle burda bazıları sorun yaşamış iyi araştırdınmı.

tabi tabi 10da 10 marifet :)))
bende tam anlamış diilim ya indirimli mi indirimsiz mi? doktor indirimide yapılıcak güya. bilmem kaça çıkarız...

ya bugün yordum kendimi şimdi kasıklarım ağrıyoo tedirgin oldum çok ya...
bakalım nasıl bu hastanenin işleyişi. sormadım da o gün, şimdi acaba acaba...

ay ne güzel olurdu biraraya gelebilsek. çok isterim ben yaa :))

daha ne süslü olucak çok güzel olmuş maviş maviş tam seninkilere göre..bende biara heves etmiştim kursuna gidicektim ismekin sonra kaldı zaten gitseydin evde ahşap bırakmazdım boyanmadık

çok zevkli ahşap boyama ya. bide kuzucuklarımıza boyadığım bişiy olunca daha zevkli oldu :) ama çok yordum bugün kendimi şimdi çok pişmanım

benim çalıştığım yerin sağlık imkanları iyi çok şükür..
sen nasıl yaptın genel anestezi mi? nasıl sorunlar yaşamışlar ki?

bugün ben de yorgunum cuma olunca pilim bitiyor artık.. öğlen yemekten zor döndüm işe nasıl yavaş yürüdüm anlatmam..

ben genel anesteziyle oldum..seni tedirgin etmek istmiyorum aslında ama kasım aralıkda doğum yapanlarda 2 arkadaşında epidurel olmuş asla diyolardı tam uyuşmmamış falan..hatta birinede en son doğumdan sonra narkoz verip uyutmuşlar..tabi sorun yaşamayanlarda var muhakkak ama..

hatta biride aaksoyoğlu bulursam yazıyı sana kopyalayıp yollarım.

ya çok yormasana kendini yat uzan aç tv senin kendini çok iyi kollaman lazım..

doğum fiyatı iyi bence benim hast ikizlere daha fazla alıyodu..gerçekten okada para alıyolar vereler ya bi tulum içlik:)

burdaki arkadaşlar ist dışında olduğu için ayarlanıp toplanılmaz malesef yoksa süper olurdu.

ya benim doktor çok tavsiye ediyor senin dediğin gibi sorun yaşayan da var ama bebeğim gelirken görmek istiyorum ben.. bizim nurcan da epidural yaptı memnun o da benim de bir sürü arkadaşım yaptı sorun yaşamadılar, anestezi uzmanının iyi olması gerekli.. hatta benim gittiğim diğer doktor var ya onun çalıştığı klinikte artık sezaryen için genel anestezi yapmıyorlarmış öyle söyledi.. gözüm kara benim :)))

canım yaa zaten onunki spinal anesteziymiş ben arasındaki farkı bilmiyorum tam genel olucağım için hiç araştırmamıştım.

tabi ya binlerce kadın oluyo sorunlu olsa dr tavsiye etmezler...zaten tüm ameliyatlarda en önemli anestezi uzmanı...benimki gıcık bi adamdı mal gibi suratıma bakıp uyuttu valla insan bi iki kelime edip rahatlatda uyutur.

aslında normal yapıcam en temizi ama annem diyodu bana aklın varsa sezeryan ol diye

spinalle epiduralin ne farkı var bilmiyorum sorarız bakalım..
ben de normalin çok heveslisiydim ama bu tansiyon meselesinden dolayı göze alamıyorum.. ama zaten normal de olsa epiduralli olur ki ne yani bağıra bağıra mı doğurcaz..

cnm telaş yapma kendine ama başla yarını ne beklersin bu akşamdan kes etiketlerini at makinaya kurusunlar yarına kadar yarın öbür günde ütülersin
bu arada bosch tan ne bakıyonuz?
normal ped bulunsun çantanda ama en iyi hasta bezi geçtimi geçecekmi derdin yok
Eki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
kızlar kutularım bitti! nasıl olmuşlaaar?
Baya sade oldular sanırıım. amaaan uğraşamıycam daha fazla buna da şükür
vuavvvv süper olmuşlar becerikli hatun seni
bebişlerinin ıvır zıvırlarını koyarsın bunlara

bence kesinlik epidural
tavsiye ederim çok rahar
hem dr lar seni kontrol ediyo hissediyonmu diye
zaten uyuşuyosun hafif dokunuşları hissediyosun ama acı sızı hiç yok
genel anestezide uyanma sorunlu olabiliyo
epidural çok rahat nurcanda tavsiyem üzerine epidural oldu rahat etti

ben geceliği normal düz spor bişey aldım lohusa geceliği değil zaten büyük beden L aldım cnm.eve gelince de denedim güzel oldu.bende sevmiyorum öyle normal klasik gecelik :)
ayy teşekkür ederim canım Allah razı olsun,yakınımda migros var hemen bi koşu gidip bakayım.

canım hem ye hem de uçuğun üzerine sür

aa çok iyi oldu terlik de alıcaz bak

Eki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
kızlar kutularım bitti! nasıl olmuşlaaar?
Baya sade oldular sanırıım. amaaan uğraşamıycam daha fazla buna da şükür

harikalar hayatım daha ne olsun ellerine sağlık valla :))

oh oh afiyet olsun ne güzel olmuş keşke yakın olsaydık bizde gelirdik :))

Son düzenleme:

ben normal doğumla başladım doğuma epidural normal olacaktı
ama zilli kızım tercih etmedi illada sezeryan olucam zorlanamam dedi ve sezeryana döndük
keşkeeee normal doğursaydım

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------31.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------11.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

bazı kişilerde sonradan iğne yerinde ağrı bacakta his kaybı olabiliyormuş ama ben de çok iyi diye duydum hep.. ben lokal anesteziyle ufak bir ameliyat olmuştum daha önce karnımdan az çok tahmin ediyorum nasıl bişey olduğunu 2 kere de genel anesteziyle ameliyat oldum onda uyanmak gerçekten çok tatsız bir mevzu..
ben normal doğumla başladım doğuma epidural normal olacaktı
ama zilli kızım tercih etmedi illada sezeryan olucam zorlanamam dedi ve sezeryana döndük
keşkeeee normal doğursaydım

keşke ben de normal doğurabilsem ama herkes kendini riske atma diyor göze alamıyorum ben de..

cnm iki türüde denemişsin karar senin,ama doğar doğmaz ilk senin görmen tarif edilemez duygu
benim fotolarım var doğum sırasından süper
riske atma cnm sezeryan ol bencede
bende bebeğimin sağlığını riske atmamak için normalden sezeryana dönmek zorunda kaldım 8 cm açıklık olmasına rağmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…