elimde vardı tatlım kutular ya boyuycaktım yada atacaktım ben de boysyım dedim içine mendillerini, kremlerini falan koyarım inşallah...
bi de bu vardı duramadım onu da boyadım nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 290756
canım çıktı yorgunluktan o başka... güya bugün bebeklerimizin cicileriyle uğraşıcaktım. kaldı artık sonraki günlere...
hmmm bizimkiler fiyat olarak sezeryan 1.250 dediler. epudral için artı 550 alıyolarmış. ikinci bebek için de 250 lira. sünnetleri, testleri falan filan bakalım kaça çıkıcaz biz de. verseler bi zahmet bi takım kıyafet nolucak sanki :)))
beğendiğiniz dimi ben de sevdim ya sade ama güzel oldular
anladım canım inşallah bi dahaki kontrole kadar doğurmazsam :) Allah korusuuuuun.... bunları hep sorucam. bazı hastaneler bebeklere hastane çıkışı bile veriyo. belki medipolde de verirler. öğrenmem lazım bakalım...
ayy komşularına kahve mi pişiriyosuuuunn. hmmmm :)))
Eki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
kızlar kutularım bitti! nasıl olmuşlaaar?
Baya sade oldular sanırıım. amaaan uğraşamıycam daha fazla buna da şükür
Buda süper olmuş ne becerikliymişsin sen öyle bravo vallaaa..
ben de anlaştım bir hastaneyle 2000+kdv dediler epidural dahil 2 gece kalınacakmış tabi sizinkiler sgk üzerinden işlem oluyor onların farkı değil mi? benimki sgksız tam fiyet bizde özel sigorta gibi bişey var tamamını veriyoruz sonra geri alıyoruz.. hocanın ekstra parası bir de suit oda istedim ben sanırım cebimden 1500 falan çıkar benim..
Buda süper olmuş ne becerikliymişsin sen öyle bravo vallaaa..
ben de anlaştım bir hastaneyle 2000+kdv dediler epidural dahil 2 gece kalınacakmış tabi sizinkiler sgk üzerinden işlem oluyor onların farkı değil mi? benimki sgksız tam fiyet bizde özel sigorta gibi bişey var tamamını veriyoruz sonra geri alıyoruz.. hocanın ekstra parası bir de suit oda istedim ben sanırım cebimden 1500 falan çıkar benim..
inşallah canım doğurmazsın bencee sık dişini:))) daha önceleri veriyolardı ablamın doğmunda hastane çıkışına kadar verdiler içeri kıyafet sokmuyolardı ozamanlar bebekde gece bebeek odasında kalıyodu artık 24 saat anneyle.bana ablam hiçbişey götürmiyceksin demişti bide dr özeldi benim allahtan hastaneyi aradım ne gerekli diye kapıyı falanda biz süsledik..
aman komşularım geldi alt komşumun 2,5 yaşında oğlu var sürekli ağladıı buarada zeynepte başladı ağlamaya marketten bişeyler istemiştim onlar geldi derken kahve fora:)neyse güzel olmuş ama ..ayy hadi gelin bize sizede yapıyım kahveler börekler çörekler ne güzel olurdu:)))
daha ne süslü olucak çok güzel olmuş maviş maviş tam seninkilere göre..bende biara heves etmiştim kursuna gidicektim ismekin sonra kaldı zaten gitseydin evde ahşap bırakmazdım boyanmadık
ne güzel bu özel sigortalar keşke bende yaptırsaydım hep istedim ama hamile kalmadan 1 sene önce olması gerekiyomuş diye olurmu olmazmı bilemediğim için..arkadaşım acıbademde yaptı para vermedi hiç.
epiduralle burda bazıları sorun yaşamış iyi araştırdınmı.
tabi tabi 10da 10 marifet:)))
bende tam anlamış diilim ya indirimli mi indirimsiz mi? doktor indirimide yapılıcak güya. bilmem kaça çıkarız...
ya bugün yordum kendimi şimdi kasıklarım ağrıyootedirgin oldum çok ya...
bakalım nasıl bu hastanenin işleyişi. sormadım da o gün, şimdi acaba acaba...
ay ne güzel olurdu biraraya gelebilsek. çok isterim ben yaa :))
çok zevkli ahşap boyama ya. bide kuzucuklarımıza boyadığım bişiy olunca daha zevkli oldu :) ama çok yordum bugün kendimişimdi çok pişmanım
benim çalıştığım yerin sağlık imkanları iyi çok şükür..
sen nasıl yaptın genel anestezi mi? nasıl sorunlar yaşamışlar ki?
tabi tabi 10da 10 marifet:)))
bende tam anlamış diilim ya indirimli mi indirimsiz mi? doktor indirimide yapılıcak güya. bilmem kaça çıkarız...
ya bugün yordum kendimi şimdi kasıklarım ağrıyootedirgin oldum çok ya...
bakalım nasıl bu hastanenin işleyişi. sormadım da o gün, şimdi acaba acaba...
ay ne güzel olurdu biraraya gelebilsek. çok isterim ben yaa :))
çok zevkli ahşap boyama ya. bide kuzucuklarımıza boyadığım bişiy olunca daha zevkli oldu :) ama çok yordum bugün kendimişimdi çok pişmanım
ben genel anesteziyle oldum..seni tedirgin etmek istmiyorum aslında ama kasım aralıkda doğum yapanlarda 2 arkadaşında epidurel olmuş asla diyolardı tam uyuşmmamış falan..hatta birinede en son doğumdan sonra narkoz verip uyutmuşlar..tabi sorun yaşamayanlarda var muhakkak ama..
hatta biride aaksoyoğlu bulursam yazıyı sana kopyalayıp yollarım.
ya benim doktor çok tavsiye ediyor senin dediğin gibi sorun yaşayan da var ama bebeğim gelirken görmek istiyorum ben.. bizim nurcan da epidural yaptı memnun o da benim de bir sürü arkadaşım yaptı sorun yaşamadılar, anestezi uzmanının iyi olması gerekli.. hatta benim gittiğim diğer doktor var ya onun çalıştığı klinikte artık sezaryen için genel anestezi yapmıyorlarmış öyle söyledi.. gözüm kara benim :)))
canım yaa zaten onunki spinal anesteziymiş ben arasındaki farkı bilmiyorum tam genel olucağım için hiç araştırmamıştım.
tabi ya binlerce kadın oluyo sorunlu olsa dr tavsiye etmezler...zaten tüm ameliyatlarda en önemli anestezi uzmanı...benimki gıcık bi adamdı mal gibi suratıma bakıp uyuttu valla insan bi iki kelime edip rahatlatda uyutur.
aslında normal yapıcam en temizi ama annem diyodu bana aklın varsa sezeryan ol diye
cnm telaş yapma kendine ama başla yarını ne beklersin bu akşamdan kes etiketlerini at makinaya kurusunlar yarına kadar yarın öbür günde ütülersinçok şükür tatlım yolunda herşey :) inşallah hep böyle gider...
oda için senin daha erken ya. acele etme. biz bile siparişi vereli 1 ay oluyo. ama bizimki mecbur öyle oldu. sen yine 20. haftada falan verirsin en geç...
boscha bakarım inşallah. bi ara çıkabilirsem :)
sen büyürsün asıl bundan sonra seyret. ilk zamanlar çok daha hızlı büyümüştüm ben de. ama sonra sonra duruyo. doktora da dedim 2 haftadır hiç kilo almadım diye. diyor önemli diil. hatta bu haftalarda verebilirsin de. bebekler gelişiyor önemli olan o dedi.. hayırlısı hepsinin tadı ayrı güzel. güzel günlerde kullan canım aldıklarını...
ayyy elim ayağıma dolandııı :) kız etme hemen yarın başlıyım bari aldıklarımı hazırlamaya. benim de canım sıkılıyo evde yapacak bi iş yok diye. meğer boştan yere can sıkıyomuşum :)))
haklısın valla en tez zamanda başlamam lazım. niye akıl edemedim bilmem. sonuçta herşey var Allaha şükür. sadece yıkanıp çantaya konulucak...
sizin de kontrolünüz iyi geçmiş şükür. inşallah en kısa zamanda toparlar canım. üzme kendini olur mu?
hmm sen de bosch demişsin, bakıcam inşallah en kısa zamanda :) güneş iyi tabi ama, evimizde balkon yok be tatlım. kalorifer peteklerinin üzerinde de olmuyor yani. o yüzden bebekler gelmeden almak istiyorum...
oooo sen benden epey öndesin maşallah. nerdeeee bizim oda şu sıralar atölye gibi :) ahşap boyama malzemeleri falan... yarın arayıp dicem ama mobilyacya getirebildiğiniz kadar erken getirin diye. olmuyo böyle kafam hep onla meşgul. biran önce halledebilseydim. bi de yani en kısa zamanda gelse çok iyi olur. kendim yapıcam herşeyi. her geçen gün ağırlaşıyorum...
arçeliğe de bakarım tabi. bana hem uygun fiyat, hem de kaliteli gerekiyo :)))
evet omurgalarını bi görebiliyorum zaten bi de iki tane yan yana yuvarlak :) kafalarıymışşşşş :)))
cibinliği bence de yıkamalısın canım...
çok sevindim tatlım ya, gözünaydın. inşallah bundan sonra da sorunsuz devam eder herşey...
inşalah canım az kaldı inşallah yarın bitirirsem eklerim fotoğraflarını. çok asyrıntılı yapamadım ama, en azından elimdekiler değerlendi çokta tatlı oldular :)
çantayı yarından tezi yok hazırlamya başlıyorum zatn. çok geç bile kalmışım yaa. hiç farkında diilim :)))
ay hadi hayırlısı tatlım. inşallah kalp atışlarını da görürsün. benim de ilk keseler gözükmüştü 2 hafta sonra kalp atışlarını duymuştuk. inşallah herşey istediğin gibi olur...
normal ped bulunsun çantanda ama en iyi hasta bezi geçtimi geçecekmi derdin yokhaklısın insanın yaradılışından geliyo çoğu şeyler. sonuçta bakıyorum çoğu arkadaşım öyle rahat ki çocuklarına karşı... yani bazen diyorum onlara bakınca eğer durum bundan ibaretse bebek büyütmekte ne var? :) düşün yani... ama yok ya ben de yapamam.
bebekler için ben hiç patik almadııııııımanaaaa şimdi senin yazdığını görünce aklıma geldiiii....
2şer hastane çıkışı koyarım o zaman. yeter heralde dimi? biz bide sünnet de yaptırıcaz ya, acaba 3er tane mi koysam gerekir mi ki?
kendim için de henüz gecelik alamadım. pijamalar var. çamaşır kullan at olanlardan aldım normal de koymalı mıyım sizce?
pet olarak kotexin gecesi vardı arka kısmı çok geniş. ondan almayı düşünüyorum epeyce. hasta bezi zaten hastaneden vermiyolar mı? almamız gerekiyo mu?
vuavvvv süper olmuşlar becerikli hatun seniEki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
benim çalıştığım yerin sağlık imkanları iyi çok şükür..
sen nasıl yaptın genel anestezi mi? nasıl sorunlar yaşamışlar ki?
evet ya ekleme yapayım bi kaç tane daha. zaten hepimizinki bi çantaya saığmaz :) mecbur iki çanta yapıcam. öyle olunca da fazla götürsem de zarar etmez...
gecelik alıcam da bi çıkmam lazım işte... pijama takımlarını süslülerden aldım. geceliği öyle ayrıntılı alamyı düşünmüyorum ama. o bari spor bişiy olsun :) normalde hiç tarzım diildir ama, anneliğin verdiği bi ağırlık oldu valla bende. hamile kıyafetlerim de hep süslü şeylertarz değiştirdim valla :)
göbek üstü yüksek bel çamaşır bulamadım ben ya. onun için bi kaç tane daha hamile külodu alıcam. öyle düşündüm. olanlar falan derken, dikişler geçene kadar idare edrler sanırım beni...
hastaneyle de hiç konuşmadım bilmiyorum veriyolar mı? bi dahaki gitmeme sorarım inşallah ona göre davranırım artık bez konusunda da..
ayy teşekkür ederim canım Allah razı olsun,yakınımda migros var hemen bi koşu gidip bakayım.
kendine terlik al canım malum sezeryandan sonra koridor turları atıcaksın:))bebek içn bana bez dışında herşey demişlerdi..
sezeryan sonrası gecelik çok rahat sürekli gelip bakıyolar indir kaldır zor olur.diş fdırçası rollon .....
Eki Görüntüle 290660 Eki Görüntüle 290663 Eki Görüntüle 290665
inşallah canım doğurmazsın bencee sık dişini:))) daha önceleri veriyolardı ablamın doğmunda hastane çıkışına kadar verdiler içeri kıyafet sokmuyolardı ozamanlar bebekde gece bebeek odasında kalıyodu artık 24 saat anneyle.bana ablam hiçbişey götürmiyceksin demişti bide dr özeldi benim allahtan hastaneyi aradım ne gerekli diye kapıyı falanda biz süsledik..
aman komşularım geldi alt komşumun 2,5 yaşında oğlu var sürekli ağladıı buarada zeynepte başladı ağlamaya marketten bişeyler istemiştim onlar geldi derken kahve fora:)neyse güzel olmuş ama ..ayy hadi gelin bize sizede yapıyım kahveler börekler çörekler ne güzel olurdu:)))
spinalle epiduralin ne farkı var bilmiyorum sorarız bakalım..
ben de normalin çok heveslisiydim ama bu tansiyon meselesinden dolayı göze alamıyorum.. ama zaten normal de olsa epiduralli olur ki ne yani bağıra bağıra mı doğurcaz..
spinalle epiduralin ne farkı var bilmiyorum sorarız bakalım..
ben de normalin çok heveslisiydim ama bu tansiyon meselesinden dolayı göze alamıyorum.. ama zaten normal de olsa epiduralli olur ki ne yani bağıra bağıra mı doğurcaz..
bazı kişilerde sonradan iğne yerinde ağrı bacakta his kaybı olabiliyormuş ama ben de çok iyi diye duydum hep.. ben lokal anesteziyle ufak bir ameliyat olmuştum daha önce karnımdan az çok tahmin ediyorum nasıl bişey olduğunu 2 kere de genel anesteziyle ameliyat oldum onda uyanmak gerçekten çok tatsız bir mevzu..bence kesinlik epidural
tavsiye ederim çok rahar
hem dr lar seni kontrol ediyo hissediyonmu diye
zaten uyuşuyosun hafif dokunuşları hissediyosun ama acı sızı hiç yok
genel anestezide uyanma sorunlu olabiliyo
epidural çok rahat nurcanda tavsiyem üzerine epidural oldu rahat etti
ben normal doğumla başladım doğuma epidural normal olacaktı
ama zilli kızım tercih etmedi illada sezeryan olucam zorlanamam dedi ve sezeryana döndük
keşkeeee normal doğursaydım
bazı kişilerde sonradan iğne yerinde ağrı bacakta his kaybı olabiliyormuş ama ben de çok iyi diye duydum hep.. ben lokal anesteziyle ufak bir ameliyat olmuştum daha önce karnımdan az çok tahmin ediyorum nasıl bişey olduğunu 2 kere de genel anesteziyle ameliyat oldum onda uyanmak gerçekten çok tatsız bir mevzu..
keşke ben de normal doğurabilsem ama herkes kendini riske atma diyor göze alamıyorum ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?