Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bella nerelerdesin cnm yaa? doğurmadın inş.merak ediyorum seni :18:
galiba doğurdu yoksa gelirdi mutlaka..

sanırım bu saatten sonra fikrim değişmez epiduralle sezaryen olacak eğer doktor başka bir sakınca görmezse..

bella nerelerdesin cnm yaa? doğurmadın inş.merak ediyorum seni :18:

inanırmısın sizi gördüm ya facede olsa nası sevindim sanki yıllardır tanıyomuşum gibi..keşke gerçketen ama keşke yakın olsak herkes okadar tatlıki çok isterdim görüşmeyi..

bu hatun doğurdu heralde yoksa gelirdi..

manolyada iyidir inşallah..

aynen yaa keşke hepimiz bi apartmanda otursak sper olurdu,
bu arada doğum yapacaklar birilerine numaralarınızı verin doğum alel acele doğum olur hbr verirsiniz...
yoksa böyle insan çook merak edio

tabi ya ne öyle çığlık çığlığa..burda yazılar okuyudum doğumla ilgili kadınlar yazmış ben normal yapıcamki anlıyım anne olduğumu falan sadistmidir nedir:))sanki öeki türlü anlamadık biz..
zaten tansiyon hastalarına normal olmaz aslında genel anestezi yapıyolarki doğum anında falan heycandan yükselmesin diye biliyorum..

aynen yaa keşke hepimiz bi apartmanda otursak sper olurdu,
bu arada doğum yapacaklar birilerine numaralarınızı verin doğum alel acele doğum olur hbr verirsiniz...
yoksa böyle insan çook merak edio

kız biz senle yakınız şöyle büyüsün kızlar forumda buluşuruzz bişeyler yeriz yaza doğru ..galiba nurcanda yakın sana onada söyleriz gelsinn..keşke herkes gelsede

kız biz senle yakınız şöyle büyüsün kızlar forumda buluşuruzz bişeyler yeriz yaza doğru ..galiba nurcanda yakın sana onada söyleriz gelsinn..keşke herkes gelsede

evet cnm nurcanla biz yanıkınız ama sadece doğumlarımızda görüşebildik
şu kızları bi büyütelimde buluşuruz valla süper olur..

galiba doğurdu yoksa gelirdi mutlaka..

sanırım bu saatten sonra fikrim değişmez epiduralle sezaryen olacak eğer doktor başka bir sakınca görmezse..

ay heyecan yaptım bak şimcik sıra bize geliyo aysecim

cnm benim yaa benim başka siteden de arkadaşlarım inan buluşmak daha da güzel oluyor.çevrendeki insanlardan daha çok oratk notan oluyor ve muhabbete doyulmuyor :)) inş.birgün buluşuruz bizde :)
manolya arada girerim demişti ama sanırım alışveriş telaşesinde şuan.

tabi düşünsene hamile olmayan ya da bebeği yaşıt gibi olmayan birine sürekli yaşadıklarından bahsettiğini karşı tarafa böğğ gelir haklı olarak..bide bizim gibi bebeğine zorla kavuşanlar çok ortak yanlarımız var:))
senin istanbulda varmı tanıdıkların?
benim kuzenim 4 yıl kaldı eskişehirde ve biz bikere bile gidemedik hep lafta kaldı dayım falan anlattı süper biyermiş istanbul falan halt etsin diye anlatıyodular..

var cnm ablam orda,arkadaşlar var,amcamlar var zaten gidince hangi birine gideceğimizi şaşırıyoruz inş.birgün gelirsek görüşürüz ama sen buraya gelsen daha rahat olur görüşmemiz.burası hem küçük hem şirin bir şehir.daha çok öğrenci şehri :) yaşamda kolay burda.tabi istanbulla kıyaslayamam asla boğazın ihtişamı yeter istanbula zaten :))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------31.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------11.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

slm kızlar nasılsınız? ben yine bişi sorucam.çarşamba günü yeni dr'umla ilk randevumuz var,geçen hafta sir ağda yapmıştım,şimdi ufak ufak yine çıkmışlar.eskisi gibi kullanamıyorum sir ağdayı,çok canım yanıyo hamilelilten beri.jilet zaten mümkün değil,ölüyorum kaiıntısından.acaba bu dr vajinal muayenemi yapar,sizler kaçıncı haftaya kadar vajinal muayene oldunuz.

benim 12.haftaya kadar vajinal oldu hep muayenem.ama ben hep jilet kullanıyorum korktuğum için cnm.

canım 34 hafta maşallahh

oo burda nekadar çok akaraban var gelirsen görüşürüz inşallah..benim o taraflara gelemem imkansız gibi keşke gelebilsem:)
aman istanbuldayızda boğazı kaç kere gördün desene

ben kese için gittim alttan baktı ondan sonra bidaha hiç bakmadı hep üstten ultrasonla bakıldı..
ben hep sir yaptırdım evet acıdı ama çok rahat ettim kız bebekler kıllanmayıda azaltıyomuş gerçektende öyyle oldu.

oh oh ne güzel kaynatmışsınız kızlar ya maşallah :)
keşke bigün bi araya gelip halleşme imkanımız da olur. öyle çok isterim ki...
İstanbuldaki arkadaşlar kimler bakiiiim şimdi, kim hangi semtte oturuyo söylesiiin

benim 12.haftaya kadar vajinal oldu hep muayenem.ama ben hep jilet kullanıyorum korktuğum için cnm.

bende korkuyorum malesef,bu defa sir yapamıycam,epilasyon aletini denedim oda olmuyo elektrikli ya titreşim yapıyo oda gözümü korkuttu.mecbur jilet yapıcam heralde. burcusafak ne şanslısın canım ben tam tersine kıl yumağı haline geldim,mevcuttakiler yetmiyo gibi göğüslerimden tutun,göbeğime kadar kıllandım.
konuyla alakasız ama gece adet sancısıyla uyandım sanki karnımın üstüne yatmıştım,bugünde ara ara devam ediyo normalmi sizce,sarımsı akıntım da var ama onu kullandığım jele bağlıyorum.çarşamba günü kestik jeli ama hala hem akıntı hem içerde birikenler geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…