bende korkuyorum malesef,bu defa sir yapamıycam,epilasyon aletini denedim oda olmuyo elektrikli ya titreşim yapıyo oda gözümü korkuttu.mecbur jilet yapıcam heralde. burcusafak ne şanslısın canım ben tam tersine kıl yumağı haline geldim,mevcuttakiler yetmiyo gibi göğüslerimden tutun,göbeğime kadar kıllandım.
konuyla alakasız ama gece adet sancısıyla uyandım sanki karnımın üstüne yatmıştım,bugünde ara ara devam ediyo normalmi sizce,sarımsı akıntım da var ama onu kullandığım jele bağlıyorum.çarşamba günü kestik jeli ama hala hem akıntı hem içerde birikenler geliyo.
oh oh ne güzel kaynatmışsınız kızlar ya maşallah :)
keşke bigün bi araya gelip halleşme imkanımız da olur. öyle çok isterim ki...
İstanbuldaki arkadaşlar kimler bakiiiim şimdi, kim hangi semtte oturuyo söylesiiin
bende korkuyorum malesef,bu defa sir yapamıycam,epilasyon aletini denedim oda olmuyo elektrikli ya titreşim yapıyo oda gözümü korkuttu.mecbur jilet yapıcam heralde. burcusafak ne şanslısın canım ben tam tersine kıl yumağı haline geldim,mevcuttakiler yetmiyo gibi göğüslerimden tutun,göbeğime kadar kıllandım.
konuyla alakasız ama gece adet sancısıyla uyandım sanki karnımın üstüne yatmıştım,bugünde ara ara devam ediyo normalmi sizce,sarımsı akıntım da var ama onu kullandığım jele bağlıyorum.çarşamba günü kestik jeli ama hala hem akıntı hem içerde birikenler geliyo.
ya galiba iki üç kişiyiz istanbullu ben avupa yakısındayım sen anadolu öyle hatırlıyorum..
bugün nasılsın napıyo oğlanlarr:))oyy şimdi sıcacık annelerinin karnında uyuyolardırr:))
oh oh ne güzel kaynatmışsınız kızlar ya maşallah :)
keşke bigün bi araya gelip halleşme imkanımız da olur. öyle çok isterim ki...
İstanbuldaki arkadaşlar kimler bakiiiim şimdi, kim hangi semtte oturuyo söylesiiin
hmm olsun ya havalar güzellerşsin buluşuruz belki bi orta noktada. biz köprüye çok yakınız hem :)
bugün iyiyim canım çok şükür sağol valla oğlanlar da iyiler ki karnımın bi bi tarafı şişiyo bi bi tarafı :))) hiç uyumuyolar bunlar teyzesi inşallah doğduklarında telafi ederler :) yoksa işim var valla :)
çok sık hıçkırıklarını hissediyorum :))) doktora sordum normal dedi. solunumlarının geliştiğinin göstergesiymiş. içim rahatladı...
sen nasılsın senin prenses nasıl? ay eşime de gösterdim senin kızı diyo bu nasıl tatlı bişiy böyle :)))
bu da kzımın kapı süsüüüüüü elif yazısı kuruyana kadar iğne taktım üstüne sonra çıkartıcam nasıl olmuş kızlar???
ayşecim çok güzel olmuş laf olsun diye değil bayıldım..ellerin sağlık..
demek çok yordun kendini benim yaza gelmişti yıkıyodum çamaşırlıkta balkonda 2 saate kuruyodu:)kış evde zor oluyo kalorifer yansada..
ya dimi benim de içime sindi açıkcası.. değişik oldu en azından, şekerlerimle takım.. allah kullanmayı nasip etsin inşallah..
hadi ya seninki belki erkeketir:)))nekadar acısada bence sir yaptır yaptırki rahat et jiletle uğraşamazsın şimdi belki yapardında ilerki haftalarda göbeğinden dolayı göremiyosun bile:)))
bendede oluyodu sabah kalktığımda yüzüstü yatmışım yada eşim arkadan sarılmış ağırlık yapmış karnım sızlıyodu eğer eşim sarılıp ağrıyosa evde kıyameti koparıyodum:)))
ama yinede baktın fazla gibi doktoruna ara niye gidiyoruz onlara..eşim diyodu okadar para veriyoruz ara herşeyi sor diye
tatlım ben de acıya dayanamadığım için jilet kullanıyorum. ama son zamanlarda öyle zorlanıyorum ki... inan var ya banyo yapıp çıkınca yorgunlıktan ölüyorum adeta :) karnımdan zaten bişiy göremiyorumkarambole işte... yapmaya çalışıyoruz bişiyler...
bu arada seninki de erkek olabiliiiiiiiir :))) ben de aynı sen gibi oldum çünkü. kıl yumağına döndümgöğüs aralarımda, göğüs uçlrımda bacaklarımdakiler arttı kaşlarım bile daha hızlı çıkıyo... Artık sağ salim doğsunlar da kuzucuklarımız, bi fırsat bulursam laser yaptırıp kurtulucam. başka türlü olacak gibi diiil
Ayşe'cim ellerin dert görmesin çok çok güzel olnuş.cicilerinidi hep güzel sağlıklı günlerde kullansın güzel kızınbu da kzımın kapı süsüüüüüü elif yazısı kuruyana kadar iğne taktım üstüne sonra çıkartıcam nasıl olmuş kızlar???
bu da kzımın kapı süsüüüüüü elif yazısı kuruyana kadar iğne taktım üstüne sonra çıkartıcam nasıl olmuş kızlar???
canım 34 hafta maşallahh
oo burda nekadar çok akaraban var gelirsen görüşürüz inşallah..benim o taraflara gelemem imkansız gibi keşke gelebilsem:)
aman istanbuldayızda boğazı kaç kere gördün desene
offf yorulduuuuum...
naber kızlar dünden beri uğraşıyorum ben bir sürü işle.. etiketleri kestim yıkadım bebeğin giysilerini yarısını ütüledim kaldırdım yarısı duruyor.. nihayet şekerlerim bitti lavanta aldım çarşıdan tüllere koyup onları bağlamam lazım şimdi.. sepet aldım içine şeker koymak için kurdelalarla süsledim kapı süsünü de yaptım bu arada kendi çamaşırlarımızdan kaç makine yıkadım bilmiyorum evde heryer çamaşır.. buhar oldu resmen ortalık :)))
çok tatlı olmuş annesi ellerine sağlık :) iyi günlerde kullansın inş.cimcimebu da kzımın kapı süsüüüüüü elif yazısı kuruyana kadar iğne taktım üstüne sonra çıkartıcam nasıl olmuş kızlar???
ayşe çok güzel olmuş güle güle kullanın..
çok tatlı olmuş annesi ellerine sağlık :) iyi günlerde kullansın inş.cimcime
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------31.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------11.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?