Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hadi ya seninki belki erkeketir:)))nekadar acısada bence sir yaptır yaptırki rahat et jiletle uğraşamazsın şimdi belki yapardında ilerki haftalarda göbeğinden dolayı göremiyosun bile:)))

bendede oluyodu sabah kalktığımda yüzüstü yatmışım yada eşim arkadan sarılmış ağırlık yapmış karnım sızlıyodu eğer eşim sarılıp ağrıyosa evde kıyameti koparıyodum:)))
ama yinede baktın fazla gibi doktoruna ara niye gidiyoruz onlara..eşim diyodu okadar para veriyoruz ara herşeyi sor diye

ya galiba iki üç kişiyiz istanbullu ben avupa yakısındayım sen anadolu öyle hatırlıyorum..
bugün nasılsın napıyo oğlanlarr:))oyy şimdi sıcacık annelerinin karnında uyuyolardırr:))

tatlım ben de acıya dayanamadığım için jilet kullanıyorum. ama son zamanlarda öyle zorlanıyorum ki... inan var ya banyo yapıp çıkınca yorgunlıktan ölüyorum adeta :) karnımdan zaten bişiy göremiyorum karambole işte... yapmaya çalışıyoruz bişiyler...
bu arada seninki de erkek olabiliiiiiiiir :))) ben de aynı sen gibi oldum çünkü. kıl yumağına döndüm göğüs aralarımda, göğüs uçlrımda bacaklarımdakiler arttı kaşlarım bile daha hızlı çıkıyo... Artık sağ salim doğsunlar da kuzucuklarımız, bi fırsat bulursam laser yaptırıp kurtulucam. başka türlü olacak gibi diiil

ya galiba iki üç kişiyiz istanbullu ben avupa yakısındayım sen anadolu öyle hatırlıyorum..
bugün nasılsın napıyo oğlanlarr:))oyy şimdi sıcacık annelerinin karnında uyuyolardırr:))

hmm olsun ya havalar güzellerşsin buluşuruz belki bi orta noktada. biz köprüye çok yakınız hem :)
bugün iyiyim canım çok şükür sağol valla oğlanlar da iyiler ki karnımın bi bi tarafı şişiyo bi bi tarafı :))) hiç uyumuyolar bunlar teyzesi inşallah doğduklarında telafi ederler :) yoksa işim var valla :)
çok sık hıçkırıklarını hissediyorum :))) doktora sordum normal dedi. solunumlarının geliştiğinin göstergesiymiş. içim rahatladı...
sen nasılsın senin prenses nasıl? ay eşime de gösterdim senin kızı diyo bu nasıl tatlı bişiy böyle :)))

Son düzenleme:

cnm bende gaziosmanpaşada oturuyorum...
naptın başladınmı cicileri yıkama ütülemeye?
sende doğumu yap yaza kadar büyütürsün sende gelirsin buluşmaya

offf yorulduuuuum...
naber kızlar dünden beri uğraşıyorum ben bir sürü işle.. etiketleri kestim yıkadım bebeğin giysilerini yarısını ütüledim kaldırdım yarısı duruyor.. nihayet şekerlerim bitti lavanta aldım çarşıdan tüllere koyup onları bağlamam lazım şimdi.. sepet aldım içine şeker koymak için kurdelalarla süsledim kapı süsünü de yaptım bu arada kendi çamaşırlarımızdan kaç makine yıkadım bilmiyorum evde heryer çamaşır.. buhar oldu resmen ortalık :)))

bu da kzımın kapı süsüüüüüü elif yazısı kuruyana kadar iğne taktım üstüne sonra çıkartıcam nasıl olmuş kızlar???

Eklentiler

• $Fotoğraf0...webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 40

allah kısmet etsin inşallah buluşuruz...hem bebeklerde tanışsın onlarda bizimle herşeyi palaştı burda ama dimi:)
evet hıçkırmaları iyi bide sende çift hıçkırık beni bazen uyutmuyodu bilmem seni :)))
ay sağolun çok cimcime oldu artık cevap veriyo valla konuşuyoruz eğer istediğini yapmazsam bi kızıyoki sorma resmen bağrıyo ağlamıyo cadı:))

bu da kzımın kapı süsüüüüüü elif yazısı kuruyana kadar iğne taktım üstüne sonra çıkartıcam nasıl olmuş kızlar???

ayşecim çok güzel olmuş laf olsun diye değil bayıldım..ellerin sağlık..

demek çok yordun kendini benim yaza gelmişti yıkıyodum çamaşırlıkta balkonda 2 saate kuruyodu:)kış evde zor oluyo kalorifer yansada..

ya dimi benim de içime sindi açıkcası.. değişik oldu en azından, şekerlerimle takım.. allah kullanmayı nasip etsin inşallah..

ya dimi benim de içime sindi açıkcası.. değişik oldu en azından, şekerlerimle takım.. allah kullanmayı nasip etsin inşallah..

aa evet onlrda keçedendi çok yakışıyo keçe tarzı şeyler iyi mutlu bebeğinle sağlılklı günlerde kuulann..
ben aldım parayla şimdi öylesine kapıya astım süs niyetine çünkü daha oda yapmadım

çevremdeki herkes erkek olucağı konusunda hemfikir,nasıl vardılar bu kanıya anlamadım ama.benim için farketmiyo yeterki sağlıklı olsun,fatih ürek olmasın yeter yani.sizin haftalarınıza gelince mümkün değil zaten kendim yapamam eşime yaptırırım birde bu kasık ağrısıyla ilgili gebelik sitesinde 12.haftada sağ kasıkta gerilmeye bağlı ciddi ağrı hissedilir,hatta bazı kadınlar ağrı kesici ile ağrıyı giderir gibi bişi yazıyo,acaba bununla ilgilimi diye düşündüm benim kasık ağrımı,benimki herşeyde biraz önde gidiyodu ilk haftalarda da kesesi haftasına göre büyüktü,hatta babası erkek adamın kesesi büyük olur diye dalga geçmişti.

Ayşe'cim ellerin dert görmesin çok çok güzel olnuş.cicilerinidi hep güzel sağlıklı günlerde kullansın güzel kızın

saol cnm bugün artık iyice ağırlaştığımı hissettim resmen.kızımın cicileriyle uğraştım bende ayse gibi :) yıkadım ütüledim daha benimde yarısı anca bitti.acil olanları önce yıkadım çantamıza koyarız diye.hepsini birden mümkün değil biranda biteremezdim zaten.bu bile çok yordu beni.bide duş aldım rahatlayayım diye iyice yorulmuşum.çok şükür aralığa bişey kalmayacak bu gidişle yerimden kalkamayacağım galiba :)))
inş.görüşürüz cnm çok isterim bende :)

o sancılar senin haftanda bende de çok oluyodu şuanda rahim sürekli büyüyor cnm ve içindeki bağlar gerilince de ağrı oluyor.gayet normal yani..

bugün aynı şeyleri yapmışız demekki bende çok yoruldum ya özellikle kendim yapmak istedim ütüyü falan ama yordu beni valla..
görümcem son aya bişey bırakma demişti bana haklıymış insan hemencecik yoruluveriyor..
çok tatlı olmuş annesi ellerine sağlık :) iyi günlerde kullansın inş.cimcime

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------31.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------11.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
12-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat ??????

burda bir liste daha varmış hehe buldum :)))

bellacım gel de senide yazalım cnm

yaaaa 31 olduk biiiiiz

kızlar biz 39. haftamıza girdik bu hafta 25 kasımda sezeryan olacaktım
ama doktorum çatı muaynesinden sonra herşey yolunda normal doğumu bekleyelim dedi.
nasıl yani falan derken eşimle birlikte ikna ettiler beni
iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi bir bilinmez günü bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…