kızlar biz 39. haftamıza girdik bu hafta 25 kasımda sezeryan olacaktım
ama doktorum çatı muaynesinden sonra herşey yolunda normal doğumu bekleyelim dedi.
nasıl yani falan derken eşimle birlikte ikna ettiler beni
iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi bir bilinmez günü bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı
bizde dedik bu kız doğurdu heralde diye..hakkında hayırlısı olsun canım.
ama doktorum çatı muaynesinden sonra herşey yolunda normal doğumu bekleyelim dedi.
iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi bir bilinmez günü bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı
ben hamile kalmadan lazere gitmiştim şayet gitmeseydim ölmüştüm valla ben kurtuldum çok şükür arada çıkıyor tüy şeklinde birkaç tel onlarıda eldivenle alıyorum rahatlıyorum çok şükür hayatım boyunca verdiğim en doğru karardı sanırımmm çok rahatım çok...tatlım ben de acıya dayanamadığım için jilet kullanıyorum. ama son zamanlarda öyle zorlanıyorum ki... inan var ya banyo yapıp çıkınca yorgunlıktan ölüyorum adeta :) karnımdan zaten bişiy göremiyorumkarambole işte... yapmaya çalışıyoruz bişiyler...
bu arada seninki de erkek olabiliiiiiiiir :))) ben de aynı sen gibi oldum çünkü. kıl yumağına döndümgöğüs aralarımda, göğüs uçlrımda bacaklarımdakiler arttı kaşlarım bile daha hızlı çıkıyo... Artık sağ salim doğsunlar da kuzucuklarımız, bi fırsat bulursam laser yaptırıp kurtulucam. başka türlü olacak gibi diiil
maşallaahhhhh hazırlıklar tam gaz devam ediyor Allahım sağlıkla kullandırmak nasip etsin inş.. ellerine sağlık annesi bebişin çok şanşlı çokkkofff yorulduuuuum...
naber kızlar dünden beri uğraşıyorum ben bir sürü işle.. etiketleri kestim yıkadım bebeğin giysilerini yarısını ütüledim kaldırdım yarısı duruyor.. nihayet şekerlerim bitti lavanta aldım çarşıdan tüllere koyup onları bağlamam lazım şimdi.. sepet aldım içine şeker koymak için kurdelalarla süsledim kapı süsünü de yaptım bu arada kendi çamaşırlarımızdan kaç makine yıkadım bilmiyorum evde heryer çamaşır.. buhar oldu resmen ortalık :)))
slm kızlar nasılsınız? ben yine bişi sorucam.çarşamba günü yeni dr'umla ilk randevumuz var,geçen hafta sir ağda yapmıştım,şimdi ufak ufak yine çıkmışlar.eskisi gibi kullanamıyorum sir ağdayı,çok canım yanıyo hamilelilten beri.jilet zaten mümkün değil,ölüyorum kaiıntısından.acaba bu dr vajinal muayenemi yapar,sizler kaçıncı haftaya kadar vajinal muayene oldunuz.
yaaaa 31 olduk biiiiiz
ROTA VİRÜS aşımızın ilk dozunu olduk biz teyzoşlarıı...
kızlar bizim çamaşır yıkama ve ütü işi tam gaz devam ediyor.her gün bir makina çamaşır ve ertesi güne de onların ütüsünü yapıyorum.hepsini birden yıkamıyorum çünkü 1 makina bile yetiyor beni yormaya nalları dikiveriyoruz hemen
bugün çantamızıda hazırladık babamızla.bikaç eksik dışında hazır sayılır çantamız.
hastane için kendinize ve bebişe çarşaf ve y.kılıfı koydunuz mu siz?
bide bebek için havlu da koydum ben yıkıyolar dimi doğunca?
amin cnm inş..oy oy maşallah size darısı bizimkilere inş.
kızlar bizim çamaşır yıkama ve ütü işi tam gaz devam ediyor.her gün bir makina çamaşır ve ertesi güne de onların ütüsünü yapıyorum.hepsini birden yıkamıyorum çünkü 1 makina bile yetiyor beni yormaya nalları dikiveriyoruz hemen
bugün çantamızıda hazırladık babamızla.bikaç eksik dışında hazır sayılır çantamız.
hastane için kendinize ve bebişe çarşaf ve y.kılıfı koydunuz mu siz?
bide bebek için havlu da koydum ben yıkıyolar dimi doğunca?
peki bebek doğunca hani hemşireye kıyafetleri veriliyo ya.onun içine battaniye penye mi yoksa kalınlardan mı koyayım sizce?
ben şimdiden panik yapıyorum galiba heyecanlandım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?