Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bizde dedik bu kız doğurdu heralde diye..hakkında hayırlısı olsun canım.

herşey güzel olur inş. hakkında hayırlısı olsun canım

ben hamile kalmadan lazere gitmiştim şayet gitmeseydim ölmüştüm valla ben kurtuldum çok şükür arada çıkıyor tüy şeklinde birkaç tel onlarıda eldivenle alıyorum rahatlıyorum çok şükür hayatım boyunca verdiğim en doğru karardı sanırımmm çok rahatım çok...
maşallaahhhhh hazırlıklar tam gaz devam ediyor Allahım sağlıkla kullandırmak nasip etsin inş.. ellerine sağlık annesi bebişin çok şanşlı çokkk

canım benim dr. bana allttan hiç bakmadı hep karından baktı ama bu kişiden kişiye değişiyor sanırım.. neyseki ben o dertten kurtulmuştum hamile kalmadan evvel lazere gitttim tüm vücut çok rahatım şimdi uğraşmıyorum kılla falan tavisye ederim doğumdan sonra mutlaka yaptırınn derimmmm

cnm hayırlısı olsun
bence en güzel kararı verdin inş bi sorun çıkmazda normal doğurursun
son anda bi sorunda çıksa hemen sezeryana alıyolar merak etme benim öle olmuştu

aa ne güzel.. hadi hayırlısı olsun, keşke hepimizin yolunda gitse de normal doğurabilsek.. ayy çok heyecanlı böylesi de ne zaman gelecek ne zaman gelecek..:18::18::18:

yaaaa 31 olduk biiiiiz

ay sizin 31 inizi yiyim ben emi maşallah size

bellaaa kız doğurdun sandım iyi mi maşallah
diyorum bu kız en son çok rahatım demişti ağırlaşmadım diyodu nasıl doğurdu birden dedim inanki
hayırlısı olsun bakalım bebiş ne zaman isterse o zaman gelsin.epidural normal mi olacak yoksa doğal sancılı mı ?

kızlar bizim çamaşır yıkama ve ütü işi tam gaz devam ediyor.her gün bir makina çamaşır ve ertesi güne de onların ütüsünü yapıyorum.hepsini birden yıkamıyorum çünkü 1 makina bile yetiyor beni yormaya nalları dikiveriyoruz hemen
bugün çantamızıda hazırladık babamızla.bikaç eksik dışında hazır sayılır çantamız.
hastane için kendinize ve bebişe çarşaf ve y.kılıfı koydunuz mu siz?
bide bebek için havlu da koydum ben yıkıyolar dimi doğunca?

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------39.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------34.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------34.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------31.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------11.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
12-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat ??????

çantayı haftasonu yapmayı düşünüyorum ben de.. havluya gerek yok sanırım hiç bir listede okumadım bebek için havlu:44:

oy oy maşallah size darısı bizimkilere inş.
amin cnm inş..

cnm ben çarşaf değilde şık bi yastık kılıfımı koymuştum güzel olmuştu..bebek için havluya gerek yok yıkama olmuyo sanırım yani hastaneden hastaneye değ,şiyo ama yıkanması gerekmiyo koymana gerek yok eğerki yıkarlarsa onlarda vardır zaten senin koymana gerek yok
bebeği sadece siliyolar çünkü vücundu beyazımsı bişile kaplı onu vücudunun emmesi gerekiyo

peki bebek doğunca hani hemşireye kıyafetleri veriliyo ya.onun içine battaniye penye mi yoksa kalınlardan mı koyayım sizce?
ben şimdiden panik yapıyorum galiba heyecanlandım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…