Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben bildiğin büyük boy valiz alıcam yanıma :)))

bende 1 tekerlekli valiz 1 tane de niveanın atta çantasını aldım :))
valizde kızımın cicilerini ayrı poşete benimkileri ayrı poşetlere koydum.
hatta biraz da abartıp poşet hijyenik olmaz diye önce bohça yaptım sonra poşete koydum :)))
nivea atta çantasına da ufak tefek şeyleri koydum (bez,pişik kremi,vs. gibi)

kızlar...aklıma gelmişken yazayım
şimdilerde bol bol vaktiniz var doğumdan sonra ne yazıkki olamayacak
şimdiden (inş başınıza gelmez,ben çok çektim)göğüs ucu çatlakları için,sarılık için,pişik için neyin iyi geldiğini araştırın
sonralarda çok araştırma vaktiniz olmayacak...
ben bunların başıma gelceğini tahmin etmedim ettim ama bu kadar ciddi derecede olacağını bilmediğimden hiç araştırma işine girmemiştim
ama lazımmış.

doğru diyosun cnm doğum sonrasını da düşünmemiz gerek.ben lanolin aldım doğumdan 2 hafta önce başlayacağım hem göğüsucunu çıkarıyomuş sürünce.pişik için niveanın kremi var şimdilik kakasını yapınca temizleyip ondan süreceğim tedbir olsun diye.birde bir arkadaşım söyledi pişik için eczaneler özel zeytinyağlı karışım yapıyolarmış acil durum için ondan yaptırırım diyorum.sarılık için de bebişi bol bol emzirmemiz şart inş.süt sorunu yaşamayız.
bugün şizofren görünmüyor yaa nerelerdeki acaba?

lansinoh lanolin hametan hiç biri göğüs uçlarıma fayda etmedi
garmastan diye bi krem var o çok iyi geldi
her emzirmeden sonra yıkayıp sürüyodum sonrada göğüs kalkanını takıyodum hava alsın diye
pişiğe gelince pişik kremleri tamamen koruyucu koruma özelliğide çook az pişik olduktan sonra fayda etmiyo
benim kız pişiğin ileri derecesi yara biçimine gelmişti dr 5 farklı kremler verdi değişik değişik kullandım en sonunda çareyi
bepanten merhemi sürüp üzerine pudra dökmekle çareyi buldum oda kendi kendime uydurdum tuttu,
sarılık ise apayrı bi sorun Allah kimseye vrmesin ileri derece değildi ama bi çıkıp bi inen bi çıkıp bi inen değer olunca çook çektirdi
sarılık olursa -ki inş olmaz onuda o zaman konuşuruz...

Sekam kizlar nasilsiniz hersey yolunda mi? Bugün ben hiç iyi diildim ondan uğrayamadim kasıklarimda müthiş baski hissettim gün boyu. Mçok korkuyorum bi de aklima gleliyo ki ya bisiy olursa nparim ben diye. Yalnizim sonucta kimsem yok eşimin hstane yakindabiraz o iyi hissettiriyo...
Hiç bisiy yapamadim daha. Ne kiyafetler yikanmdi ne canta hazirkankdi. Onlari da nasil yaparim bilmem. Dua edin bana nolur...

ah canım allah yardım etsin artık bitiyo az kaldı..allah korusun bişey olsada soğuk kanlı ol benmi doktorum öyle diyodu panik yok..eşin yanında canım doğumdan sonra anneler gelir inşallah.
keşke yakın olsaydın gelirdim sana yardıma valla.. saatli gelen biri varmı oralarda yardıma ben öyle yaptırdım 3,5 saatte ütülemişti herşeyi.

peki bebek doğunca hani hemşireye kıyafetleri veriliyo ya.onun içine battaniye penye mi yoksa kalınlardan mı koyayım sizce?
ben şimdiden panik yapıyorum galiba heyecanlandım resmen

canım sen şöyle kalın battaniye ayarla hastaneden çıkarken çok lazım ben ağustosta doğurdum genede üşüyodu bıdığım senin bide kış olucak..

en iyisi zaten bu yöntem..

bugün eldivenleri çıkardım diğer topiğe yazmışsın ya..

canım Allah yardımcın olsun tek başına bu halde çok zor diğer işleride yapman aileden biri yardıma gelseydi bari yada yardımcı falan tutsaydın bir süre en azından işlerin bitene kadar dualarımız senle merak etme keşke yakınlarda olabilsekte yardımımız dokunsa sana inş. herşey yoluna girer canımmm

canım benim panikleme sakin ol.. Arkadaşların dediği gibi bir yardımcı bulsan, çamaşır ütü filan ona yaptır.. Açıkcası ben de baktım çok kırışık olmayanları ütülemedim şöyle bir el ütüsü tamaaaam :)) sen de çok inceleme boşver..

günaydınn kızlarr hamişler uyuyomu yoksa:)

şizofren nerdesin canım nasıl oldun merakta bırakma bizi..

ablam karşımda diyo ne yazıyosun öyle katip gibii:))takır takır takır:)))

şizofren'cim korkma bişi olmaz inşallah canım,yalnızlık zor bende yalnızım ama Allah yardım ediyo canım.

bugün geçen hafta verdiğim toxoplasma sonuçlarımı aldım,doktora yarın göstericem ama kafam karıştı.
IFAT IgG......pozitif 1/16
ELISA IgG.....pozitif 1/256
ELISA IgM....negatif
yazıyo.sonuç kısmında da düşük dilüsyonda zayıf pozitif reaksiyon saptanması nedeniyle testin iki kez yapıldığı ve aynı sonucun çıktığı,2 hafta sonra testleri tekrarlayın yazıyo. bunlarla ilgili bi fikriniz varmı kızlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…