cnm hastane çıkışı takımı vereceksin ya onun takımı battaniyesi vardır muhakkak onu koy
onu koydum cnm bide kalın koymaya gerek var mı?hastane sıcak oluyo gerçi koymayayım dimi?
hastaneden çıkarken kullanırız sadece sanırım?
o zaman çıkarayım havluyu bende boşuna yer kaplamasın.
zaten benim çanta bavul oldu koya koya
ben bildiğin büyük boy valiz alıcam yanıma :)))
ben bildiğin büyük boy valiz alıcam yanıma :)))
ben iki ufak valizle gittim birine kızımın eşyalarını birine kendi eşyalarımı koydum
kullanam açısındanda kolay oldu
kendi eşyamı alıcaksam kendi valizimde aradım onunkini onun valizinde rahatlık oldu kargaşa olmadı
bilginize...
kızlar...aklıma gelmişken yazayım
şimdilerde bol bol vaktiniz var doğumdan sonra ne yazıkki olamayacak
şimdiden (inş başınıza gelmez,ben çok çektim)göğüs ucu çatlakları için,sarılık için,pişik için neyin iyi geldiğini araştırın
sonralarda çok araştırma vaktiniz olmayacak...
ben bunların başıma gelceğini tahmin etmedim ettim ama bu kadar ciddi derecede olacağını bilmediğimden hiç araştırma işine girmemiştim
ama lazımmış.
doğru diyosun cnm doğum sonrasını da düşünmemiz gerek.ben lanolin aldım doğumdan 2 hafta önce başlayacağım hem göğüsucunu çıkarıyomuş sürünce.pişik için niveanın kremi var şimdilik kakasını yapınca temizleyip ondan süreceğim tedbir olsun diye.birde bir arkadaşım söyledi pişik için eczaneler özel zeytinyağlı karışım yapıyolarmış acil durum için ondan yaptırırım diyorum.sarılık için de bebişi bol bol emzirmemiz şart inş.süt sorunu yaşamayız.
bugün şizofren görünmüyor yaa nerelerdeki acaba?
Sekam kizlar nasilsiniz hersey yolunda mi? Bugün ben hiç iyi diildim ondan uğrayamadimkasıklarimda müthiş baski hissettim gün boyu. Mçok korkuyorum bi de aklima gleliyo ki ya bisiy olursa nparim ben diye. Yalnizim sonucta kimsem yok eşimin hstane yakindabiraz o iyi hissettiriyo...
Hiç bisiy yapamadim daha. Ne kiyafetler yikanmdi ne canta hazirkankdi. Onlari da nasil yaparim bilmem. Dua edin bana nolur...
peki bebek doğunca hani hemşireye kıyafetleri veriliyo ya.onun içine battaniye penye mi yoksa kalınlardan mı koyayım sizce?
ben şimdiden panik yapıyorum galiba heyecanlandım resmen
ben iki ufak valizle gittim birine kızımın eşyalarını birine kendi eşyalarımı koydum
kendi eşyamı alıcaksam kendi valizimde aradım onunkini onun valizinde rahatlık oldu kargaşa olmadı
bilginize...
Sekam kizlar nasilsiniz hersey yolunda mi? Bugün ben hiç iyi diildim ondan uğrayamadimkasıklarimda müthiş baski hissettim gün boyu. Mçok korkuyorum bi de aklima gleliyo ki ya bisiy olursa nparim ben diye. Yalnizim sonucta kimsem yok eşimin hstane yakindabiraz o iyi hissettiriyo...
Hiç bisiy yapamadim daha. Ne kiyafetler yikanmdi ne canta hazirkankdi. Onlari da nasil yaparim bilmem. Dua edin bana nolur...
sekam kizlar nasilsiniz hersey yolunda mi? Bugün ben hiç iyi diildim ondan uğrayamadimkasıklarimda müthiş baski hissettim gün boyu. Mçok korkuyorum bi de aklima gleliyo ki ya bisiy olursa nparim ben diye. Yalnizim sonucta kimsem yok eşimin hstane yakindabiraz o iyi hissettiriyo...
bilginize...
benim iki küçük valizim yok kiiii
ahh cnm benim kıyamam sana ben onun valizimi yokmuş,
kız al doğumdan sonra biyerlere gezmelere gidersiniz kızın büyüyünce lazım olur...
var aslında iki küçük iki de büyük ama takım değilleeeer((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?