şizofren'cim korkma bişi olmaz inşallah canım,yalnızlık zor bende yalnızım ama Allah yardım ediyo canım.
bugün geçen hafta verdiğim toxoplasma sonuçlarımı aldım,doktora yarın göstericem ama kafam karıştı.
IFAT IgG......pozitif 1/16
ELISA IgG.....pozitif 1/256
ELISA IgM....negatif
yazıyo.sonuç kısmında da düşük dilüsyonda zayıf pozitif reaksiyon saptanması nedeniyle testin iki kez yapıldığı ve aynı sonucun çıktığı,2 hafta sonra testleri tekrarlayın yazıyo. bunlarla ilgili bi fikriniz varmı kızlar ya.
hihi benimkilerde takım değildi biri pembe biride beyaz zerine çiçekleri vardı güzeldiler ama
sen bilirsin cnm kararını değiştirmiyim ben sen iyisini düşünmüşündür
ayşee kız kedini ne yaptın bu arada?sakın evdee deme banaelisayı bilmiyorum ama toxoplasmayı iyi biliyorum benim evde kedim olduğu için 2 ayda bir toksoplasma baktırıyoruz tedbiren.. bildiğim kadarıyla ıg g pozitifse senin bu hastalığa bağışıklığın vardır ancak şuanda aktif bir enfeksiyonun yoktur.. yani bu da iyi bişeydir :)))
napıcam biliyor musun tüm götüreceklerimi çıkartıcam orataya bakıcam neye sığar neye sığmaz ona göre karar vericem artık..
herşey güzel olur inş. hakkında hayırlısı olsun canım
cnm hayırlısı olsun
bence en güzel kararı verdin inş bi sorun çıkmazda normal doğurursun
son anda bi sorunda çıksa hemen sezeryana alıyolar merak etme benim öle olmuştu
aa ne güzel.. hadi hayırlısı olsun, keşke hepimizin yolunda gitse de normal doğurabilsek.. ayy çok heyecanlı böylesi de ne zaman gelecek ne zaman gelecek..:18::18::18:
ay sizin 31 inizi yiyim ben emimaşallah size
bellaaa kız doğurdun sandım iyi mi maşallah
diyorum bu kız en son çok rahatım demişti ağırlaşmadım diyodu nasıl doğurdu birden dedim inanki
hayırlısı olsun bakalım bebiş ne zaman isterse o zaman gelsin.epidural normal mi olacak yoksa doğal sancılı mı ?
ayşee kız kedini ne yaptın bu arada?sakın evdee deme bana
bi gözden geçir bakalım cnm sen bilirsin
napıcam biliyor musun tüm götüreceklerimi çıkartıcam orataya bakıcam neye sığar neye sığmaz ona göre karar vericem artık..
canım bende var iki küçük valiz göndereyim sana istersen kargoyla ama ikisi aynı değil farklı renklerdeler sen üzülme emiiii
evdeeee :))) ben onu verirsem üzüntümden düşük yaparım tövbe büyük sözüme ama vermem veremem ben onu..
bak benim bi arkadaşım var onunda 3 aylık bebeği var kediden sebep bebeğini yatak odasına hapsetmiş durumda kedide bitek yatak odasına girmiyomuş
3 aydır psikolojisi bozuldu gibi ömrüm yatak odasında geçiyo diye
kedisini çok sevmesine rağmen oda yuva arıyo şuan
evimin diğer odalarını unuttum diyo kız
ayşecim bence send ebu işi enine boyuna bi düşün cnm
bebeğinin kedinden daha önemli olması gerek diye düşünüyorum şu an
ah canım allah yardım etsin artık bitiyo az kaldı..allah korusun bişey olsada soğuk kanlı ol benmi doktorum öyle diyodu panik yok..eşin yanında canım doğumdan sonra anneler gelir inşallah.
keşke yakın olsaydın gelirdim sana yardıma valla.. saatli gelen biri varmı oralarda yardıma ben öyle yaptırdım 3,5 saatte ütülemişti herşeyi.
canım Allah yardımcın olsun tek başına bu halde çok zor diğer işleride yapman aileden biri yardıma gelseydi bari yada yardımcı falan tutsaydın bir süre en azından işlerin bitene kadar dualarımız senle merak etme keşke yakınlarda olabilsekte yardımımız dokunsa sana inş. herşey yoluna girer canımmm
canım benim panikleme sakin ol.. Arkadaşların dediği gibi bir yardımcı bulsan, çamaşır ütü filan ona yaptır.. Açıkcası ben de baktım çok kırışık olmayanları ütülemedim şöyle bir el ütüsü tamaaaam :)) sen de çok inceleme boşver..
günaydınn kızlarr hamişler uyuyomu yoksa:)
şizofren nerdesin canım nasıl oldun merakta bırakma bizi..
ablam karşımda diyo ne yazıyosun öyle katip gibii:))takır takır takır:)))
şizofren'cim korkma bişi olmaz inşallah canım,yalnızlık zor bende yalnızım ama Allah yardım ediyo canım.
bugün geçen hafta verdiğim toxoplasma sonuçlarımı aldım,doktora yarın göstericem ama kafam karıştı.
IFAT IgG......pozitif 1/16
ELISA IgG.....pozitif 1/256
ELISA IgM....negatif
yazıyo.sonuç kısmında da düşük dilüsyonda zayıf pozitif reaksiyon saptanması nedeniyle testin iki kez yapıldığı ve aynı sonucun çıktığı,2 hafta sonra testleri tekrarlayın yazıyo. bunlarla ilgili bi fikriniz varmı kızlar ya.
ayy inşallah iyi bişidir Ayşecim ya,şimdi tsh sonuçlarımıda aldım,bundan bir ay önce 5.14 çıkmış dr ilaç yazmamış,geçen hafta verdiğim kan sonucuna göre de bu ay 2.00'a düşmüş.ilaç kullanmadan nasıl düşmüşki.bu tsh'dan da o kadar korkuttularki gözümü.iyica karıştı aklım.yarını iple çekiyorum,soru yağmuruna tutup aptala çeviricem yeni doktorumu ilk günden.elisayı bilmiyorum ama toxoplasmayı iyi biliyorum benim evde kedim olduğu için 2 ayda bir toksoplasma baktırıyoruz tedbiren.. bildiğim kadarıyla ıg g pozitifse senin bu hastalığa bağışıklığın vardır ancak şuanda aktif bir enfeksiyonun yoktur.. yani bu da iyi bişeydir :)))
çok sağolun kızlar ya iyiyim çok şükür bugün. dün akşam uykum kaçtı döktüm erkeklerimizin cicilerini, defter gibi olan etiketlerini kestim. şimdi yıkanmaları kaldı bi tek... inşallah onu da kendimi iyi hissettiğim bi gün yaparım. offf acelesi yok napim.
şimdi düşünüyorum da, Allah korusun ama, gelecek olsa bizim paşalar erken alır çıkarım bişiyler ya. o kadar da korkmaya gerek yok sanırım. sağlıklı olsunlar da...
kadın almak istiyorum ama, bu sıra epey sıkışığız yayani 100 liraya geliyolar baya pahalı... ev işlerine pek bakmıyorum zaten artık. eşim yapıyor. yemeği de eşim gelince yapıp yiyoruz. yardım ediyo sağolsun. balık-tavuk günlük basit şeylerle besleniyoruz işte :)))
bide biz şimdi bedelliye başvurucaz... eşim askerliğini henüz yapmamıştı. 3 yıl burdaki görev malum uzıycakta uzıycaktı. tekrar tekrar taşınma olmasın diye hem yaşı da gidiyo... 30binmiş ama, napalımkredi falan yapıcaz bişiyler. dua edin bize ya epey sıkıştık şu sıralar..
doğum için hastane 1.250 istiyor. epudral için +550 alıyolar. ikinci bebek için +250. 375 lira sünnet sadece birininki bu :) kontrolleri falan filan... bilmem kaça çıkarız hastaneden de...
aralık 1de kontrolüm var. inşallah o zaman doktora sorucam bakalım ne dicek ona göre anneme gel dicem. o gelirse epey rahatlarım ya...
offf herşey o çok üstüste geliyomuş gibi hissediyorum ve gerildikçe geriliyorum. öyle canım sıkılıyo ki... kendime şaşırıyorum ya ben aslında böyle diildiiim. herşeye olumlu bakardım offf
ayy inşallah iyi bişidir Ayşecim ya,şimdi tsh sonuçlarımıda aldım,bundan bir ay önce 5.14 çıkmış dr ilaç yazmamış,geçen hafta verdiğim kan sonucuna göre de bu ay 2.00'a düşmüş.ilaç kullanmadan nasıl düşmüşki.bu tsh'dan da o kadar korkuttularki gözümü.iyica karıştı aklım.yarını iple çekiyorum,soru yağmuruna tutup aptala çeviricem yeni doktorumu ilk günden.
şizofrencim ben senin bu nickine bayılıyorumvalla hayat şartları o kadar zorki,bazen iflahımızı söküyo ama yinede kimseye muhtaç etmesin rabbim.benim tek gebelik olduğu halde şimdiden düşünüyorum masrafını,doğuma kadar kenara üç beş kuruş atabilirmiyim diye ordan burdan kısıyorum ki,senin işin daha zor Allah'ım kuzularını rızkıyla göndersin.bolluk bereket getirsinler yuvanıza inşallah.
tsh benim de sorunluydu zaten ilaç kullanıyorum bir de gebeliğin 14. haftasında t3 t4 ve tsh ın kontrol edilmesi gerekiyormuş ihmal etmeçç
çok sağolun kızlar ya iyiyim çok şükür bugün. dün akşam uykum kaçtı döktüm erkeklerimizin cicilerini, defter gibi olan etiketlerini kestim. şimdi yıkanmaları kaldı bi tek... inşallah onu da kendimi iyi hissettiğim bi gün yaparım. offf acelesi yok napim.
şimdi düşünüyorum da, Allah korusun ama, gelecek olsa bizim paşalar erken alır çıkarım bişiyler ya. o kadar da korkmaya gerek yok sanırım. sağlıklı olsunlar da...
kadın almak istiyorum ama, bu sıra epey sıkışığız yayani 100 liraya geliyolar baya pahalı... ev işlerine pek bakmıyorum zaten artık. eşim yapıyor. yemeği de eşim gelince yapıp yiyoruz. yardım ediyo sağolsun. balık-tavuk günlük basit şeylerle besleniyoruz işte :)))
bide biz şimdi bedelliye başvurucaz... eşim askerliğini henüz yapmamıştı. 3 yıl burdaki görev malum uzıycakta uzıycaktı. tekrar tekrar taşınma olmasın diye hem yaşı da gidiyo... 30binmiş ama, napalımkredi falan yapıcaz bişiyler. dua edin bize ya epey sıkıştık şu sıralar..
doğum için hastane 1.250 istiyor. epudral için +550 alıyolar. ikinci bebek için +250. 375 lira sünnet sadece birininki bu :) kontrolleri falan filan... bilmem kaça çıkarız hastaneden de...
aralık 1de kontrolüm var. inşallah o zaman doktora sorucam bakalım ne dicek ona göre anneme gel dicem. o gelirse epey rahatlarım ya...
offf herşey o çok üstüste geliyomuş gibi hissediyorum ve gerildikçe geriliyorum. öyle canım sıkılıyo ki... kendime şaşırıyorum ya ben aslında böyle diildiiim. herşeye olumlu bakardım offf
sağol :))) beni bir bilsen çok fena takıntılıyım şimdi bendekiler takım değil ya hayatta istemem ikisini yanyana götürmeyinapcan işte delilik zor :))
hadi yaa o kadarmı takıntılısın gerçekten zor durum neyseki çok pahalı birşey değildir alırsın artık iki tanee
lansinoh lanolin hametan hiç biri göğüs uçlarıma fayda etmedi
garmastan diye bi krem var o çok iyi geldi
her emzirmeden sonra yıkayıp sürüyodum sonrada göğüs kalkanını takıyodum hava alsın diye
pişiğe gelince pişik kremleri tamamen koruyucu koruma özelliğide çook az pişik olduktan sonra fayda etmiyo
benim kız pişiğin ileri derecesi yara biçimine gelmişti dr 5 farklı kremler verdi değişik değişik kullandım en sonunda çareyi
bepanten merhemi sürüp üzerine pudra dökmekle çareyi buldum oda kendi kendime uydurdum tuttu,
sarılık ise apayrı bi sorun Allah kimseye vrmesin ileri derece değildi ama bi çıkıp bi inen bi çıkıp bi inen değer olunca çook çektirdi
sarılık olursa -ki inş olmaz onuda o zaman konuşuruz...
Sekam kizlar nasilsiniz hersey yolunda mi? Bugün ben hiç iyi diildim ondan uğrayamadimkasıklarimda müthiş baski hissettim gün boyu. Mçok korkuyorum bi de aklima gleliyo ki ya bisiy olursa nparim ben diye. Yalnizim sonucta kimsem yok eşimin hstane yakindabiraz o iyi hissettiriyo...
Hiç bisiy yapamadim daha. Ne kiyafetler yikanmdi ne canta hazirkankdi. Onlari da nasil yaparim bilmem. Dua edin bana nolur...
canım sen şöyle kalın battaniye ayarla hastaneden çıkarken çok lazım ben ağustosta doğurdum genede üşüyodu bıdığım senin bide kış olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?