Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

elisayı bilmiyorum ama toxoplasmayı iyi biliyorum benim evde kedim olduğu için 2 ayda bir toksoplasma baktırıyoruz tedbiren.. bildiğim kadarıyla ıg g pozitifse senin bu hastalığa bağışıklığın vardır ancak şuanda aktif bir enfeksiyonun yoktur.. yani bu da iyi bişeydir :)))

hihi benimkilerde takım değildi biri pembe biride beyaz zerine çiçekleri vardı güzeldiler ama
sen bilirsin cnm kararını değiştirmiyim ben sen iyisini düşünmüşündür

napıcam biliyor musun tüm götüreceklerimi çıkartıcam orataya bakıcam neye sığar neye sığmaz ona göre karar vericem artık..

ayşee kız kedini ne yaptın bu arada?sakın evdee deme bana
napıcam biliyor musun tüm götüreceklerimi çıkartıcam orataya bakıcam neye sığar neye sığmaz ona göre karar vericem artık..

bi gözden geçir bakalım cnm sen bilirsin

herşey güzel olur inş. hakkında hayırlısı olsun canım

cnm hayırlısı olsun
bence en güzel kararı verdin inş bi sorun çıkmazda normal doğurursun
son anda bi sorunda çıksa hemen sezeryana alıyolar merak etme benim öle olmuştu

aa ne güzel.. hadi hayırlısı olsun, keşke hepimizin yolunda gitse de normal doğurabilsek.. ayy çok heyecanlı böylesi de ne zaman gelecek ne zaman gelecek..:18::18::18:

teşekkürler kızlar artık beklemedeyiz her gece ayrı bir telaştayım ama suyum geldi mi nişan geldi mi diye sancılarım oluyo gceleri ama dr. yatınca geçiyosa doğum sancısı değildir onlar dedi düzensiz şuanda bu gidişle aralığı bulucaz heralde öyle görünüyo hastane çantası için önce hastaneyle görüşün bi çok şeyi veriyolar zaten ben 2 takım hastane çıkışı koydum bebişe kendimede 2 gecelik,terlik,çorap,gögüs pedi ,gögüs ucu koydum.göğüs başı küçük olanlardan hastanede idtiyorlarmış bu göğüs ucunu ben avent aldım. bi orta boy valiz oldu

canım bende var iki küçük valiz göndereyim sana istersen kargoyla ama ikisi aynı değil farklı renklerdeler sen üzülme emiiii

canım bende var iki küçük valiz göndereyim sana istersen kargoyla ama ikisi aynı değil farklı renklerdeler sen üzülme emiiii

sağol :))) beni bir bilsen çok fena takıntılıyım şimdi bendekiler takım değil ya hayatta istemem ikisini yanyana götürmeyi napcan işte delilik zor :))

evdeeee :))) ben onu verirsem üzüntümden düşük yaparım tövbe büyük sözüme ama vermem veremem ben onu..

bak benim bi arkadaşım var onunda 3 aylık bebeği var kediden sebep bebeğini yatak odasına hapsetmiş durumda kedide bitek yatak odasına girmiyomuş
3 aydır psikolojisi bozuldu gibi ömrüm yatak odasında geçiyo diye
kedisini çok sevmesine rağmen oda yuva arıyo şuan
evimin diğer odalarını unuttum diyo kız
ayşecim bence send ebu işi enine boyuna bi düşün cnm
bebeğinin kedinden daha önemli olması gerek diye düşünüyorum şu an

hele bi gelsin şimdi düşününce bile fena oluyorum..

günaydınn kızlarr hamişler uyuyomu yoksa:)

şizofren nerdesin canım nasıl oldun merakta bırakma bizi..

ablam karşımda diyo ne yazıyosun öyle katip gibii:))takır takır takır:)))

çok sağolun kızlar ya iyiyim çok şükür bugün. dün akşam uykum kaçtı döktüm erkeklerimizin cicilerini, defter gibi olan etiketlerini kestim. şimdi yıkanmaları kaldı bi tek... inşallah onu da kendimi iyi hissettiğim bi gün yaparım. offf acelesi yok napim.
şimdi düşünüyorum da, Allah korusun ama, gelecek olsa bizim paşalar erken alır çıkarım bişiyler ya. o kadar da korkmaya gerek yok sanırım. sağlıklı olsunlar da...
kadın almak istiyorum ama, bu sıra epey sıkışığız ya yani 100 liraya geliyolar baya pahalı... ev işlerine pek bakmıyorum zaten artık. eşim yapıyor. yemeği de eşim gelince yapıp yiyoruz. yardım ediyo sağolsun. balık-tavuk günlük basit şeylerle besleniyoruz işte :)))
bide biz şimdi bedelliye başvurucaz... eşim askerliğini henüz yapmamıştı. 3 yıl burdaki görev malum uzıycakta uzıycaktı. tekrar tekrar taşınma olmasın diye hem yaşı da gidiyo... 30binmiş ama, napalım kredi falan yapıcaz bişiyler. dua edin bize ya epey sıkıştık şu sıralar..
doğum için hastane 1.250 istiyor. epudral için +550 alıyolar. ikinci bebek için +250. 375 lira sünnet sadece birininki bu :) kontrolleri falan filan... bilmem kaça çıkarız hastaneden de...
aralık 1de kontrolüm var. inşallah o zaman doktora sorucam bakalım ne dicek ona göre anneme gel dicem. o gelirse epey rahatlarım ya...
offf herşey o çok üstüste geliyomuş gibi hissediyorum ve gerildikçe geriliyorum. öyle canım sıkılıyo ki... kendime şaşırıyorum ya ben aslında böyle diildiiim. herşeye olumlu bakardım offf

ayy inşallah iyi bişidir Ayşecim ya,şimdi tsh sonuçlarımıda aldım,bundan bir ay önce 5.14 çıkmış dr ilaç yazmamış,geçen hafta verdiğim kan sonucuna göre de bu ay 2.00'a düşmüş.ilaç kullanmadan nasıl düşmüşki.bu tsh'dan da o kadar korkuttularki gözümü.iyica karıştı aklım.yarını iple çekiyorum,soru yağmuruna tutup aptala çeviricem yeni doktorumu ilk günden.

şizofrencim ben senin bu nickine bayılıyorum valla hayat şartları o kadar zorki,bazen iflahımızı söküyo ama yinede kimseye muhtaç etmesin rabbim.benim tek gebelik olduğu halde şimdiden düşünüyorum masrafını,doğuma kadar kenara üç beş kuruş atabilirmiyim diye ordan burdan kısıyorum ki,senin işin daha zor Allah'ım kuzularını rızkıyla göndersin.bolluk bereket getirsinler yuvanıza inşallah.

ay kıyamam ben sana herşeyi bu kadar da düşünüp dert etme kendine.. bak ben de öyle mi böyle mi herşeye kendimi yiyorum da noluyor neyi değiştirebiliyorum ki... üzülme elbet gelen rızkıyla gelir ben de ücretsiz izin almaya heves ediyordum ama ev kredisi araba kredisi şudur budur derken mümkün olmayacak gibi duruyor.. ya yeter ki sağlıkla gelsin de para işi hallolur.. diğer hazırlıklara gelince Allah korusun sen aniden doğum yapacak olsan bile eve döndüğünde herşeyi halletmiş olur yakınların bunlarla üzme kendini.. hangi çocuk doğmuş da göbeğini kesememişler..

tsh benim de sorunluydu zaten ilaç kullanıyorum bir de gebeliğin 14. haftasında t3 t4 ve tsh ın kontrol edilmesi gerekiyormuş ihmal etmeçç

tsh benim de sorunluydu zaten ilaç kullanıyorum bir de gebeliğin 14. haftasında t3 t4 ve tsh ın kontrol edilmesi gerekiyormuş ihmal etmeçç

t3 2.68-t4 1.14 bunlar referans aralıklarına göre normal değerde çıkmışlar.ne işe yaradıklarınıda bilmiyorum da,yarın artık merkezden bağımsız kendi özel dr uma gidicem.ıncığını cıncığını öğrenicem hepsinin.:)

canım kıyamm çok fazla düşünüpte strese girme bu kadar herşey olduğu kadarıyla olsun bebişler kendi kısmetiyle gelirlermiş merak etme canım seni çok iyi anlıyorum ben çalıştığım halde birçok şeyden kısıtlıyorum kendimi kenara birkaç kuruş atabilirmiyim ki diye birde bizimkiler ikiz herşeyi iki iki düşünmemiz gerekiyor Allahı hepimizin yardımcısı olsun inş.. herşey zamanla yoluna girecektir eminim

sağol :))) beni bir bilsen çok fena takıntılıyım şimdi bendekiler takım değil ya hayatta istemem ikisini yanyana götürmeyi napcan işte delilik zor :))

hadi yaa o kadarmı takıntılısın gerçekten zor durum neyseki çok pahalı birşey değildir alırsın artık iki tanee

gelebildik sonunda kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı çok yorulduk sormayın.
idrar ve kan tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür.kızımız 2300 gr olmuş maşallah
muayene sırasında doktor böbreği ölçüme göre büyük dedi sorun değilmiş ama kafamı kurcalamadı değil doğrusu.ama yine de kötüye yormuyorum inş.sağsalim kavuşacağım kızıma :) bugün ilk nst mize de girdik çok şükür onda da bişey çıkmadı.bundan sonra her hafta nstmiz var.eşim diyor 2 haftada bir gitmek isterken haftada 1 gideceksin
doğumla ilgili herhangi bişey konuşmadık.3 hafta sonrasına ultrason var sanırım o zaman konuşacağız..

saol cnm dediklerini yazdım bikenara iyi oldu sölediğin

şizofrencim ya nolur yorma kendini bak ben de bişey yapamaz haldeyim bide senin 2 tane kolay değilki cnm.çok normal ağrıların şimdi senin.bence annene söyle hazırlaıkları beraber yapın yorulmazsın hem.hazırlıklar bitince gider olmazsa doğuma gelir.annem benim yanımda 3 aydan beri sağolsun hiç yemek ve temizlikle uğraşmıyorum.çamaşırı da akşamdan atıyorum 1 makine o sabaha kadar kuruyor sonrada yavaş yavaş gün içinde ütüsünü yapıp dolaba kaldırıyorum.hem yorulmuyorum da çok patik oluyor.birden ağırlaşıyo insan anlamıyor cnm.bana çantanı hazırla geç kalmışsın demeseler ben hala bekleyecktim

canım sen şöyle kalın battaniye ayarla hastaneden çıkarken çok lazım ben ağustosta doğurdum genede üşüyodu bıdığım senin bide kış olucak..

saol cnm dediğin gibi yapacağım bugün sordum hastanede hemşire de hastane sıcak ama çıkarken kalın gerekli olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…