ben sıra bizde diye yazdım ama şizofrencim seninkiler ikiz olduğu için aynı zamanda olabilir tabi :))
sağlıklı olsunlarda zamanında gelsinler inş.ama insan sabırsızlanıyor gerçektende :)) yapacak iş de bırakmadım evde zaman geçmez oldu.haftada bir nst varda o biraz iyi geliyor.
aysecim sen bitirdin mi hazırlıkları cnm?
kendime uğraşacak bişey bulsam diyorum ama biyandan da bişey yapasm yok valla.ben iyice doğuma hazır bekler durumdayım sanırım
sen çalışıyodun dimi cnm?raporlu muydun yoksa?unutuyorum kusura bakma.biraz dinlen olmazsa diyecektim yorgunluktan da oluyor bel ağrısı falan.bikaç gün istirahat et belki geçer o zaman.evet canim normalde calisiyorum:))) bir aydir raporluydum dokorum bir ay daha uzati 16.haftadan itibaren sonuna kadarda gitmezsin artik riskli dedi yani sanirim artik baya bir ise gitmiycem.
ben bitirdim hazırlıklarımı şimdi de kurdele boncuk falan aldım lohusa şerbeti bardaklarım için süs yapıcam sen de yap oyalanırsın..
bugün ense kalınlığı ölçüldü ve sonuçlar:
CRL 63mm olup,12 hafta 5 günlük gelişim söz konusudur
fetal kardiak aktivite mevcuttur,kalp atımları ritmik olup 158 dk.'dır
NT: 3 mm'dir.
herşeyi normal görünüyo,parmaklarınıda açıyo ki bu iyi bişi dedi,ama sınırda dedi ense kalınlığı.sonra kan vermeye indim hemşire bu değerlere aldırma benim arkadaşımın 4.5 çıkmıştı ama çocuğu çok sağlıklı dedi.bakalım pazartesi kan sonuçlarınıda alınca değerlendiricekler.ama tuhaf olan bende acaip bi huzur var,deliliğe vurdum heralde.
Canim 3mm den fazlasi pek iyi degil benim bildigim seninki iyi cikmis iste sevin bence zaten kan degerleri bide senin yasini alip ona göre degerlendiriyorlar sonuclarin gayet iyi :))
Ne güzel iste parmaklarinida aciyormus benim bebisin birinin ultrason fotosu var bende parmagi agzinda parmagini emerken :))) baktikca gülümsüyorum.
Sen icini ferah tut Allahim yardimcimiz olacaktir bunca güclükten sonra verdi yavrularimizi Allahim koruyacaktir.
cnm üzme bakalım kendini önemli olan detaylı ultrason.hem bu ense ölçümü çok hassas oluyor doktordan doktora da değişebiliyor.parmaklarını oynattığını bile görmüş bak doktorun ne güzel :)
bak benim de 3 lü testim de risk çıkmıştı amniyosentez dediler ama yaptırmadım.Ankarada çok ünlü bir doktor var ona gittim detaylıya maşallah sağlıklı çıktı bebeğim.
Canım bana da aynı şeyleri söylemişlerdi..Çok zor günler geçirdim..12. haftada ayrıntılı usg ye girdim..İçi rahat etti..Bakırköy de istabul perinatoloji merkezine gittim..Çok memnun kaldım..Riskli gebelik uzmanı,perinatolog baktı...9 ay stresle beklemektense git derim...Belki seninde benim gibi oğluşun olacaktır..Onların kafaarı daha büyük oluyo malum:)))
Kizlar doktorumuz hersey yolunda dedi:) maşallah biri 1800 biri de 1900 civarı olmuş. Boyları da yine uzun dedi 44cm cibarindalar. Servikste normale gelmiş. Arabayla da uçakla da yolculuga da izin verdi. Bakalım bitanemle konuşup karar vericem. Eğer olursa gidecek olursam, cuma sabahı yola cikicaz insallah...
cnm yaa seni korkutmak istemem ama
benimde hamileliğim ilk zamanları çok riskli geçti sonlara doğru risk azaldı dr um izin vemesine rağmen en fazla 1 saat yola arkadaşlarımın zorlamasıyla gittim,içim içimi yedi ya bişi olursa diye
seni azminden dolayı tebrik ederim 2 can taşıyosun yollara çıkacaksın inş sorunsuz ulaşısın gitmek istediğin yere
bu arada nereden nereye gidicen?
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------40.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------35.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------32.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
11-)ayzan-------------Ege üniversitesi------12.hafta-------TEK GEBELİK
12-)hayalimmm--------Umut tüp bebek------6.hafta-------
ben bitirdim hazırlıklarımı şimdi de kurdele boncuk falan aldım lohusa şerbeti bardaklarım için süs yapıcam sen de yap oyalanırsın..
Kizlar doktorumuz hersey yolunda dedi:) maşallah biri 1800 biri de 1900 civarı olmuş. Boyları da yine uzun dedi 44cm cibarindalar. Servikste normale gelmiş. Arabayla da uçakla da yolculuga da izin verdi. Bakalım bitanemle konuşup karar vericem. Eğer olursa gidecek olursam, cuma sabahı yola cikicaz insallah...
Gunaydiiiiiiiiin!
Herkesler iyidir insallah. Bizim pitirciklar yine hickiriklariyla taciz ettiler beni uyandım:)
Bugun ablamla çantamızı hazirliycaz insallah. Ne var ne yoksa yanıma almam lazım sanırım. İyi ki hastane çantamızı hazirlamamisim. Şimdi teyzesiyle ananesi bir güzel yikayip utuleyip hazırlarlar:)
aa özelden maj atsana bana isminikızlar bella doğurmuşş bebeğini face koymuş bilee:)
Valla canım ben de gitme taraftarı diilim esasında. Ama hem annemler hem esim hem de kime sorarsam sorayım herkes benim icin, bebeklerimiz icin böylesinin daha iyi olacağını söylüyor. Açıkcası gitmeyip, sonrasında pişman olmaktan da korkuyorum. İnsallah bir sıkıntı olmaz napim? Eşimden nasıl ayrı kalırım diyordum ama, sanırım su sıralar romantik olmanın zamanı diil :) esimin de kongresi falan var onumuddeki hafta. sabahları 7de gidip aksam 6da geliyor. Pekde görüşmüyoruz sayılır... Hayırlısı olur insallah.
Canım istanbuldan Samsun'a gidicez insallah...
kızlar bella doğurmuşş bebeğini face koymuş bilee:)
kızlar bella doğurmuşş bebeğini face koymuş bilee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?