Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben bitirdim hazırlıklarımı şimdi de kurdele boncuk falan aldım lohusa şerbeti bardaklarım için süs yapıcam sen de yap oyalanırsın..

Son düzenleme:

Canım bana da aynı şeyleri söylemişlerdi..Çok zor günler geçirdim..12. haftada ayrıntılı usg ye girdim..İçi rahat etti..Bakırköy de istabul perinatoloji merkezine gittim..Çok memnun kaldım..Riskli gebelik uzmanı,perinatolog baktı...9 ay stresle beklemektense git derim...Belki seninde benim gibi oğluşun olacaktır..Onların kafaarı daha büyük oluyo malum:)))

Kizlar doktorumuz hersey yolunda dedi:) maşallah biri 1800 biri de 1900 civarı olmuş. Boyları da yine uzun dedi 44cm cibarindalar. Servikste normale gelmiş. Arabayla da uçakla da yolculuga da izin verdi. Bakalım bitanemle konuşup karar vericem. Eğer olursa gidecek olursam, cuma sabahı yola cikicaz insallah...

çook sağolun,Allah kimseyi sınamasın evladıyla.ama dedim ya çok huzurluyum,Rabbime emanet ettim ben yavrumu,O'ndan gelen herşeye amenna.Pazartesi kan sonucumu alıcam ama yaş (32) faktöründen dolayı bence orda da risk çıkıcak,o zaman belki ege üniversitesine gider ayrıntılı usg'ye girerim.öyle güzeldiki hıçkırınca zıplıyodu,ellerini açıp,ayaklarıyla ittirip kendini yukarı çekiyodu yavrum benim ya :)

Ayşe teyze el emklerini paylaş kopya çekelim bizde,tecrübelerinden faydalanırız.
şizofrencim size de kocaman Maşallahlar,merakla bizde bekliyoz kuzularını:)

cnm yaa seni korkutmak istemem ama
benimde hamileliğim ilk zamanları çok riskli geçti sonlara doğru risk azaldı dr um izin vemesine rağmen en fazla 1 saat yola arkadaşlarımın zorlamasıyla gittim,içim içimi yedi ya bişi olursa diye
seni azminden dolayı tebrik ederim 2 can taşıyosun yollara çıkacaksın inş sorunsuz ulaşısın gitmek istediğin yere
bu arada nereden nereye gidicen?

Valla canım ben de gitme taraftarı diilim esasında. Ama hem annemler hem esim hem de kime sorarsam sorayım herkes benim icin, bebeklerimiz icin böylesinin daha iyi olacağını söylüyor. Açıkcası gitmeyip, sonrasında pişman olmaktan da korkuyorum. İnsallah bir sıkıntı olmaz napim? Eşimden nasıl ayrı kalırım diyordum ama, sanırım su sıralar romantik olmanın zamanı diil :) esimin de kongresi falan var onumuddeki hafta. sabahları 7de gidip aksam 6da geliyor. Pekde görüşmüyoruz sayılır... Hayırlısı olur insallah.
Canım istanbuldan Samsun'a gidicez insallah...

Gunaydiiiiiiiiin!
Herkesler iyidir insallah. Bizim pitirciklar yine hickiriklariyla taciz ettiler beni uyandım:)
Bugun ablamla çantamızı hazirliycaz insallah. Ne var ne yoksa yanıma almam lazım sanırım. İyi ki hastane çantamızı hazirlamamisim. Şimdi teyzesiyle ananesi bir güzel yikayip utuleyip hazırlarlar:)

Gunaydiiiiiiiiin!
Herkesler iyidir insallah. Bizim pitirciklar yine hickiriklariyla taciz ettiler beni uyandım:)
Bugun ablamla çantamızı hazirliycaz insallah. Ne var ne yoksa yanıma almam lazım sanırım. İyi ki hastane çantamızı hazirlamamisim. Şimdi teyzesiyle ananesi bir güzel yikayip utuleyip hazırlarlar:)

benim hamileliğim çok yeni ama eklerseniz sevinirimmmm.....
adana başkent hastanesi.... 5+1 tek gebelik

ben bitirdim hazırlıklarımı şimdi de kurdele boncuk falan aldım lohusa şerbeti bardaklarım için süs yapıcam sen de yap oyalanırsın..

gözümde büyüdü şimdi yapabilirsem yaparım ama onun için malzeme alımına da çıkmam gerek.bakalım olmazsa bende hazır alırım

maşallah sizee büyüdüler artık annesi.hayırlısıyla gidin inş.madem karar verdiniz.gidene kadar bol bol dinlen bari.yolda sarsılırsın çünkü.gidince de bize haber ver mutlaka cnm.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------40.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------35.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
11-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
12-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
13-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

Son düzenleme:

maşallahh ne güzelll hazırlıklar başlamış iyiki geldiler yanına canım ne ihtiyacın varsa al tabiiki lazım olacak hepsi sanaa hadi kolay gelsin sizlereee

kızlar bella doğurmuşş bebeğini face koymuş bilee:)
aa özelden maj atsana bana ismini

cnm valla aklım sende kalacak gerçekten
inş buşekil hayırlı olandır hakkında
bizi meraklandırma sık sık hbr ver
ayrıca bebişlrin çantalarını hazırlamak ilk işleri olsun

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
12-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat ??????
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00

HOŞGELDİN ARAMIZA AZRA BEBEK BAHTIN AÇIK OLSUN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…