mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------35.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK
VEEEEEEE YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN
canımcım ben 21. haftama girdim bugün.
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------35.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK
VEEEEEEE YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN
Günaydın arkadaslarım:)
Teşekkürler güzel dilek ve dualarınız icin. Biz yaklaşık 1 saat önce yola çıktık. Vedalasirken bitanemle cok tuhaf oldum ya ağlaya ağlaya icim çıktı hiç böyle olacağımı tahmin etmemistimgerçi en geç 2-3 haftaya o da gelir bu gidisle:)))
Napalim artık evlatlarımız icin katlanicaz birazcık hasrete. Keyfi yere gitmiyorm ki...
Kizlar internet telefonumda mevcut. Fırsatım oldukça yazarım insallah. Hepinizi cok cok öpüyorum. Kuzucuklarimizi daaaa
kızlaaaar nasılsınız,biz arada bi umutsuzluğa kapılıp salya sümük oluoruz ama hemen toparlanıp moralli olmaya çalışıyoruz hamdolsun.sabırla pazartesiyi bekliyoruz.
hormonlardan o vallahi ben de ikili için kan verirken ağlayıp zırlayıp hastaneyi birbirine katmıştım :))) 2.trimesterde kendini daha iyi ve mutlu hissedeceksin merak etme
ayşecim ense kalınlığımız bu kadar yüksek çıkmasaydı inan bu kan testinin sonucunu umursamayacaktım,çünkü test sonucunun yanılma payının ne derecede olduğu nette yazıyo ama ultrasonda yanılma payı az diyolar(
kızlaaaar nasılsınız,biz arada bi umutsuzluğa kapılıp salya sümük oluoruz ama hemen toparlanıp moralli olmaya çalışıyoruz hamdolsun.sabırla pazartesiyi bekliyoruz.
neden bugün kimse gelmiyooooo... evooo nerdesin yoksa doğurdun mu? şizofren ne uzun yolmuş hala varamadın mı?
Listede benim bilgilerim eksik kalmış..Bebişim 9 ağustos saat 10.40 ta doğdu...Buğra Efe bebek ellerinizden öper...
mrb kizlar bende bu topikte dogum yapan annelerden biriyim ins gebeliginiz iyi geciyordur bir an once saglikli bebeklerinizle mutlu gunler dilerim dogumu yaklasmis annelere tek tavsiyem doguma girmeden 2 gun onceden gogus ucu krem kullanin inanin daha rahat edeceksiniz benim bebegim cok sukur nerdeyse 4.5 aylik buarada nurcan nevra espoir ve herkeze bok slm
teşekkür ederiz sabriyacım tavsiyen için :) ama malesef anneler vakit bulamadıklarından pek gelemiyolar sanırım.sanırım doğumdan sonra bizde öyle olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?