Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------35.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

VEEEEEEE YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN

canımcım ben 21. haftama girdim bugün.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------35.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

VEEEEEEE YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN

Masallah evoevocum birinci sirayi almissin :) Bizde sondan 4. siradayiz zaman cok yavas geciyor ya :)))
Belada kizini dünyaya getirmis Allah nazarlardan saklasin...

Günaydın arkadaslarım:)
Teşekkürler güzel dilek ve dualarınız icin. Biz yaklaşık 1 saat önce yola çıktık. Vedalasirken bitanemle cok tuhaf oldum ya ağlaya ağlaya icim çıktı hiç böyle olacağımı tahmin etmemistim gerçi en geç 2-3 haftaya o da gelir bu gidisle:)))
Napalim artık evlatlarımız icin katlanicaz birazcık hasrete. Keyfi yere gitmiyorm ki...
Kizlar internet telefonumda mevcut. Fırsatım oldukça yazarım insallah. Hepinizi cok cok öpüyorum. Kuzucuklarimizi daaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün malum aybaşı olduğu için hiç fırsatım olmadı yazmaya.. akşam da yorgunluktan sızıp kalmışım erkenden
bellacığımız meleğine kavuşmuş ne güzel Allah ayırmasın
şizofrencim sana da Allah yol selameti versin hasret zor ama aşkınızı tazeler hem orada iyi bakılacaksın üzme kendini..
biz kızımla iyiyiz teyzeleri ama yavaş yavaş benim de şikayetlerim başlıyor bacağımın ağrısı sabaha kadar yedi beni ( belim bacağıma vuruyor sanırım..

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmmm bebişler nasıllll ???

canım o kadar ağlanacak ne varki sonuçta eşinde gelecek birkaç haftaya sen üzülme bebişleri üzme annesii sen bebişlerin için gidiyorsun gezmeye eğlenmeye değil ki habersiz bırakma bizleri özletme kendini emiiii

kızlaaaar nasılsınız,biz arada bi umutsuzluğa kapılıp salya sümük oluoruz ama hemen toparlanıp moralli olmaya çalışıyoruz hamdolsun.sabırla pazartesiyi bekliyoruz.

kızlaaaar nasılsınız,biz arada bi umutsuzluğa kapılıp salya sümük oluoruz ama hemen toparlanıp moralli olmaya çalışıyoruz hamdolsun.sabırla pazartesiyi bekliyoruz.

hormonlardan o vallahi ben de ikili için kan verirken ağlayıp zırlayıp hastaneyi birbirine katmıştım :))) 2.trimesterde kendini daha iyi ve mutlu hissedeceksin merak etme

neden bugün kimse gelmiyooooo... evooo nerdesin yoksa doğurdun mu? şizofren ne uzun yolmuş hala varamadın mı?

hormonlardan o vallahi ben de ikili için kan verirken ağlayıp zırlayıp hastaneyi birbirine katmıştım :))) 2.trimesterde kendini daha iyi ve mutlu hissedeceksin merak etme

ayşecim ense kalınlığımız bu kadar yüksek çıkmasaydı inan bu kan testinin sonucunu umursamayacaktım,çünkü test sonucunun yanılma payının ne derecede olduğu nette yazıyo ama ultrasonda yanılma payı az diyolar (

tatlım ayrıntılıya gidersin iyi bir uzmana tüüüm endişelerin biter gerçekten en garantili yolu ayrıntılı usg.. onun için de biraz zamanın var sabret ama içini de ferah tut..

mrb kizlar bende bu topikte dogum yapan annelerden biriyim ins gebeliginiz iyi geciyordur bir an once saglikli bebeklerinizle mutlu gunler dilerim dogumu yaklasmis annelere tek tavsiyem doguma girmeden 2 gun onceden gogus ucu krem kullanin inanin daha rahat edeceksiniz benim bebegim cok sukur nerdeyse 4.5 aylik buarada nurcan nevra espoir ve herkeze bok slm

sana üzme kendini diyeceğim ama hormonlar malesef böyle yapıyo insanı cnm.ama dikkatini başka şeylere vermeye çalış ve bol bol dua et tatlım rahatlıyo insan.

neden bugün kimse gelmiyooooo... evooo nerdesin yoksa doğurdun mu? şizofren ne uzun yolmuş hala varamadın mı?

yok kız doğurmadım ama sanki o moddayım bugün 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişti baya baya görünce korkuyorum resmen :18: son ay zormuş aysecim dedikleri kadar varmış yani..sen ne durumdasın?

burcusafak,deizyeli nerelerdesiniz?
şizofrencim gidince haber ver bize.gerçi varmışsındır herhalde sağsalim.
bella bir gelseydin meraktayım nasıl geçti acaba doğum :)

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)gözdemmmm----------Buğra Efe-------09/08/2011------- saat 10.40
12-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
13-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat ??????
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00

HOŞGELDİN ARAMIZA AZRA BEBEK BAHTIN AÇIK OLSUN

Son düzenleme:

teşekkür ederiz sabriyacım tavsiyen için :) ama malesef anneler vakit bulamadıklarından pek gelemiyolar sanırım.sanırım doğumdan sonra bizde öyle olacağız.

teşekkür ederiz sabriyacım tavsiyen için :) ama malesef anneler vakit bulamadıklarından pek gelemiyolar sanırım.sanırım doğumdan sonra bizde öyle olacağız.

aaaa bak kızdım şimdi biz neyiz kız burada
7/24 kk sayfam açık
her daim sizlere bakıyorum aşkolsun yani
şaka şaka
gerçekten ilk 1 ay en zor süreç alışma süreci sonradan herşeyi rayına oturtuyosun
ben hele ben oturttuysam herkes oturtur
kızım devamlı ağlayan bebek ve her dakika kucakta huzursuzluk içinde
olmasına rağmen ben devamlı sizlerleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…