Kizlar telasli gecti haber veremedim. Biz 2buukta vardık cok şükür. Hemen doktora gittik nolur nolmaz diye. Usg yapıldı nst bakıldı cok şükür yolundaymis hersey Burdakki doktoru da seviyorumzaten haftada bir gorusucez. Bir durum olursa cebimden ulaşabilirsin dedi bu da cok hoşuma gitti. Bakalım kaç hafta dayanacak bizim oğlanlar. 2-3hafta geçse cok iyi olur dedi doktor. Hadi hayırlısı insallah...
Herkesler iyi diil mi kizlar?
aaaa bak kızdım şimdi biz neyiz kız burada
7/24 kk sayfam açık
her daim sizlere bakıyorum aşkolsun yani
şaka şaka
gerçekten ilk 1 ay en zor süreç alışma süreci sonradan herşeyi rayına oturtuyosun
ben hele ben oturttuysam herkes oturtur
kızım devamlı ağlayan bebek ve her dakika kucakta huzursuzluk içinde
olmasına rağmen ben devamlı sizlerleyim
Kizlar telasli gecti haber veremedim. Biz 2buukta vardık cok şükür. Hemen doktora gittik nolur nolmaz diye. Usg yapıldı nst bakıldı cok şükür yolundaymis hersey Burdakki doktoru da seviyorumzaten haftada bir gorusucez. Bir durum olursa cebimden ulaşabilirsin dedi bu da cok hoşuma gitti. Bakalım kaç hafta dayanacak bizim oğlanlar. 2-3hafta geçse cok iyi olur dedi doktor. Hadi hayırlısı insallah...
Herkesler iyi diil mi kizlar?
sen ve burcusafak geliyosunuz sağolun destek de oluyosunuz her konuda tecrübeli olarak cnm.ama hiç gelmeyenler var aylar oldu neyse çok önemli değil canları sağolsun.ben yine de doğurana kadar listeyi yaparım sayfaya sahip çıkarım :)
çok şükür cnm aman iyi olun bundan sonra rahat edersin artık sende hadi bakalım :)
merhaba kızlar kontrolğme gittim çok şükür 150-200 gr civarı almış kızım doktor iyi buldu, rahim ağzımı da ölçtü o da normal.. beklemeye devaaaam :)) salı diğer doktorda da kontrolüm var böyle giderse erken falan almalarına gerek kalmaz Allahın izniyle.
yalnız kendime hayret ediyorum yaa yine nezleyim ben yine sümüklü sümüklü yatıyorum(
merhaba kızlar kontrolğme gittim çok şükür 150-200 gr civarı almış kızım doktor iyi buldu, rahim ağzımı da ölçtü o da normal.. beklemeye devaaaam :)) salı diğer doktorda da kontrolüm var böyle giderse erken falan almalarına gerek kalmaz Allahın izniyle.
yalnız kendime hayret ediyorum yaa yine nezleyim ben yine sümüklü sümüklü yatıyorum(
ayse çok sevindim bak şimdi cnm benim yaa.çok şükür rabbime.varya ben yemene bağlıyorum bebişin kilo almasını çünkü bu sefer baya bişey yedin sende.hepböyle gitsin inş.cnm.maşallah cimcimemize :)
ooo maşallah kızımıza bak annesi almaya başlamış ne güzel.
neler yediysen tam gaz devam et cnm
bu arada geçmiş olsun cicim
bol limonlu karabiberli tavuk suyu çorba tavsiye ederim.
valla neler yemedim ki :))) helvalar pekmezler trabzon hurmaları süt süt süt2 kiloyu bir geçse doğana kadar..
buzlukta tavuk suyu var gidip çorba yapayım bari..
valla neler yemedim ki :))) helvalar pekmezler trabzon hurmaları süt süt süt2 kiloyu bir geçse doğana kadar..
buzlukta tavuk suyu var gidip çorba yapayım bari..
selam kızlar biz kızımla evimizdeyiz artık uykusuz gecelerimiz başladı.
çarşamba günü 11 de genel anestezili sezeryan oldum
kızım 3.510 gr. 47 cm doğdu maşallah
allah hepinize nasip etsin bu duyguyu
beklediğimize değdi göğüs uçlarım emzirmekten yara oldu onunla uğraşıyorum
bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız
bide doğumda sadece 3 kilo gitmiş şaştım kaldım :))))))))
bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız
huuuuuuu
hamiş hanımlar ne o bugün uğrayan yok
hepinizde pazar gezmesinemi çıktınız yoksa
gezin canlarım gezin sonra bol bol evde gezeceksiniz :))))))
bende özledim sabah çıkıp kocişimle akşam eve gelmeyi ama gezdirmeyen cimcimem sağolsun....
büyüteyimde hep beraber gezeriz artık
Bebişleriniz hoşgeldi hayatınıza allah nazardan saklasın allahım bizlere de gösterir o günleri inşallah..dışar çıkmamaya,uyumamaya gönüldennnnn razıyım ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?