selam kızlar biz kızımla evimizdeyiz artık uykusuz gecelerimiz başladı.
çarşamba günü 11 de genel anestezili sezeryan oldum
kızım 3.510 gr. 47 cm doğdu maşallah
allah hepinize nasip etsin bu duyguyu
beklediğimize değdi göğüs uçlarım emzirmekten yara oldu onunla uğraşıyorum
bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız
bide doğumda sadece 3 kilo gitmiş şaştım kaldım :))))))))
DOĞUM LİSTESİ
anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)gözdemmmm----------Buğra Efe-------09/08/2011------- saat 10.40
12-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
13-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat ??????
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00
yarın sabah keseyi görmeye gidecem allahım inşllah bebeğim yerindedir...bu gece uyku yok banaaaaaaa...
kızlaaar nasılsınız,Bella'cım güle güle büyüt kızını,bahtıda ömrüde güzel olsun inşallah.
ben kaç gündür giremedim doğru düzgün yoğunluktan neyse bugün ikili sonucumu almaya gittim:
yaş riski675
T-21 riski630
T-18-13 risk85678
aldım kağıdımı dr'a çıktım,sonuçların gayet iyi deyince geçen haftaki ense pilisini gösterdim 3 mm yazıyo dedim.bide ben bakim dedi kendi ölçümü 1.3 çıktı.sonra emin olalım diye tekrar ultrasonografi yaptırdım,2 kez ölçtü birinde 3.3 mm birine 4.6 mm çıktı.dr'a gösterdim oda şaşırdı beni Alsancakta özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi.fiyatları biraz yüksek ama yarın hemen çektir dedi.ay manyak ettiler beni ya
kızlaaar nasılsınız,Bella'cım güle güle büyüt kızını,bahtıda ömrüde güzel olsun inşallah.
ben kaç gündür giremedim doğru düzgün yoğunluktan neyse bugün ikili sonucumu almaya gittim:
yaş riski675
T-21 riski630
T-18-13 risk85678
aldım kağıdımı dr'a çıktım,sonuçların gayet iyi deyince geçen haftaki ense pilisini gösterdim 3 mm yazıyo dedim.bide ben bakim dedi kendi ölçümü 1.3 çıktı.sonra emin olalım diye tekrar ultrasonografi yaptırdım,2 kez ölçtü birinde 3.3 mm birine 4.6 mm çıktı.dr'a gösterdim oda şaşırdı beni Alsancakta özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi.fiyatları biraz yüksek ama yarın hemen çektir dedi.ay manyak ettiler beni ya
selam kızlaaar!
Maşallah herkesi iyi ve herşey yolunda gidiyor. ne güzel ya okudukça moral buluyorum :)
Ben de çok şükür iyiyim. prensesler gibi bakımdayım :))) ya geleli kaç gün oluyor, karnım büyüdü hatta çatladıbakım süper yani. perşembe doktora gidicez. inşallah bizim paşalar büyüyolardır güzel güzel... geceleri artık nerdeyse hiç uyumuyorum. yatağa yatmam, kalkmam hareketlerim çok kısıtlandı. öyle ki artık taşıyamıycam diye düşündüğüm oluyor. inşallah güzelce büyürler de beni fazla sıkıntıya koymadan sağlıkla doğarlar...
istanbuldayken günleri bırak, saatler geçmezken burda akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum. çok iyi oldu ya... eşime de sağolsun ablam yemek yaptı gelmeden. tapırlara koyup günlük porsiyonlar halinde dondurucuya koyduk. ondan yana da içim rahat.. bu halde neleri düşünüyorum... ahh ahhh...
öpüyorum hepinizi canlar. ara ara girmeye çalışıyorum nete fırsatım oldukça. görüşmek üzereeee....
selam kızlaaar!
Maşallah herkesi iyi ve herşey yolunda gidiyor. ne güzel ya okudukça moral buluyorum :)
Ben de çok şükür iyiyim. prensesler gibi bakımdayım :))) ya geleli kaç gün oluyor, karnım büyüdü hatta çatladıbakım süper yani. perşembe doktora gidicez. inşallah bizim paşalar büyüyolardır güzel güzel... geceleri artık nerdeyse hiç uyumuyorum. yatağa yatmam, kalkmam hareketlerim çok kısıtlandı. öyle ki artık taşıyamıycam diye düşündüğüm oluyor. inşallah güzelce büyürler de beni fazla sıkıntıya koymadan sağlıkla doğarlar...
istanbuldayken günleri bırak, saatler geçmezken burda akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum. çok iyi oldu ya... eşime de sağolsun ablam yemek yaptı gelmeden. tapırlara koyup günlük porsiyonlar halinde dondurucuya koyduk. ondan yana da içim rahat.. bu halde neleri düşünüyorum... ahh ahhh...
öpüyorum hepinizi canlar. ara ara girmeye çalışıyorum nete fırsatım oldukça. görüşmek üzereeee....
selam kızlar biz kızımla evimizdeyiz artık uykusuz gecelerimiz başladı.
çarşamba günü 11 de genel anestezili sezeryan oldum
kızım 3.510 gr. 47 cm doğdu maşallah
allah hepinize nasip etsin bu duyguyu
beklediğimize değdi göğüs uçlarım emzirmekten yara oldu onunla uğraşıyorum
bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız
bide doğumda sadece 3 kilo gitmiş şaştım kaldım :))))))))
merhaba güzel anne adayları ve anneler.. uzun müddettir giremedim .. ilk annelerdenim bu topikte tanımayan hatırlamayan vardır .. bebek listesine baktım şimdi . bayaa bebeğimiz dünyaya gözlerini açmış maşallah ..yeni ham,le arkadaşlar var .. hepsine hayırlı olsun .. sağlıklı hamilelik kolay doğumlar olur inş.
hamiş listesinde de dün hamileyim yazanlar 30 küsürlü haftalarda şimdi . maşallah ..
saol nevracım evet çok şükür bu günlere gelebildik inanması hala zor :)
sende büyütmüşsün maşallah kızını darısı bizim başımıza inş.
.. 36. haftaya girmişsin maşallah .. artık sayılı günler kaldı .. o da sende sabırsızlanıyorsunuzdur kavuşmak için ..
su gibi kolaycana geçer biter inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?