Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------36.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------36.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

merhaba kızlarr herkes iyi maşallahh..

oohh evocum sonunda listenin başına oturdunn:)))

şizofren ne güzel bakarlar sana şimdi hatırladığım bi bayramda gitmiştin kilo almıştın çok abur cubura kaçma sonra vermesi zor oluyo şekil a benn:)))

Kızlar 5-6 gün sonra yumurtalarım toplanacak,

Listeniz umut verdi.

Allah tüm isteyenlere nasip etsin,tüm anniş ve bebişlerede sağlık versin inş.

evet bugünleri de gördük diye diye sonunda burcucum darısı diğer listeye geçmeye inş :))
nerelerdesin ne yapıyosunuz tatliş kızınla?

Kızlar 5-6 gün sonra yumurtalarım toplanacak,

Listeniz umut verdi.

Amin arkadaşım inş.listeye seni de yazarız rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.

iyiyim tatlım çok şükür.. şimdilik öyle uykusuzluğum falan yok benim fosur fosur uyuyorum Işe de zor olsa da gidip geliyorum işte bu haftayı saymazsam 2 hafta daha gidicem işe..
hoşgeldin canım daha hamile değilken girer okurdum yazdıklarınızı senden duymuştum tahin helvasının bebeğe kilo aldırdığını hergün yiyorum kulaklarını çınlatıyorum :))
kızlar 5-6 gün sonra yumurtalarım toplanacak,

listeniz umut verdi.

hadi inşallah seni de ekleyelim listemize en kısa zamanda allah gönlüne göre versin..

Kontrole gittim kızlar şimdilik durum iyi 10 gün oldu 250 gr.dan biraz fazla almış, böyle devam ederse bekleriz dedi doktor.. Her hafta çağırıyor artık günlük ortalama kilo alımı 20gr.ın altına düşerse erken müdahale ederiz dedi.. 31-32 haftadan sonra bebek yaşar 34ü geçince kuvözden yırtma ihtimali artar zaten 36dan sonrasına erken doğum denmez dedi.. Bekleyip görücez bakalım..

cnm nerlerdesin sen yaaa
hiç uğramıyonuz kız nasıl kız?

Selam kizlar bu satte uykum kacti bende belki birisi vardir bizim topicte dedim bi bakim diye girdim ama bakiyorumda bir ben varim gece kusu
çene çalar zaman geciririm uykum gelir dedim ama yok kimsecikler...Ama söyle bir gecmise göz attim herkes iyi sükür aman iyi olun
Bizde 3 ,4 gündür girmiyorduk üzerimde bir yorgunluk bir yorgunluk sormayin gitsin bide birden büyüyen bir göbek üste dogru cikti ve kocaman oldu
Ya kizlar nezaman kimaldamaya basliyacaklar cok merak ediyorum inanin sabirsizlaniyorum artik...
Neyse iyi geceler...

ohhh ne güzelll rahatlamışındır işte bol bol yat dinlen gece uyuyamaman çok kötüü gerçi bundan sonrada dahada zor olacak sankii biraz daha sabret az kaldı... inş. kontrollerinizde güzel olurrr paşalar büyümüşlerdirrrr canımmm

canım az kaldı seninde dikkat et çokk kendine inş. küveze falan girmeden kucagına alırsın bebişşini zamnında dünyaya gözlerini açsınnn minnoşunnn

maşallah size cnm hep böyle gidin inş.hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inş.

cnm 16.haftada hissetmeye başladım ben hatta 14.haftada bişeyler oluyodu gaz gibi o hareketleri miydi bilemiyorum.ama zaman geçtikçe hissettiriyo kendini.hatta uyutmuyo geceleri
bu arada listeyi sen devralabilir misin cnm.ben ağırlaştım iyice gelemezsem yarıda kalmasın.

bugün nisan topiğinde tedavi gördüğümüz bir arkadaşım üçüzlerine kavuştu kızlar :) öyle duygusalım öyle mutluyumki darısı bizlerin başına inş.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------36.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------36.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----15.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

prenses kendini hazır hissettiğinde gelecektir annesi ..
ek gıdalara geçtik artık.. yemek istemiyor reddediyor .. enne sütüne devam ediyor evet .. herşey anne memesinden gelsin istiyor .. kaşığı görünce basıyor çığlığı :)))

erken doğum riskin var galiba yazmışsın yeni gördünm .. biim mayıs annelerinde çok erken doğumlar oldu .. kuvezdesağlıklabüyüdüler. inş gerek kalmaz küveze ama üzülme erken olursa da artık teknoloji çok ilerledi .. önemli olan sen çokçok iyi beslen şu aralar ... evet bende tahin helvası yiyordum son zamanlarda faydasını gördüm.. doğumdan sonrada süt yapsın diye yedim .. kilo da yapmadı .. hepsi gidiverdi ..o yüzen korkmadan yiyorum ..
cnm nerlerdesin sen yaaa
hiç uğramıyonuz kız nasıl kız?

kızla uğraşıyorum ..ek gıdalar falan çok oyalıyor .. bu arada eşim rahatsızlandı hastanede yattı çıktı derken 2 bebek bakıyorum şu aralar .. ikisininde yemekleri ayrı ayrı pişiyor evde ..
bayadır giremedim ama aklım buradaydı hep ..

cnm geçmiş olsun eşinede...
demek ek gıda istemiyo zilli
bende ptesi 4.aylık kontrolü var sonrasında başlayacam
mama bebeği olduğu için başlamamız lazım
ayrıca bende duymuştumda anne sütü alırsa alsın 4 ten sonra 2 3 günde bir ek gıda verip damak tadının gelişmesi lazımmış 6 aya gelince zorluk çekiyolarmış
bu arada cnm kk ya geldiğin zamanlar tüp bebekle anne olanlar topiğimiz var hatırlıyosan orayada gel
oranın faul olmasını istiyorum

kız sana buralar yetmiyomu başka topiklere gidiosun bakimm:)))))))))))

merak etmiştim içim rahatladı iyi olmana sevindim canım.. bizi habersiz bırakmaaaaa..

valla canım annemler, ablam ve yeğenimle öyle çabuk geçiyor ki günlerim aaa diyorum kızlara bugün de bakamdım... aklımdasınız ama, her fırsata yazmaya çalışıyorum ama

evocummmm çok sağol tatlım ya. evet, çok tedirgindim gelmeden evvel ya pişman olursam diye ama, çok şükür çok güzel geçiyor :)))
geceleri evet hiç uyuyamıyorum desem yeridir canım ben de. ama hiçte uyuyamıyorum diye halsizlik gerginlik falan olmuyo ben de ya. cin gibiyim :)))

evet canım ya çok iyi bakılıyor. gelmeden tatrtıldığımda 86 kilo çıkmıştım. yani toplamda 19 kiloydu ama, sanırım geleli baya büyüdüm... çatlaklarım her ne kadar canımı sıksalar da, yavrularımız sağlıklı olsunlar da çokta fifi :) bi estetik oluruz artık :)))

çok sevindim ayşecim ya. maşallah senin kızaaaa :))) gör bak nasıl sağlıklı nasıl nur topu doğup mahcup edicek o doktorları ooo :) sen içini rahat tut lütfen canım benim...

uhdecim valla süper rahatladım hem de :) bolca dinleniyorum keyfim çok şükür yerinde.
geceleri de dediğim gibi evet uyuyamıyoum ama, hiçte uyuyamıyorum diye bi gerginlik sıkıntı hisetmiyorum gün içinde. alışkınım eşimin nöbetlerinden bir de...
az kaldı evet bakalım yarın doktorumuz ne diceeek ?

selam kızlaaaaar :)
yarın bizim doktor randevumuz vaar... bakalım oğluşlarımız ne kadar büyüdüler? çok merak ediyorum ya inşallah herşey yolundadır... yarın itibariyle artık 34. haftaya giriyoruuuuuuuuzzzzzzz :)))) inşallah sağlıkla Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımıza kavuşmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…