mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------36.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------36.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------33.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK
merhaba kızlarr herkes iyi maşallahh..
oohh evocum sonunda listenin başına oturdunn:)))
şizofren ne güzel bakarlar sana şimdi hatırladığım bi bayramda gitmiştin kilo almıştın çok abur cubura kaçma sonra vermesi zor oluyo şekil a benn:)))
Kızlar 5-6 gün sonra yumurtalarım toplanacak,
Listeniz umut verdi.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin,tüm anniş ve bebişlerede sağlık versin inş.
iyiyim tatlım çok şükür.. şimdilik öyle uykusuzluğum falan yok benim fosur fosur uyuyorumşizofrencim maşallah size iyi olmanıza sevindim cnm :) yanında birilerinin olması çok güzel eminim bebişler daha iyi büyüyecektir.bende geceleri uyuyamıyorum artık dün nöbetteydik yine.gündüz fırsat oldukça yatıyorum ama gece gibi olmuyo o da.bugün nstmiz vardı çok şükür normal çıktı yine.ordan da sağlık ocağına gitik son kontrolümüz yapıldı.
Aysecim sen nasılsın cnm? Nasıl gidiyor iş güç?
Carmen doktor kontrolün nasıl geçti cnm?
Herkes iyidir umarım,öpüyoruz sizi..
hoşgeldin canım daha hamile değilken girer okurdum yazdıklarınızı senden duymuştum tahin helvasının bebeğe kilo aldırdığını hergün yiyorum kulaklarını çınlatıyorum :))merhaba güzel anne adayları ve anneler.. Uzun müddettir giremedim .. Ilk annelerdenim bu topikte tanımayan hatırlamayan vardır .. Bebek listesine baktım şimdi . Bayaa bebeğimiz dünyaya gözlerini açmış maşallah ..yeni ham,le arkadaşlar var .. Hepsine hayırlı olsun .. Sağlıklı hamilelik kolay doğumlar olur inş.
Hamiş listesinde de dün hamileyim yazanlar 30 küsürlü haftalarda şimdi . Maşallah ..
kızlar 5-6 gün sonra yumurtalarım toplanacak,
listeniz umut verdi.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin,tüm anniş ve bebişlerede sağlık versin inş.
merhaba güzel anne adayları ve anneler.. uzun müddettir giremedim .. ilk annelerdenim bu topikte tanımayan hatırlamayan vardır .. bebek listesine baktım şimdi . bayaa bebeğimiz dünyaya gözlerini açmış maşallah ..yeni ham,le arkadaşlar var .. hepsine hayırlı olsun .. sağlıklı hamilelik kolay doğumlar olur inş.
hamiş listesinde de dün hamileyim yazanlar 30 küsürlü haftalarda şimdi . maşallah ..
ohhh ne güzelll rahatlamışındır işte bol bol yat dinlen gece uyuyamaman çok kötüü gerçi bundan sonrada dahada zor olacak sankii biraz daha sabret az kaldı... inş. kontrollerinizde güzel olurrr paşalar büyümüşlerdirrrr canımmmselam kızlaaar!
Maşallah herkesi iyi ve herşey yolunda gidiyor. ne güzel ya okudukça moral buluyorum :)
Ben de çok şükür iyiyim. prensesler gibi bakımdayım :))) ya geleli kaç gün oluyor, karnım büyüdü hatta çatladıbakım süper yani. perşembe doktora gidicez. inşallah bizim paşalar büyüyolardır güzel güzel... geceleri artık nerdeyse hiç uyumuyorum. yatağa yatmam, kalkmam hareketlerim çok kısıtlandı. öyle ki artık taşıyamıycam diye düşündüğüm oluyor. inşallah güzelce büyürler de beni fazla sıkıntıya koymadan sağlıkla doğarlar...
istanbuldayken günleri bırak, saatler geçmezken burda akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum. çok iyi oldu ya... eşime de sağolsun ablam yemek yaptı gelmeden. tapırlara koyup günlük porsiyonlar halinde dondurucuya koyduk. ondan yana da içim rahat.. bu halde neleri düşünüyorum... ahh ahhh...
öpüyorum hepinizi canlar. ara ara girmeye çalışıyorum nete fırsatım oldukça. görüşmek üzereeee....
Kontrole gittim kızlar şimdilik durum iyi 10 gün oldu 250 gr.dan biraz fazla almış, böyle devam ederse bekleriz dedi doktor.. Her hafta çağırıyor artık günlük ortalama kilo alımı 20gr.ın altına düşerse erken müdahale ederiz dedi.. 31-32 haftadan sonra bebek yaşar 34ü geçince kuvözden yırtma ihtimali artar zaten 36dan sonrasına erken doğum denmez dedi.. Bekleyip görücez bakalım..
Kontrole gittim kızlar şimdilik durum iyi 10 gün oldu 250 gr.dan biraz fazla almış, böyle devam ederse bekleriz dedi doktor.. Her hafta çağırıyor artık günlük ortalama kilo alımı 20gr.ın altına düşerse erken müdahale ederiz dedi.. 31-32 haftadan sonra bebek yaşar 34ü geçince kuvözden yırtma ihtimali artar zaten 36dan sonrasına erken doğum denmez dedi.. Bekleyip görücez bakalım..
Selam kizlar bu satte uykum kacti bende belki birisi vardir bizim topicte dedim bi bakim diye girdim ama bakiyorumda bir ben varim gece kusu
çene çalar zaman geciririm uykum gelir dedim ama yok kimsecikler...Ama söyle bir gecmise göz attim herkes iyi sükür aman iyi olun
Bizde 3 ,4 gündür girmiyorduk üzerimde bir yorgunluk bir yorgunluk sormayin gitsin bide birden büyüyen bir göbek üste dogru cikti ve kocaman oldu
Ya kizlar nezaman kimaldamaya basliyacaklar cok merak ediyorum inanin sabirsizlaniyorum artik...
Neyse iyi geceler...
prenses kendini hazır hissettiğinde gelecektir annesi ..evet cnm sorma acayip sabırsızlanıyorum.çok şükür hazırlıklarımız bitti çantamız hazır :) bakalım prenses ne zaman gelecek.
darısı isteyen herkese inş.
sizde artık ek gıdalara geçmişsinizdir herhalde.anne sütüne devam mı?
erken doğum riskin var galiba yazmışsın yeni gördünm .. biim mayıs annelerinde çok erken doğumlar oldu .. kuvezdesağlıklabüyüdüler. inş gerek kalmaz küveze ama üzülme erken olursa da artık teknoloji çok ilerledi .. önemli olan sen çokçok iyi beslen şu aralar ... evet bende tahin helvası yiyordum son zamanlarda faydasını gördüm.. doğumdan sonrada süt yapsın diye yedim .. kilo da yapmadı .. hepsi gidiverdi ..o yüzen korkmadan yiyorum ..iyiyim tatlım çok şükür.. şimdilik öyle uykusuzluğum falan yok benim fosur fosur uyuyorumIşe de zor olsa da gidip geliyorum işte bu haftayı saymazsam 2 hafta daha gidicem işe..
hoşgeldin canım daha hamile değilken girer okurdum yazdıklarınızı senden duymuştum tahin helvasının bebeğe kilo aldırdığını hergün yiyorum kulaklarını çınlatıyorum :)
..
cnm nerlerdesin sen yaaa
hiç uğramıyonuz kız nasıl kız?
bugün nisan topiğinde tedavi gördüğümüz bir arkadaşım üçüzlerine kavuştu kızlar :) öyle duygusalım öyle mutluyumki darısı bizlerin başına inş.
prenses kendini hazır hissettiğinde gelecektir annesi ..
ek gıdalara geçtik artık.. yemek istemiyor reddediyor .. enne sütüne devam ediyor evet .. herşey anne memesinden gelsin istiyor .. kaşığı görünce basıyor çığlığı :)))
erken doğum riskin var galiba yazmışsın yeni gördünm .. biim mayıs annelerinde çok erken doğumlar oldu .. kuvezdesağlıklabüyüdüler. inş gerek kalmaz küveze ama üzülme erken olursa da artık teknoloji çok ilerledi .. önemli olan sen çokçok iyi beslen şu aralar ... evet bende tahin helvası yiyordum son zamanlarda faydasını gördüm.. doğumdan sonrada süt yapsın diye yedim .. kilo da yapmadı .. hepsi gidiverdi ..o yüzen korkmadan yiyorum ..
kızla uğraşıyorum ..ek gıdalar falan çok oyalıyor .. bu arada eşim rahatsızlandı hastanede yattı çıktı derken 2 bebek bakıyorum şu aralar .. ikisininde yemekleri ayrı ayrı pişiyor evde ..
bayadır giremedim ama aklım buradaydı hep ..
cnm geçmiş olsun eşinede...
demek ek gıda istemiyo zilli
bende ptesi 4.aylık kontrolü var sonrasında başlayacam
mama bebeği olduğu için başlamamız lazım
ayrıca bende duymuştumda anne sütü alırsa alsın 4 ten sonra 2 3 günde bir ek gıda verip damak tadının gelişmesi lazımmış 6 aya gelince zorluk çekiyolarmış
bu arada cnm kk ya geldiğin zamanlar tüp bebekle anne olanlar topiğimiz var hatırlıyosan orayada gel
oranın faul olmasını istiyorum
merak etmiştim içim rahatladı iyi olmana sevindim canım.. bizi habersiz bırakmaaaaa..
şizofrencim maşallah size iyi olmanıza sevindim cnm :) yanında birilerinin olması çok güzel eminim bebişler daha iyi büyüyecektir.bende geceleri uyuyamıyorum artık dün nöbetteydik yine.gündüz fırsat oldukça yatıyorum ama gece gibi olmuyo o da.bugün nstmiz vardı çok şükür normal çıktı yine.ordan da sağlık ocağına gitik son kontrolümüz yapıldı.
aysecim sen nasılsın cnm? nasıl gidiyor iş güç?
carmen doktor kontrolün nasıl geçti cnm?
herkes iyidir umarım,öpüyoruz sizi..
merhaba kızlarr herkes iyi maşallahh..
oohh evocum sonunda listenin başına oturdunn:)))
şizofren ne güzel bakarlar sana şimdi hatırladığım bi bayramda gitmiştin kilo almıştın çok abur cubura kaçma sonra vermesi zor oluyo şekil a benn:)))
ohhh ne güzelll rahatlamışındır işte bol bol yat dinlen gece uyuyamaman çok kötüü gerçi bundan sonrada dahada zor olacak sankii biraz daha sabret az kaldı... inş. kontrollerinizde güzel olurrr paşalar büyümüşlerdirrrr canımmm
canım az kaldı seninde dikkat et çokk kendine inş. küveze falan girmeden kucagına alırsın bebişşini zamnında dünyaya gözlerini açsınnn minnoşunnn
kız sana buralar yetmiyomu başka topiklere gidiosun bakimm:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?