Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hadi güzel hbrlerini bekliyoruz cnm
keyfinin yerinde olmasına çook sevindim

canım az kaldı seninde dikkat et çokk kendine inş. küveze falan girmeden kucagına alırsın bebişşini zamnında dünyaya gözlerini açsınnn minnoşunnn

maşallah size cnm hep böyle gidin inş.hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inş.
.
inşallah kızlar hepimiz çok badireler atlattık hayırlısıyla kazasız belasız kavuşmayı da nasip etsin güzel Allahım..
dün doktor da ferahlattı içimi bu saatten sonra hayatta kalır dedi ama inşallah kuvöze falan gerek kalmaz.. yiyorum hergün kibrit kutusu kadar kulaklarını çınlata çınlata :)))
eşin için de büyük geçmiş olsun allah şifa versin canım..
ayşe maşallh güzel kilo almış karın çevresi için ne dedi osmancık..
istersen al raporunu evde dinlen yat...
evde yatmam bişey değiştirir mi dedim hayır yatmakla alakası yok dedi ben de iznime kıyamıyorum doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak zaten bu haftayı saymazsam 2 hafta daha var az kaldı diyorum sıkıyorum dişimi.. eşim bırakıyor alıyor arkadaşlar da sağolsun dosya bile kaldırtmıyorlar yorulunca da gidip revirde yatıyorum biraz daha dayanıcam..
karın için bişey demedi ama baktım biraz kapatmış arayı geçen gittiğimde 3 haftadan faz ara vardı dün gittiğimde 32+2 tam günüm karnı 30+4 çıkmış daha önce 2 haftaya kadar fark normaldir demişti ehhh idare eder sanırım bu da..

oooh bakım sağlam keyfin yerinde tabi :))) valla insanın bakanının olması çok güzel Allah razı olsun ablam da bana bir çöp attırmıyor, akşamdan ertesi günün menüsünü veriyorum yapıyor, ne yatak toplamak ne bulaşık makinesi boşaltmak hiç işim yok çok iyi oluyor valla..
şükür bugün içim rahat pek nurtopu gibi olmasa da hani nurtopu ama pinpon topu gibi doğacak bu kız :))) bugün gidip 1 numaradan da küçük bezler varmış molfix ondan alıcam bez büyük gelince yanlardan çok sızdırıyormuş sonra da akşam bavulumu açıp yeniden düzenliycem kötü yerleştirdim kullanışsız oldu bence..

Son düzenleme:

bak öyle yemeğe içmeye sohbete dalma haber ver hemeeeeen

Olur canim alirim olurda sen gelmezsen ben güncelerim arada büyük bir zevkle:) Bende hisediyorum gaz gibi birseyler ama hamilelikten dolayi çok affedersin kabizlik oldugu icin ona yoruyorum.
Eee seninde dogum yaklasti iyce heycan doruktadir simdi :))) Masallah vallah ya Allah bizede nasip eder insallah
Senin ogluslar iyi dayandi masallah canim umarim vakitlice gelirler ben iki hafta önce doktorumla konustugumda bana 32.haftayi gecince herhangi bir sorun olmaz dedi insallah benimkilerde zamanlica gelir.
Masallah bak senin kiz demeki sonradan ataga gececek annesi masallah güzel güzel aliyor kilolari insallah böyle devam eder

nazar:evet hemen haber ver bizee:)

kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamadım ama,herşey yolundadır inşallah.kaç gündür öyle yorgunumki yemekten sonra kanepede sızıp kalıyorum resmen.kıaca bizim on durumumuzu özetliyeyim.bizim arapaçına dönen ene kalınlığı meseleiyle ilgili o doktor senin,bu doktor benim.o sonucu al ona göster,bunu al diğerine götür derken akşamı ettim.hele bi hatanede tüm kadın doğum dr'larını başımıza topladı benim yaramazım.neyse 3-5 birbirinden farklı ölçüm ve yorumdan sonra prof.dr.Sermet Sağol'dan randevu aldım dün akşam ve görüştük.onun ölçümlerinde de 3.2 ve 3.3 çıktı,bebeğinizin asimetrik pozisyonuyla alakalı bi ölçüm sıkıntıı var,zardan ayırt edilip ölçüm yapılması biraz güç dedi.ense ilerleyen haftalarda normal ölçüyede dönebilir,dahada büyüyebilir.bunların garantisi yok dedi.yarım saate yakın kaldık ultrasonda.neyse burnunu gördüğünü söyledi,bebeğinin haftasıan göre ensesi evet biraz kalın,ama % 85-90 sağlıkla kucağına alma ihtimalin var ama %10-15 gibi riskinde var dedi,dr'un ve eşinle konuş,karar verirseniz 3 hafta sonra amniyosentez yapalım dedi.bugün eşimle doktorumuza gittik ve 4'lü testi bekleyip ona göre amniyosentezi tekrar konuşalım dedik.birde büyük olasılıkla KIZ'ım olucakmış biz yine çok huzurluyuz,çok rahatız kızımla:) 2 ocak'taki randevumuzu bekliycez keyifle.hepinizi çok seviyor,tüm iyi dileklerimizi gönderiyoruz size.

canım ya inan ilk sende okudun bu ense farklı ölç,münü inşallah hayırlısıyla alırsın kızını:)tabi ilerde bi pipiyle karşılaşmazsan..

merhabaaa!
Gecenın bu saatinde uyanığım hem de kaaaaaçççç saattir... uykum hiç yok
sabahki doktor kontrolümüzün verdiğii gerginlikte cabası.
oğlanlarımız büyümüş mü?
sancı durumu ne?
en son ne zamana gün vericek?
v.s. v.s....
tevekkül edip kafaya takmamayı, rahat bi insan olabillmeyi ne çok isterdim. inşallah herşey yolundadır di mi?
dün o kadar hareketlilerdi ki, ondan bile korktum..
bi de en çok plansız aniden doğum olmasından çok korkuyorum.
ya bitanem yanımda olamazsa? ahh ahhh... gece gece geldiler yine bana...

canımm sabahın kör saatinde bu kötü düşünceler nerden geliyor aklına herşey güzel olacak Allahın izniyle neden plansız olsun ki bizler şimdi herşeye hazırlıklı olmalıyız heran olacaklarmış gibi düşün endişe etme o kadar stres yapma kendine bugün çok güzel haberlerle geleceksin dr. emin olll

Gerçekten sizin ense kalınlığı arapsaçına döndü iyice inş. bebişin iyidir bir sorun yoktur canım 4 lü testten sonrada gerek kalmaz amniyosentezee... benim kızkardeşim bebeğine hamileyken aynı sorunla karşılaşmıştı ense kalınlığı var dediler amniyosentez yapacagız dediler fakat kardeşim yaptırmadı istemedi çok şükür bebeğimiz sapasağlam doğduu şimdi 4 yaşına girecek oğlumuz bir problemimiz yokk inş. senin bebişindede bir problem çıkmayacak canımmm

içinin ferah olması iyiye işaret bence.. benim durumumu da biliyorsun ya şöyle ferahlatıyorum kendimi kötü bişey olsa annenyim ben hissederdim diyorum. bekle testlerin çıksın sonra gerekirse amniyosentez de yaparsın onu da kafada çok büyütmemek lazım benim yaptıran çok arkadaşım var sanıldığı gibi zor ve riskli bir işlem değil..
bilsem ben de girerdim 2de kalktım 5buçuğa kadar oturdum üstelik şimdi işteyim (( ben de abuk subuk incir çekirdeğini doldurmayacak bin türlü şey kurdum kafamdan sen yine önemli şeylere takıyorsun kafanı benimkileri bir bilsen gülmekten ölürsün.. neyse kuzum iyi düşünelim iyi olsun.. güzel haberler getir bugün bize..

biz geldik canlaaar :)
Çok şükür güzel haberlerle geldik.
nst de çok şükür sancı falan çıkmadı. usg de doktor bu haftalarda yanılma çok olur bakmayalım dedi. ama ben merak ediyorum diyince de hadi bakalım o zaman dedi :) kilolarına baktık 2.200 civarı olmuşlar maşallah bizim paşalar :) sağlıklı beslenmeye devam dedi. çok beeğendi beni :))) çok güzel bakmışsın hem kendine hem bebeklere dedi. çok mutlu oldum yahu :)
kendini halsiz hissedersen, hareketlerde dengesizlik hissedersen günü önemli diil hemen gel dedi. normal şartlarda da haftaya yine gidicez inşallah. umarım 2 hafta daha dururlar dedi... hadi hayırlısı inşallaaaah :)
bizden haberler böyleeeee...

maaşallah süphanallah :))) doktorların ağzından çıkana nasıl da bkıyoruz kuş gibi iki güzel söz duymak ne iyi geliyor.. 2 hafta ha durur yaa iki hafta daha.. hadi gayret benim çiroza :)))

canım maşallah kiloları gayet güzel inşallah beklerler haftalarını..eşini özlemiş olman özellikle so haftalar insan dahada duygusal oluyo keşke yanında olsa ama sanıırm senin için hayırlı olan orada ablanın annenin yannda olmak..doğuma gelicekmi eşin mutlaka gelir ama belki izin falan alımı zor olur diye sordum ozaman hasret giderirsiniz.

maşallahhh canım bebişlerinee inş. beklerler birkaç hafta dahaaa iyice kilo alıpp öyle gelirlerrrr anneyeeee.........

burdayım burcucum fazla oturamıyorum pc başında.eşim bu hafta gündüz evdeydi perdeleri yıkadık astık mis gibi olduk.herkes kızımı soruyor biz gibi sabırsızlanıyolar gelsin istiyolar :) son 3 haftamız kaldı inş.

evet mama yed,ği için erken geçer ek gıdaya ... inş . zorluk çıkarmaz yer .. benimki önce tadına bakıyor artık gözü açıldı. beğenmezse eliyle itiyor yada kaşığa vurup her yeri yemek yapıyor :))
aaa evet o topiğimiz vardı .. girelim hakikaten ..inş kaydetmişimdir sık kullanılanlara bakayım

haftana baktımda 34 falan olmuşsun galiba korkma canım artık .. erken doğum falan olayından .. o kurtarmıştır kendini .. tüm organları gelişti .. sadece artık ciğerler gelişmeye devam ediyor .. o yüzden küveze alıyorlar .. az daha sabretse kuveze bile gerek kalmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…