selam kızlaaaaar :)
yarın bizim doktor randevumuz vaar... bakalım oğluşlarımız ne kadar büyüdüler? çok merak ediyorum ya inşallah herşey yolundadır... yarın itibariyle artık 34. haftaya giriyoruuuuuuuuzzzzzzz :)))) inşallah sağlıkla Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımıza kavuşmayı...
canım az kaldı seninde dikkat et çokk kendine inş. küveze falan girmeden kucagına alırsın bebişşini zamnında dünyaya gözlerini açsınnn minnoşunnn
inşallah kızlar hepimiz çok badireler atlattık hayırlısıyla kazasız belasız kavuşmayı da nasip etsin güzel Allahım..maşallah size cnm hep böyle gidin inş.hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inş.
.
dün doktor da ferahlattı içimi bu saatten sonra hayatta kalır dedi ama inşallah kuvöze falan gerek kalmaz.. yiyorum hergün kibrit kutusu kadar kulaklarını çınlata çınlata :)))erken doğum riskin var galiba yazmışsın yeni gördünm .. biim mayıs annelerinde çok erken doğumlar oldu .. kuvezdesağlıklabüyüdüler. inş gerek kalmaz küveze ama üzülme erken olursa da artık teknoloji çok ilerledi .. önemli olan sen çokçok iyi beslen şu aralar ... evet bende tahin helvası yiyordum son zamanlarda faydasını gördüm.. doğumdan sonrada süt yapsın diye yedim .. kilo da yapmadı .. hepsi gidiverdi ..o yüzen korkmadan yiyorum ...
evde yatmam bişey değiştirir mi dedim hayır yatmakla alakası yok dedi ben de iznime kıyamıyorum doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak zaten bu haftayı saymazsam 2 hafta daha var az kaldı diyorum sıkıyorum dişimi.. eşim bırakıyor alıyor arkadaşlar da sağolsun dosya bile kaldırtmıyorlar yorulunca da gidip revirde yatıyorum biraz daha dayanıcam..ayşe maşallh güzel kilo almış karın çevresi için ne dedi osmancık..
istersen al raporunu evde dinlen yat...
valla canım annemler, ablam ve yeğenimle öyle çabuk geçiyor ki günlerim aaa diyorum kızlara bugün de bakamdım... aklımdasınız ama, her fırsata yazmaya çalışıyorum ama
çok sevindim ayşecim ya. maşallah senin kızaaaa :))) gör bak nasıl sağlıklı nasıl nur topu doğup mahcup edicek o doktorları ooo :) sen içini rahat tut lütfen canım benim...
yarın bizim doktor randevumuz vaar... bakalım oğluşlarımız ne kadar büyüdüler? çok merak ediyorum ya inşallah herşey yolundadır... yarın itibariyle artık 34. haftaya giriyoruuuuuuuuzzzzzzz :)))) inşallah sağlıkla Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımıza kavuşmayı...
Olur canim alirim olurda sen gelmezsen ben güncelerim arada büyük bir zevkle:) Bende hisediyorum gaz gibi birseyler ama hamilelikten dolayi çok affedersin kabizlik oldugu icin ona yoruyorum.cnm 16.haftada hissetmeye başladım ben hatta 14.haftada bişeyler oluyodu gaz gibi o hareketleri miydi bilemiyorum.ama zaman geçtikçe hissettiriyo kendini.hatta uyutmuyo geceleri
bu arada listeyi sen devralabilir misin cnm.ben ağırlaştım iyice gelemezsem yarıda kalmasın.
Senin ogluslar iyi dayandi masallah canim umarim vakitlice gelirler ben iki hafta önce doktorumla konustugumda bana 32.haftayi gecince herhangi bir sorun olmaz dedi insallah benimkilerde zamanlica gelir.selam kızlaaaaar :)
Masallah bak senin kiz demeki sonradan ataga gececek annesi masallah güzel güzel aliyor kilolari insallah böyle devam ederKontrole gittim kızlar şimdilik durum iyi 10 gün oldu 250 gr.dan biraz fazla almış, böyle devam ederse bekleriz dedi doktor.. Her hafta çağırıyor artık günlük ortalama kilo alımı 20gr.ın altına düşerse erken müdahale ederiz dedi.. 31-32 haftadan sonra bebek yaşar 34ü geçince kuvözden yırtma ihtimali artar zaten 36dan sonrasına erken doğum denmez dedi.. Bekleyip görücez bakalım..
kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamadım ama,herşey yolundadır inşallah.kaç gündür öyle yorgunumki yemekten sonra kanepede sızıp kalıyorum resmen.kıaca bizim on durumumuzu özetliyeyim.bizim arapaçına dönen ene kalınlığı meseleiyle ilgili o doktor senin,bu doktor benim.o sonucu al ona göster,bunu al diğerine götür derken akşamı ettim.hele bi hatanede tüm kadın doğum dr'larını başımıza topladı benim yaramazım.neyse 3-5 birbirinden farklı ölçüm ve yorumdan sonra prof.dr.Sermet Sağol'dan randevu aldım dün akşam ve görüştük.onun ölçümlerinde de 3.2 ve 3.3 çıktı,bebeğinizin asimetrik pozisyonuyla alakalı bi ölçüm sıkıntıı var,zardan ayırt edilip ölçüm yapılması biraz güç dedi.ense ilerleyen haftalarda normal ölçüyede dönebilir,dahada büyüyebilir.bunların garantisi yok dedi.yarım saate yakın kaldık ultrasonda.neyse burnunu gördüğünü söyledi,bebeğinin haftasıan göre ensesi evet biraz kalın,ama % 85-90 sağlıkla kucağına alma ihtimalin var ama %10-15 gibi riskinde var dedi,dr'un ve eşinle konuş,karar verirseniz 3 hafta sonra amniyosentez yapalım dedi.bugün eşimle doktorumuza gittik ve 4'lü testi bekleyip ona göre amniyosentezi tekrar konuşalım dedik.birde büyük olasılıkla KIZ'ım olucakmışbiz yine çok huzurluyuz,çok rahatız kızımla:) 2 ocak'taki randevumuzu bekliycez keyifle.hepinizi çok seviyor,tüm iyi dileklerimizi gönderiyoruz size.
merhabaaa!
Gecenın bu saatinde uyanığım hem de kaaaaaçççç saattir... uykum hiç yok
sabahki doktor kontrolümüzün verdiğii gerginlikte cabası.
oğlanlarımız büyümüş mü?
sancı durumu ne?
en son ne zamana gün vericek?
v.s. v.s....
tevekkül edip kafaya takmamayı, rahat bi insan olabillmeyi ne çok isterdim. inşallah herşey yolundadır di mi?
dün o kadar hareketlilerdi ki, ondan bile korktum..
bi de en çok plansız aniden doğum olmasından çok korkuyorum.
ya bitanem yanımda olamazsa? ahh ahhh... gece gece geldiler yine bana...
kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamadım ama,herşey yolundadır inşallah.kaç gündür öyle yorgunumki yemekten sonra kanepede sızıp kalıyorum resmen.kıaca bizim on durumumuzu özetliyeyim.bizim arapaçına dönen ene kalınlığı meseleiyle ilgili o doktor senin,bu doktor benim.o sonucu al ona göster,bunu al diğerine götür derken akşamı ettim.hele bi hatanede tüm kadın doğum dr'larını başımıza topladı benim yaramazım.neyse 3-5 birbirinden farklı ölçüm ve yorumdan sonra prof.dr.Sermet Sağol'dan randevu aldım dün akşam ve görüştük.onun ölçümlerinde de 3.2 ve 3.3 çıktı,bebeğinizin asimetrik pozisyonuyla alakalı bi ölçüm sıkıntıı var,zardan ayırt edilip ölçüm yapılması biraz güç dedi.ense ilerleyen haftalarda normal ölçüyede dönebilir,dahada büyüyebilir.bunların garantisi yok dedi.yarım saate yakın kaldık ultrasonda.neyse burnunu gördüğünü söyledi,bebeğinin haftasıan göre ensesi evet biraz kalın,ama % 85-90 sağlıkla kucağına alma ihtimalin var ama %10-15 gibi riskinde var dedi,dr'un ve eşinle konuş,karar verirseniz 3 hafta sonra amniyosentez yapalım dedi.bugün eşimle doktorumuza gittik ve 4'lü testi bekleyip ona göre amniyosentezi tekrar konuşalım dedik.birde büyük olasılıkla KIZ'ım olucakmışbiz yine çok huzurluyuz,çok rahatız kızımla:) 2 ocak'taki randevumuzu bekliycez keyifle.hepinizi çok seviyor,tüm iyi dileklerimizi gönderiyoruz size.
içinin ferah olması iyiye işaret bence.. benim durumumu da biliyorsun ya şöyle ferahlatıyorum kendimi kötü bişey olsa annenyim ben hissederdim diyorum. bekle testlerin çıksın sonra gerekirse amniyosentez de yaparsın onu da kafada çok büyütmemek lazım benim yaptıran çok arkadaşım var sanıldığı gibi zor ve riskli bir işlem değil..kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamadım ama,herşey yolundadır inşallah.kaç gündür öyle yorgunumki yemekten sonra kanepede sızıp kalıyorum resmen.kıaca bizim on durumumuzu özetliyeyim.bizim arapaçına dönen ene kalınlığı meseleiyle ilgili o doktor senin,bu doktor benim.o sonucu al ona göster,bunu al diğerine götür derken akşamı ettim.hele bi hatanede tüm kadın doğum dr'larını başımıza topladı benim yaramazım.neyse 3-5 birbirinden farklı ölçüm ve yorumdan sonra prof.dr.Sermet Sağol'dan randevu aldım dün akşam ve görüştük.onun ölçümlerinde de 3.2 ve 3.3 çıktı,bebeğinizin asimetrik pozisyonuyla alakalı bi ölçüm sıkıntıı var,zardan ayırt edilip ölçüm yapılması biraz güç dedi.ense ilerleyen haftalarda normal ölçüyede dönebilir,dahada büyüyebilir.bunların garantisi yok dedi.yarım saate yakın kaldık ultrasonda.neyse burnunu gördüğünü söyledi,bebeğinin haftasıan göre ensesi evet biraz kalın,ama % 85-90 sağlıkla kucağına alma ihtimalin var ama %10-15 gibi riskinde var dedi,dr'un ve eşinle konuş,karar verirseniz 3 hafta sonra amniyosentez yapalım dedi.bugün eşimle doktorumuza gittik ve 4'lü testi bekleyip ona göre amniyosentezi tekrar konuşalım dedik.birde büyük olasılıkla KIZ'ım olucakmışbiz yine çok huzurluyuz,çok rahatız kızımla:) 2 ocak'taki randevumuzu bekliycez keyifle.hepinizi çok seviyor,tüm iyi dileklerimizi gönderiyoruz size.
bilsem ben de girerdim 2de kalktım 5buçuğa kadar oturdum üstelik şimdi işteyimmerhabaaa!
Gecenın bu saatinde uyanığım hem de kaaaaaçççç saattir... uykum hiç yok
sabahki doktor kontrolümüzün verdiğii gerginlikte cabası.
oğlanlarımız büyümüş mü?
sancı durumu ne?
en son ne zamana gün vericek?
v.s. v.s....
tevekkül edip kafaya takmamayı, rahat bi insan olabillmeyi ne çok isterdim. inşallah herşey yolundadır di mi?
dün o kadar hareketlilerdi ki, ondan bile korktum..
bi de en çok plansız aniden doğum olmasından çok korkuyorum.
ya bitanem yanımda olamazsa? ahh ahhh... gece gece geldiler yine bana...
biz geldik canlaaar :)
Çok şükür güzel haberlerle geldik.
nst de çok şükür sancı falan çıkmadı. usg de doktor bu haftalarda yanılma çok olur bakmayalım dedi. ama ben merak ediyorum diyince de hadi bakalım o zaman dedi :) kilolarına baktık 2.200 civarı olmuşlar maşallah bizim paşalar :) sağlıklı beslenmeye devam dedi. çok beeğendi beni :))) çok güzel bakmışsın hem kendine hem bebeklere dedi. çok mutlu oldum yahu :)
kendini halsiz hissedersen, hareketlerde dengesizlik hissedersen günü önemli diil hemen gel dedi. normal şartlarda da haftaya yine gidicez inşallah. umarım 2 hafta daha dururlar dedi... hadi hayırlısı inşallaaaah :)
bizden haberler böyleeeee...
nst de çok şükür sancı falan çıkmadı. usg de doktor bu haftalarda yanılma çok olur bakmayalım dedi. ama ben merak ediyorum diyince de hadi bakalım o zaman dedi :) kilolarına baktık 2.200 civarı olmuşlar maşallah bizim paşalar :) sağlıklı beslenmeye devam dedi. çok beeğendi beni :))) çok güzel bakmışsın hem kendine hem bebeklere dedi. çok mutlu oldum yahu :)
kendini halsiz hissedersen, hareketlerde dengesizlik hissedersen günü önemli diil hemen gel dedi. normal şartlarda da haftaya yine gidicez inşallah. umarım 2 hafta daha dururlar dedi... hadi hayırlısı inşallaaaah :)
evet mama yed,ği için erken geçer ek gıdaya ... inş . zorluk çıkarmaz yer .. benimki önce tadına bakıyor artık gözü açıldı. beğenmezse eliyle itiyor yada kaşığa vurup her yeri yemek yapıyor :))cnm geçmiş olsun eşinede...
demek ek gıda istemiyo zilli
bende ptesi 4.aylık kontrolü var sonrasında başlayacam
mama bebeği olduğu için başlamamız lazım
ayrıca bende duymuştumda anne sütü alırsa alsın 4 ten sonra 2 3 günde bir ek gıda verip damak tadının gelişmesi lazımmış 6 aya gelince zorluk çekiyolarmış
bu arada cnm kk ya geldiğin zamanlar tüp bebekle anne olanlar topiğimiz var hatırlıyosan orayada gel
oranın faul olmasını istiyorum
..
dün doktor da ferahlattı içimi bu saatten sonra hayatta kalır dedi ama inşallah kuvöze falan gerek kalmaz.. yiyorum hergün kibrit kutusu kadar kulaklarını çınlata çınlata :)))
eşin için de büyük geçmiş olsun allah şifa versin canım..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?